Immosen ja halla-ahon puheet ei älykkäitä

Kokoomusnuori

Persujen hokema maahanmuuttovastaisuus ei ota lainkaan huomioon, että muualta tulleet ihmiset muodostavat myös napattavia tuloja. Toki heistä voi ja onkin haittaa kotiuttamispulmineen aluksi, mutta fiksu ihminen tervehtii ensin ilolla ja rupeaa myymään muukalaiselle sitä mitä tämä ostaa. Myös maahanmuuttajalle myönnetään Suomen valtiolta rahaa ja siihen kannattaa iskeä kiinni. Pitaleipää, huiveja, burkhia mitä ikinä vaan he haluavat. Maahanmuuttajista pitää hyötyä, ei vain kärsiä haittoja, mutta sitähän nämä tyhmät persut eivät tajua.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TavallaanOikein

      Hihihii. En oikein tiedän miten tähän avaukseen olisi syytä suhtautua kun ei voi tietää oliko tämä läppä, vai onko kyseessä sittenkin jonkun toisen puolueen kannattajan mielipide.

      Mutta tässä tilanteessa on kyllä hyvä myydä mamulle sitä mitä mamu haluaa. Sillä tavalla saa ainakin osan verojen muodossa maksetuista mamueuroista takaisin omaan pussiinsa.

      • vanhaammatti

        Myydä sitä ihtiään vai ?


    • TriplaX

      On täysin selvää, että Immosen kirjoittelut ja muut vastaavat Persujen kirjoittelut ovat tarkoituksellista provosointia jolla yritetään nostaa Persujen laskusuunnassa olevaa kannatusta. Persut tulevat jatkamaan tätä taktiikkaa todenäköisesti maailman tappiin asti ja ainakin niin kauan kuin Persut puolueena ovat olemassa. Samalla näillä trollauksilla yritetään ärsyttää poliittisia vihollisia ja provosoimaan heitä tekemään jotain tyhmää. Jos nyt esim. joku Vihreiden kansanedustaja polttaisi hihat ja alkaisi uhkaamaan Immosta vaikka turpaanvetämisellä, niin Persut ottaisi siitä kaiken poliittisen hyödyn irti tai jos joku onneton menisi nyt tuohtuneena rikkomaan Persujen puoluetoimiston ikkunan niin ihan sama juttu. Taktiikka on tuttu jääkiekosta, jos oma joukkue on heikompi ja alakynnessä, niin silloin roikutaan hihassa ja ronkitaan mailalla ja yritetään ärsyttää vastustaja kostamaan vaikka poikittaisella mailalla ja siitä tulisi jäähy. Toimittajien olisi parempi olla tekemättä näistä kirjoituksista kohua, koska juuri sen kohun nostattaminen Persuja tässä kiinnostaa. Se on kuitenkin vaikeaa, koska juuri kohun nostattaminen ja asioiden esille tuominen on toimittajien työtä.

    • Kiva-setä

      "Myös maahanmuuttajalle myönnetään Suomen valtiolta rahaa ja siihen kannattaa iskeä kiinni."
      Luuletko että se raha Suomen valtiolle syntyy jostain tyhjästä. Se raha on suomalaisten verovaroja, jotka ovat pois oman kansamme hyvivoinnin turvaamisesta.

      • Hdtgggv

        Ole hiljaa perzuikki kun et ees maksa veroja ja luukulla asut.


      • arherher

        mikä se nyt niin nosti verenpaineita? Totuus kirpaisee aina vähäsen.


    • MaanantaiEiMittään

      Kokoomusnuori siis kehottaa tekemään yhä vain lisääntyvässä määrin bisnestä köyhillä. Esimerkkinä tästä voidaan pitää vuokra-asumista, vuokrat on hilattu sellaisille kipurajoille joka kaupungissa, ettei köyhällä ole mitään mahdollisuutta asua niissä ilman asumistukia ja toimeentulotukia vaikka töissäkin marketin kassalla kävisi. Esim VVo tilittää omille osakkeen omistajilleen noin 150 euroa voittoa/kk/asunto, raha on suora tulonsiirto verorahoista eli Kelasta osakkeenomistajille. Mamuthan ovat tälläkin metodilla pelkkää tuloa. Toinen alkanut tienaaminen köyhillä on ns. TE-keskuksen liepeille pesiytyneet "auttajat". On psykologia, yhdistystä ja vaikka mitä, jonne työtön lähetetään saamaan apua, työtoimintaa ja samalla kuitataan hyvät hynät tutkimalla uutta kehitettyä yksilön sairautta nimeltä työttömyys ja teettämällä ilmaista työtä. No, mamuthan tietävät taas silkkaa tuloa. Tälläinen kikkailutalous tulee kohta räjähtämään silmille, minusta se pitäisi lopettaa heti. Ei liene oikein, että hyvinvoivalle luokalle kehitetään hyväpalkkaista työtä ja temppuelintasoa köyhien avulla ja köyhille ei sitäkään mitään.

    • keikaikoi

      Mainio asia,että joku uskaltaa puolustaa suomalaista ihmistä. Olemme saanet tarpeeksemme näistä Brysselin herrojen edessä pokkuroivista kansalaisistamme,jotka vain toistavat "kyllä herra,kyllä herra..."

    • Tyhmä_persu

      Millä rahalla maahanmuuttaja/pakolainen ostaa? Se raha tulee verovaroista, jotka voisi ohjata ulkomaalaisten sijaan vanhuksille, vammaisille, terveydenhuoltoon tai koulutukseen. Myös nämä kotimaiset ryhmät ovat kuluttajia. Mutta pyytävien käsien määrän kasvaessa, ei summasta ole enää jaettavaksi.
      "Kokoomusnuori" ilmeisesti kuvittelee tulonsiirtojen olevan palkkaa, jolla voi ostaa kaikkea mukavaa. Kannattaa hieman perehtyä kansantalouden alkeisiin, ennen kuin alkaa aukoa päätään asioista, joista, kuten hänen aloituksensa osoittaa, ei ymmärrä yhtään mitään.

      • TyhmäSetä

        Kokoomusnuori tietää tulojen siirron olevan välillisesti itselle tulevaa palkkaa aivan kuten veropakolainen Wahlroos voisi maataloustuillaan selventää. Rahaa voi pestä myös köyhillä. Wahlroos ei enää edes osallistu itselleen tulevien tulonsiirtojen rahoittamiseen edes sillä pikkuriikkisellä osuudella kuten ennen.


    • fgh6fhfghf

      Kysehän on alunperinkin ihmiskaupasta. Ei sellaisia ihmismassoja pyhällä hengellä lähetetä liikkeelle tuhansien kilometrien päästä.

      Vai voiko kokoomusnuori ottaa viisitoista parasta kaveriaan ja lähteä ilman passeja ja viisumeja tuhansien kilometrien päähän varmana siitä, että elintaso perillä kohoaa?

      Kysehän on huiputuksesta meille paikallisille.

      • VirossaToisin

        Suomessa on liian hyvin kerrottu maahantulijalle tämänoikeudet, esim Saudit käyttävät työntekijöitä raksoilla ja kotipalvelijoina yhden euron päiväpalkalla. Suomessa jotkut yksityiset rikkaat, siivoojafirmat, marjayhtiöt ja raksafirmat tekevät samaa mutta aina niistä sitten jossain kerrotaan eikä passin vientikään auta, ellei halua vaikeuksia. Työllistäminen ei edelleenkään suomessa kannata. Tätä menoa suomi menee nopeasti konkkaan, jossei sallita tulijoille alempaa palkkatasoa.


    • Jehovapuhuja

      Immonen ja Halla-Aho ovat aidolla ja oikealla asialla. Mitään loisia Suomeen ei saa päästää, jos ei ole valmiiksi työpaikkaa tiedossa. Tässäkin kylässä on mamuja, jotka tyhjentelemässä ihmisten varastoja ja koteja, käyvät siis murtovarkaissa. Sitten tämä isohko porukka on vielä huumeiden suurkuluttajia. Minä uskovaisena ihmisenä, en voi sietää tuota menoa, mamuille rajat kiinni!

      • eitarvisietää

        Poliisilla on vihjepuhelin. Käytä sitä niin pääsevät takaisin oalle maaperälleen. Vi ttu.


    • enmuutenolepersu

      Kyllä te kohta saatte niitä runsain mitoin. Ranska ja Britania taistelee jo varkain maahan yrittäjiä. Menkä ihmeessä kädet ojossa auttamaan, he ovat nälkäisiä, janoisia. Ottakaa rahaa mukaan, tokkopa heillä sitäkään on. Ja lisää saatte, Välimereltä voitte hakea.

      • lisäälainaako

        Nehöän tulee jo välimereltä hakemattakkin ;)) Aitoja rakennetaan ja tunneleita vartioidaan. Heitä on miljoonia. Euroopassa on kuulemma hyvä olla. Suomi on jo niin velkainen että kaatuu kohta.


    • vinetto

      NÄMÄT RAISKAAJAT JA TAPPAJAT. MITÄ VITUN HYÖTYÄ HEISTÄ ON .

    • tenttu100

      okey minä vaihdan puolueeni keskustaan mutta silti en tykkää mutiasista.

    • kalispel

      Isäni,sotaveteraani,varmaan kääntyisi haudassaan jos tietäisi valtakunnan nykymenon. Nuorille somalimiehille jaetaan ilmaista rahaa samaan aikaan kun eläkkeitä,työttömyysturvaa,koulutusta leikataan.

      • Istahti

        Joo veteraani isäni häpeää puheitasi idiootti.


    • eijaksaelättää

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015080120117940_ul.shtml

      Liika on aina liikaa ja burcat eivät mene kohta enään kaupaksi koska suomessa niitä ei ole pakko käyttää. Suomessa nainen on täysin vapaa päättämään omasta elämastään ja uskonnostaan. Hän kulkee kiharat hulmuten ja nai sen miehen tai ne miehet keidenkä kanssa synkkaa parhaiten. Suomalainen nainen tanssii ja laulaa, vetää minishortsit jalkaan helteellä ja ottaa yläosattomissa aurinkoa. Kaikki suomessa asuvat naiset voivat halutessaan tehdä näin.

      Työperäinen maahanmuutto ok. Kaikki muu ei.

    • NäinhänSeOli

      Kokoomusnuori haluaa että työläiset raatavat maahanmuuttajille rahaa, jotta nämä voidaan sitten ottaa itselle ylihinnoittelulla ja lähettää johonkin itselle veroilta turvaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      80
      3530
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3314
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3059
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1951
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      144
      1522
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1301
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1292
    Aihe