Galluppi ``??????

savonarola

Mitä veikkaat??????

Ketkä valloittaa ensin suomi ? Muslimit vai homot```????

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ovi.raolla

      Siinä vaiheessa kun uskovaiset homot uskaltavat tulla kaapeistaan, homojen määrä Suomessa moninkertaistuu. Taidat olla yksi heistä.

    • Gapriel

      Aika moukkamainen aloitus. Afrikassa on kohta 11. miljardia ihmistä joista nälkä ja elinolosuhteiden huononeminen tulee johtamaan valtavaan siirtolaisuuteen. Sieltä riittää meillekkin joten alahan opiskella koraania ja anna homssujen elää omaa onnellista vaatimatonta elämäänsä.

      • Gapriel

        korjaus maapallon väkimäärä on kohta 11 miljardia, Afrikassa se nousee 4,4 miljardiin tämän vuosisadan lopussa.


      • immoslainen
        Gapriel kirjoitti:

        korjaus maapallon väkimäärä on kohta 11 miljardia, Afrikassa se nousee 4,4 miljardiin tämän vuosisadan lopussa.

        Onko se ratkaisu, että ne tulee Eurooppaan? Miksi eivät laita omissa maissan asioita kuntoon vaan tulevat tänne ongelmansa levittämään?


      • Ei näytä tietävän tuo gapriel mistä puhuu. shakaria-laki kyllä opettais tuonlaisia ja isis-rakkauutta puhumatta homsujen-pedofiilimieliala. ei taida olla lapsia.


      • Lopun-ajat

        isisin ehdoton väkivalta ja homojen ylivalta ohjaa myös ilmaisuvapautta poliisin voimin.

        https://www.youtube.com/watch?v=7Y8C2oqE9Rc (Homo terrori) ja

        Tämä imaanin kertoo rehellisesti miten islam toimii, haastattelu on tehty

        englannissa: https://www.youtube.com/watch?v=ky57zbSM_YY

        Sama suomalais versiona: https://www.youtube.com/watch?v=EUSW13Y2mxE


      • Rauno.on.sairas

        Rauno Helppi on psykopaatti. Hänet pitäisi saada pakkohoitoon ja sassiin.

        Todella sairas puhetta!


      • Elämää-on

        Rauno Helppi & kumppanit Karmelkodilla 25.1. 2014 "Ota asemasi Kristuksessa"
        www.youtube.com

        Helppi mainitsi myös tämän asian:
        Amadeus Raitistui ja Eheytyi homoudesta! "Olin voissa paistettu homo. Ystäväni kysyi? Haluaisitko Amadeus rukoilla? Tuo ehdotus huvitti. Olin pienestä pitäen uskonut Jumalaan, mutta en ollut rukoillut.Ajattelin, että minulla ei ole mitään menetettävää, kokeilen. Mutta rukoilen tasan tämän kerran. Jeesus, jos olet olemassa, tämän on parasta toimia nyt! Lausuttuaan aamenen Amadeus tunsi jotain merkillistä. Oli kuin möykky olisi otettu rinnastani pois. Minut valtasi rauha, jollaista en ollut koskaan ennen kokenut." Mukaelma Me Naiset lehdestä: Tutustu myös Nicky Cruz stooriin www.uskotv.fi/ohjelmat/nicky-cruz-helsingin-saalemissa-18-5/


    • tolkkuakehiin

      "Ketkä valloittaa ensin suomi ? Muslimit vai homot```????"

      Toivottavasti ainakin ihmiset, jotka ymmärtävät, puhuvat ja kirjoittavat suomen kieltä paremmin kuin sinä.

      • Tarkoitat siis homokansa sitten koska jopa koulunkäyneet muslimien lapsista monet eivät osa edes kirjoittaa yhtä hyvin kun minä.


      • savonarola kirjoitti:

        Tarkoitat siis homokansa sitten koska jopa koulunkäyneet muslimien lapsista monet eivät osa edes kirjoittaa yhtä hyvin kun minä.

        Sitten heidän tilanteensa on kyllä huonoakin huonompi.


      • ongelma

        Inhoan savonarolaa.


      • eitapoja
        ongelma kirjoitti:

        Inhoan savonarolaa.

        Savis on sittisontiainen paskan kimpussa. Kertoo hänen tavoistaan ja äo:sta kaiken tarpeellisen.


      • bussissa

    • Muslimit_valloittavat

      Homoseksuaalien määrä oli jonkin tutkimuksen mukaan pysynyt vakiona jo melko pitkään kaikkialla maailmassa. Homoseksuaaleille ei myöskään ole minkäänlaisia tavoitteita "valloittaa maailmaa".

      Osa muslimeista sen sijaan tähtää siihen, että jossain vaiheessa kaikki ihmiset olisivat "palanneet islamiin". Tätä suunnitelmaa pyritään toteuttamaan nytkin aktiivisesti - ja monin osin he ovat siinä olleet menestyneitä.

      Täällä on kartta, jossa näkyy maailma jaettuna suunnitelman mukaisiin kalifaatteihin:
      http://pamelageller.com/2015/03/pamela-geller-wnd-islamic-caliphate-by-2020.html/

      Tosin, ei tuo onnistu vuoteen 2020 mennessä, kun joku optimistinen muslimi on ajatellun vuonna 2005. Pikkuhiljaa ollaan kuitenkin menossa tuota unelmaa kohti. Osa suunnitelmaa ovat myös ne rauhantahtoiset muslimit, jotka maahanmuuttajina tuovat oman uskonsa kaikkialle, lisääntyvät ja saavat vähitellen muslimien määrän nousuun täällä Suomessakin.

      Siksi meillekin rakennetaan suurmoskeija. Muslimien määrän oletetaan viisinkertaistuvan viidessä vuodessa.

    • Ja uskot tietysti että joku uskoo vielä tuon valhen senjälkeen kun me olemme uutisissa lukenut että homot ovat valloittaneet usa?

      • Kuvitteletsä olevasi jotenkin parempi ku joku homo?


    • pois.taikausko

      Muslimi tai kristitty, samaa taikauskoa eri paketissa.

      • Jaa että Isis olis sama kun kristinusko joka sanoo että tulis rakastaa vihollinen eikä tappaa sen.


    • potsit.valtaan

      Muslimit ja ne tappaa niin homot kuin kristitytkin

    • vaarallista

      Taannoin lieksaa kuohutti somali yhteisö:
      Kerrankin Lieksan päättäjät on tehneet oikean päätöksen. Tätä kautta saamme laajennettua Islamin maailmanlaajuiseksi. Kerrankin Lieksan päättäjät on tehneet oikean päätöksen. Tätä kautta saamme laajennettua Islamin maailmanlaajuiseksi. Sitten katkotaan vääräuskoisten päät. Tästä se alkaa!

      "

      Suomen somalialaisilla yhteyksiä ISIS:in

      Sami Metelinen

      8 tuntia sitten (päivitetty 47 minuuttia sitten)

      Suomen ja Ruotsin somaliyhteisöissä vaikuttaisi toimivan henkilöitä, jotka suhtautuvat myötämielisesti terroristijärjestö ISIS:in ja pitävät yhteyksiä taistelijoiksi lähteneisiin, kertoo tutkija Marko Juntunen.

      LKS 20140801 20140630 LKS 20140612 HO16; An image made available on the jihadist website Welayat Salahuddin on June 11,
      Sitten katkotaan vääräuskoisten päät. Tästä se alkaa!

      Suomen somalialaisilla yhteyksiä ISIS:in

      Sami Metelinen

      8 tuntia sitten (päivitetty 47 minuuttia sitten)

      Suomen ja Ruotsin somaliyhteisöissä vaikuttaisi toimivan henkilöitä, jotka suhtautuvat myötämielisesti terroristijärjestö ISIS:in ja pitävät yhteyksiä taistelijoiksi lähteneisiin, kertoo tutkija Marko Juntunen.

      LKS 20140801 20140630 LKS 20140612 HO16; An image made available on the jihadist website Welayat Salahuddin on June 11, 2014 shows a militant of the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) posing with the trademark Islamists flag after they allegedly seized an Iraqi army checkpoint in the northern Iraqi province of Salahuddin. Jihadists are pushing toward Baghdad on June 12, 2014 after capturing a town just hours to the north, as the US mulled air strikes in a bid to bolster Iraq's collapsing security forces. LEHTIKUVA / AFP PHOTO / HO / WELAYAT SALAHUDDIN -

      ISIS on perustanut Syyrian ja Irakin alueelle kalifaatin, jonka on tarkoitus yhdistää kaikki maailman muslimit.

      (Lehtikuva/AFP)

      Tampereen yliopiston sosiaaliantropologian yliopistonlehtori Marko Juntunen kertoo Nykypäivän haastattelussa, että jihadismista innostuvat nuoret saattavat olla hyvin erilaisista taustoista. Yllätyksekseen hän havaitsi, että moni Suomessa ISIS:stä innostunut nuori näyttää olevan ammattikorkeakouluopiskelija tai lukiolainen. Radikaalista islamista innostuvia nuoria vaikuttaisi yhdistävän juurettomuuden tunne suhteessa läntiseen yhteiskuntaan.

      Juntusen mukaan Suomen ja Ruotsin somalialaisyhteisöissä on nuoria, jotka jakavat ja suosivat sosiaalisessa mediassa ISIS-propagandaa. Osa pitää myös yhteyksiä Irakiin ja Syyriaan lähteneisiin taistelijoihin sosiaalisen median välityksellä.

      Potentiaalisten radikaali-islamististen nuorten kääntymys tapahtuu, kun nuori törmää radikaaliin islamiin houkuttelevaan nettisivuun tai jo kääntyneisiin kavereihin.

      – Kavereiden ja sosiaalisen media välityksellä he kohtaavat uudenlaisen islamin, joka on nuorta, elinvoimaista, kokemuksellisuuteen tarttuvaa, helppoa ja selkeää, Juntunen sanoo.

      Siinä missä Al-Qaida levitti omaa propagandaansa salasanalla suojatuilla nettisivustoilla, ISIS toimii avoimesti. Sosiaalisessa mediassa aktiivisia sanansaattajina toimivat nuoret islamistiaktivistit. Propagansitit levittävät reaaliaikaista tietoa sotatapahtumista Irakista ja Syyriasta Twitterin välityksellä kuvina ja YouTubessa videopätkinä höystettyinä islamilaisilla iskulauseilla. Hitaammin toimivat läntiset mediat esitetään valheita suoltavina propagandakoneina. Salaliittoteoriat ovat voimissaan.

      – Internet-islam on jo aika pitkään ollut nuorisovetoista, Juntunen kertoo.

      Cheerleadereita Medinasta

      Muslimiyhteisössä taas propagandan luomaa kasvualustaa ruokkivat niin sanotut cheerleaderit. Kyse on islamilaisissa yliopistoissa koulutuksensa saaneista uskonoppineista tai tyystin itseoppineista, jotka levittävät radikaalin islamin ja jihadin sanomaa. Cheerleaderit osaavat toimia laillisuuden rajamailla niin, että heidän toimintaansa ei voi suoraan tuomita lakien valossa terrorismiin yllyttämiseksi.

      – Läntistä salafismia tarkasteltaessa hyvin monessa yhteisössä keskeinen innoittaja on Medinan islamilainen yliopisto, jonne saapuu vuosittain useita satoja länsimaisia opiskelijoita. Osa, näistä alkaa tuottaa lännessä toimiessaan huomattavasti virallista opetusohjelmaa radikaalimpaa uskonkäsitystä.

      Juntusen mukaan Medina-linkkejä on näkyvissä myös monilla suomalaisilla salafi-ryhmillä.

      Läntisen maailman suurin pelko on, että ISIS:n jihad etenee taistelutantereelta palaavien nuorten mukana länsimaihin. Taisteluiden karaisemat nuoret otetaan lähtömaan yhteisöissä vastaan sankareina. Ongelma syntyy, kun läntisessä kotimaassa heillä ei ole muun yhteiskunnan näkökulmasta mitään statusta – eikä usein edes työtä.

      – En pidä yllättävänä, jos joku jäisi jossain vaiheessa kiinni iskun suunnittelusta lännessä, Juntunen sanoo.

      Juntunen muistuttaa, että ISIS:n fokus ei ole globaalissa jihadissa kuten al Qaidalla, vaan toistaiseksi pyrkimys on laajentaa islamilaisen valtion aluetta Lähi-idässä ja vakiinnuttaa valta-asema miehitetyillä alueilla.

      • Kyllä tä galluppi oli sittenkin oikeutettu vaikka aurora taas kiukkuttelee kuin kunnon suomalaisen naisfeministi ja muslimimyötämielinen konsanaan. Tappaavat vielä suomen.


    • Vel-vel

      Niin tämä asia on päivän selvä, koska anttikirstus nousee ensin se on yhtäkuin isissin jodossa oleva muslimien jeesus, joka pyrkii alistaa koko maailman islamilaisen kalifaatin alaisuuteen. Tuon väärän jeesuksen, Jeesus tulee tuhoamaan tulemuksensa päivänä suunsa henkäyksellä. Jeesus on lupauksensa mukaan meidän kanssamme aina maailman loppuhetkiin asti ja sanoi kun tämä alkaa tapahtua niin rohkaiskaa mielenne sillä vapautuksen päivä on lähellä.
      RV:sä (RV) kirjoitti kuinka holokaustista selvinnyt 95 vuotias Lordi George Weidenfelt auttaa kristittyjä isis jihadistien käsistä.
      "ISIS primitiivisessä julmuudessaan on ennennäkemätön verrattuna hienostuneempiin natseihin. Kun puhutaan puhtaasta kauhun ja sadisminhimosta, he ovat ennennäkimättömiä. Weidenfeld totesi The Christian Postin mukaan.

      • Tuo on totta, voi voi.


    • Kehoitusta

      ilm. 22:11-21 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen. Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan. Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu. Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin!

      Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät. Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti.

      Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi. Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee:

      Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu. Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian." Amen, tule, Herra Jeesus! Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen.

      Tämä on todella hankala sananpaikka, jos lisää Jumalan sanaan omia herätys ym juttuja ja terveisiä milloin mistäkin nämä ovat kuin Eeva, joka lisäsi Jumalan sanaan "älkääkä koskeko siihen". Ei Jumala kieltänyt hyvän ja pahatiedon puuta katsomasta, kielsi heitä syämästä sen hedelmiä. ja niin ihminen ajettiin ulos Eedenistä.

      Nyt kuitenkin ovat panokset paljon korkeammat.
      " Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian." Amen, tule, Herra Jeesus! Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      106
      1854
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1437
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1416
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1379
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      145
      1334
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1270
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1267
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1202
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1078
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1077
    Aihe