Raiskaajalle kostaminen?

ödfjafa

Hyvä ystäväni joutui vasta ikään tuntemansa miehen raiskauksen uhriksi. Ystäväni nukkuessa yksin tämä mies tunkeutui huoneistoon ja raiskasi hänet. Ystäväni tuntee tilanteesta häpeää eikä suostu menemään poliisin juttusille vaikka olen yrittänyt taivutella ja suostutella.
Raiskaaja on hyvin isokokoinen kaveri. Lähemmäs kaksi metriä pitkä. Muuten menisin hakkaamaan itse mutta olemme ystäväni kanssa pieni kokoisia.
Miten jonkun moottoripyöräjengin tai vastaavan voisi saada hakkaamaan tämä kusipään? Paljonko tälläisestä pitäisi maksaa?
Tietenkin voisi viikonloppuisin seurata kun äijä käy kaupungilla ryyppäämässä ja baari-illan jälkeen jollain kujalla yllättää pesäpallomailan kanssa?

14

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8-9

      Sen sijaan että hankit lisää ongelmia teille niin mene itse tekemään rikosilmoitus raiskauksesta.

      Miksi et ole itse jo mennyt tekemään rikosilmoitusta? Mikä on huono tekosyysi? Olethan valmis väkivaltaan, joten miksi pelkäät rikosilmoituksen tekemistä?

      Raiskaus ei ole asianomistajarikos, siitä voi kuka tahansa ilmoittaa poliisille.

      Tällä vältyt myös siltä riskiltä että kyse ei olekaan ollut raiskauksesta.

      • dfadf

        Eikös tavallinen raiskaus ole asianomistaja rikos?


      • jytgh
        dfadf kirjoitti:

        Eikös tavallinen raiskaus ole asianomistaja rikos?

        Ei ole.


    • adfasdf
      • 8-9

        Älä valehtele. Raiskaus on ollut virallisen syytteen alainen rikos vuodesta 1999!


      • jytgh

        Voisitko vielä valaista meille mikä ihmeen kohta tuossa linkittämässäsi dokumentissa sai sinut siihen johtopäätökseen, että raiskaus olisi asianomistajarikos?

        Koko dokumentissa ei esiinny sana "raiskaus" tai mikään sen taivutusmuoto kertaakaan.

        Melkoisia kotilakimiehiä... Takaisin perusopintojen pariin mars.


    • Korpilaki

      Toimii tarvittaessa.

    • 9033333

      Kostaa voi laillisillakin tavoilla, jos käyttää vähän mielikuvitusta. Ei kannata rikkoa lakia ja hankkia itselleen vaikeuksia jonkun raiskaajan takia.

    • goodby.dont.come.back

      emme elä somaliassa vaan oikeusvaltiossa. muuta somaliaan jos suomen oikeuskäytäntö ei miellytä, mieluusti otan sieltä vaihdossa lainkuulijaisen somalin tilallesi

    • And_Juustoa_For_All

      Suomen laki ei oikeuta kostoon, tässäkään ymmärrettävässä mutta ilmeisen motiivin tarjoavassa tapauksessa. Kannattaa lukea edellinen lause uudelleen. Sitten: yhtä oikeutettua olisi kyseisen miehen veljen tekemä vastakosto, joka kohtuuttomana olisi kostettava jne.

      Käytettävissä on jatkuvaa uutisointia, ihan kadunmiehenkin valistuneita arvoita ja muutama tuhat vuotta historian aineistoa Lähi-Idästä esimerkkinä siitä kuinka samansukuinen Hammurabin laki palvelee. No, kyllä sama saadaan tännekin koska niin paljon me sitä haluamme (ja ollaan sitouduttukin ym.). En nakertaisi omaani ja sinunkin jo heiveröistä oikeusturvaa ja jouduttaisi tuota tullaamatonta tuontitavaraa jos haluamiseni tässä maassa ketään kiinnostaa.

      Macchiavelli, Rousseau, olikos Thomas Moore ja muutama muu tulivat muualta kuin Lähi-Idän järkeä korventavan auringon alta. Tottakai heti rasisteja joka iikka? Westfalenin rauhansopimus syntyikin varmaan etelän malliin vaalien mitätöinnillä kun tulos ei miellyttänytkään, melskaamalla, sinne tänne hoseltamalla ja pommeja nakkaamalla.

      Älä promotoi kivitystuomita ettet saa samaa uhkaa omalle kohdallesi. Toki kukaan ei ole millään ehtinyt kiireeltään miettiä parempiakaan ratkaisuja oikeustoimen ilmiselviin ristiriitoihin; parintuhannen vuoden ongelmien täydellisen, kaikkia tyydyttävän ratkaisun pyytäminen asettaa minutkin aika suuriin saappaisiin :)

    • pahat_tuhoutuvat

      Lähi-Idästä vielä: siellä kun kostonkierteeltä alkaa porukka vähetä pitää samaa verenhimoa jatkaa kai muualla? Ai niin, kuka yhä muistaa Brysselin? WTC:n? Lontoon, Nairobin, Munchenin? Olkoonkin että yksityiskohdista voidaan kinastella mutta eurooppalaiset eivät vissiin Syyriassa tai paljon muuallakaan lentele päin pilvenpiirtäjiä millään motiivilla vaikka sitä ikäänkuin jo kerjätään. Italian mafian vendettakin lienee pyörivän jonkun romantisoidun, kohtuullisen mutta yhtäkaikki rikollisen logiikan pohjalta.

      Rinnastan pesäpallomailan autolla (tai lentokoneella) rakennukseen menoon kun ovet on keksitty ja vahtimestarin saa vielä pokkuroimaan ja muuta tyylikästä.

      Tämä ei varmaan paljoa auta suuttumuksessasi mutta eikö ole messevä mielikuva sellainen tilanne, jossa kyseinen tyyppi hymyilee, oikein kiittää ja on hyvillään hetki ennen ITSE itselleen vuosikaudet rakentamaansa ja kerjäämäänsä tuhoutumistaan? Siis tilanne jossa samassa ilme vähän tuppaa vaihtua kun tyyppi tajuaa ettei voi vierittää syytä välittömästä, väistämättömästä tuhostaan kellekään, sille ammatikseen ymmärtäjällekään vaan ainoastaan itselleen? Mielestäni tällainen loppu on paitsi oikeus myös eeppinen.

    • Ljkkjmjmkuoul

      Mutamalla satkulla saa oikeuden puolelleen. Pitää potkia munat siihen kuntoon että kusi tulee vasemmasta lonkasta eikä piliä voi edes näyttää enää kenellekään.

    • TiedätKyllä

      Happoa saa kaupasta ja sitten intian tyyliin....sen jälkeen kaikki tunnistaa raiskarin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe