Haluaistiko naapuriksi ison mamuperheen ?

Sosiaaliylipäälikkö

Tätä on vähän vaikea kysyä tällaisella anonyymipalastalla, koska vastaukset on mitä on, mutta yritetään. Te jotka henkeen ja vereen ihannoitte maahanmuuttajia ja monikulttuurisuutta niin ottaisitteko esim. seinänaapuriksi ison somaliperheen tai muun vastaavan jotka eivät ole niitä hiljaisempaa sorttia ? Ja onko teistä hyvä asia, että kun Valtion maksama tuki loppuu maahanmuuttajista niin he jäävät kaupungin rasitteeksi koska aika harva näistä vene/rekka/patikkakulkijoista saa tai edes ottaa töitä vastaan ? On niin helppo esittää hyväntekijää ja ylisuvaitsevaista sossukukkahattutätiä, jos ei joudu ottamaan heitä naapurikseen tai luopumaan palveluista mitä ennen on kaupungilta saanut.

Ja yritetään nyt pitää jutut joten kuten asiallisena.

43

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaupunginvuokralainen

      Kun on omalla asuinalueella rauhallista ja varaa käyttää yksityisiä palveluita niin on helppo leikkiä kaiken sallivaa hyväntekijää.

    • En.koskaan

      Asialliseen kysymykseen asiallinen vastaus, en missään tapauksessa haluaisi. Perusteluksi riittää kun katselee ympärilleen.

    • Puutarhakatulainen

      En ottaisi. Tuttavalla oli Kotkansaaren kerrostalossa naapurina somaliperhe jossa hakattiin lattioita ja pidettiin jatkuvasti isoja perhetapaamisia. Meteli oli sanoinkuvaamaton. Heille tuli kyllä myöhemmin häätö, koska eivät omaksuneet taloyhtiön sääntöjä.

    • Olli.päivänsankari

      Mulla asuu alakerrassa Etiopian naapurimaasta saapunut viisihenkinen perhe. Lapset ovat 7-12 v, puhuvat oikein hyvää suomea ja osaavat tervehtiäkin. Pelaavat pelejään muiden pentujen kanssa eivätkä vetäydy kuoreensa. Ihan OK.

      Vanhemmista ei voinut sanoa samaa. Vanha autonrämä on rapun edessä parkissa ja valuttaa öljynsä siihen. Lappuliisa käy laputtamassa, joka on aivan turhaa puuhaa. Sossu maksaa jos maksaa maksun kaupungin tilille eli raha kiertää ja BKT (bruttokaupungintuote) kasvaa.

      Sukulaisia tai tuttavia käy ahkerasti kylässä päiväsaikaan ja meteli on melkoinen. Ei se päivällä haittaa ja yöllä se on harvinaista.

      Harvinaista ei kuitenkaan ole tarve kutsua huolto/putkimiestä toimiinsa kun viemäri on tukkeutunut ties monnenko kerran sinne tungetuista paskavaipoista.

      Autohomma saatiin järjestykseen ja auto pysymään omassa parkkiruudussa laittelemalla pieniä muoviporsaita mm. pyyhkijän alle. Alkoi melkoinen äbäläwäbälä ja viesti meni perille.
      Järeempiinkin toimiin oli kyllä varauduttu.

      Olipa huolto/putkimies tulossa jälleen em. vierailukerran jälkeen rasseineen talon ekassa kerroksessa olevaan huoneistoon, niin yläkerran naapurini kanssa annoimme hänelle ohjeen. "Tämä oli väärä hälytys".

      Hän kääntyi pois ja me ravasimme asuntoihimme ja vesihanoista nupit kaakkoon. Ja voitte arvata että kohta alkoi äbäläwäbälä kun kylppärin viemärikaivosta alkoi työntyä paskavettä.

      Sitten hanat sulki ja soitto huolto/putkimiehelle ja "ei se ollutkaan väärä hälytys". Tulkkikin siitä jostakin pikavauhtia tuli paikalle. Sai sekin hyvän liksan tyhjästä kun pennutkin olisivat sen vessan käytön tulkkaushomman tehdä. (ai niin, eiväthän pennut saa aikuisia neuvoa.)

      Asia meni viimein perille tulkinkin äänen kohotessa ja ymmärtääkseni kaikki ovat nyt tyytyväisempiä kuin aikaisemmin. Tyytyväisiä ei nyt kuitenkaan.

      Yksi neuvo. Jos ostatte asuntoa, katsokaa että Y-säätiö ei omista talosta edes yhtä asuntoa. Mulle ei käynyt ihan huono tuuri mutta monille niin on käynyt.

      • Sosiaaliylipäälikkö

        Kiitos kattavasta ja erittäin hyvästä vastauksesta. Harvinaista herkkua tällä palstalla.


    • Yksmeistävaan

      Mielestäni jokainen joka haluaa maahanmuuttajis suomeen... Voisi ottaa kotiinsa asumaan omalla kustannuksella maahanmuuttajan tai perheen ja kustantaa heidä täällä olonsa. Yksinkertaisesti valtiolla ei ole varaa ... Suomalaiset vanhukset jotka ovat yhteiskuntaa rakentaneet omalla panoksella eivät saa arvoistansa hoitoa ja huolenpitoa. Samoin lapset jotka ovat veronmaksajiemme jälkeläisiä ovat homekouluissa ja päiväkodeissa? ...tieverkostomme on ala-arvoisessa kunossa ja yhteiskuntamme rappeutuu ylisuuriin kuluihin.
      Minä en ole perussuomalainen enkä rasisti... Minä olen Suomalainen veronmaksaja ja maksan erittäin raskaasti veroa jo nyt. Nuorena tein kahtakin työtä selviäkseni omista hankinnoista, onneksi nyt pärjään yhdellä työllä.
      Minulla ei ole mitään vastaan tuöperäistä muuttoa tänne, kunhan kunnioittaa Suomen lakeja ja osallistuu yhteiskuntamme kehittämiseen heti tullessaan tänne. Itseasiassa tämä koskee kaikkia meitä Suomalaisiakin... Työtä on ihan jumalattomasti tarjolla... Ei me tarvita ulkomaalaisia tekemään bussikuskin, siivoojan, hoitajan, myyjän etc alojen töitä tänne vaan ne pitää velvoittaa Suomalaisten työttömien tehtäväksi.
      Valtiomme pitää vero ja muilla ratkaisuilla hoitaa asia niin että kaikkien kannattaa olla töissä eikä kotona. Vastikkeeton sosiaaliturva on surkein nyky yhteiskunnan hömpötys... Kaikki tuet pois ja ihmiset töihin.. Ja kahteen työhön jos yhdellä ei pärjää.
      Vielä, asia joka estää syrjäytymistä? Opettaa perheen lapsia... On se ttä aamulla herätään esim. Klo 7.00 ja mennään töihin kahdeksaksi, tullaan kotiin neljältä ja syödään yhteinen ateria jutellaan päivän kuulumiset... Illalla uni tulee eikä tarvii nukahtamispillereitä :)
      Anteeksi... Mut mistä tuo helvatin hyysääminen ja toisten vaikea tilanne on tullut sellaiseksi kultiksi ettei esim. Poliitikot voi puhua asioista oikeilla nimillä.. Ja oikeista asioista.
      Ps. Se aika meni kun oli varaa jakaa rahaa, nyt meidän yhteiskuntarakenne on muuttunut... Pitää ottaa uusi aika huomioon.

      • Sosiaaliylipäälikkö

        Wau mikä kirjoitus. Alkaahan näitä tulemaan. Täyttä totta kaikki.


      • asumisrauha

        Työperäisiä muuttajia on kovin vähän, tulee näitä pakolaisia sekä tuontipuolisoja muutamasta maasta. Molemmat kuormittavat osaltaan tätä sosiaalitukijärjestelmää eli veronmaksajien rahat siinä kuluu, ihan totta. Kukapa meistä ei soisi, että ne niitä kohdennettaisi enemmän vanhuksiimme, jotka ovat tätä yhteiskuntajärjestelmää rakentaneet ja omat veronsa maksaneet.

        Ottaisinko naapuriksi, noh ... kenen syy mahtaa olla etteivät osaa "pelisääntöjä", moniko hoitaa asuntonsa vuokraamisen yhteydessä neuvomisen... mihin auto parkkeerataan, mihin roskat viedään, mitä tarkoittavat järjestyssäännöt yms. Ison osan ongelmista voi suoraan vierittää asuntojen vuokraajille, ei ne taida opastaa, sijoittaja sijoittaa varmaan tuloon eli yhteiskunta maksaa asumiskulut. Vaan tässä kohtaa stop... kumman otat mielummin naapuriksi ison maahanmuuttajaperheen vai narkkarin, alkoholistin tai muun ongelmaisen?

        Tuo hyvä idea, että näitä perheitä tulisi sijoittaa kaikille kaupungin asumisalueille on ne maahanmuuttajia tai narkkareita, kriminaaleja tai muita yhteiskunnan maksusitoumuksella asuvia. Taitaa niitä kerrostaloja löytyä arvostetuiltakin alueilta, tasapuolisuus siis tässä peliin.

        Eivät muuten taida saada sitä kansalaisuutta kuin osoittamalla työkykynsä eli aika moni kansalaisuus tekee töitäkin, jos vain saa niitä. Eli taas tulee ne erot esiin ei kaikkia voi vetää saman viivan alle. Hoitohenkilökunnassa näkee usein hoono soomi tyyppejä jotka tekee työnsä hyvin... ei tietysti ole kiva asioida, kun ei aina ole varmaa onko tullut oikein ymmärretyksi itse. Moniko noista omista nuorista lähtee mainosten jakoon, marjoja keräämään, siivoamaan tai muihin vähemmän arvostettuihin töihin. Hyvä paikka miettiä miksi meillä on yhä enempi uutisissa juttuja nuorten tai ongelmanuorten aiheuttamista rikoksista .. henkisellaisistakin jo, valitettavasti.

        En puolustele maahanmuuttoa, en halua olla rasisti, en arvostella nykykasvattajia, haluan vain asua häiriöttömässä ympäristössä mielestäni se on oikeutettu toive.


    • Rikkaus

      Kyllä suuren Somaliperheen pitäsi saada Mussalosta omakotitalo, että muutkin siellä asujat saisivat opetella leikkikentällä suvaitsevutta.Itseasiassa Maahanmuuttajaperheitä tulisi sijoittaa Aittakorven, Rauhalan sekä Mussalon alueille ja näinollen syksyllä alkavaa kouluvuotta ajatellen.Veikkaisin että oppilaat saisivat arvosanansa pelkästään kohoamaan.

    • puokkari

      somaleita naapureina enemmän ku suomalaisia, ykskään ei käy töissä. Kakarat huutelee pihalla toisilleen : Meillä on huomena karkkipäivä ku isä saa soskusta rahaa...
      Somalien autojen vanhin vuosimalli 2007.

    • julkkko

      Tuo kaikki on pelkkää rikkautta jota te rasistipersut ette pysty koskaan ymmärtämään.
      Ja tottakai ottaisin somaleja naapurikseni!

      • NONO

        Voi jumalauta näitä mamujen puolustajia!!Mitä saatanan rikkautta siinä on ,että ne saa autot,asunnot,puhelimet jne. MITÄÄN TEKEMÄTTÄ ja "kiitokseksi"pahoinpitelevät,ryöstävät ja raiskaavat.Pois täältä koko revohka ja mahdollisimman kauas!!


      • Anonyymi
        NONO kirjoitti:

        Voi jumalauta näitä mamujen puolustajia!!Mitä saatanan rikkautta siinä on ,että ne saa autot,asunnot,puhelimet jne. MITÄÄN TEKEMÄTTÄ ja "kiitokseksi"pahoinpitelevät,ryöstävät ja raiskaavat.Pois täältä koko revohka ja mahdollisimman kauas!!

        Täällä Kuopiossa tiedän monia makuja,jotka töissä.


    • wentti

      En ottaisi. Enkä hyväksy tätä touhua. Jokainen joka niin unelmoi tätä mamuilua, menköön vaikka yöllä tai milloin vaan Kap Kaupungin laitamille. Jos selviää hengissä niin tulkoon puhumaan lisää, vieläkö on samaa mieltä. Sopii siellä puhua tuovansa monikulttuurillisuutta.... Mustat on todella pahoja rasisteja valkoisia kohtaan. Siitä ei puhuta, asiat on käännetty ihan päälaelleen täällä. Olin myyntihommissa aikanaan aasiassa ja monessa Afrikan maassa, kyllä se oli sellaista touhua siellä Afrikan poikien kanssa, että kun tuli tilaisuus lopettaa reissuhommat niin heti. En ala kertomaan sen enempää, mutta kyllä sieellä oli valkoisen henki halpaa.

    • UusiPersukannattaja

      Mä haluaisin vaan että kaikilla olisi samat pelisäännöt oli siten musta, valkoinen, keltainen tai mikä tahansa.

      Meillä on unelma oli viimeinen niitti, Maija Vilkkumaa ja Anssi Kela soittamassa ja laulamassa päivän varoitusajalla vastustaen kansanedustajan postamaa "vihatekstiä" jossa mainittiin hirvittävä sana TAISTELU. Missä nää ihmiset oli kun Vilja Eerika oli kidutettu hengiltä ja huomattiin että sosiaalitoimessa on valtavia aukkoja. Missä nää ihmiset oli kun monikulttuurinen joukko oli raiskannut nuoren naisen ja vielä ylpeilleet teollaan ja saaneet käytännössä oikeudelta vapauttavan tuomion koska teosta oli kirjoitettu niin paljon julkisuudessa. Jos minä olisin tehnyt tuon raiskauksen, ainiin eihän se ollut kunnon raiskaus kun pojat vaan työntelivät sormiaan peräaukkoon ja emättimeen, niin olisin saanut 2-5 vuotta vankeutta.

      Kuten alussa sanoin, toivoisin vaan että kaikilla olisi samat pelisäännöt ja kysymykseen haluaisinko maahanmuuttajaperheen naapurikseni vastaan että en halua.

      • Tuumastatoimeen.fi

        Nämä mahanmuuttajat tulisi sijoitta heti ja poikkeuksetta "päättäjien" naapurustoon sitä rikkautta tuottamaan. Mikä avartaisi katsantokantaa paremmin? Sitten kun rikkautta on saatu riittävästi saattaisi takkikin kääntyä, myös muilla kuin persuilla jota nyt niin perkeleesti takinkäännöstä moititaa. Esitän kokeiltavaksi.


      • Mamun-naapuri
        Tuumastatoimeen.fi kirjoitti:

        Nämä mahanmuuttajat tulisi sijoitta heti ja poikkeuksetta "päättäjien" naapurustoon sitä rikkautta tuottamaan. Mikä avartaisi katsantokantaa paremmin? Sitten kun rikkautta on saatu riittävästi saattaisi takkikin kääntyä, myös muilla kuin persuilla jota nyt niin perkeleesti takinkäännöstä moititaa. Esitän kokeiltavaksi.

        Eilen juuri ajattelin, että kaikki ne kotkalaiset virkamiehet ja päättäjät jotka haluaa lisää mamuja Kotkaan voisi itse kustantaa niille majoituksen tai ottaa heidät seinänaapurikseen.


    • tervetuloakoittamaan

      Mutiaiset alkavat hyppiä suomalaisten silmille

      • Anonyymi

        Niin tekee. Katsokaa Rovaniemeä


    • Asukas11

      En haluaisi kahdesta syystä: melusaaste kulttuurieron vuoksi ja hajuhaitat kulinääristen erojen vuoksi.

    • Kun_kysyit

      Persuja tai ketään muitakaan rasisteja en halua naapureikseni, maahanmuuttajaperhe sopii ja perheen suuruus on jokaisen itse päätettävissä.

      • bussi7

        Hankkikoot ihan vapaasti vaikka kaksi kymmentä kakaraa, mutta se melusaaste kerrostaloissa perheen suuruuden takia on usein sietämätön eikä se lopu edes yöllä. Äänen käyttö on myös täysin erilaista kuin suomalaisilla ja kun on monta ihmistä samassa taloudessa niin kaikki huutavat. Niin ja tähän loppuun, olinko liian rasistinen kun kerroin minkälaista asuminen on ??


      • kello.on.00.00.00
        bussi7 kirjoitti:

        Hankkikoot ihan vapaasti vaikka kaksi kymmentä kakaraa, mutta se melusaaste kerrostaloissa perheen suuruuden takia on usein sietämätön eikä se lopu edes yöllä. Äänen käyttö on myös täysin erilaista kuin suomalaisilla ja kun on monta ihmistä samassa taloudessa niin kaikki huutavat. Niin ja tähän loppuun, olinko liian rasistinen kun kerroin minkälaista asuminen on ??

        Meteli on kuulemma kovaa.Itse en tiedä,mutta kerrottu on.


        Eräs ex-työkaveri kyllästyi alakerrastaan kuuluvaan meteliin ja menetteli näin.
        70-luvun elementtitalossa äänieristys ei ole edes sekundalaatua ja pahiten ääni kuuluu kylppärissä.

        Kylppärin ilmanvaihtosuutin poistetaan ja hivutetaan pystytorvea myöten pitkän piuhan päässä oleva mikrofoni yhden kerroksen mitan alemmaksi.

        Kun möly ja huuto alkaa,laitetaan tallennus päälle.Viiden minuutin otos on kuulemma ihan riittävä.

        Kun ääni on purkissa joko originaalina tai miksattuna,jäädään odottelemaan.
        Säkkiväen palloillessa pihalla tai partsilla on asiallista toistaa 5-15 sek pätkiä.

        Siinä kuulemma päät pyörii ja huuto hiljenee ainakin hetkeksi.
        Eikä se katso vuorokauden aikaa.

        Näinkin voi menetellä.Laillisuuden suhteen se on ainakin kyseenalainen,mutta mitä sitten.Ketä oikeasti kiinnostaa?


      • 0-toleranssi
        kello.on.00.00.00 kirjoitti:

        Meteli on kuulemma kovaa.Itse en tiedä,mutta kerrottu on.


        Eräs ex-työkaveri kyllästyi alakerrastaan kuuluvaan meteliin ja menetteli näin.
        70-luvun elementtitalossa äänieristys ei ole edes sekundalaatua ja pahiten ääni kuuluu kylppärissä.

        Kylppärin ilmanvaihtosuutin poistetaan ja hivutetaan pystytorvea myöten pitkän piuhan päässä oleva mikrofoni yhden kerroksen mitan alemmaksi.

        Kun möly ja huuto alkaa,laitetaan tallennus päälle.Viiden minuutin otos on kuulemma ihan riittävä.

        Kun ääni on purkissa joko originaalina tai miksattuna,jäädään odottelemaan.
        Säkkiväen palloillessa pihalla tai partsilla on asiallista toistaa 5-15 sek pätkiä.

        Siinä kuulemma päät pyörii ja huuto hiljenee ainakin hetkeksi.
        Eikä se katso vuorokauden aikaa.

        Näinkin voi menetellä.Laillisuuden suhteen se on ainakin kyseenalainen,mutta mitä sitten.Ketä oikeasti kiinnostaa?

        Ei noin saa tehdä. Se on rasismia.


    • haluaisinkotimaisia

      Jos naapurinsa saisi valita en haluaisi, enkä myöskään minkään maalaisia narkkareita, alkoholisteja, työttömiä jotka lojuu kotonaan kaiket päivät ja valvoo yöt, unohtamatta mopoilla pärrääviä nuoria tai vauvaikäisiä eikä isompiakaan lapsia jotka riukkuu ja kailottaa yhteisissä tiloissa ei tupakkaa vetäviä eikä eläinten omistajia. Mitä jäi jäljelle .... työssä käyvät lapsettomat ja kotieläimettömät suomalaiset joilla ei ole mitään paheita.

      • Anonyymi

        Eli muuta korpeen😄


    • Sukurutsaajat

      Suomen mustalaiset ovat taloyhtiön kauhu ei välitetä tippaakaan säänöistä tavaraa häviää varastoista autot jätetään minne sattuu ja karakoe vehkeet huutaa yötä päivää kustaan parvekkeelta alas ja heitellään roskat

      • 88-North-state

        Mustalaiset pitäisi eikun pitää laittaa sellaiseen hienoon ja hyvin ja nopeasti toimivaan paikkaan, jossa on piikkilankaa ympärillä ja tummaa savua taivaalle puhaltvat savupiiput.
        Se on näille ihmiskunnan parasiiteille paras ratkaisu.


    • eikotkaan

      Haluaisitko naapuriin jonkun kotkalaisen perheen, helppo vastata, en missään tapauksessa kotkalaista sisäänpäinlämpiäävää savosta syntyperää olevaa ääliötä naapuriini haluaisi.
      muutama syy:

      1. verhonrakokyttääjiä kaikki, selkään puukottajia
      2. kotkalaisen mielestä hänellä on kaikki parempaa kuin naapurilla
      3. minkään muun kaupungin asukas ei ole yhtä kateellinen kuin kotkalainen

    • Ei.enää.ikinä

      En haluaisi. Luulin, että halusin, mutta kun sain sellaisen oikein yhteisöllisen somalialais-perheen seinänaapuriksi,en halunnut enää. Rapussa asui kolmessa asunnossa samalta seudulta tulleita perheitä. Välillä asuntojen ovet oli levällään käytävään ja 'ongomogomogo' raikui aamusta iltaan,kun lapsi lauma kulki asunnosta toiseen. Käytävätilat oli oman asunnon jatke ja kaikki naapureiden omaisuus oli myös heidän omaisuutta. Milloin hinkattiin kellarista löytyneet sukset asfaltilla pilalle,milloin polkupyörä löytyi kioskin vierestä pyöräkellarin sijaan. Ilkeiksi en voi heitä sanoa,mutta häiritseviksi,meluisiksi ja voimakas tuoksuisiksi kyllä. Aikamme sitä hulluutta katselimme ja totesimme,että ei ole meidän paikka. Omakotitalon hankinta oli paras ratkaisu. Jos joku naapuri vuokraisi talonsa samanlaiselle porukalle, muuttaisin pois tästäkin.

      • Sosiaaliylipäälikkö

        Oliko kyseessä kaupungin vuokrakerrostalo eli siis Kotkan Asunnot Oy, missä oli tuota meteliä ? No joka tapauksessa tämä on juuri sitä haittapuolta jota ei mitenkään otetaan huomioon kun päätetään ottaa lisää ja lisää rikkautta Kotkaan. Asioista päättävät sossutädit ei ole laisinkaan kiinnostuneita asumisrauhallisuudesta puhumattakaan myöhemmin lankeavista laskuista Kotkan kaupungille kun Valtion tuki on loppu.


      • Ei.enää.ikinä
        Sosiaaliylipäälikkö kirjoitti:

        Oliko kyseessä kaupungin vuokrakerrostalo eli siis Kotkan Asunnot Oy, missä oli tuota meteliä ? No joka tapauksessa tämä on juuri sitä haittapuolta jota ei mitenkään otetaan huomioon kun päätetään ottaa lisää ja lisää rikkautta Kotkaan. Asioista päättävät sossutädit ei ole laisinkaan kiinnostuneita asumisrauhallisuudesta puhumattakaan myöhemmin lankeavista laskuista Kotkan kaupungille kun Valtion tuki on loppu.

        Kaupungin asunnosta oli kyse. Silloin ei tainnut toimia vielä tuolla nimellä (90-luvun loppu puolella), mutta sama pulju.


    • J.Taipale

      Joo, mutta vain Kervisen naapuriksi.

      • Atro.Hirvonen

        Kuka tosiaan haluaa asua julkirunkkarin naapurissa?
        Miä haluun.


    • eimitäänhätääxx

      Minulle olisi ihan OK.

    • hyihit

      En missään tapauksessa! Ei mitään ryssiä naapuriin!!! Pysykööt ihanassa putinlandiassa

      • Anonyymi

        En minäkään.


    • 322532

      ”Miksi Suomeen tulisi ottaa turvapaikanhakijoita lähtömaan yleisesti kurjien olosuhteiden perusteella, kun samoilla taloudellisilla resursseilla voitaisiin auttaa kymmeniä, satoja tai tuhansia kertoja useampia ihmisiä siellä paikan päällä?”

      Mikä siis on se rationaalinen perustelu, jolla maahanmuuttajagettoja luodaan Eurooppaan paikallisen auttamisen ja kehitysavun sijaan? Jos joku kehtaa mussuttaa, etteivät nämä asiat ole toisiaan poissulkevia, minä voin tulla vaikka käymään hänen kanssaan läpi logiikan alkeita, jolloin hänellekin mahdollisesti valkenee, miksi tämä on maailman typerin lausahdus.

      Itsekin pidän töissä näistä asioista turpani kiinni ihan hygieniasyistä, koska muuten mukavat työkaverit ovat selkäydintä myöten aivopestyjä maailmanhalailuvasemmistolaisuuteen, jossa millään rationaalisilla perusteluilla tai poliittisten päätösten seurauksilla ei ole merkitystä, kunhan periaatteessa ja näennäisesti toivotaan kaikille niinku kaikkea hyvää ja suvaitaan kaikkea perverssiä ja tuhoisaa, kunhan se ei ole määriteltävissä suomalaiseksi. Tätä teettää ilmeisesti stalinistisia perinteitään kunnioittava postmoderni ”korkeakoulutus” Suomessa.

      • Sosiaaliylipäälikkö

        Olipa helvetin hyvä vastaus. Nämä vihersossukukkahattutädit näkee kaikki mahdolliset veneen ja kanaalin täyttäjät mahdollisuutena, rikkautena ja työtä haluavina monikulttuurisena rikastuttajina ja uusina veronmaksajina. Kaikki tulijat reppuun ja mahdollisiin vääriin passeihin katsomatta ängetään ennestään kansainvälisiin betonilähiöihin ja odotetaan, että juopot kantasuomalaiset sopeutuvat heidän tuomiin kulttuurituliaisiin. Ja mitä enemmän miespuolisia tulijoita sitä enemmän on tiedossa kulttuurisia kahakoita, rikastuttavaa naisiin kohdistuvaa ahdistelua ja muuta sellaista monikulttuurista toimintaa joita kantasuomalaisten keskuudessa käydään jopa käräjillä.


    • Eimilläänpahalla

      En halua mammuleita naapureiksi ja mikä siinä on kun kersoja on kymmenkunta? Ai niin, noillahan sitä aikaa riittää vaihdella kymmenien sinappimasiinoiden housuja.
      Ai, mikä on vaippa?
      No se sellainen pehmeä ja imukykyinen kusi ja kakkarysä, joita saa litlistä.

    • Anonyymi

      Ottaisin.

    • Anonyymi

      Koirilla on ainakin tuollainen haluaisti, sen takia juurikin ne nuhkivat toistensa takapäitä.

    • Anonyymi

      Lyhyesti: en.

      Pidemmin: on kokemusta moisesta. En toivoisi pahimmalle vihamiehellekään. Tai toisaalta jokaisen suvakin pitäisi kokeilla sitä. Veikkaan että vihervasemmistolaisinkin suvakki alkaisi äänestää äänekkäintä "rajat kiinni" tyyppiä yhden kuukauden jälkeen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe