Minkälainen idiootti johtaakaan demareita?

Krataa

Jyrki Virolaisen blogissa avautuu luettavaksi melkoinen kauhukuvaelma demareiden nykyisestä puheenjohtajasta, Antti Rinteestä. Tiedot tähän on koottu valitsemalla artikkelit sivuston oikealla laidalla olevasta aihevalikosta kohdasta demarit.

Rivien välistä Virolainen onnistuu piirtämään muotokuvan poliittisesta täystunarista. Rinteestä ei ole ulosantinsa puolesta vetämään edes vaaliväittelyä, ministeriöstä puhumattakaan. Mumiseva Rinne toistelee paria iskusanaa kuten "talouskasvu" ja on pitkälti Virolaisen arvion mukaan ollut ministeriönsä virkamiesten varassa. Se, että Rinne ryhtyi valtionvarainministeriksi, oli epäilemättä tosiaan erehdys demareilta. Virolaisen mukaan Rinteen olisi kannattanut keskittyä puolueen johtoon ja demareiden etsiä valtionvarainministeri viime kaudella eduskuntaryhmän ulkopuolelta. Eduskuntaryhmässä kun ei oikein tajuttu talousasioita.

Virolainen ennusti, että jos Rinne jatkaa puolueen puheenjohtajana eduskuntavaaleihin saakka, niin kannatus notkahtaa 10 %iin ja Vasemmistoliittokin menee ohitse. Kannatus ei mennyt noin alas, mutta kuitenkin Virolainen pääasiassa oli oikeassa. Rinteen kaudella kannatus on mennyt koko ajan alaspäin. Virolainen siis todennäköisesti erehtyi vain ajankohdassa ennustaessaan alle 10% kannatusta.

Rinne muuten voitti Urpilaisen puheenjohtajavaalissa vaatimattomasti 257-243. Tosin naisäänestäjien pako puolueen äänestäjien joukosta ei ole ollut Virolaisen mukaan aivan niin vaatimatonta.

Rinne aloitti heti valintansa jälkeen luistelemaan vastuusta selittäessään, että demareissa päättää nyt "porukka". Keitä on "porukassa"? Rinne ei sano. Kuulemma "porukka" hänen (nimeämättömiä) kavereitaan keksi jopa hänen ehdokkuutensa puheenjohtajaksi.

Miten ihmeessä tuo Virolaisen kuvailu saa Rinteen vaikuttamaan joltain sätkynukelta?

Rinne olisi halunnut itse työministeriksi. Siinä paikalla kuitenkin istui demareiden (jostain syystä) parhaana ministerinä pidetty Lauri Ihalainen. Late kuitenkin sattuu olemaan kirvesmies joka ei puhu vieraita kieliä, joten hän ei olisi sopinut valtionvarainministeriksi. Siispä "porukan" sätkynukke sinne.

Rinne toimi taannoin myös Levi Ski Resortin hallituksessa. Toimitusjohtajaa erottaessaan myöhemmin perättömäksi osoittauneen "harhaanjohtamisen" takia, Rinteellä oli maisti päällä, kun toimitusjohtaja muisteli tällä olleen punaviinipullo erottamistilaisuudessa.

Mitä tulee tämän kevään jo pidettyihin eduskuntavaaleihin, voitto jonka demarit olettivat Rinteen johdolla saavansa, jäi tulematta, mutta Rinne onnistui nolaamaan heidät höpöttämällä kaikkien kuullen ulkomaiselle kollegalleen siitä, miten Urpilainen aikoo syrjäyttää hänet puolueen johdossa. Virolainen ihmettelee, miten Rinteen hallitukseen meno tuon jälkeen olisi ollut mahdollista, sillä kuka tietää mitä valtionsalaisuuksia hän kertoilisi maailmalla.

Ei siis liene mikään ihme, että edes persujen Timo Soini ei pitänyt Rinteen valintaa mitenkään vakavana persujen kannalta. SDP hävisi kaikki vaalinsa Urpilaisen johdolla ja Rinne näyttää jatkavan tällä linjalla.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hdkdkbdldl

      Vaalit käytiin jo. Nyt odotellaan tuloksia hallitukselta.

      • Krataa

        Erinomainen asenne puolueelta jonka kannatus ei riittänyt hallitukseen.

        "Nyt me vain istumme oppositiossa ja odotamme mitä hallitus tekee."


    • SopiiDemuille

      Rinne on loisinut koko elämänsä ammattiliitoissa eli ei ole koskaan ollut mistään vastuussa, paitsi palkansaajien rahojen varastamisesta.
      Vaikuttaa myös alkoholistilta, joka ei ymmärrä mitä ympärillä tapahtuu.

      • kelvotonrinne

        Rinne on täystunari ja kyvytön kaikessa. Urpilainen piti fiksusti puoluetta pystyssä ja silloin keväällä oli vielä toivoa hyvästä vaalimenestyksestä. Rinne alkoi kavereineen sabotoida Juttaa v2012 jälkeen kiertämällä pitkin maata luottamusmiesporukoissa agitoimassa puoluekokousta varten. Rinteen valinta oli täysi virhe. Kun ei päässyt vuosia sitten kansanedustajaksi eikä varapj niin Rinteen pakkomielle suoraan huipulle väärin keinoin vaikka näytöt ja osaaminen ala-arvoista. Miksi puolueessa teeskennellään,eikö ole ahdistavaa olla ryhmässä jossa määrää sönkkö täystollo?Perussuomalaisilla on paljonRinnettä fiksumpia kyvykkäitä mieskansanedustajia ja naisia. PS kannatus tulee nousemaan yleispuolueena kuten keskusta säilyttävät kannatuksensa.


      • Krataa

        Urpilainen tosiaan oli edustavampi ainakin ulkomailla kuin sanalliselta ulosanniltaan hmm "vaatimaton" Rinne. Silti demarit hävisivät kaikki vaalinsa Urpilaisen johdolla.

        Olen kyllä ihmetellyt miten Rinteen kaltainen tunari on edelleen puoluejohdossa näiden epäonnistuneiden vaalien jälkeen. Jos näillä demareilla olisi yhtään älyä he vaihtaisivat keulakuvaa saman tien eikä vasta ensi puoluekokouksessa.

        Unohtui muuten aloituksesta linkki Virolaisen blogin demariosioon. Siellä on tällä hetkellä 14 kirjoituksta eikä yksikään kovin paljon näytä imartelevan demareita tai Rinnettä. Linkki kuitenkin on tässä.

        http://jyrkivirolainen.blogspot.fi/search/label/demarit


      • viherpunakuplamätii

        Jutta Urpilainen on kokenut pitkäaikainen kansanedustaja,jonka substanssi osaaminen politiikassa ym asioissa on erittäin hyvä.JUTTA on loistavan puhuja ja esiintyjä mediassa. Vastaukset ovat selkeitä ja perusteltuja.v.2011 vaaleissa SDP oli toinen. Vihreät ja vasemmisto pilasi Kataisen hallituksen.Turhaa ja tyhmää puhua vaalitappioista kun tilanne on muuttunut Lipposen jälkeisestä ajasta. Hölmöä oli haaveilla 25% kuten AY juntta haaveili. On ihan oikein että ay temppuilijoiden vääristä teoista seuraa lasku 10%. Nykyinen 3 puolueen hallitus näyttää paremmalta. Vihervasemmisto yrittää nyt median avustaessa tempuillaan tehdä haittaa.


      • Tosi_säälittävää
        kelvotonrinne kirjoitti:

        Rinne on täystunari ja kyvytön kaikessa. Urpilainen piti fiksusti puoluetta pystyssä ja silloin keväällä oli vielä toivoa hyvästä vaalimenestyksestä. Rinne alkoi kavereineen sabotoida Juttaa v2012 jälkeen kiertämällä pitkin maata luottamusmiesporukoissa agitoimassa puoluekokousta varten. Rinteen valinta oli täysi virhe. Kun ei päässyt vuosia sitten kansanedustajaksi eikä varapj niin Rinteen pakkomielle suoraan huipulle väärin keinoin vaikka näytöt ja osaaminen ala-arvoista. Miksi puolueessa teeskennellään,eikö ole ahdistavaa olla ryhmässä jossa määrää sönkkö täystollo?Perussuomalaisilla on paljonRinnettä fiksumpia kyvykkäitä mieskansanedustajia ja naisia. PS kannatus tulee nousemaan yleispuolueena kuten keskusta säilyttävät kannatuksensa.

        Mistä tunnet Rinteen noin hyvin? Oletko kentis sukainen vai naapuri?
        Vai oletko vainturhautunut, vihainen ja lääkityksen tarpeessa?

        Aina ei voi saada tahtoaan läpi ja kyllä se ankea lapsuus paistaa näistäkin jutuista läpi. Kyllä näitä jyrkivirolaisia riittää uskoa luomaan kaiken maailman höynäytettäville. Yhteenkuuluvuus on tärkeää ja jostainhan sitä pitää tukea hakea omalle vihalleen.


      • Krataa

        Demarillista revisionismia. "Rinne on oikeesti tosi cool jätkä joka vie demarit ennennäkemättömään voittoon jne."

        Kyllähän Rinteestä nyt kukin omin silmin näkee seurattuaan sitä julkisuudessa, että aika avutonta on ukon esitys. Jyrki Virolainen etc vain on pukenut sanoiksi sen mitä noin 99 prossaa (ei-demari) ihmisistä ajattelee Rinteestä.


    • Juttapomoksi

      Olisipa meillä vaikka edes Jutta puolueemme johdossa. Ei ainakaan tarvitsisi näin paljoa hävetä.

      • Demu

        Jutta kuseskelee kansalaisia silmään verkkosukkien läpi.


      • Tasan_nolla
        Demu kirjoitti:

        Jutta kuseskelee kansalaisia silmään verkkosukkien läpi.

        No kyllä oli varsinainen "kaikkien alojen asiantuntijan" kommentti. Eihän tuo tarkoita mitään mitä normaalit ihmiset voi ymmärtää.

        Mitä siis tarkoitat ko. kommentilla? Oliko tarkoituksesi sanoa jotain vai täytynee ymmärtää, että kommenttisi kuvaa älykkyysosamääräsi tasoa?


      • Krataa

        Tuo kommentti näytti kyllä aika lailla itse itsensä selittävältä, kunhan tietää Urpilaisen mieltymyksen verkkosukkahousuihin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      276
      2974
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1538
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1270
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe