avoin kirje timo soinille

Halla_ahon_äänestäjä

http://schizoblog.me/2015/07/26/timo/

Hyvä Timo. Oletan, että et pane pahaksesi, kun näin kirjoitan sinulle etunimelläsi. Oletan, että tuttavallinen lähestymistapa ei loukkaa sinua. Olet ollut meille suomalaisille aina Timo tai Soini. Johdat yhtä maamme suurinta puoluetta ja olet tehnyt siitä ilmiön. En voi kuin ihailla saavutuksiasi puolueen johdossa, mutta en ole juuri mistään samaa mieltä sinun ja puolueesi kanssa.

En myöskään kunnioita sinua ja puoluettasi sen luikertelun takia, jolla yritätte välttää vastuun ottoa puolueenne sisällä olevien vihamielisten ääriainesten sanomisista ja tekemisistä. Ja kyllä. Sinun puolueessasi on Suomelle haitallisia ajatuksia levittäviä rasisteja. Puolueessasi on äärioikeistolainen siipi, joka edustaa kaikkea sitä, mikä ei kuulu suomalaisuuteen. Tämän johdosta pidän suoranaisena loukkauksena, että puolueesi nimi viittaa suomalaisuuteen.

Olen huolestuneena seurannut kuinka puolueesi viljelee kansakuntaamme vastakkainasettelua. Olli Immosen viimeisin avautuminen Facebookissa voidaan luokitella jopa sisällissodan lietsomiseksi. Sitäkö sinä Timo puolueellasi olet ajamassa? Oikeasti. Nyt pitäisi sinun vakavoitua ja lopettaa niiden mauttomien letkautuksiesi laukominen. Soinismien aika on ohi ja sinun tulee astua esiin kertomaan mikä on puolueesi agenda.

Mutta valitettavasti sinä et sitä tule tekemään. Mitä luultavammin tulet taas vetoamaan ”yksityisjatteluun” ja yrität kääntää asiat toisenlaisiksi kuin ne ovat. Puolueesi on sinun näköinen. Valitettavasti sinä ja puolueesi olette demokratian irvikuvia. Ulkoministerinä sinä edustat Suomea ja suomalaisia. Sinun tulee vastata ulkomaalaisille kollegoillesi siitä mitä täällä puhutaan ja tehdään. Onko sinusta oikeasti siihen?

Valitsit ulkoministerin salkun, koska ulkopolitiikka on sinun intohimosi. Mutta kyllähän me kaikki tiedämme, että paskaa puhuit. Et halunnut ottaa valtionvarainministerin salkkua, koska tiesit siinä pestissä joutuvasi tekemään hyvin kipeitä ratkaisuja. Annoit tuon homman kokoomukselle suosiolla. Olit taas kerran rintamakarkuri. Ja sitähän sinä olet. Luikertelet vastuusta kerta toisen jälkeen. Olet teflonia, johon mikään ei jää kiinni.

Olet joskus laukonut seuraavasti: Missä EU, siellä ongelma. Valitettavasti puolueestasi voidaan mainita: Missä persu, siellä skandaali. Puolueesi historia on yhtä katastrofia. Mutta se ei näytä äänestäjiä haittaavan. Tärkeintä näyttää olevan, että otsikoissa pysytään. Populismisi on edesvastuutonta. Puolueohjelmaanne te teette päästäksenne otsikoihin. Postmodernilta tekotaiteelta halusitte ottaa avustukset pois vaikka varsin hyvin tiesitte, että kyseessä on täysin mitätön summa. Ja vaalien jälkeen myönsitte kyseisen kohdan olleen vitsi. Saahan sitä huumoria viljellä, mutta onko puolueohjelma sellaisen paikka? Todellinen syy tuohon ”tsoukkiin” taisikin olla vastakkainasettelun kärjistäminen eliitin ja perusäänestäjienne välillä. Kun persut pääsevät valtaan, niin turhan tärkeä eliitti saa tuntea sen nahoissaan. Jätitte kuitenkin kertomatta sen, että tuollaista eliittiä ei vaan ole olemassakaan.

Paranoidisen politiikkanne paras vihollinen on abstrakti ja epämääräinen kohde. Sellainen on esimerkiksi paljon vihaamanne monikulttuurisuus. Te näette suvaitsevaistoa ja punavihreitä kuplia, joiden kimppuun voidaan usuttaa äänestäjiä. Kun kansa on jaettu keinotekoisesti kahtia, niin teidän asemanne vain voimistuu. Nauratte matkallanne pankkiin. Olette onnistuneet tässä vainoharhaisen evankeliumin levittämisessä ilmiömäisen hyvin. Olette onnistuneet tässä niin hyvin, että kohta maatamme ei luetella enää länsimaiden joukkoon. Olemme palaamassa kylmän sodan aikaiseen maineeseen eräänlaisena kummajaisena idän ja lännen välissä. Valitettavasti lännessä Suomi lueteltiin tuolloin osaksi itäblokkia.

Ja tässä pääsemmekin sinun ja puolueesi päämäärään. Te haluatte irottaa Suomen länsimaiden joukosta periferiseksi kummajaiseksi. Vain tuollaisessa syrjäisessä maassa voi teidän kaltainen puolue saada todellista valtaa. Osana länsimaita se ei onnistuisi. Sinä Timo olet toteuttamassa unelmaasi. Se kuitenkin merkitsee sitä, että minä menetän kotimaani. Sinun Suomesi ei ole se maa, jossa minä haluan elää. Sinun kansasi ei ole se kansa, johon tunnen kuuluvani.

Toivon hartaasti, että olen sinun suhteen väärässä. Sinulla Timo on nyt hetki astua esiin ja tuoda julki se, mitä sinä ja puolueesi todella ajattelette. Sinulla on valta muuttaa suuntaa. Mutta vaikenemalla tai sutkauttelemalla jotain täysin merkityksetöntä sinä vahvistat suurimman pelkoni. Ja se on, että maamme hallituksessa toimii natsipuolue. Timo, sinun siirtosi.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        47
        4773
      2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

        Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
        Lieksa
        95
        4572
      3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

        1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
        Maailman menoa
        620
        4184
      4. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        23
        3147
      5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

        En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
        Ikävä
        79
        2691
      6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

        Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
        Tunteet
        129
        2213
      7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

        Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
        Maailman menoa
        221
        2163
      8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

        SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
        Maailman menoa
        347
        2163
      9. Ketä ammuttu ?

        Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
        Juupajoki
        29
        1775
      10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

        Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
        Ikävä
        66
        1502
      Aihe