Opiskelijavalinnasta valittaneet

odottavanajatus

Onko kellään kokemusta tai mutu-tuntumaa, että kauanko kestää tulosten tulla? AMK-opintoihin hain ja oppilaitos mokasi selkeästi (hukkasivat minun paperini, jotka olin vienyt henk. koht. koululle). 1,5 viikkoa sitten eli 17.7. oli viimeinen oikaisuvaatimuksen jättöpäivä. Mahtaako henkilökunta palata vasta ensi viikolla töihin ja alkaa käsitellä hakemusta, eiköhän noissa oppilaitoksissa lomailla yleensä heinäkuu? "Oma opintopolku"-palveluun ei ole tullut ilmoitusta, että olen valittanut opiskelijavalinnasta, mutta ehkä ei sitten koskaan tulekaan.

8

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • talvitulee43576

      Riippuu mikä AMK. Katso AMK mihin olit hakenut sieltä hakijapalveluista sitten ajankohtaista ja heidän lomat näet sieltä. Good luck.

    • saxet

      Eiköhän hakijapalveluissa ole täysi tohina päällä heinäkuussa, kun pääsykokeitten tulokset julkaistaan ja sen jälkeen alkaa todistusten vastaanotto ja tarkistaminen.

    • Kaaris

      Luulisi, että siellä on töissä väkeä. Sähköpostia vaan hakijapalveluihin ja seuraavana päivänä soittoa, jos ei tule vastausta.
      Itse laittanut pari viestiä Jyväskylän yliopioston hakijapalveluihin ja sieltä tullut vastaus todella nopeasti. Tosin varmasti on eroja näissä hakijapalveluissa.

      • odottavanajatus

        Eivät tiedä hakijapalveluissa muuta kuin että päätös tulee elokuun lopussa tai syyskuun alussa. Opinnot alkavat ensi viikolla, joten surkean myöhään kyllä tulee päätös :o Järjestelepä siinä sitten asiat 0-14 päivän varoitusajalla...


    • 1.varasija

      Itsekin laitoin Helsingin yliopistoon oikaisupyynnön 17.7. mennessä, eikä sieltä ole kuulunut mitään. Hallinnon puolella oleva henkilö (joka ilmeisesti vastaa asiasta) ei vastaa puhelimeen. Kylläpä ketuttaa täälläkin! Koulut alkavat ensi viikolla, eikä oikausupyyntöön ole tullut vastausta..

    • ootz

      Saako kysellä mielenkiinnosta, että millaisista syistä olette näitä oikaisuvaatimuksia tehneet, ja miten luulette että käy?

      • odottavanajatus

        Opetushallituksen kirjeessä luki, että en ole päässyt koulutukseen ja hylkäämisen syy oli se, että ennakkotehtävä on palauttamatta. Minä olin kuitenkin palauttanut ennakkotehtävän henk. koht. koululle määräajassa ja se otettiin siellä vastaan. Aikamoinen tyrmistys tuo oli, kun olin jo sopeutunut ajatukseen, etten pääse opiskelemaan ja sitten ilmenee, että olen ihan turhaan hakenutkaan :o Minulla on todisteita, että olen ainakin käynyt koululla ennakkotehtävän eräpäivänä ja vähän muitakin todisteita, mutta pidän epätodennäköisenä, että minulle opiskelupaikkaa irtoaisi.


      • odottavanajatus

        Eilen tuli sähköposti, että en saanut opiskelupaikkaa. Ennakkotehtäväni on kuulemma tarkastettu ja arvosteltu silloin kuin piti, mutta homma oli kirjattu väärin koneelle. Tuota tietoa eivät voineet tarkistaa silloin heinäkuussa vaan minun piti rustata virallinen oikaisupyyntö, viettää unettomia öitä ja odottaa tietoa viisi viikkoa. Pyrstöstä tämä homma #¤@!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1412
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe