Suomalaiset ovat luonteeltaan orjakansa

fromtyhmyri

Yksi hämmästyttävimpiä Paavo Väyrysen euroaloitteeseen liittyviä vastustavia näkemyksiä on se,että Suomen on lähtökohtaisesti parempi olla osana jotain suurempaa?



Tämä on minulle erittäin epämiellyttävä ajattelutapa(et ole ainoa),joka kertoo halusta palvella suurta herraa. Se herra voi olla Tukholmassa,Berliinissä tai Moskovassa. Pääasia,että on jokin herra,jota palvoa ja jonka puolesta toimia.


Voidaankin, mielestäni aivan perustellusti,väittää euron puolustajien olevan aatteellisesti samaa sarjaa kuin Neuvostoliiton selkärangattomien nuoleskelijoiden. Suomalaiseen orjakansamentaliteettiin liittyy saumattomasti tahto ja halu siihen,että olemme osa jotain meitä itseämme suurempaa.


Sekä Suomen toiminta Neuvostoliiton aikana ,että nykyisenä EU-jäsenyyden ja erityisesti euron olemassaolon aikansa kertoo mielestäni täysin kiistattomasti,että SUOMESSA EI OLE ITSENÄISYYTTÄ KANNATTAVIA POLIITTISIA JOHTAJIA.

Suurin osa Suomen poliittisesta eliitistä haluaa palvella jotain suurempaa herraa,joka palkitsee palveluksista.


Neuvostoliiton aikana monet kumarsivat Moskovaan.(ei pelkästään kommarit) Nyt monet kumartavat Brysseliin ja ovat valmiita MYYMÄÄN OMAN MAANSA henkilökotaisten etujen takia.

Kieltämättä Neuvostoliiton aika oli rehellisempää,siinä ei ollut oma tilipussi ensimmäisenä vaan pelättiin Neukkulan hillittömän sotakoneiston voimaa.


Jostain KÄSITTÖMÄSTÄ SYYSTÄ johtuen Suomen poliittiseen johtoon on jo vuosikymmeniä päätynyt henkilöitä ,joille ISÄNNÄN PALVELEMINEN ON TÄRKEÄMPÄÄ KUIN SUOMEN JA SUOMALAISTEN PALVELEMINEN ?????

Tuo lienee seurausta siitä ,että olemme luonteeltamme orjakansa.


Orjan roolin omaan olemukseensa omaksuneelle se kaikkein pelottavin asia on VAPAUS. Tuolloin joutuisi itse tekemään päätöksiä ja olemaan niistä vastuussa. Parempi antaa isännän hoitaa kaikki ajattelua tai päätöksentekoa vaativat asiat.


Koska Saksa on Euroalueen vahvin maa,niin nuoleskelijoille on tärkeintä olla SAMAA MIELTÄ KUIN SAKSA. Isäntä ei enää ole Moskovassa vaan Berliinissä. Oman kansan eduista viis kunhan isäntä on tyytyväinen. Ehkä isäntä palkitsee uskovaiset/uskolliset palvelijansa sopivalla taskurahalla kuten euroviroilla.


Ehkä meidän pitäisi anoa osavaltioroolia Saksan liittotasavallassa. Turha edes leikkiä itsenäisyyttä.

Toisaalta,nykyiset saksalaiset tuskin haluavat maksaa sitä laskua,joka supistuvasta taloudesta koituu.



ft: Mitäpä tuohon on lisäämistä ,ei mitään. Tietääkseni "Tyhmyri"ei titääkseni ole Itsenäisyyspuolueen jäsen ,eikä muutenkaan missään tekemisissä puolueen kanssa,mutta aivan hyvin voisi olla,koska tällaista keskustelua itsenäisyyspuolueen "arvoyhteisössä" on käyty jo vuosia.

Tärkein asia on ajaa oman kansakunnan etua. Huolehtia siitä ,että ei tehdä mitään sellaisia sopimuksia jotka kaventaa kansallista itsemääräämisoikeutta meidän omiin asioihin.



.

6

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitää_paikkansa

      Pitää paikkansa.

    • herrankansaa

      Suomi on kerran antautunut eikä ole luopunut edes itsenäisyyden aikana ulkomaisista arvoista jotka ovat pelkkää humpuukia. Katolinen kirkko kävi hyvin pelotteluaseeksi koska vieläkin kansa pelkää jumalia vaikka niitä ei ole olemassakaan. Huippukoulutuksista puhutaan suureen ääneen mutta aina vaan uskonnot pilaavat kaiken tiedon ja sitä kautta taidot ja menestyksen. Satumaailma on entisille luonnonuskontojen jälkeläisille todellisempaa kuin totuus ja esi-isien järki. Samaan taivaskanavaan uskotaan ja siksi ollaan mieluusti samassa kelkassa koko Euroopan uskovaisten kanssa. Suomen orjuus on jatkunut jo tuhat vuotta eikä mikään ole muuttunut. Muukalaiset ovat vallanneet koko maan . Niinistön puheet vihreistä miehistä osoittavat todeksi koko järjen käytön. Siis persujen Niinistön.

      • sdfesfdsfsf

        Myös kristinusko ja katolilaisuus on kaapattu aikapäiviä sitten rahanvaihtajien toimesta. Siitä on tarkoin pyritty karsimaan henkinen ja hengellinen komponentti mutta säilytetty valtahierarkia.

        Sinänsä ei ole merkitystä sillä saako ihminen henkisen voimanlähteensä kristinuskosta taikka muinaisuskosta. Tärkeintä on, että henkinen voimanlähde olisi olemassa ihmisten itsehallintoa varten.

        Tällähetkellä henkistä voimanlähdettä on Suomessa aivan liian vähän, joten tyhjiötä täyttää ja hyödyntää armotta tunkeutujat tunnetuin seuraamuksin (vrt. Amerikan Intiaanit).


    • valta-kansalle

      Niin, meillä on vallalla vahva näennäisdemokratia ,jossa kansalaiset eivät pääse päättämään heitä koskevista asioista. Poliitikot toteuttavat"isännän" toiveita, eivätkä kansan toiveita.

      Kansalaiset eivät voi kuin äänestää mukavinta/miellyttävintä henkilöä ,mutta eivät voi vaikuttaa mitenkään asioihin . Näin me olemme antaneet avoimen valtakirjan näille orjapoliitikoille ja he ovat luovuttaneet meidän itsemääräämisoikeutemme omiin asioihimme.

      Nyt on aika ravistella orjamentaliteeti pois ja alkaa ajattelemaan ihan omalla päällään.

    • Euroalue_ja_euro_on

      arvioitava uudelleen, sanoo Paavo Väyrynen, joka seisoo päättäväisesti kansalaisaloitteensa takana!

      Paavo Väyrynen tapasi tiistaina toimittajia Helsingissä.

      Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen (kesk.) torjuu kritiikin, että hän toimisi vastoin kansalaisaloitteiden henkeä.

      Väyrysen kansalaisaloite kansanäänestyksen järjestämisestä Suomen eurojäsenyydestä on kerännyt 33500 nimeä. Väyrystä on moitittu julkisuudessa siitä, että politiikan konkari käyttää hyödykseen kansalaisaloitetta oman asiansa ajamiseen.

      Väyrysen mielestä hän on europarlamentaarikkona kotimaan politiikan ulkopuolella ja voi siten käyttää kansalaisoikeuksiaan.

      –Olisi outoa, jos kansanedustaja tekisi aloitteen, mutta europarlamentaarikolle se on mahdollista, Väyrynen sanoi toimittajille Helsingissä tiistaina.

      Väyrysen mielestä euroon liittyminen oli virhe, josta Suomen talous on kärsinyt vastoin asiantuntijoiden arvioita.

      Hän ei ole keskustellut aloitteesta pääministeri Juha Sipilän (kesk.) kanssa, mutta sanoo puhuvansa, kun mahdollisuus siihen tulee.

      Mtv 4.8.2015

      http://m.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/vayrynen-seisoo-yha-kansalaisaloitteensa-takana-euroon-liittyminen-oli-virhe/5250538

      JK. "Väyrynen: Olin oikeassa"

      "- - EU-parlamentin jäsen Paavo Väyrynen ihmettelee, miksi Suomessa ei kuunneltu ”oikeita asiantuntijoita”, kun euroon liittymisestä päätettiin. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö saa Väyryseltä huutia. Presidentti Martti Ahtisaarta Väyrynen syyttää jopa ”kansan harhaanjohtamisesta”.

      Entinen keskustan puheenjohtaja, EU-parlamentin jäsen Paavo Väyrynen (kesk) yllätti kesällä, kun hän alkoi kampanjoida Suomen irrottamiseksi Euroopan talous- ja rahaliitosta ja markan palauttamisesta.

      Väyrysen mukaan runsaat 33500 suomalaista on allekirjoittanut hänen kansalaisaloitteensa kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen jäsenyydestä euroalueessa.

      – Olen ollut vauhtiin tyytyväinen, mutta minusta tuntuu, että varsinkin vanhempi väki on ollut vähän varovaista allekirjoittamaan aloitetta sähköisesti, kun siinä täytyy käyttää pankkitunnuksia, Väyrynen sanoi tiedotustilaisuudessaan Helsingissä tänään.

      Paavo Väyrynen esitteli ajatuksiaan Helsingissä tiistaina.

      Väyrysen mukaan 90-luvulla tapahtui kohtalokas virhe, kun eurosta ei järjestetty kansanäänestystä.

      – Kansanäänestystä ei toimitettu ja kun asiaa käsiteltiin eduskunnassa, niin silloin sille ei annettu edes lakiehdotusta vaan ainoastaan tiedonanto, jonka perusteella päätös sitten tehtiin.

      Väyrynen vastusti Suomen liittymistä Euroopan talous- ja rahaliittoon.

      Väyrynen oli kutsunut mediaa paikalle Sokos Hotelli Vaakunan 10. kerroksen kabinettiin kuulemaan ajankohtaista euroasiaa. Hän jakoi tilaisuudessa 1997 julkaistua Paneurooppa ja uusidealismi -kirjaansa.

      – Siellä se on sanottu, sivulla 107, Väyrynen toisteli ja sanoi olleensa oikeassa euron suhteen jo silloin, kun Suomi oli yhteisvaluuttaan liittymässä.

      Kirjassa todetaan mm. seuraavaa: ”Eurooppa ei ole sellainen optimaalinen valuutta-alue, jolle yhden valuutan järjestelmä soveltuisi. Unionin jäsenmaiden taloudellinen rakenne on erilainen; niillä on myös erilainen kehitysvaihe- ja vauhti. Joidenkin kansantalouksien inflaatioherkkyys on suurempi kuin toisten, ja niiden riippuvuus muiden valuuttojen – ennen muuta dollarin – kurssivaihteluista on erilainen. Nykyisessä järjestelmässä valuuttakurssit tarvittaessa joustava, joten pahoja ongelmia ei pääse syntymään. Jos koko EU:n alueella on käytössä vain yksi valuutta, syntyy väistämättä alueellisia kehityseroja.”

      Kirjassa Väyrynen myös ennusti, että yhden valuutan järjestelmä johtaa väistämättä kohti liittovaltiota. ”Kun rahapolitiikka on yhteinen, joudutaan muukin keskeinen talouspolitiikka yhdenmukaistamaan ja/tai siirtämään unionille.”

      Väyrysen mukaan euroon siirtyminen oli paha virhe, jonka tasavallan presidentti Sauli Niinistökin myöntää. Niinistö toimi 90-luvulla valtiovarainministerinä Paavo Lipposen (sd) hallituksessa, joka vei Suomea kohinalla Euroopan talous- ja rahaliittoon.

      – Panin kyllä merkille, että jossain haastattelussa Sauli Niinistö sanoi, että nykytiedoilla hän ei olisi kannattanut yhtenäisvaluuttaa. Minä voin huomauttaa, että nykytiedot olivat 1997 olemassa, että jos oltaisiin vain kuunneltu oikeita asiantuntijoita ja tahoja, niin ei oltaisi tehtyä tuota virhettä, Väyrynen sanoi.

      Sauli Niinistö toimi 90-luvulla valtiovarainministerinä Paavo Lipposen hallituksessa, joka vei Suomea kohinalla Euroopan talous- ja rahaliittoon.

      Presidentti Martti Ahtisaaren 90-luvun europerusteluja Väyrynen sanoi pitävänsä suorastaan uskomattomina.

      – Onhan se uskomatonta, että Ahtisaari sanoi, että tämä on turvallisuuspoliittinen kysymys, että Suomi menee euroon. Roskapuhetta ja kansan harhaanjohtamista! "

      IS 4.8.2015

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1438656957586.html

      Siksikin on syytä allekirjoittaa mitä pikimmin - kohta jo 34000 allekirjoitusta!

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372

      • pakko-korjata-nyt

        Asia on vilpitön ,ei muuta kuin allekirjoittamaan ja samalla puumerki muihinkin vastaaviin aloitteisiin. Ongelmat oli muillakin tiedossa kuin väyrysellä ,mutta jostain järjelle tuntemattomasta syystä tuupattiin koko kansakunta epävarmuuden tilaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe