Kanavan siistiminen huijareista

Huijarit.kiikkiin

TV7 olisi aika siivota ohjelmatarjontaansa ennen kuin sen tekee jokin viranomainen. Ohjelmat joissa viitataan ihmeparantumisiin tulee kriminalisoida ihmisten pettämisenä.

Viihdeohjelmat ovat erikseen, mutta suoranainen valehtelu johon liittyy rahastamista, on selkeästi rikollista toimintaa.

27

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fiksukansalainen

      Älä sitten usko kaikkea mitä kerrotaan. Esitä faktat valehtelusta, tai sinua voidaan syyttää julkisesta herjauksesta.

      • trfdxc

        Rikosta nineltä "julkinen herjaaminen" ei ole olemassakaan ainakaan Suomen laissa. Lisäksi TV-kanavan kaltaista instituutiota kohtaan ei voi syyllistyä esimerkiksi kunnianloukkaukseen, mikä taasen löytyisi Suomen laista. Kunnianloukkauksen kohteena voi olla vain ihminen.

        Hieman siis vielä perusopintoja ennenkuin tulet jakamaan juridisia neuvojasi.

        Mitä tulee faktojen erottamiseen valehtelusta kun puhutaan TV7:n ohjelmien kaltaisista ihmeparantumisista, niin ei niitä tarvitse valheiksi todistaa. Kyse on niin sanotuista notorisista tosiasioista.


      • Huijarit.kiikkiin

        1. fakta: tapaus Pirkko Jalovaara.


    • einepuutu

      Teeveessä riittäisi töitä....

    • HarrastusTämäkin

      Yhteiskunnassa riittää korjattavaa jos sille linjalle lähdettäisiin. Se että jotkut ovat halukkaita lahjoittamaan rahojaan kaiken maailman puoskareille, ei ole mikään ongelma esim terveydenhuollon, koulutuksen ja työttömyyden aiheuttamien haasteiden rinnalla.

      Uskonnon harjoittaminen voidaan laskea kuuluvaksi harrastuksiin ja harrastuksilla on tapana aiheuttaa kuluja harrastajille. TV7 on viihdekanava siinä missä urheilu- ja musiikkikanavatkin.

    • siinätapauksessa

      Sehän pitäisi koko kanava lopettaa.

      • Hälmöjä.riittää

        TV7 loppuu ihan itsestään kunhan ihmiset sivistyvät ja lakkaavat jakamasta rahojaan humpuukiin. Ehkä jo 100 vuoden kuluttua :(


      • julmistellen

        "kunhan ihmiset sivistyvät"
        vielä taitaa olla ihmiskunnalla edessäänkin paljon todella julmia aikoja


    • SiivottavaaRiittää

      Samalla olisi hyvä kuulla opetus- ja kulttuuriministerin suhtautuminen lapsille suunnattuun "opetukseen", jossa väitetään evoluution olevan epätotta.

      • LapsiParat

        Fundisuskikset aiheuttavat ongelmia kaikkialla. Jotkut heittelevät pommeja ja jotkut opettavat lapsille totuuden vastaista "tietoa".

        Mieluummin sitä riskeerataan muutaman lapsen tulevaisuus kun alettaisiin vänkäämään änkyröiden kesken. Siksi TV7:n kaltaiset kanavat saavat jatkaa toimintaansa. Lapset siinä kärsivät typerien vanhempiensa takia :-(


    • hävetkää

      Katselin kerran silmät suurella ohjelmaa, jossa muka dokumentin omaisesti kerrottiin, että miten homoudesta oli "parannuttu". Järkyttävää propagandaa vielä näinä päivinä.

      • rgwgwgwggwwg

        aivan, vaikka homouden sairausluokituskin on poistettu aikapäiviä sitten. tuollaiset ohjelmat on henkistä väkivaltaa homoseksuaaleille.


      • PyhänHengenTemppeli

        Katsokaapas kun homous ei ole sairaus. Se on synti omaa ruumista vastaan. Ruumis on Raamatun mukaan Pyhän Hengen temppeli -uskoon tulleilla.


    • Totuuskukkanen

      Tv kanavat on täynnä sitä sivistystä kuten tappamista, noituutta, paljasta seksiä, rienaamista, evoluutio-oppia, luonto-ohjelmia, törkyviihdettä ym . Eikö sitä ole riittävästi kun pitäisi se ainut kristillinen tv-kanava saada poistettua. Siinä tv kaukosäätimessä on valintanappi, sitä pitää käyttää jos ohjelma ei istu omaan maailmankuvaan.
      Valvontaa ja sääntöjä on jo riittävästi vai halutaanko Suomesta pohjois-Korean tapainen valvontavaltio?
      Miksi en saisi laittaa rahojani mihin haluan?

      • Valheetpois

        Löytyy muitakin. Usko TV: Kristillinen netti-tv. IRR-TV kristillistä ohjelmatuotantoa. One Way TV: Myös kristillistä ohjelmantuotantoa.


      • SairastaTouhua

        Sairasta touhua kaikilla näillä hörhökanavilla. Kyllä riittäsi töitä jos kaikki huuhaa postettaisiin maailmasta. Voisi jopa sanoa että se on mahdoton tehtävä. Jos joku haluaa humaltua huuhaasta, ei huuhaan tarjonta lopu milloinkaan. Kysyntä luo tarjontaa on kyse sitten huumeista tai uskonnollisesta paatoksesta.


      • höö1

        xxx


      • rexusas
        SairastaTouhua kirjoitti:

        Sairasta touhua kaikilla näillä hörhökanavilla. Kyllä riittäsi töitä jos kaikki huuhaa postettaisiin maailmasta. Voisi jopa sanoa että se on mahdoton tehtävä. Jos joku haluaa humaltua huuhaasta, ei huuhaan tarjonta lopu milloinkaan. Kysyntä luo tarjontaa on kyse sitten huumeista tai uskonnollisesta paatoksesta.

        Löytyy sairaampaa.


      • Hörhöilyhuuhoristi
        rexusas kirjoitti:

        Löytyy sairaampaa.

        Mistä mistä.... ? Kerro ihmeessä!


    • Jesurun

      Tv7:n kaikki ohjelmat näyttävät olevan Pyhänhengen johdatuksessa tehtyjä ja ne perustuvat Raamatun opetuksiin.Katsokaa tarkkaan,ennenkuin rupeatte solvaamaan näitä Jumalan työ tovereita.Ehkä huomaatte vielä joskus,että olette saatanan työ tovereita.Onneksi nämä tv7:n toteuttajat tietävät,että saatana käyttää teitä näinä viimeisinä aikoina ja he rukoilevat myös teidän puolesta.

      • mietistätä

        vai että pyhänhengen johdatuksessa? miksi sitten pyhähenki päästi läpi benny hinnin jonka vilpittömyyteen ei usko kuin hyvin pieni määrä kristittyjä? tutkipa kyseisen herran toimintaa niin hämmästyt. siellä hän ottaa rahaa "ihmeistä" kärsiviltä ja sairailta. elää kuin kroisos.


      • HänAntaaVoiman

        Jeesus kertoi, että eksytysten täytyy tulla. Ilmeisesti tällä tavalla Herra seuloo laumansa. Hänen Sanalleen kuuliaiset pääsevät perille Iankaikkiseen Elämään...


    • siistikääkanavaa

      aloittajan kanssa samaa mieltä. lopetin aikoinaan kanavan katsomisen kun siellä esitettiin benny hinnin ohjelmia. se mies on kaukana rehellisestä. ja sitten on näitä reinikaisia jotka vääristelee tiedettä minkä ehtii. oli uskovana sitten mitä mieltä tieteestä tahansa mutta se on väärin että reinikainen esittää valheellisia väitteitä koko ajan tieteestä.

      sitä en muista oliko jalovaara tv7 ohjelmistossa, mutta eikös hänelläkin ollut jotain rahankeräysrikoksia, tai ainakin sellaista tutkitaan.

      • AhneusOnSyntiä

        Jalovaara on ollut TV7:ssa vakituinen esiintyjä. Siis siihen asti kunnes hänen vilunkipelinsä paljastui. Sitä en tiedä joko on saanut maallisen tuomionsa.

        Ilmeisesti kanavanperiaate on, että vasta viranomaisen lyötyä peli poikki, alkaa kanavakin miettimään tarkemmin esiintyjänsä todellisia motiiveja.


    • Miriza

      Ei Benny Hinn ole ainoa, joka on toiminut, sanoisinko, väärässä hengessä, tai vilpillisin keinoin. Mutta TV7:aa ei tarvitse katsoa aivan pyörryksiin asti. Sieltä voi valikoida ne ohjelmat, jotka kokee Jumalan Hengen mukaisiksi.

    • Leekuudes

      Nooh juupas eipäs,täytyy myöntää ettei kaikki ohjelmat miellytä minua kyseisellä kanavalla,mutta ei se pois sulje kuitenkaan Jumalan olemassa oloa. Kysehän on uskosta tieteellisestihän ei voi mitään todistaa Jumalan olemassa olosta vai voiko,suosittelen pistämään tv7 hakuun vaikka Matti Leisolan ja fundeeraamaan sitte et mistä se puhuu miksi hän puhuu noin ja onkohan Matti kuitenkin tieteen alalla jonkin verran lukeneempi kuin yksikään ihminen esim tällä palstalla.

    • YksiHaastatteluPuuttuu

      Sitten kun itse jumala (ihan mikä vaan niistä käy) on haastateltavana suorassa lähetyksessä, niin vasta sitten sieltä tulee jotakin katsomisen arvoista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe