SUHE, Mikaveli ja PSRT Eksyttää nuoria totuudesta

TeeParannus

Rakas lukija, tässä on VAROITUS! Olen itse nuori kristitty ja huomasin Nyt.fi:ssä jutun näistä nuorisoräppäreistä. Haluaisin kertoa havaintoni, että näillä räppäreillä ei taida olla mitään tekemistä todellisen Kristinuskon kanssa. Mikavelin haastattelun otsikko on "Jeesuskaan ei pilannut bileitä". Mitä ihmettä tämä oikein tarkoittaa? Eihän biletys ja maailmankanssa sekoittuminen ole Jumalan tahdon mukaista elämää. Tulee väistämättäkin mieleen kysymys, että mitä tekemistä näillä räppäreillä on PYHYYDEN ja todellisen vanhurskauden kanssa? Heidän ulkokuvasta oikein huokuu maailman henki. Näiden räppäreiden viesti antaa nuorille sellaisen kuvan, että me voidaan elellä rennosti ja kyllä Jumala "diggaa" meistä. Tästä on pyhyys ja kamppailut kaukana. Totuushan on se, että meidän kaikkien on tehtävä parannusta ja elää pyhyydessä, ollaksemme kelpoja Herran Päivänä, eli ylösnousemuksessa. Silloin kun elämme Jumalan tahdon mukaan, me hylkäämme vanhan minuutemme ja käännymme pois synnistä! Seksuaalisynti, alkoholi, tupakka etc epäjumaluus on Jumalan tahdon loukkaamista ja täten siitä on tehtävä parannusta. Jos näistä asioista ei saarnata, olemme varmasti hakoteillä hengellisesti!

Haluaisin nostaa esiin myös erään seikan, nimittäin heidän esiintymisvaattet. Ne ovat ihan samanlaiset kuin tunnettujen huumeitakäyttävien räppäreiden vaatteet. Sekään ei ole oikea esimerkki. Jos olet valovoimainen ja edustat JEESUSTA, niin sinulla on vastuu olla myös oikeanlainen esimerkki! Mistäs ne nuoret lampaat oikeen muuten ottavat mallia? Jos esimerkki opettaa väärin, on kysymys ihan suoraan väärästä opettajasta. Raamattu varoittaa vääristä opettajista monessakin kohtaa, kuten Pietarin toisessa kirjeessä:

"1 Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.

2 Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi;"

Näin siis Pietari toisessa kirjeessään.

Miten voi nuori uskoontullut löytää totuuden näiden räppäreiden kautta? Tämä heidän julistama "evankeliumi" on lihalle mieluista ja täten sen on mahdotonta palvella Pyhää Henkeä.

Väkevä Paavali toteaa seuraavaa:

"Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa."

Kuten Kristittynä varmasti tiedätkin, että Liha ja Henki sotivat toisaan vastaan - Jos tätä et tiennyt niin pyydän opiskelemaan Paavalin kirjeet.Totuudessa elävä Kristitty siis kieltää ja kuolettaa lihaansa, jotteivat lihan halut ja himot pääse valtaan elämässä.

Tulee väistämättkin mieleen, että onkohan näillä räppäreillä edes Raamattua?

Yhdessäkin SUHE:n saarnassa, joku "pastori" saarnasi, että "kun teet syntiä Jumalan edessä, niin Jumala näkee sut vieläkin vanhurskaana" .... ÖÖÖÖÖÖÖ - HETKINEN?! Eihän se ihan noin mene KIRJOITUSTEN mukaan! - Silloinhan meillä ei ole enää uhria, mikäli loukkaamme Pyhää henkeä!

Hepr 6:

Sillä mahdotonta on niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet ja maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailmanajan voimia, ja sitten ovat luopuneet-taas uudistaa parannukseen, he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät.

Eli siis kun teet syntiä ja olet vastaanottanut Jeesuksen Herraksesi, niin ristiinaulitset HÄNET uudestaan teollasi! Paavalihan tässä kuvastaa luopumisella samaa asiaa kuin synnin tekeminen. Kun teet syntiä, olet luopunut Jeesuksesta - silloin synnistä on tullut rakkaampi sinulle kuin Jumalasta ja täten olet valinnut tiesi.

Nuo SUHE:n opit eivät siis ole Raamatullisia, täten ovat eksytystä!

Joten HERÄTYS - Aika ottaa totuus vastaan ja tehdä PARANNUS ja unohtaa maailman hullutukset, kuten esiaviollinen seksi, masturbaatio, bileet ja alkoholi! Ne eivät ole Jumalan Lasten elämää!

Muistakaa, että kun haluatte tehdä parannuksen, on Jumalakin teille ARMOLLINEN. Hän opettaa Pyhässä Hengessä miten päästä koettelemuksista yli ja tulla kestävämmäksi. Pyhyyteen kasvaminen on PROSESSI joka kestää jokaisella aikansa, sillä kaikilla meillä on koetukset ja omat sydämen asiat. Hyviä keinoja lihan himojen tukahduttamiseen on paasto.

Upotuskaste on myös ehdottoman tärkeää.

Mikäli olet vanhempi uskova, niin pyydän että kerrot viestini eteenpäin. Olen muutenkin huolissani seurakunnan tilasta, kun kaiken maailman Benny Hinnit ja muut "profeetoiksi" itsensä julistaneet väärät opettajat eksyttävät ihmisiä ties mimmoisten henkivaltojen alle.

Ainoa oikea Profeetta on Dr. Owuor. Hän ei jätä synnille jalansijaa, vaan kitkee sen juurineen!

24

2091

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uskovainenn

      *Facepalm* vinkki n.1 älä tulkitse Raamattua liian kirjaimellisesti
      N.2 Raamatussa ei kielletä mitää pukeutumis tyylejä
      N.3 kuunte edes Mikavelin/PSRT:n biisejä
      N.4 elä oma elämäs
      N.5 voi olla uskovainen ja kuunnella mitä musiikkia huvittaa sillä ei ole mitään väliä millasta musiikkia sä kuuntelet
      N.6 pääset Taivaaseen (kunhan olet uskossa) vaikka kuuntelisit jotai ns. Ei oikean laista musiikkia
      N.7 olen itsekin uskossa ja kuuntelen erittäin sekalaisesti musiikkia

      • Uskovainenn

        15v


      • TämäOnUskovanAinutAsu

        Sinä "uskovainen" olet aika tavalla valitettevasti eksynyt totuudesta.

        Tiedätkö, Jumala ei vaadi meiltä paljoa, vaan hän vaatii meiltä KAIKEN - emme voi kävellä kahdella tiellä tai palvoa epäjumalia, vaan ainoastaan Häntä, Jumalaa - Isää ja Poikaa Jeesusta meidän tulee palvoa.

        Raamatussa kehoitetaan myös pukeutumaan seuraavaan asuun:

        Ef 6:

        11. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
        12. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.
        13. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.
        14. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska,
        15. ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille.
        16. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet,
        17. ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.
        18. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta;
        19. ja minunkin puolestani, että minulle, kun suuni avaan, annettaisiin oikeat sanat rohkeasti julistaakseni evankeliumin salaisuutta,


      • Uskovainenn

        [20.49 10.12.2015] Leevi: »Mitä te vaatetuksesta huolehditte! Katsokaa kedon kukkia, kuinka ne nousevat maasta: eivät ne näe vaivaa eivätkä kehrää. Minä sanon teille: edes Salomo kaikessa loistossaan ei ollut niin vaatetettu kuin mikä tahansa niistä. Kun Jumala näin pukee kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna joutuu uuniin, niin tottahan hän teistä huolehtii, te vähäuskoiset!
        Matthew 6:28-30
        [20.50 10.12.2015] Leevi: Suuri rikkauden lähde usko kyllä onkin, kun tyydymme siihen mitä meillä on. Emme me ole tuoneet mitään mukanamme maailmaan emmekä voi viedä mitään täältä pois. Kun meillä on ruoka ja vaatteet, saamme olla tyytyväisiä.
        1 Timothy 6:6-8
        [20.52 10.12.2015] Leevi: Jos teidän kokoukseenne tulee mies, jolla on kultasormus sormessaan ja hieno puku yllään, sekä samalla kertaa köyhä nuhruisissa vaatteissaan, niin ettekö vain osoitakin huomiotanne tuolle hienosti pukeutuneelle ja sano hänelle: »Istu tähän, tässä on hyvä paikka»? Köyhälle te sen sijaan sanotte: »Seiso sinä tuossa», tai: »Istu tähän lattialle jalkojeni viereen.» Ettekö te silloin syyllisty erotteluun omassa keskuudessanne? Eikö teistä ole tullut tuomareita, jotka tuomitsevat väärin perustein?
        James 2:2-4
        [20.52 10.12.2015] Leevi: Samoin tahdon, että naisten kaunistuksena on hillitty esiintyminen, vaatimattomuus ja säädyllisyys – eivät tukkalaitteet, kultakorut, helmet tai kalliit vaatteet, vaan hyvät teot, niin kuin sopii naisille, jotka tunnustavat palvelevansa Jumalaa.
        1 Timothy 2:9-10
        [20.53 10.12.2015] Leevi: Älkää pitäkö tärkeänä ulkonaista kaunistusta, älkää hiuslaitteita, kultakoruja tai hienoja vaatteita. Teidän kaunistuksenne olkoon katoamatonta: salassa oleva sydämen ihminen, lempeä ja sävyisä henki. Tämä on Jumalan silmissä kallisarvoista.
        1 Peter 3:3-4
        [20.53 10.12.2015] Leevi: Mutta Herra sanoi Samuelille: »Älä katso hänen kokoaan ja komeuttaan, sillä minä en hänestä välitä. Herra ei katso kuten ihminen. Ihminen katsoo ulkokuorta, mutta Herra näkee sydämeen.»
        1 Samuel 16:7
        [20.54 10.12.2015] Leevi: Te, jotka olette Jumalan valittuja, pyhiä ja hänelle rakkaita, pukeutukaa siis sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, lempeyteen ja kärsivällisyyteen. Pitäkää huolta, että tulette toimeen keskenänne, antakaa anteeksi toisillenne, vaikka teillä olisikin moittimisen aihetta. Niin kuin Herra on antanut teille anteeksi, niin antakaa tekin. Mutta kaiken kruunuksi tulkoon rakkaus, sillä se tekee kaiken täydelliseksi.
        Colossians 3:12-14
        Mitä tässä toteamme? Sillä ei ole mitään väliä miten pukeudumme.


      • Uskovainenn

        »Mitä te vaatetuksesta huolehditte! Katsokaa kedon kukkia, kuinka ne nousevat maasta: eivät ne näe vaivaa eivätkä kehrää. Minä sanon teille: edes Salomo kaikessa loistossaan ei ollut niin vaatetettu kuin mikä tahansa niistä. Kun Jumala näin pukee kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna joutuu uuniin, niin tottahan hän teistä huolehtii, te vähäuskoiset!
        Matthew 6:28-30
        Suuri rikkauden lähde usko kyllä onkin, kun tyydymme siihen mitä meillä on. Emme me ole tuoneet mitään mukanamme maailmaan emmekä voi viedä mitään täältä pois. Kun meillä on ruoka ja vaatteet, saamme olla tyytyväisiä.
        1 Timothy 6:6-8
        Jos teidän kokoukseenne tulee mies, jolla on kultasormus sormessaan ja hieno puku yllään, sekä samalla kertaa köyhä nuhruisissa vaatteissaan, niin ettekö vain osoitakin huomiotanne tuolle hienosti pukeutuneelle ja sano hänelle: »Istu tähän, tässä on hyvä paikka»? Köyhälle te sen sijaan sanotte: »Seiso sinä tuossa», tai: »Istu tähän lattialle jalkojeni viereen.» Ettekö te silloin syyllisty erotteluun omassa keskuudessanne? Eikö teistä ole tullut tuomareita, jotka tuomitsevat väärin perustein?
        James 2:2-4
        Samoin tahdon, että naisten kaunistuksena on hillitty esiintyminen, vaatimattomuus ja säädyllisyys – eivät tukkalaitteet, kultakorut, helmet tai kalliit vaatteet, vaan hyvät teot, niin kuin sopii naisille, jotka tunnustavat palvelevansa Jumalaa.
        1 Timothy 2:9-10
        Älkää pitäkö tärkeänä ulkonaista kaunistusta, älkää hiuslaitteita, kultakoruja tai hienoja vaatteita. Teidän kaunistuksenne olkoon katoamatonta: salassa oleva sydämen ihminen, lempeä ja sävyisä henki. Tämä on Jumalan silmissä kallisarvoista.
        1 Peter 3:3-4
        Mutta Herra sanoi Samuelille: »Älä katso hänen kokoaan ja komeuttaan, sillä minä en hänestä välitä. Herra ei katso kuten ihminen. Ihminen katsoo ulkokuorta, mutta Herra näkee sydämeen.»
        1 Samuel 16:7
        Te, jotka olette Jumalan valittuja, pyhiä ja hänelle rakkaita, pukeutukaa siis sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, lempeyteen ja kärsivällisyyteen. Pitäkää huolta, että tulette toimeen keskenänne, antakaa anteeksi toisillenne, vaikka teillä olisikin moittimisen aihetta. Niin kuin Herra on antanut teille anteeksi, niin antakaa tekin. Mutta kaiken kruunuksi tulkoon rakkaus, sillä se tekee kaiken täydelliseksi.
        Colossians 3:12-14


      • Uskovainenn

        Kyllä jos rupeat valittamaan jotain että olen kopioinut tämän jostain lähetin nämä tekstin pätkän itselleni ja kopion tänne, entä sitten?
        Ja mitä noista Raamatun kohdista toteamme sillä ei ole mitään väliä miten pukeudumme


      • oiaikojaoitapoja

        5Moos 22.5 "Nainen älköön käyttäkö miehen tamineita, älköönkä mies pukeutuko naisen vaatteisiin; sillä jokainen, joka niin tekee, on kauhistus Herralle, sinun Jumalallesi."
        Eli Raamatussa puhutaan puketumisesta, on merkitystä mitä viestitämme pukeutumisellamme!


      • vanhauskova
        oiaikojaoitapoja kirjoitti:

        5Moos 22.5 "Nainen älköön käyttäkö miehen tamineita, älköönkä mies pukeutuko naisen vaatteisiin; sillä jokainen, joka niin tekee, on kauhistus Herralle, sinun Jumalallesi."
        Eli Raamatussa puhutaan puketumisesta, on merkitystä mitä viestitämme pukeutumisellamme!

        Just joo. Ilmeisesti kuljet itse raamatulliseen tapaan pyyhe päässä ja viitta niskassa.

        Siinä ajassa pukeudutaan missä eletään. Ei kaupoissa ole osastoa "uskovaisten vaatteet". Säädyllisyys on eri asia. Housut ovat naisella usein säädyllisemmät, kuin lyhyt hame. Ja muutenkin tähän ilmastoon sopivampia.

        Jumala huolehtii enemmän siitä, mitä tapahtuu meidän sydämessämme, kuin millaiset vaatteet meillä on päällä. Ja uskova saa kyllä pitää hauskaakin. Uskovien bileet ovat tietenkin vähän erilaisia kuin muiden. Millainen todistus se on ulospäin, jos kuljetaan vain naama nutturalla.


    • ikujyhtgmn

      lakihenkisyys ja ulkokulataisuus ei ole uudesti syntyneen kristityn elämää..

      • KumpaaTietäKäyt

        Jumalattomuus ja Raamatun auktoriteetin kieltäminen EI varmasti ole uudestisyntyneen Jeesuksen uskovan ihmisen elämää.

        Joko olet uskossa tai sitten et - harmaata aluetta ei ole, Jeesuksen Kristuksen kanssa ei leikitä.

        Jeesus sanoo Joh 15:

        10. Jos te pidätte minun käskyni, niin te pysystte minun rakkaudessani, niin kuin minä olen pitänyt Isäni käskyt ja pysyn hänen rakkaudessaan.

        Ja Mk 12:

        30. Ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi'.


      • Tosi.on

        Tuo on totta. Ei sellainen ihminen, joka elää himoissaan ja mielihaluissaan ole mikään uskova ollenkaan, vaan meidät on kutsuttu kilvoittelemaan jalo uskon kilvoitus, kuten Paavalikin sanoo.

        Vanhassa aatussa elävä on tottelemattomuuden lapsi, eikä Jeesuksen seuraaja ollenkaan.


    • KTS--

      Ai aloittaja palvoo Dr. Owuoria.
      Vainajahenkien kanssa seurustelevaa meediota?
      Sillä tavalla.

    • Ratkaisevaa
    • ssserdrtr

      miksi suhessa pitää PILKKOPIMEÄSSÄ laulaa rokki musiikkia. Omituista? Ei siellä ennen ollut sellaista. Voisiko joku selitttä äettä missä Raamatussa sanotaan että laittakaa valot pois et äpäsette tunnelmaan. Tai että kokoonnutaan kapakassa, tanssisalissa.?

      • pysyhäntotuudessa

        Ja missä Raamatussa sitten sanotaan, että laittakaa keinovaloja päälle että pääsette tunnelmaan? Kuule, ei oikeaan henkeen pääsemisen edellytys ole joku tietty lamppumäärä, sellainen jos mikä on sielullista ja maailmallista tunnelmointia.

        Eikä suhessa missään PILKKOPIMEÄSSÄ olla, johon sellaisen kieltäisi turvallisuusmääräykset, joten valehtelet tässä kohdin.

        Ja mitä valaistukseen tulee, ei tainnut alkuseurakunnassakaan olla sähkövaloja kokoontumispaikkoja valaisemassa, vai niinkö kuvittelet. Öljylamppujen valo on aika vähäistä nykyisen sähköaikakauteen tottuneelle ihmiselle. Niin että jos pääsisisit aikakoneella apostolien aikaisia kokoontumisia seuraamaan, niin samaa saisit sielläkin kauhistella, että miksi niin hämärissä - tai niin kuin sinä haluat ilmaista PILKKOPIMEÄSSÄ - kokoonnutaan.


      • ettäsilleen

        Raamatussa kehotetaan menemään teille ja aitovierille. Eli nykykielellä sinne missä ihmiset ovat. Monet seurakunnat ovat kautta aikain evankelioineet baareissa ja ravintoloissa. Tunnelmavalaistus ei ole tarpeen, jos keskittyy Jumalaan, eikä ympärilleen katselemiseen. Miksi pitäisi myöskään olla kaikki valot päällä. Sivuseikkoja kun palvellaan Jumalaa.


      • Tcunngdryil
        ettäsilleen kirjoitti:

        Raamatussa kehotetaan menemään teille ja aitovierille. Eli nykykielellä sinne missä ihmiset ovat. Monet seurakunnat ovat kautta aikain evankelioineet baareissa ja ravintoloissa. Tunnelmavalaistus ei ole tarpeen, jos keskittyy Jumalaan, eikä ympärilleen katselemiseen. Miksi pitäisi myöskään olla kaikki valot päällä. Sivuseikkoja kun palvellaan Jumalaa.

        Ehkä etsimään langenneet, mutta ei jäämän sinne. Ymmärrä ero.
        Suhessa on laulu pilkkoppimeässä. Miksi? Kenen idea jos on kirkasta keskellä päivää ulkona? Mitä siellä hämyssä pilotellaan?


    • Hohhoijsaaaaaa

      Kova olet saarnaamaan ja tuomitsemaan. Jeesus ei katso vaatteita vaan SYDÄNTÄ !!!!!!!!! Väisty sinä saatana sanoisi Jeesus tälle aloittajalle. Menkää ihmisinä ihmisten keskelle. Ja oikeassa on MW ... Jeesus ei pilannut hääjuhlia. Hän oli kutsuvieras eikä saarnannut niissä juhlissa megafoniin tai pitänyt itseään esillä vaan jopa muutti veden viiniksi niinkuin tiedät ! Eikä sitäkään sen kummemmin mainostanut .. , Hän näytti tekoja toteen. Mutta älkää uskoko tekojen tähden jotta uskonne ei jäisi pieneksi ! Uskokaa kun ette näe ja olette autuaita !,

    • sisarherrassa

      Aloittelijalle hyvin olet tehnyt ja olet oikeassa jatka samaan malliin ole siunattu.

    • ällistyttävää

      Suhen pastorin mukaan seurakunnan vetonaula on "hipsterimusiikki".

      eikö vetonaulana pitäisi olla JEESUS !!!!

    • capiche

      Jeesus ei pilannut bileita tarkoittaa tietysti, että Hän muutti Kaanaan häissä veden viiniksi. Ei siis pitänyt kahden tunnin narsistista herätyssaarnaa viinin kiroista. Vaan osallistui tavalliseen ihmisten elämään. Ja hiukan aloittajan kaltaiset fariseukset sitten puhisivat, että hän syö syntisten kanssa. Niinpä, eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat.

    • ElämäKristuksessa

      "Ainoa oikea Profeetta on Dr. Owuor. Hän ei jätä synnille jalansijaa, vaan kitkee sen juurineen!"

      Ylennät henkilön, jota ihmisvoimin nostetaan; mm. repentfinland fanaattisesti esittelee Owuorin tekoja. Minulle, ja valvoville kristityille on turha väittää aavikolla liikkuvaa tomupilveä "Jumalan kirkkaudeksi". Ja siitä tomupilvestä on vielä kuvia Owuorin omilla sivustoilla! Jos Jumalan Kirkkaus todella olisi laskeutunut tilaisuuteen, luuletko, että jollakin olisi tullut mieleen kuvata?

      Tai kuinka väitetään, että "kirkkaus" laskeutui Owuorin päälle, valokuvassa valokiila valaisee Owuoria, vieläpä omilla sivuillaan. Kyse kuvattaessa tapahtuneesta halo-ilmiöstä, valo näes heijastuu hyvin Owuorin valkoisesta puvusta ja kiiltävästä kaljusta.....

      Ihmiset ylentävät häntä, ja hän itse ylentää itseään. Hän ei ole Jumalan mies.
      Hän on huijari, joka tepastelee punaisella matolla valkoisessa puvussaan köyhien ihmisten edessä.
      Missä on Owuorin luottamus Jumalaan; liikkuu muutamissa kuvissa melkoisen henkivartijajoukon kanssa?

      Owuor kyllä saarnaa synnistä, mutta miten on hänen oman parannuksenteon laita....?

    • luuvalot

      Suomalaisella, varsinkin varttuneemmalla kristityllä pitää aina olla joku jalustalle nostettu esikuva, koivisto, owour, hinn, howard-brown, jonhson, Michael Howard, jne jne, lista on loputon.
      Mikä on yhteistä näille kaikille?
      Valtavat tulot taloudellisine epäselvyyksineen.
      Nuorille on omat, se on kapeampi jaos, koska nuori on ajan hermoilla eikä kumarra ketä vaan, pitää olla hip, pitää olla cool, pitää olla ???.
      Vastauksena bethel ja hillsong.
      Mikä on yhteistä näille kahdelle?
      Valtavat tulot taloudellisine epäselvyyksineen.
      Mistä löydät Raamatusta mallin millekään edellä mainitun henkilön tai bändin edustamalle toiminnalle?
      Ei, en tarkoita että pitäisi ajaa rikkinäisellä polkupyörällä ympäri maailmaa rikkinäisissä kengissä, mutta suurin osa näistä, tai kai kaikki, pyörittää liiketoimintaa kohteena kristityt ihmiset, ei muuta, business kristityille.
      Löydätkö tämän Raamatusta?
      Juu, kyllä minäkin tiedän miehen joka tuli uskoon Benny Hinnin kokouksessa, Jumala on armollinen ja pakko Hinninkin on joskus puhua evenkeliumi ja se on tehnyt työnsä, mutta ei näiden kenenkään toimintoihin ja tilaisuuksiin ei kristityt mene tai tule.
      Pääasia ja tarkoitus on tehdä liiketoimintaa, thats it.
      Ja kyllä, evankeliumin julistajan pitää saada palkka ja elatus siitä, mutta onko tämä toiminta evankeliumin julistusta ja pitääkö kenenkään saada 500 000 - 100 000 000 palkkaa vuodessa evankeliumista, pitääkö.
      Tiesitkö, että jossain 80-luvun puolissa välissä eräs jenkki julistaja keksi postituslistojen kautta tapahtuvan "kolehti" ja "uhraus" toiminnan?
      Hän kehitti sen niin kannattavaksi, että lopetti koko oman seurakuntansa, siis sen fyysisen joka sijaitsi jossain, ja siirtyi toimistoon tekemään tiliä.
      Tulot olivat niin uskomattomat suhteessa sijoitettuun pääomaan, että muutkin kiinnostuivat asiasta ja hän myikin toimintamallinsa usealle muulle jo varakkaalle "saarnaajalle".
      Ääh, tiedän, olen väärässä paikassa, heippa.

    • armokin.on.olemassa

      Tuossa hebrealaiskirjeen kohdassa luovutaan Herrasta ei langeta. Eipä silti syntiin lankeemuksiinkaan ei voi lupaa saada mutta lankeemukset saa anteeksi kun pyytää ja tekee parannuksen. Jotkut riippuvuudet voivat olla kiusallisen sitkeässä kun synti tuo lyhytaikaista nautintoa mutta kun tosissaan pyrkii eroon ja pyytää Herralta tahtoa synnin voittamiseen niin vilpitöntä totuudenetsijää Jumala auttaa. Liika tuomitseminen katuvaa syntistä kohtaan ei ole myöskään Jumalalle mieluista mutta syntiä vähättelevää kannattaa varottaa sillä se on jonkinasteista paatumusta ja voi viedä lopulta pelastuksenkin jos luopuu Herrasta lopullisesti synnin pettämänä. Ainoa synti jota ei anteeksi saa on Hengen pilkka jossa uskova hylkää Herran lopullisesti eikä takaisin tule vaikka Jumala vielä kutsuisikin. Jos tulee niin luopioitakin Jumala voi armahtaa. Eri asia sitten jos Herrasta luovuttuaan vielä julkihäpäisee totaalisesti paatuneena ja rienaa niin jossain voi tulla raja vastaan jota en osaa tarkemmin sanoa. Synti paaduttaa jos sitä ei teeparannusta kannattaa siis pyytää Herraa auttamaan kiusausten keskellä raamattuhan neuvoo Hengellä kuolettamaan lihan teot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe