Feminismi on yhteiskunnalle tuhoisa

qfft10

Feminismin otettua tuulta ympäri maailmaa kaikkien sivistyneiden maiden syntyvyys on laskenut 3.5 luokasta alle 2.1 mikä on vaadittu taso sille että yhteiskunnan populaatio pysyy samassa linjassa.

Meidän pitäisi välittömästi katsoa peiliin ja todeta että naisten itsenäistyminen johti suoraan syntyvyyden pahaan laskuun ja sitä mukaa meidän yhteiskunnan rappeutumiseen.

Syntyvyydellä on suora merkitys niin talouteen kuin hyvinvointiinkin. Jos meillä on syntyvyys yli 2.1 niin perhe tuottaa enemmän lapsia kuin on vanhempia. Näin ollen vanhemmat sukupolvet jotka jäävät eläkkeelle saavat osalta lapsista tukea vanhustenhoidossa.

Mutta feminismi on rappeuttanut yhteiskunnan moraalin ja naisten todellisen tarkoituksen. Kyllä, ennen aikaa naista kunnioitettiin huolta pitävänä äitinä jonka tehtävä oli pääasiassa lasten hoito. Oli myös niitä harvoja naisia jotka myös päättivät siirtyä työuraan mutta pääasiassa yhteiskunta näki naiset äiteinä.

Nykyään meillä ei ole äiti-roolia ollenkaan ja meillä on suurimmaksi osaksi feminismin aiheuttaman naisten vapauden ja alkoholisoitumisen ja rappeutumisen seurauksena yhden lapsen sinkkuäitejä lähes yhtä paljon kuin meillä on "normaali" perheitä.

Suomen syntyvyys on alle 1.8 luokkaa, mikä silti on EU maissa normaalin väestön huippua mutta suomessa ei tule olemaan yhtään enempää suomalaisia 50 vuoden päästä kuin nykyään. Meidän yhteiskunta on ajamassa yli jyrkänteeltä ja kaikki politiikot tuijottelevat omaa napaansa.

Älkää sitten ihmetelkö miksi 50 vuoden päästä Muslimit ovat valloittaneet puolet euroopasta kun annoitte itsellenne vapauden tehdä mitä huvittaa. Muslimit kyllä tarkkaan tietävät miten populaatiota säännöstellään helvetin paljon paremmin kuin eurooppalainen yhteiskunta.

Onko teidän mielestänne sattumaa että Islamissa raiskattu nainen kivitetään? Onko sattumaa että kun nainen saa ensimmäisen kuukautisen se luovutetaan vanhemmalle sukukypsälle miehelle joka sitten antaa 13 lasta? Ei!

Naisten olisi jo aika herätä siihen seikkaan että teidän vapaus kostaantuu muutamassa sukupolvessa takaisin itseenne. Feminismi on tuhoontuomittu hanke.

En sinäänsä ole naisten vapauksia vastaan mutta ottakaa nyt helvetti järki käteen ja tehkää lapsia. Se että metsästätte niitä alfa-uroksia 30 vuotta kun luulette että te olette jotain A-luokkaa ei auta tulevia sukupolvia vaan päinvastoin teidän metsästyksen seurauksena kun palaatte metsästysreissulta teidän suku onkin korvattu muutamalla muslimeilla jotka kahlitsevat teidät koteihinsa.

Muslimit kyllä tiesivät miten nainen pidetään kunnioitettuna äitinä, jokainen nainen joka uskoo että he ansaitsevat vapauksia kohtaa sama kohtalo kuin ei-uskovaisia ja se pitää naisten todellisen aseman siellä missä pitääkin.

EN SANO että naisten tulisi kuulua keittiöön ja vain ja ainoastaan sinne. En sano tätä. Sen sijaan naisten olisi jo korkea aika lakkaa metsästämästä joko epärealistisia tavoitteita (todella läski nainen luulee että hän saisi jonkun A-tyypin uroksen jos feminismi vain saisi tahtonsa läpi) tai korkeita virkoja ja koulutusta. Suomella ja Euroopalla ei ole varaa menettää sivistystä jonka kristinusko oli aikaansaanut korkealla syntyvyydellä ja muslimien ajamisella pois euroopasta.

Kun kristinuskon merkitys on vähentynyt ja alamme mukamas arvostamaan muita kulttureita me pääasiassa olemme heittämässä pyyhkeen kehään ja toivottamaan uuden eurooppalaisen sekarodun eu-muslimit.

Jos joku tätä lukee vuonna 2100 niin tietää kyllä miten asiat etenivät. Vahinko että päättäjät niin suomessa kuin muissa "sivistyneissä" maissa olivat täysiä idiootteja jotka ajoivat vain tasa-arvoa niin roduissa kuin sukupuolissa. Islam on todellakin valloittamassa maailmaa, mutta sen ei tarvitse edes tehdä sitä sotilaallisin keinoin, me olemme jo luovuttaneet.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qfft01
    • tanttarantta

      Globaalisti ajatellen on hyvä, ettei sikiä kuin kaniinit. Tulevilla sukupolvilla tulee olemaan taistelu puhtaasta vedestä, kai tiesit sen? Kukapa lapsia sellaiseen maailmaan haluaa. Vain tietämättömät hankkivat autuaan onnellisina lapsia tai sitten itsekkäistä syistä. Mitä älykkäämpi nainen kyseessä, sen nihkeämmin haluaa lapsia. Se on tutkittu juttu.
      Kansojen sekoittuminen on fakta, pitipä siitä tai ei. Muslimit eivät ole suurin uhka vaan esimerkiksi ihmisten kulutustottumukset aiheuttavat ongelmia lähitulevaisuudessa. Se on aina niin helppoa syytellä muita ja jättää katsomatta sinne peiliin. Minkälainen energiasyöppö olet sinä itse? Minkälaisen maailman jätät jälkipolville? Oletko koskaan miettinyt?

      • PeeJiiPee

        Merivedestä saadaan aurinkoenergiaa puhdasta vettä jos halutaan ja siitä pystytään rahastamaan


      • PeeJiiPee

        Kirjoitin aurinkoenergialla, mutta tää pasta ohjelma on minua viisaampi, ja sotkee kirjoittamani sinnikkäästi.


      • PeeJiiPee

        Kirjoitin paska ohjelma, en pasta


      • PeeJiiPee

        Kiitän, että kritiikkiäni ei sensuroitu pois. Nyt kun vielä saisin pois kimpustani kirjoittamaani korjailevan kirjallisen neron.


    • aboriginaali
    • Aboriginaali

      Naisvaltainen sosiaali- ja terveysala saattavat ottaa jäseniksi juuri niitä henkilöitä, jotka tuhoavat perheitä.
      Huostaanotetut lapset- rikotut prheet järjestö on noussut kapinaan mielivaltaa vastaan.

      http://rikotutperheet.oikosulku.net/muutosvaatimukset/
      ------------------------------------------------------------------

      • PeeJiiPee

        Kun sosiaalikorpit saavat kynsiinsä tavallisen perheenisän pienestä tukistamisesta tms, niin riittää ämmiä istumaan oikeudessa ilman kiirettä. Kun pikkutyttö tapetaan ja ilmoituksia tulee, vietetään palaveri toisensa jälkeen. Muuta ei tapahdu.


    • Aboriginaali
    • PeeJiiPee

      Juu, onhan se MEIDÄN yhteiskunnallemme tuhoisa. Meidän tilallemme tulee voimakkaampi yhteiskunta. Ei tämä maa näillä näkymin autioksi jää. Tulijoita näyttäisi olevan. Se on luonnon kiertokulkua.

    • kettutar

      Aha. Mitenkäs niissä maissa, joissa on jopa kymmenlapsisia perheitä on tuo yleinen sivistys ja vauraus? Afrikka, moni Aasian maa? Ei tee hyvää globaalisti lisääntyä holtittomasti. Minä en ole tehnyt yhtään lasta, enkä tee. Annan toki rahallista apua hyväntekeväisyyteen nimenomaan tyttöjen koulutukseen, jotteivät joutuisi pakosti lapsentekokoneiksi.

      • PeeJiiPee

        Se on oikea tapa, kuten naisten pankki. Uskon varaan jää molemmissa tapauksissa, jääkö ylevien tarkoitusperien mukainen toiminta vain puheeksi. Muuten, huuto olisi hirvittävä, jos jonnekin perustettaisiin miesten pankki. Ymmärrän toki, että naisten pankille on perusteet.


      • PeeJiiPee

        Sivistys ja vauraus eivät kiinnosta niitä, joiden tarkoituksiin tarvitaan paljon uusia sotilaita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe