Nimetön (Dramione tarina)

Dramioneforever

Paritus on tosiaan Draco/Hermione


Luku 1
---------------------------
"Sekoittakaa Elävien Kuolleiden juoma, kirjaa apuna käyttäen. Aikaa on kaksi tuntia!" Professori Kunhusarvio kajautti luokan edestä. Liemitunti oli juuri alkanut ja käskynä oli tehdä Elävien Kuolleiden juoma. Hermione avasi kirjansa ja alkoi etsiä ohjetta liemeen. Löydettyään ohjeen hän ryntäsi hakemaan kaapista oikeat ainekset. Kaapilla hän törmäsi Dracoon.
"Mitä törmäilet kuraverinen?" Poika kivahti vihaisena ja tunki itsensä kaapille. Hermione ei aikonut kuitenkaan jäädä odottelemaan, vaan heilautti sauvaansa ja siirsi Malfoyn pois tieltä.
"Anteeksi vain, mutta olin tässä ensin", hän kivahti vihaisena ja otti kaapista tarvitsemansa esineet. Hermione hidasteli tahallaan, vaikka tiesi ettei aikaa ollut hukattavaksi. Draco seisoi Hermionen takana ja naputti kärsimättömästi puulattiaa kenkänsä kärjellä. Kun Hermione viimein kääntyi ympäri Draco raivasi tiensä kaapille. Harry, eikä Ron ollut ehtinyt vielä edes löytää oikeaa sivua, kun Hermione sytytteli tulta kattilansa alle. Pilkottuaan ainekset Hermione alkoi lisäillä niitä oikeassa järjestyksessä kattilaan.
"Se on sivulla kymmenen", Hermione kivahti viimein kun Harry ja Ron hakivat sivua.
"Pyytäisin, että neiti Granger olisi hiljempaa luokassa", professori Kunhusarvio totesi luokan edestä. Hermione vaikeni punastuen, mutta katsoessaan ympärilleen hän kohtasi Dracon katseen. Pojan silmät hehkuivat silkkaa ilkeyttä. Hermione manasi Dracon maailman pimeimpään kolkkaan ja alkoi sitten jatkaa liemensä valmistusta.
"Miten tämä voi onnistua?" Ron valitti kun puolessa välissä hänen kattilassaan oli keltaista puuroa. Hermione katsoi kauhuissaan puuroa kattilan pohjalla ja alkoi sitten voivotella.
"Sinun on parasta aloittaa alusta. Aikaa on vielä tunti", hän sanoi ja katsoi Ronia myötätuntoisesti. Hermionen oma seos oli jo vaalean liilaa, kuten kirja neuvoi. Jotenkin ihmeellisesti Harrynkin seos oli vaalean liilaa, vaikka poika oli aloittanut hyvän tovin Hermionen jälkeen.
"Miten olet jo tuossa vaiheessa?" Hermione kuiskasi Harrylle, joka vastasi kohtauttamalla olkiaan. Hermione jatkoi työtään ja hämmensi, lisäsi aineksia ja hämmensi vähän lisää. Tunnin päätyttyä Hermionen oma seos oli sakean veden väristä. Harry taas oli onnistunut juomassaan täydellisesti ja professori Kuhnusarvio kehui Harryn maasta taivaisiin.
"Miten teit sen?" Hermione tivasi Harrylta tunnin jälkeen. Harry ei vastannut mitenkään. Tuijotti vain. Samassa Draco pyyhälsi Hermionen ohitse ja tönäisi Hermionen seinää päin. Hermione törmäsi vauhdilla ja pyörtyi samalla. Draco vilkaisi taakseen voitonriemuisena, mutta kun näki Hermionen tajuttomana seinää vasten hän tunsi valtavaa katumusta. Mutta miksi? Katuiko hän, Draco Malfoy kuraverisen kohtaloa? Harry ja Ron olivat rynnänneet Hermionen avuksi ja joutuivat kiikuttamaan tytön sairaalasiipeen, sillä Hermione ei vironnut edes loitsulla.
"Hermione törmäsi päin seinää ja menetti tajunsa. Voitko tehdä jotain?" Harry selitti Matami Pomfreylle. Pomfrey hätisti pojat pois ja kertoi, että Hermione virkoaisi kyllä. Sana siitä, että Hermione oli tajuttomana sairaalassa kiiri läpi koulun ja yhdessä illassa kaikki tiesivät tapahtumasta. Harry ei ollut silti kertonut Matami Pomfreylle, että Malfoy oli tönäissyt Hermionea.
Päivät kuluivat Tylypahkassa hitaasti ja Mafloy löysi itsensä monesti järven rannalta, Hermionea ajattelemasta. Neljän päivän kuluttua tönäisystä Hermione heräsi. Herättyään Hermione pääsi pois. Oleskeluhuoneessa Hermione alkoi tivata neljän päivän läksyjä. Lopulta hän sai listan läksyistä ja Hermione lähti kirjastoon pakertamaan niitä. Kirjastoon mennessään Hermione oli törmätä Malfoyhyn. Draco kirosi ensin maasta taivaaseen, kunnes huomasi Hermionen.
"Katos, kuraverinen on herännyt", hän sanoi ilkeästi, mutta huomasi, että katui sanojaan.
"Kyllä, niin olen", Hermione kivahti ja jatkoi matkaansa. Draco päätti seurata Hermionea ja huomasi lopulta päätyvänsä kirjastoon. Hermione löysi kirjastosta täysin tyhjän pöydän ja istahti sen ääreen. Levitettyään kaikki kirjat esille hän alkoi tehdä läksyjään. Draco päätti, ettei jäisi vahtaamaan Hermionea, vaan menisi syömään. Mitä hänelle kuuluisi kuraverisen tekemiset.
Hermione teki läksyjään neljä pitkää ja uuvuttavaa tuntia, mutta sai ne lopulta valmiiksi. Hermione vei kirjat makuukammariin ja meni sitten Suureen saliin syömään, mutta huomasi harmikseen ruokailun päättyneen. Hänen olisi odotettava iltaan. Ajatuksissaan Hermione valesi järvelle ja istahti alas. Huomaamattaan Hermione istahti vain viiden metrin päähän Malfoysta. Draco tarkkaili Hermionea ihmeissään omasta halustaan ja siirtyi sitten vähitellen seisomaan. Hän hiipi Hermionen taakse ja istahti siihen. Hetken kuluttua Hermione nousi ja lähtiessään pois hän kompastui Dracoon. He kireähtivät päällekkäin nurmikolle ja samassa Hermione huomasi olevansa Dracon alla ja Ron tuli Harryn kanssa juuri ulos.
"HERMIONE?!"

No mitä tykkäsitte?

16

3620

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • potterhead

      Tää oli hyvä. Jatka

    • Spekuloosi

      Hmm... aika outoa...

    • Potterfani

      Jatka

    • Dramioneforever

      Potterhead: Kiitos, jatkan pia
      Spekuloosi: Joo Outo on mun toinen nimi
      Potterfani: Kyllä jatkan

    • Dramioneforever

      Luku2
      -----------------------------------
      Draco vilkaisi Ronia ilkeästi virnuillen.
      "Älä nyt kiihdy Weasley, mehän vain leikimme", hän huusi Ronille ja Harrylle, jotka kävelivät heitä kohti kiirrellisesti. Hermione katsoi kaksikkoa ja huomasi, ettei halunnut heidän luokseen. Draco huomasi makaavansa yhä Hermionen päällä. Hän kierähti tytön viereen ja nousi ylös. Hermione vääntäytyi istumaan ja nousi sitten seisomaan.
      "Kaikki on kunnossa", Hermione totesi Harrylle ja Ronille, jotka juoksivat hänen luokseen. He katsoivat Hermionea ihmeissään. Yleensä hän haukkuisi Malfoyn maasta taivaaseen. Nyt tyttö vain ohitti pojan. Hermione käveli takaisin linnaan ja siellä sisällä hän lähti juoksemaan kohti Tarvehuonetta. Tarehuoneessa Hermione kaatui sängylle, joka sinne oli ilmestynyt. Hermionesta tuntui, että hän oli unohtanut jotain, mutta ei välittänyt siitä. Hän nukahti nopeasti ja helposti. Herättyään Hermione lähti etsimään kelloa.
      Kellon hän löysi Suuresta salista. Se näytti seitsemää, eikä Hermione tiennyt oliko ilta vai aamu. Kellon nähtyään hän lähti kohti Rohkelikon oleskeluhuonetta. Siellä hän tapasi väsyneen näköisen Nevillen.
      "Neville? Mitä teet?" Hermione ihmetteli, sillä muut olivat kadonneet oleskeluhuoneesta, oli siis ilmeisesti aamu.
      "Kas hei Hermione. Olen lukenut tämän päivän liemikokeeseen koko yön. Mistä tulet näin aikaisin, kello on vasta seitsemän aamulla", Neville papatti hermostuneesti. Hermione huoahti vihaisena itselleen.
      "En voi uskoa tätä", hän puhahti ja haki koululaukusta liemikirjansa. Siellä kirjan välissä oli muistilappu, missä luki: "Koe keskiviikkona!"
      Hermione alkoi kahlata kirjaa läpi Nevillen kummastuneen katseen alla.
      "Etkö ole lukenut kokeeseen?" Neville kysyi ihmeissään kun aina niin täydellinen Hermione epäonnistui. Hermione vilkaisi Neville vihaisesti ja poika ymmärsi vaieta. Liemitunti olisi ensimmäisenä ja se alkaisi kahdeksalta heti aamiaisen jälkeen.
      "Kas huomenta Hermione", Harry huudahti iloisena, kun hän vaelsi alas poikien makuukamarista. Harry selitti miten hän ja Ron olivat olleet huolissaan, kun Hermione ei ollut tullut oleskeluhuoneeseen. Hermione lähti kirja mukanaan kohti Suurta salia. Kirjasta Hermione luki totuusseerumin vaikutuksista. Suuren salin ovella Hermione törmäsi Dumbledoreen.
      "Hei neiti Granger", professori Dumbledore sanoi ja Hermione nyökkäsi kirjansa takaata.
      "Hei professori Dumbledore", hän sanoi ja jatkoi matkaansa paikalleen. Paikallaan hän jatkoi lukemistaan. Aamupalaksi Hermione haukkasi palan paahtoleipää ja meni sitten yli puoli tuntia ennen tunnin alkua professori Kunhusarvion luokan eteen. Hermione istahti lattialle ja alkoi kerrata kokeeseen.
      Draco saapui professori Kuhnusarvion luokan eteen ja huomasi siellä Hermionen. Tyttö istui nenä kiinni kirjassa eikä hän nähnyt tai kuullut mitään. Hermione sulki kirjan ja katseli eteensä. Samassa Draco istahti Hermionea vastapäätä ja tyttö hätkähti kun tajusi, ettei ollut yksin.
      "Ai.. moi", hän sanoi ja katsahti Dracoa silmiin. Hermione nousi ylös ja venytti jalkojaan. Draco matki häntä ja seisahtui Hermionen viereen.
      Draco tarttui Hermionen käteen ja pyöräytti tytön eteensä.
      "Kuule Hermione", poika aloitti, mutta ei jatkanut lausettaan vaan kumartui suutelemaan Hermionea. Tyttö häkeltyi, mutta vastasi vaistonvaraisesti suudelmaan. Suudelma jatkui pitkään, mutta kaikki hyvä loppuu joskus ja he irrottautuivat toisistaan huohottaen.
      "Hermione, rakastan sinua", Draco kuiskasi hiljaa Hermionelle. Hermione hymyili Dracolle ja suuteli tämän poskea.
      Samassa ihmiset alkoivat valua käytävälle.
      "Improvisoi", Draco kuiskasi kiireesti ja Hermione katsoi anteeksipyytävästi poikaa. Juuri kun Harry ja Ron ehtivät Hermionen kohdalle hän löi Dracoa poskelle ja alkoi huutaa.
      "Jätä sinä minut rauhaan saatanan sika", hän kiljui anteeksipyytävä ilme kasvoillaan. Draco hymyili vähän ja vastasi sitten.
      "Irti minusta kuraverinen", hän sähähti ja tyrkkäsi Hermionen Ronin syliin. Hermione ei huomannut heti mitä teki, kun suuteli Roniakin. Sitten hän nousi ylös ja otti kirjansa. Niskojaan nakellen hän tyrkki ihmiset edestään ja meni jonoon lukemaan koealuettaan.

      //Täs tää.

      • LOLIamsocringe

        Lisäää!!


    • Moromoromoi

      En oo vielä lukenut muuta kun otsikon mutta mietin miksi aina kaikissa harry potter jutuissa jotka luen nii Hermione ja Draco on pari? Miksi? Miksi?

    • Dramioneforever

      Moromoromoi: En tiiä :DD Ite en oikeen osaa kirjottaa kuin Dramionea, okei menossa on myös Ginny/Draco, mut en tiiä onko yhtään parempi :DD Ehdota mulle jotain muuta paritusta nii voin koittaa cx

    • potterhead

      Jatka

    • Dramione

      Höh, tää jäi tähän varmaan vai?

    • Potterfani24

      Harmi, tää on tosi hyvä! Sun pitäis jatkaa

    • Moido

      Tosi hyvä tarina oot tosi hyvä kirjottaan

    • Anonyymi

      Ihana!!!!mut ärsytti ku oli keksitty

    • Anonyymi

      Njaahh en nyt ihan tiiä en tykkää. Varmaa aika iso cringe sulla ku 7 vuotta sitten ja nyt mä vaan tuun ja arvostelen ja ahahahshshahahhah

    • Anonyymi

      Höh et sit enää jatkanu

    • Anonyymi

      Kiinnostavaa mutta vähän outoa 🤣

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1245
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1185
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1073
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe