kummalliset pihakersat!

pohjasakka

Pihalla on parkkipaikka, kulkuväylät ja leikkialue. Pihakersat ei vahingossakaan mene leikkialueelle. Mielipaikka remuta on tomutusteline. Sama kasaannutaan mölisemän kulkuväylille. No pohjasakkahan pihalla pörisee..

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näyttää olevan yleinen tauti as.oy:ssä, että kakarat mellastavat parkkipaikoilla ja kulkuväylillä. Meilläkin on hieno iso ulkoilupuisto 50 metrin, jossa leikkivälineitä ja jalkapallokenttä, mutta eihän sinne voi mennä, kun voi mellastaa ihmisten ikkunoiden alla.

    • lapsellinen

      Asiaa auttaisi, jos heidän kanssaan olisi joku aikuinen. Pienet lapset eivät lähde yksin, koska vanhemmat ovat todennäköisesti kieltäneet poistumasta kotipihasta. Siellä 50 metrin päässä sijaitsevassa leikkipuistossa voi sattua ja tapahtua vaikka mitä, siksi siellä pitää olla aikuinen valvomassa lasten leikkejä.

      Vanhemmista voidaan tehdä lastensuojeluilmoitus, jos lapset ovat yksikseen leikkikentällä ja jotakin sattuu. Onhan sellaisiakin henkilöitä, kuin pedofiileja. Mistä te tiedätte, että juuri tuohon lähellänne sijaitsevaan puistoon heitä ei eksyisi?

      Lapset ovat julmia toisilleen. Kiusaaminen on yleistä ja etenkin aremmat lapset hakevat turvaa kodin läheisyydestä ulkona leikkiessään. Vanhemmat seuraavat ikkunasta lastensa touhuja pihassa. Miksi taloyhtiöissä ei ole lapsille "luvallista" leikkipaikkaa? Ensimmäiseksi ne poistetaan ja sitten ihmetellään lasten leikkejä matontamppaustelineillä.

      Vasta siinä tilanteessa asian ymmärtää, kun itsellä on pieni lapsi - jos ymmärtää. Täytyy muistaa, että se taloyhtiö, sen piha - ne ovat myöskin sen lapsen kotipihaa.
      Lapsen koti on siinä talossa, kuten teidän muidenkin, jotka ajatte autonne siihen pihaan. Autolla ja lapsella on aivan samanlainen oikeus käyttää pihaa.

      • pedopelkääjälle

        Sellainen huomio, että usein ihminen, joka epäilee kaikkia muita pedofiileiksi ja pahoiksi, on usein itse paha ihminen, eli satuttaa tahallisesti tietoisesti toisia. Ja perheet, joissa lapset opetetaan pelkäämään eikä poistuta, itse kiusaajia ja pahoja ihmisiä.
        Tuskin on sattumaa, että joillakin paikkakunnilla on koko ajan huhu menossa, että siellä ja siellä on lasten perässä pedo, huhu, joihin koskaan ei tule mitään faktaa tai totuutta, vaan lapset on opetettu järjestämään ajojahteja, koska tarvitsevat yhteisen uhan luomaan yhteishenkeä.
        Kun loppupeleissä heidän näkemänsä "pedo" onkin tavallinen ihminen, jota asuinalueella lapset kiusanneet.
        Joka puolella tällaista ei ole.
        Mutta jos ihminen näkee, että muiden ulkona oleminen on tuskaa, koska hänellä on koko ajan lauma pihassa, niin millainen ihminen on kyseessä itse?


      • pedopelkääjälle
        pedopelkääjälle kirjoitti:

        Sellainen huomio, että usein ihminen, joka epäilee kaikkia muita pedofiileiksi ja pahoiksi, on usein itse paha ihminen, eli satuttaa tahallisesti tietoisesti toisia. Ja perheet, joissa lapset opetetaan pelkäämään eikä poistuta, itse kiusaajia ja pahoja ihmisiä.
        Tuskin on sattumaa, että joillakin paikkakunnilla on koko ajan huhu menossa, että siellä ja siellä on lasten perässä pedo, huhu, joihin koskaan ei tule mitään faktaa tai totuutta, vaan lapset on opetettu järjestämään ajojahteja, koska tarvitsevat yhteisen uhan luomaan yhteishenkeä.
        Kun loppupeleissä heidän näkemänsä "pedo" onkin tavallinen ihminen, jota asuinalueella lapset kiusanneet.
        Joka puolella tällaista ei ole.
        Mutta jos ihminen näkee, että muiden ulkona oleminen on tuskaa, koska hänellä on koko ajan lauma pihassa, niin millainen ihminen on kyseessä itse?

        Koska en ole koskaan kuullut, että ketään olisi hyväksikäytetty puistossa, enot ovat käyttäneet lasten kotona, harrastuksissa on voinut tapahtua (larppausharrastus?), seurakunnissa, kyläpaikoissa, mutta höpöjuttua kirjoitat kyllä nyt sinä, joka väität, että lasten pitää huutaa kulkuväylillä pedojen takia, koska puistossa olisi mahdollisuus hyväksikäyttöön. Tällaista ei ole ikinä tapahtunut, joten todennäköisyys on yhtä suuri kuin että meteori tippuu päähän.


    • totuus.tässä

      Todennäköisyys, että kukaan yksittäinen vanhempi ihminen olisi puistopennuista kiinnostunut on olematon.
      Sen sijaan vauvaiän ohittaneiden pentulaumojen tahallinen yksittäiseen ihmiseen kohdistuva kiusaaminen on arkipäivää, jos vanhemmat eivät ole kuria ja rajoja laittaneet.

      • etsintöihin.osallistunut

        Ne muksut osaavat juosta, jos ne sinne puistoon karkaavat. Todennäköistä on, että niitä saa etsiä ties mistä, kenties tarvitaan virkavallankin apua. Mitä pienempiä, niin sitä helpommin joutuvat eksyksiin.


    • lapsen.oikeus

      Näyttääpä unohtuneen sellainen tosiasia usealta kirjoittajalta, että se taloyhtiön piha on sen lapsen kotipiha. Ei se ole vain aikuisten aluetta. Jokainen on ollut joskus lapsi ja lapsen oikeuksiin kuuluu saada leikkiä. Miksi lapsen pitäisi lähteä kauaksi omasta kotipihastaan leikkimään?

      Aikuiset örveltävät kaljapäissään omassa kodissaan ja pihassaan. Lapsen täytyisi olla hiljaa. Käytöstapoja voidaan odottaa aikuisilta ja lapselle kuuluu niitä opettaa, se on meidän aikuisten velvollisuus.

      • oikeus.kunnioittaa.muita

        Väität, että lapsia syrjittäisiin.
        Asiahan on täysin päinvastoin. Jos aikuislauma alkaisi pitää sellaista meteliä mitä jotkut suomalaiset vanhemmat sallivat lastensa nykyään pitää paikassa, jossa muitakin ihmisiä, poliisi olisi välittömästi paikalla.
        Örveltäviä aikuisia en ole vielä tähän ikään nähnyt. Päinvastoin, näkyvästi huono-osaisista on tehty syntipukki tänä aikana, jotka eivät saisi kai olla missään, puistoissa tai kaupoissa, penkit ollaan viemässä muiden käyttöön, kun taas suurin osa alkoholisteista ja mielisairaista ovat ihan tavallisia työssäkäyviä ihmisiä. Joka viides kai syö jotain lääkettä ja suurin osa niistä käy töissä, eivätkä pidä meteliä ulkona.


      • koko.taloyhtiö.kasvattaa

        Lapsia syrjitään taloyhtiöissä. Kerros- ja rivitalot, etenkin ikäihmisten enemmistön asuttamat, ovat hankalia asuinpaikkoja lapsiperheille. Leikkivälineet ym. lapsille suunnatut alueet hävitetään, vaaditaan hiljaisuutta päivälläkin, autoille täytyy löytyä paikka, pihassa ei saa meluta - leikkiä ym.

        Huono-osaiset saavat ainakin minun mielestäni olla puistoissa, kaupoissa, koska niihin en lastani yksin päästä. Jos huono-osaisella tarkoitat alkoholin suurkuluttajia, niin eivät he niitä lapsia ole häätämässä taloyhtiöiden pihoilta. En päästä lastani leikkialueelle jossa kokoontuu huono-osaisia isolla porukalla, olkoon se puisto tai taloyhtiön piha. Tavallinen työssäkäyvä ei voi puistoissa, päivällä, istuskella alkoholin vaikutuksen alaisena.

        Meitä vanhempia, kasvattajia, on erilaisia. Kaikki eivät välttämättä osaa itsekään käyttäytyä asiallisesti ja heillä tuskin on eväitä opettaa lapsilleenkaan käytöstapoja. Suurin osa vanhemmista hoitaa kasvatustehtävänsä kiitettävästi, mutta se pieni osa, joka selviää tehtävästään heikommin, on sitäkin äänekkäämpää - valitettavasti.


    • vai.syrjintää
      • väärä.palsta

        Miten vanhustenhoito liittyy taloyhtiön pihassa leikkiviin lapsiin ja heidän leikkimisestään aiheutuneisiin ääniin???


    • 50-luvun.tyylinen.ohje

      Älä melua älä pauhaa. Älä riko toisten kotirauhaa. Pitäisi olla itsestäänselvyys kaikille

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1651
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe