Immonen pakenee maasta

Immosesta_vieläkin

https://www.facebook.com/olli.immonen.3
"Päätimme tänään rakkaan vaimoni kanssa lähteä kohti eteläisen pallonpuoliskon lämpöä nauttimaan elämästä ja yhdessäolosta vielä kun eduskunnan istuntotaukoakin (joka on muuten nykyisellään mielestäni aivan liian pitkä) on noin kuukauden verran jäljellä. On mukavaa päästä rentoutumaan, nautiskelemaan elämästä ja ennen kaikkea viettämään rauhassa aikaa elämäni valon kanssa. Muistakaa ystäväni pitää huolta toisistanne ja rakastaa lähimmäisiänne. "


Ois nyt vittu voinut ees Suomeen laittaa ne lomarahat, mut ei. Tai ees perustella järkevästi puheitaan kun keskustelun avaskin, mut ei. Perussikaniska, yksittäistapaus tietenkin.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onneksi_tyhmiä_riittää

      Tyypillistä agittaattoreille on se, että usein eivät itse elä kuten saarnaavat.

    • GideonMolotovski

      Peliliike. Nyt jäävät Soini ja muut persereiät ihmettelemään.

    • painukoot

      Ei Suomi näköjään kelvannut lomanviettopaikaksi tuollekaan "isänmaalliselle".

    • anoppilaan

      Immosen vaimo on maahanmuuttaja taustainen ja muslimiperheestä kotoisin eli menivätkö vaimon kotiseudulle lomailemaan?

      • sinivalkoisin_siivin

        Lieneekö noita Euroopan muslimeita? Eurooppa on pohjoisella pallonpuoliskolla. Immoset lähtevät eteläiselle. "Älkää tehkö, niin kuin minä teen, vaan tehkää niin kuin minä sanon". Aamen.


    • jklpoiu

      onpas taas selkärankainen mies

    • Qwqwqwqee

      Ehkäpä matka oli tilattu ja maksettu jo ajat sitten. Ehtiihän noita asioita sitten virallisen työn alettua selvitellä. Leppoisia lomapäiviä Immoselle ja ihanalle vaimolleen.Nauttikkaa lomastanne, antaa pöyristyjien revetä liitoksistaan.

      • äkkilähtöhän_tuo

        "Päätimme tänään" viittaa kyllä siihen että ottavat äkkilähdön ja jättävät sotkun sitten selvitettäväksi muille. Halla-ahohan onkin jo kutsuttu selittelemään, kun Immonen ei suostu.

        "ihanalle vaimolleen" ? Hän on ihana -- miksi? Eukko olkoon hiljaa, kunhan on nätti?


    • Hallaahon-äänestäjä7

      IMMOSEN VAROITUKSET MONIKULTTUURISISTA ON SYYTÄ OTTAA TODESTA

      EUROPARLAMENTISSA SAMPO TERHOLLA ON OLLUT HYVÄ KUVAUS SIITÄ, MITEN KREIKKALAISTEN VERONMAKSUHALU KATOSI mamutuksen myötä, KUN RAHAT KÄYTETTIIN VIERAILLE MONIKULTTUURISILLE valloittajille OTTOMAANEILLE. Seuraukset tiedämme.

      Väkivaltalietsonnan isiä ovat luokkataistelukommunistit. Marxin ajattelu ei perustu minkäänlaiseen hyvinvointivaltioon vaan luokkataistelussa saavutettuun proletariaatin diktatuuriin

      Putkosen työmiehen tuumaustunnissa Hamilo kertoo Helena Erosen vastaisen PUNAVIHREÄN kuplan operaatiosta kohdassa 27:05, jossa Eronen pantiin mokaamaan vielä anteeksipyytämällä, Immosen mielipiteiden mollaamisessa on käytetty samaa menetelmää kuplan taholta Marko Hamilo https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/ba96buxv

      Työmiehen tuumaustunneissa on esitelty kuplan aikaisempia hyökkäyksiä (esim. Hamilon toimesta) ja kuplan mamutus-monikulttuurisuustaktiikkaa (mm. Halla-ahon toimesta), Jussi Halla-aho https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/l2ogpcje

      PUNAVIHREÄN KUPLAN TOIMITTAJAT KIINNITTIVÄT HUOMIOTA IMMOSEN SANAAN TAISTELU, MUTTA VAIKENEVAT toverillisin taisteluterveisin, KUN ON KYSE LUOKKATAISTELULEHDESTÄ TIEDONANTAJA (KANSAN UUTISET) TAI JAAKKO LAAKSON, ESKO SEPPÄSEN JNE. LUOKKATAISTELUPUOLUEEN VASLIITTO OTTAMISESTA KATAISEN HALLITUKSEEN. Marxin ajattelu ei perustu minkäänlaiseen hyvinvointivaltioon vaan luokkataistelussa saavutettuun proletariaatin diktatuuriin http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199069-immonen-ruokolahden-leijona Esimerkiksi apostoli Paavali kertoi ettei hän taistele ilmaan hosuen eikä varmaan tarkoittanut sitä, että hän olisi konkreettisesti harjoitellut pankration-uhreilua (muinainen kreikkalainen paini) tai riehunut amfiteatterissa gladiaattorina. Kyse oli vertauskuvasta.

      NYT OLISI HYVÄ KÄYTTÄÄ HYVÄKSI OLLI IMMOSEN SAAMA MAKSUTON JULKISUUS. Ei ole aivan vieras ajatus, että Erkki haloslainen Tuomiojan kaltaiset elitistit "vaihtavat kansaa". Esimerkiksi lienee selvää, että jos Israelia heikennetään Tuomiojan poliitiseen mallin mukaan, Välimerestä tulee islamilainen sisäjärvi ja Eurooppa muuttuu kansana ratkaisevasti islamin suuntaan.

      IMMOSEN VAROTTELU KANNATTAA OTTAA TOSISSAAN ELI LOPUKSI KUVAUS SIITÄ, MITEN VAARALLISTA SIPILÄN TOIMINTA ON MONIKULTTUURISTEN ELI LAITTOMIEN MAAHANMUUTTAJIEN OTTAMISESSA. Helmikuussa on Libyassa ajanut ISIS-terroristien autosaattue uusilla Toyotan Land Cruisereilla, jotka on rahoitettu Eurooppaan pyrkivien laittomien siirtolaisten rahastuksella. SUOMEN SOSIAALITURVA ON ENSI KERRAN MYYNNISSÄ ENITEN MAKSAVALLE JA OSTOHINNAN KERÄÄ ISIS? http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/07/20/13/2A8E35E100000578-3168157-image-m-6_1437396151533.jpg

      ISIS is thought to control some territory on the Libyan coast and in February, a video appeared to show a fleet of Toyota Land Cruisers carrying the notorious black flag of Islamic State as they drove through the country. Men, women and children cheer and salute the pick-up trucks as they drive freely through what is believed to be the city of Benghazi

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3168157/ISIS-s-second-command-forced-Cersei-Lannister-style-walk-shame-paraded-town-hanged-Libya.html ISIS are supposedly making millions out of taxing gangs who are smuggling people out of Libya and across the Mediterranean into Europe, an investigation claimed in May. The terror group are allegedly demanding half the profit from vessels making the dangerous crossing - commanding up to £60,000 per boat - which is then used to fund their activities.

      • lue_ennen_kun_kritisoit

        Marxin ajatteluhan perustuu siihen, että kun yhteiskunnat ovat saavuttaneet tietyn kehityspisteen, ne luontaisesti siirtyvät ensin sosialismiin, sitten kommunismiin. Tämän takia aiemmat yritykset eivät ole toimineet: 1900-luvulla yksikään yhteiskunta ei ollut siinä kehityspisteessä, ei henkisesti, ei teknisesti. Nyt 2000-luvun Euroopassa tosin aletaan olla jo paljon lähempänä sitä. Vielä täytyy musertaa se keinotekoinen rakennelma, joka on yhteiskunnan ja yksityisyritysten välinen ristiriita ja sen epäpyhän liiton musertamiseen saattaa mennä yhtä kauan kuin meni valtion ja kirkon erottamiseen toisistaan.


      • xcbxcbx

        "NYT OLISI HYVÄ KÄYTTÄÄ HYVÄKSI OLLI IMMOSEN SAAMA MAKSUTON JULKISUUS"

        Harmi ettei IMMONEN käyttänyt sitä tilaisuutta hyväkseen, kun ei mitenkään suostunut selventämään, mitä tarkoitti. Mutta mitä voi odottakaan kuin internethuutelua mieheltä, jonka poliittinen ura on pedattu Hommafoorumilla? Hänellä ei yksinkertaisesti ole joko pokkaa tai järjellistä kyvykkyyttä, siksi valtakunnanselittelijä Halla-ahokin on taas kutsuttu .. niin, selittelemään.


    • 00000111

      Rakkaan muslimivamon kanssa ihailemaan vierasta monikulttuuria.

    • lommailija

      Lomaileeko vaimo veronmaksajien kustannuksella?

    • peace_please

      Onpa taas taistolaisten jälkipolvi hyökännyt palstalle :( Menkääpäs taistelemaan johonkin muualle ja jätetään tämä palsta rauhan palstaksi.

      • dsgsdg

        Ai perstaistolaisten kiihkon kentäksi? Jos kutsutte taisteluun, tiedätte että joudutte taistelemaan. Harmi vaan, että siten ei rakenneta mitään.


    • pers

      Vaikken Immosen rasistisesta möläytyksestä pidäkään, on todettava Suomen nykyisellään olevan mielensäpahoittajien ja pöyristelijöiden mekka.

      Jos perskarvaansakaan vilauttaa täällä, lauma paheksujia kimpussa vainoamassa.

      • gsdfgsdf

        No kyllä mä paheksun jos esittelet mulle perskarvojas. Ihan syystä, en ole pyytänyt nähdä, enkä halua nähdä niitä.


    • buahahahahaha

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe