onko suhde molemmille samanlainen

muumimamm

Jos yhä kahdeksan yhdessä vietetyn vuoden jälkeen tulee tunne ettei tiedä onko toinen aivan tosissaan on se vähän kummallista. yhdessä on oltu ja pysytty. riidelty ja sovittu.
Yhdessä asutaan suurimmaksi osaksi mutta molemmilla on oma asunto. toinen ei halua lopullista yhteenmuuttoa ja ei halua jakaa yhteistä kotia. silti rakastaa ja on aina
tullut. joku on esteenä lähinnä mun lapset. Ja väärä paikka. Maalla pitäisi asua.
Välillä teksti on kovaa eli mitätöi yhteistä aikaa kun on muita suunnitelmia ja pitäisi muutakin tehdä kuin pitää kädestä. niinkuin ikinä sitä olisin vaatinut. epäreilua vetää kona pois ja kun pöly laskeutuu antaa kaiken jatkua kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Haluan tasapainoa en jatkuvaa yhteisen ajan mitätöintiä kun ei erotakaan halua.
mitä helvettiä tälläinen rimpuilu on?olen niin tottunut tähän että annan mennä yhdestä korvasta sisään toisesta ulos. Kaikessa minut on aina kuitenkin huomioitu,mutta minä ehkä enemmän pidän suhdetta kasassa olemalla vähän tasaisempi. Ja joustamalla. Teen omia asioitani ja kyllä se tasaantuu itsestään. olenko kynnysmatto vai viisaampi osapuoli. vai onko mulla lehmän hermot.Joskus vaan vituttaa tuollainen taivaanrannan maalari ja luolamies.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemustaon

      Siis tämän "taivaanrannanmaalarin ja luolamiehen" pitäisi muuttaa YH:n luokse ja talouteen ja vielä jonnekkin maalle missä elettäis sinun ja sinun lapsiesi ehdoilla ja tavoilla...että älä nyt viitsi...
      YH:t kyllä tiedetään ja mikä miehen kohtalo on siinä ja siksi tämäkin epäröi siinä!

    • Muumimamm

      Minä en maalle halua vaan hän . Enkä valita kurjuutta . En vaan ymmärrä miten päin pitäisi olla. Ja kun nämä yh: t todella tiedetään he ovat naisia jotka on paljosta vastuussa . Jokainen joka parisuhteen haluaa haluaa olla rakastettu ja haluaa miehenkin olevan onnellinen. En ole kenenkään palvelija silloin kun toiselle sattuu sopimaan mutta sitoutuneen suhteen haluan en miestä joka ei tiedä mitä haluaa tai kun sen löytää rupeaa mitätöimään sitä kun kaikki ei mennytkään kuten herra halusi.

      • sheshex

        Mies ei ole tosissaan sun kanssa. Sun olo on oikea. Tulet saamaan hänen kanssaan vain tuota puolittaista, et muuta. Se ei muutu ajan kanssa. Jos haluat hyvän suhteen jossa molemmat tosissaan, sun on aika lähteä. Itsetunto vaan tuhoutuu tuollaisessa.


    • Uljaana

      Mulla oli samanlaista 9 vuoden kohdalla omassa parisuhteessa..sillä erotuksella että oltiin kyllä asuttu yhdessä koko 9 vuotta, mutta mies ei vaan tuntunut sitoutuvan...oltiin jossain ihme still-tilassa koko ajan ja joskus hän sanoikin, että ei voi luvata, että ollaan ikuisesti yhdessä, vaikka aina sanoi rakastavansa kuitenkin kovasti...No eihän kukaan voi mutta eipä luottamusta herätä, että tuollaista pitää erikseen kysymättä mainostaa....

      Niin siinä sitten kävi, että hän kai vihdoin löysi sen, jonka kanssa hän ilmeisesti haluaa olla ikuisesti. Työkaverinaisen matkaan lähti ja suhteemme päättyi siihen.

      Ehkä hyvä niin, nyt itselläni on edes mahdollisuus joskus löytää joku ketä haluaisi tosissaan myös olla minun kanssa.

    • Kevyttä

      Miksi ihmiset harrastaa näitä kevytsuhteita mitä tämä mies ilmeisemmin tekee

    • sitäsaamitäjaksaa

      Minä olin melkein 25 vuotta samanlaisen kanssa, mutta aviossa. Sitoutumisen tunnetta oli aivan yhtä vähän. Sitä voi käydä tyhjillä vaikka kuinka pitkään, jos toiseen luottaa. Tämäkin lähti työkaverinaisen matkaan, mutta kertoi minulle lähtiessään ettei halua aviosuhdetta, eikä muuttaa yhteen vaan olla niin pitkään kun hyvältä tuntuu. Maalle ja mökille hänkin kaipasi, mutta todella vähän perheen kanssa siellä vietti muilta kiireiltään. Maalla siivosin hänen levittämiä tavaroita ja katselin olutta hörppivää tv:n töllöttäjää. Toki hän sanoi ja ui ja nautti omasta olostaan, ja odotti että mennään hänen ehdoillaan.

    • Muumimamm

      Hyvä huomata että jollakin muullakin on samoja fiiliksiä että mennään toisen ehdoilla ja on tunne että tuo toinen lähtisi jos olis parempaa saatavilla. Ja niinhän mies / nainen tekee jos lähtee toisen matkaan. Ei siinä sitoutuneisuudesta ole ollut kyse vaan jonkin sortin vapaamatkustajasta.

    • Bipoton

      Ukkosi sairastaa kaksisuuntaistamielialahäiriötä. Ovat itsekkäitä, narsistisia ja sitoutumiskyvyttömiä. Ottavat vain "rusinat pullasta", useammasta kerrallaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe