Naivi pakkosyöttö seis

huuhaaseis

Meille on pakkosyötetty monikultuuri-naivismia jo kymmeniä vuosia.
- On aika jo lopettaa tuo huuhaa.
- Täytyisi keskittyä Suomen kehittämiseen ja suomalaisten hyvinvointiin.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rahantuhlausta

      Samaa olen ihmetellyt. Kun Jonain jumalallisena totuutena ja pakkona ja rangaistuksena meille on tarjottu ja pakkosyötetty ns. monikulttuuria. Ja verovaroin tätä super naivia projektia on rahoitettu.
      Kannattaisi noita monikulttuuri vouhottajia sivistää, vaikka kävisivät maailmalla katsomassa mihin tuo monikultuuri johtaa. ( tai edes turun varissuolla, tai rinkkebyssä... malmössä, århusissa, pariisissa,, jne..jne )

      Itse ulkomailla monessa maassa asuessani olen tullut siihe tulokseen, että maailman ongelmia on turha tänne Suomeen haalia lisää.

      • assaadi

        Mitähän maksaa Konnunsuon ylläpito päivässä? Vankila piti lakkauttaa "kalliina". Nyt summa moninkertainen vuokrattuna yksityiseltä.
        Se ei ole "yksityisen" syy, vaan tahojen, jotka vankilan myivät. Virkamiehet vastuuseen!


      • osaamispulaaon

        koko0mus yksityistää.... sdp tuhlaa verovarat, kepu ahnehtii, vihreät on täysin naiveja idealisteja....


    • kdfflffffl

      Onko monikulttuurisempaa maata kuin USA? Siellä ovat kaikki maahanmuuttajia, jotka ovat tuoneet sinne oman osaamisensa ja työvoimansa. Ja kuitenkin se lienee monen ihannemaa.

      Monessa maassa kuten Ruotsissa ja Saksassa maahanmuuttajat merkitsevät suurta työvoimaa ja he perustavat yrityksiä. Totta kai monikulttuurisuus näkyy mutta se antaa myös väriä ja virikkeitä maan kulttuuriin. On hyötyä jos on ongelmiakin. Mutta mikä on ogelmatonta? Ei ainakaan aneeminen "perussuomalaisuus".

      • kelalomilla

        jos suomeen tuodaan kela lomille ihmisiä, ja asumaan sosiaalitukien varaan, niin se on katasstrofi. Nykyään myös terrorisolut asutetaan ja ruokitaan täällä verovaroin.
        -usa:ssa on pakko tehdä töitä ! ei siellä hyysätä suomen tavoin verovaroilla. ei siis voi verrata. Liisäksi usa ottaa vstaan rikkaita. - ei siis köyhiä. ja köyhät paprittomat pelloille töihin !!!
        Ja jos olet usa käynyt, niin tiedät ettei se ole mikään ihannemaa, päinvastoin.

        suomen ahne oikeisto haluaa ajaa alas suomen sosiaaliturvan ja työehdot pakolaisten avulla. Vihreät ja vasemmisto on naivi ja uskoo hyysäämiseen. Joten oikeiston kyykytys-peli onnistuu.


      • Ei-maahanmuutolle

        Jos punnitaan maahanmuuton ja mokutuksen edut ja haitat, haittaa on ylivoimaisesti enemmän. Ensinnäkin mokutus lohkaisee jo nyt monta prosenttia verotuloista kaikkine kustannuksineen. Rikollisuus lisääntyy ja mamuille järjestettävät asunnot, koulupaikat, työpaikat ym. ovat kaikki pois suomalaisilta.

        Monissa kansainvälisissä tutkimuksissa on todettu, että kansallisuuksien ja rotujen sekoittaminen aiheuttaa paljon konflikteja eri ryhmien välillä. Hyvänä esimerkkinä tästä on Ruotsi. Siellä tapahtuu joka päivä paljon ikäviä asioita maahanmuuttajien aiheuttamana. Pommeja räjäytetään, autoja poltetaan, rakennuksia tuhotaan, ihmisiä ryöstetään, pahoinpidellään ja raiskataan. En haluaisi tällaista suomeen joten kannatan maahanmuuton rajua vähennystä. Meillä on työttömiä niin paljon, että työvoimaakaan ei tarvita tuoda ulkomailta.


      • kdfflffffl

        Ruotsissa rikollisuus on huomattavasti vähäisempää kuin Suomessa. Ja Ruotsin vaurauden ovat suurelta osaltaan rakentaneet maahanmuuttajat, muiden muassa suomalaiset, joista pelättiin aikanaan samaa kuin maahanmuuttajista nyt meillä.

        USA on varhaisesta historiastaan lähtien ollut maahanmuuttajien kansoittama ja siellä on nytkin todella suuri määrä erilaisia kulttuureja, jotka ovat kaikki osaltaan luoneet maan rikkautta sekä aineellisesti että henkisesti.

        Suomessa katsotaan kaikkea kovin lyhyellä tähtäimellä. Maahanmuuttajista tietysti koituu ensin kuluja mutta jo seuraava sukupolvi on suomalaista ja oppinut kielenkin täällä. Meillä heitä jo alkaa näkyä politiikassa, kulttuurin eri aloilla, yliopistoissa, yrittäjinä ym.


      • kallishuuhaaa

        luku ja kirjoitustaidottaman väestön lisäys ei kehitä maata. Ja vie yli 3 sukupolvea, ennen kuin kotoutuvat. -ja tässäkin voi olla uskonto esteenä.
        Se että verovaroin ylläpidetään hyysäystä on naurettavaa puuhaa. JA KALLISTA .
        - mahdollinen tapa on myös; toimivan vuorovaikutuksen tulee pohjautua bisnekseen ja tänne saa tulla sijoittajaksi ja tuoda ammattitaitoa ja pääomia.
        - mutta uskonnon yms. lepäävien lähettiläiden elätys verovaroin on lopetettava ja nopeasti. ( työömyysprosentti on yli 60% maahanmuutajien keskuudessa huom !! joillain ryhmillä yli 80%...).
        - muistakaa myös, ettei se ns. rasismi ole yksisuuntainen ilmiö..... vaan sillä on esim. uskontojen kautta vaikeita asetelmia, jotka aiheuttaa terrorismia jne..


      • WWWWPPP
        kdfflffffl kirjoitti:

        Ruotsissa rikollisuus on huomattavasti vähäisempää kuin Suomessa. Ja Ruotsin vaurauden ovat suurelta osaltaan rakentaneet maahanmuuttajat, muiden muassa suomalaiset, joista pelättiin aikanaan samaa kuin maahanmuuttajista nyt meillä.

        USA on varhaisesta historiastaan lähtien ollut maahanmuuttajien kansoittama ja siellä on nytkin todella suuri määrä erilaisia kulttuureja, jotka ovat kaikki osaltaan luoneet maan rikkautta sekä aineellisesti että henkisesti.

        Suomessa katsotaan kaikkea kovin lyhyellä tähtäimellä. Maahanmuuttajista tietysti koituu ensin kuluja mutta jo seuraava sukupolvi on suomalaista ja oppinut kielenkin täällä. Meillä heitä jo alkaa näkyä politiikassa, kulttuurin eri aloilla, yliopistoissa, yrittäjinä ym.

        ruotsin vaurautta ei ole rakentaneet maahanmuuttajat, Ruotsi on vaikeuksissa pakolaistensa kanssa, valtamedia ei vaan .siitä uutisoi. Kannattaakin lukea näistä asioista ihan muualta!
        Miten ammattitaidottomat jotka eivät osaa edes lukea voivat vaurastuttaa, kyllä oot reppana asioista aika pihalla.


    • kaaleeeeeee

      Eikä me Suomi miehet tykätä noista volvoissa istuvista perätuuppareista tossa kauppaladulla.

    • juutuuppi

      https://www.youtube.com/watch?v=Kq5Ox6Zofsg

      Ruotsidemokraatinpuhe(tekstitetty).

      Kannattaa katsoa. Tai jos sinulla on monikulttuurinenhöpöhöpökukkahattuihanamamurikastajasuomiunelma niin älä katso, voi tulla pienelle pahamieli..

    • Hmmmmm

      Kun se suurmoskeija joskus rantautuu Suomeen alkaa pride kulkueiden kivitys. Nämä kulkueessa olevat henkilöt puolustavat vielä tämän moskeijan rakentajia, mutta rakentamisen jälkeen on myöhäistä itkeä kivisateessa.

    • pakkosyöttöä

      Se monikulttuuri huuhaa on kuin uskonto, jota hoetaan ja manataan. Ovat kuin riivaajia ne hokijat. Vailla ymmärrystä olevia fundamentalisti naivisteja ne hokijat on.

      Tästä mielettömyydestä ja pakkopulalsta tulee päästä eroon.
      Toisena kummallisena ilmiönä on se, että terroristien ja rikollisten ja talousrikollisten tekemisistä jatkuvasti yritetään meitä suomalaisia syyllistää. Vaikka ne asiat ei ole meistä kiinni..

    • WWWWPPP

      Suomen hallitus leikkaa omilta eläkeläisiltä ja sairailta, että saadaan nää tulevat 30 000 mamua elätettyä täällä Suomessa.

    • WWWWPPP

      Kattokaa uutisia Ranskan ja Englannintunnelista mitä siellä tapahtuu, sekä Ruotsista Malmösta.

    • oltsa
      • Donnerwettern2015

        Saksassa on nähty ennennäkemätön sodanjälkeisen ajan äärioikestolaisuuden nousu, juurikin tämän maahanmuuttokysymyksen myötä. Viime vuonna 600 000 mamua muutti Saksaan. Meilläkin alkaa näkyä täällä Lappeenrannassa venäläisiä ja turkkilaisia mm. satama täynnä. Pikisaari on saanut lisänimen pikku Alanya...Ois aika herätä tähän mamukysymykseen ja sen asialliseen hoitoon ennen kuin riistäytyy käsistä hallitsemattomana. Italiassa mafia tekee isot rahat laittomilla pakolaisilla, Unkari sulkee 170km pitkän Etelärajansa muurilla, Englanti harkitsee EU:sta irtautumista mm. mamu -kysymyksiin perustuen, nyt hridän ja Ranskan rajalla jättileirit-talvella oli 600 ihmistä odottamassa, nyt 5000 leireilee junatunnelirajan suulla, v. mitä asioiden hoitoa KAIKILTA.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      87
      3704
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      583
      3483
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3382
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      52
      2177
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2121
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      319
      1935
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1895
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      157
      1636
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1351
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1332
    Aihe