Somali haluaa lakkauttaa islamin

OnnistunutIntegraatio

Somaliasta kotoisin oleva eEx-muslimi Ayaan Hirsi Ali puhuu täyttä asiaa New York Postissa: "Islamissa kaikki ovat mätiä omenoita"

Hirsi Ali oli aiemmin kiihkeä muslimi. Hän uskoi kaikkiin islamin opetuksiin, kuten sharia-lain rikkojien kivityksiin ja ei-muslimien murhaamiseen.

Tänään hän on toisenlainen ihminen; tappouhkauksista ja rasistikorteista huolimatta hän vastustaa jyrkästi islamia ja haluaa lakkauttaa sen nykymuodossaan.

"Oletus on, että vaikka muslimien joukossa on muutama mätä omena, ei koko islam ole mätä," Ali kertoo Postille. "Minä sanon, että koko islam on mätä."

Hirsi Ali sanoo kirjassaan 'Heretic', että islam on täydellisen reformaation tarpeessa.

"Suurin este muutokselle muslimimaailmassa on juuri sellaisen kriittisen keskustelun tukahduttaminen jota minä yritän käydä", Ali kirjoittaa.

http://nypost.com/2015/03/22/activist-argues-for-a-complete-reformation-of-islam/

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvätveljet

      ideana on tuhota kaikki uskonnot ja tasapäistää kaikki...

      • dfgdfghgdfgh

        Ja tehdä vapaamuurareiden Isis-Osiris -uskonnosta uusi pakolloinen saatanaapalvova epäjumalauskonto. Ne, jotka eivät suostu heidän kuviaan kumartamaan, tapetaan. Kuunnelkaa William Cooperia, varsinkin hänen Mystery Babylon -sarjaansa.

        Minustakin tuli kristitty vasta, kun tajusin, että kristittyjä aletaan pian vainota - ellemme sankoin joukoin herää. Muslimi, kristitty tai juutalainen, joka ei suostu saatananpalvontaan, mestataan. Eli olemme samalla puolella tässä asiassa, he ja me, siis jos olemme kristittyjä.


    • zxcvbnmk

      Islam on samanlainen tabu Suomessa kuin aikoinaan suomettuneisuuden aikana Neuvostoliitto. Kriitikot lynkattiin. Ei haluttu tunnustaa että Neuvostoliitto oli läpimätä kuten islam.

    • SomalianSisu

      Itselläni ei olisi mitään somalien maahanmuuttoa vastaan, jos ottaisimme sieltä Ayaan Hirsi Alin kaltaisia ihmisiä. Nyt täl­laisia islamin hyl­kääjiä uhkaa kuole­mantuomio, ja juuri näitä ihmi­siä län­nen tulisi erityi­sesti suojella. Monikultturistit sitä vastoin tukevat isla­min tota­litaari­sen järjes­telmän vielä tiukempaa juurruttamista län­teen vähät välittä­mättä viattomien ihmisten kärsi­myk­sistä, kulttuurin tai us­konnon nimissä harjoite­tusta lasten su­kuelinten silpo­mi­sesta, kun­nia­murhista, pak­koa­violii­toista ja muista islamin pikanteista erityispiirteistä. Poliittinen kor­rektius kun ei salli islamin esittämistä kriit­ti­sessä valossa.

      • 242424

    • usdfusdf-aka-asdfasdf

      muslimilla on oikeus valehdella vääräuskoisille mikäli se edesauttaa islamin leviämistä.
      ja millähän rahalla tuokin täällä leveilee????
      joko on maksanut velkansa Suomalaiselle yhteiskunnalle?

      • Mitä_höpiset

        Eihän Ayaan Hirsi Ali edes asu Suomessa, vaan Yhdysvalloissa. Yleensä sellaiset muslimit, jotka valehtelevat vääräuskoisille, väittävät islamia rauhanomaiseksi uskonnoksi ja yrittävät huijata ihmiset pitämään islamkritiikkiä vihapuheena. Hirsi Ali ei ole tällainen henkilö, vaan hän on yksi merkittävimmistä islamin vastustajista. Hän saa päivässä enemmän aikaan islamkriittisyyttä kansalaisten keskuudessa kuin kukaan valkoinen persu koko elämänsä aikana.


    • Penna-Tervo

      Äärivasemmisto vihaa Ayaan Hirsi Alia kuten äärivasemmisto vihasi Väinö Tanneria.

    • cqdsqwsqc

      Kyllä suomalainen city-suvaitsevainen tietää paremmin kuin muslimi, että islam on rikkaus ja sen arvostelu rasismia.

      Olen tässä miettinyt, että tämä monikulttuuri-ihannointi ja suvaitsevaisuus on saattanut yhteen Suomen tyhmimmän, mutta äänekkäimmän kansanosan. Tyhmä mutta ahkera saa paljon (pahaa) aikaan, varsinkin massoittain.

    • saahanSitäHaluta

      Niin että yksi Ali haluaa/pystyisi lakkauttamaan Islamin. HAHAH HAHAH HAAAA!!!!!!

      • pyll

        Eiköhän Ali pian joudu äärimuslimien mestaamaksi.


      • Nii-in

        Ayaan Hirsi Alin järkipuheesta ei ole odotettavissa pikaista apua maailmaa koettelevaan islamilaisen väkivallan ja terrorismin ongelmaan. Islamin reformi vie vähimmilläänkin vuosikymmeniä, kenties vuosisatoja - jos nykyajan kohtaaminen ylipäätään on mahdollista islamin kohdalla. Mutta kun oljenkorsia kertyy riittävästi, kamelin selkä katkeaa, tavalla tai toisella.


      • 8plus7
        Nii-in kirjoitti:

        Ayaan Hirsi Alin järkipuheesta ei ole odotettavissa pikaista apua maailmaa koettelevaan islamilaisen väkivallan ja terrorismin ongelmaan. Islamin reformi vie vähimmilläänkin vuosikymmeniä, kenties vuosisatoja - jos nykyajan kohtaaminen ylipäätään on mahdollista islamin kohdalla. Mutta kun oljenkorsia kertyy riittävästi, kamelin selkä katkeaa, tavalla tai toisella.

        Islam ei voi "reformoitua" niin kauan kun muslimit eivät sitä itse halua. On ihan sama mitä länsimaalaiset ei-muslimit ja ex-muslimit haluavat tai tekevät. Muutos lähtee käyntiin muslimeista itsestään, jos se joskus on lähteäkseen. Sitä ihmettä odotellessa voimme vain hillitä islamin kasvua lännen maaperällä, yrittää estää pahimmat terroriteot, ja tietysti toivoa parasta.


    • 9plus17
    • hjkkjnll

      Olen ainakin 15 vuotta odottanut punavihreiden tuomitsevan wahhabilaisten ja muitten ääri-islamilaisten harjoittaman islamin fasistiseksi terroriksi mutta turhaan.

      • VihreätHaiseeIslamille

        Jos punavihreät tuomitsevat islamin terrorismin, se tapahtuu yleensä vasta siinä vaiheessa, kun he itse joutuvat sen uhreiksi. Paino sanalla "jos". Useimmat punavihreät nimittäin alistuvat ehdoitta islamilaisille terroristeille. Jopa sellaiset rohkeat mutta punaviheraatetta tukevat julkaisut kuin Charlie Hebdo ja Jyllands-Posten ovat kieltäytyneet tekemästä enempää Muhammad-pilakuvia.


    • dszfxsdzfx

      Islam pitäisi kieltää kaikissa sivistyneissä maissa ihmisoikeuksien vastaisena oppina

    • Kirk

      Eihän Islam mihinkään katoa, päinvastoin, se kasvaa ja kukoistaa enemmistöuskontona tulevaisuudessa. Heitä on yksinkertaisesti enemmistö maailman väkiluvusta.

      • 172

        Tilanne voi olla tuollainen muutamissa Länsi-Euroopan maissa, mutta tilastot kertovat, että muslimimaiden syntyvyys on reippaassa laskussa, ja päätyy samalle tasolle USA:n kanssa n. vuoden 2050 paikkeilla. Selkokielellä tämä tarkoittaa sitä, että radikaaleilla muslimeilla on n. 30 vuotta aikaa valloittaa maailma ja perustaa sharia-lain avulla hallitseva kalifaatti. Vielä lähivuosikymmeninä muslimimailla on suuri määrä nuoria, työttömiä ja naimattomiksi jääviä miehiä, joita käyttää Koraanin määräämässä maailmanvalloituksessa. Vuosisadan puolivälissä sekä miesten että öljyn ennustetaan loppuvan, joten kiirettä pukkaa. Maailmanpankin mukaan arabimaiden öljystä puhdistetun viennin arvo on Suomen luokkaa, joten islamilaisista maista ei ole talous- ja sotilasmahtina missään tapauksessa USA:n, Kiinan ja Intian haastajiksi tällä vuosisadalla, eikä seuraavallakaan.


      • buahahahahha

        No, jos niin käy niin lohduttaudun ajatuksella, että maapallon muilla nisäkkäillä on ehkä vvielä tulevaisuutta..

        Nimittäin jos islaminuskoiset ottaisivat maailmanherruuden, niin tiedeyhteisöjen kehitys pysähtyisi ja lopulta taantuisi takaisin keskiajalle.
        Nimittäin tämä on suurin syy siihen, miksi ne islamistiset valtiot, joissa ei ole öljyvaroja, ovat takapajuisia ja köyhiä. Voimme aloittaa keskustelemalla vaikkapa Turkin loistavan kehityksen tyssäämisestä islamilaisen musulmaanihallinnon ottaessa itsevaltiaan elkeet jokunen vuosisata sitten.

        Lännellä on onneksi tieteellistä ja teknistä tietotaitoa enemmän suhteessa muslimaailmaan, joten eiköhän niitä keinoja löydy yhden ISIKSEN kukistamiseen. Ja muunkin fundamentalismin kitkemiseen, jos nenälle alkavat hyppiä kovin pahasti.


      • eafdsdf

        Mikäli Islam valloittaisi koko maailman se olisi suunnilleen ihmiskunnan loppu, koska sen jälkeen musulmaanit tappaisivat toisiaan kunnes kaikki olisi hävitetty


    • 098764543456
    • StoppiIslamille

      Jihadwatchin varajohtaja Hugh Fitzgerald on tehnyt oman listansa New English Review –sivustolla siitä, kuinka islam pysäytetään. Fitzgeraldin mukaan seuraavat toimenpiteet pitää käynnistää välittömästi:

      1. Koulutetaan vääräuskoisia islamin keskeisten tekstien, Koraanin, Hadithin ja Siran sisällöstä.

      2. Koulutetaan vääräuskoisia, jotta he ymmärtävät islaminuskoisten toimineen noiden tekstien mukaisesti viimeiset 1350 vuotta.

      3. Koulutetaan vääräuskoisia, jotta he tuntevat islamin valloitusten historian ja sitä seuranneen valloitettujen alueiden ei-muslimiväestön alistamisen, jonka lopputulos oli maasta ja ei-muslimien laadusta riippumatta samankaltainen.

      4. Koulutetaan vääräuskoisten mailla asuvia muslimeja, jotta he ymmärtävät islamilaisten yhteiskuntien poliittisen, taloudellisen, sosiaalisen, älyllisen ja moraalisen epäonnistumisen olevan suoraa seurausta islamista itsestään.
      Kaikki muslimien maahanmuutto vääräuskoisten maille lopetetaan.

      5. Otetaan käyttöön kansalaisuuskoe, jossa vaaditaan yksityiskohtaista tietoa kyseisen länsimaan historiasta ja kulttuurillisista saavutuksista (esimerkkinä Hollannin kansalaisuuskoe).

      6. Sisällytetään kansalaisuuskokeeseen uskollisuudenvala, jossa tunnustetaan uskollisuus ainoastaan kyseisen maan poliittisille ja oikeudellisille instituutioille. Yhdysvaltojen tapauksessa uskollisuudenvala perustuslaille riittäisi. Myöhemmin tapahtunutta valan rikkomista voitaisiin pitää riittävänä syynä kansalaisuuden kumoamiselle.

      7. Tehdään kaikenlaisesta jihadin tukemisesta laitonta. Jihad määritetään pyrkimykseksi poistaa kaikki esteet islamin leviämiseltä ja nousulta ylivalta-asemaan mukaan luettuna asuinmaan (ja muiden länsimaiden) poliittiset ja oikeudelliset instituutiot.

      8. Estetään ulkomainen rahoitus moskeijoiden rakentamiselle tai ylläpidolle sekä muille islamiin liittyville instituutioille kuten vankiloissa tapahtuvalle da’wa-työlle.
      Kielletään vankiloiden da’wa-työ sillä perusteella, että käännynnäisten joukossa on paljon ihmisiä, jotka muodostavat uhan yhteiskunnalle.

      9. Kieltäydytään sopeutumasta kaikkiin muslimien vaatimuksiin erityiskohtelusta kouluissa ja työpaikoilla liittyen muslimien rituaaleihin tai sopivaisuuskäsityksiin. Näihin kuuluu niin hijab (siellä missä kielletty, kuten Ranskassa) kuin ylimääräiset tauot päivittäisille rukouksille kesken työpäivän. Tämän kaltaiseen sopeutumiseen vääräuskoisten ei omassa maassaan voi olettaa suostuvan. Toisin sanoen politiikkana tulisi olla: Ei muutoksia islamin takia.

      10. Sovelletaan vastavuoroisuuden periaatetta moskeijoiden määrän suhteen. Kun otetaan huomioon kymmenien miljoonien muslimimaissa asuvien ei-muslimien kirkkojen, hindutemppeleiden ja muiden palvontapaikkojen puute, politiikkana tulisi olla vähentää moskeijoiden määrää länsimaissa, kunnes muslimimaissa asiat muuttuvat. Useimmat ihmiset ymmärtävät ja hyväksyvät vastavuoroisuuden käsitteen.

      11. Leikataan sosiaalitukia niin, että sellaiset ihmiset eivät voi muodostaa suurperhettä (todennäköisesti muslimiperhe), jotka olettavat valtion takaavan elatuksen. Musliminaisilta oletetaan samanlaista työllisyysastetta kuin ei-musliminaisilta eikä vääräuskoinen valtio (eli vääräuskoiset veronmaksajat) enää tue heidän elämäänsä synnytyskoneina.

      12. Moniavioisuuden kieltävän lainsäädännön soveltamista tiukennetaan. Moniavioisuutta harjoittavilta riistetään kansalaisoikeudet ja heidät palautetaan siihen muslimimaahan, josta he tai heidän lähisukulaisensa ovat tulleet. Koska niin monet länsimaiden muslimit soveltavat omissa muslimienklaaveissaan oman, vanhempiensa tai isovanhempiensa kotimaan normeja, väite, että heitä ei voisi palauttaa, voidaan kumota. Länsi-Euroopan maiden ei ole pakko elää loputtomiin maahanmuuttopolitiikassaan tekemiensä valtavien virheiden kanssa.

      13. Muslimeille herkkien islamiin liittyvien asioiden, kuten Muhammadin, suhteen ei tehdä myönnytyksiä. Ne, jotka haluavat elää vapaana islamin arvostelusta, voivat halutessaan muuttaa islamilaiseen maahan. Niitä on maailmassa kymmeniä. Ne käsittävät laajoja maa-alueita ja niissä on valtavasti luonnonrikkauksia. Kyse ei ole pienen kansan oikeudesta omaan maahan.

      14. Merkittävimpiä islamin jättäneitä loikkareita tulisi tehdä tunnetuksi, julkaista heidän kirjojaan ja tuoda niitä esille. Näin tulisi tehdä vääräuskoisten koulutuksen takia ja siksi, että jotkut islamiin syntyneet houkuteltaisiin luopumaan uskostaan.

      http://www.newenglishreview.org/custpage.cfm/frm/16607/sec_id/16607

      • G.W.Sekopää

        Olisiko helpompaa kuitenkin lopettaa tämä länsimainen homostelusekoilu ja antaa islamin kukkia, vitun vajakit.


    • totuus_ihmisestä

      Tuo kriittinen keskustelu on kielletty myös kaikissa länsimaissa, ainakin kristittyjen ja länsimaiden kantaväestön toimesta. Siksi, koska ihminen on jännittävä laumaeläin, joka näkee kulttuurien ominaisuudet laumojen ominaisuuksina. Jos kritisoit toista kulttuuria tai sen tapoja, kritisoit toista ihmislaumaa, minkä katsotaan olevan väärin siksi koska et itse kuulu tuohon laumaan. Vain omaa laumaa on soveliasta kritisoida. Jos kiritsoit toista laumaa, on se hyökkäys tuota toista laumaa kohtaan. Tätä asioiden tilaa voidaan tuskin korjata, sillä ihminen on täydellinen laumaeläin luita ja ytimiä myöten, mikä on hänen geeniperimässään määrätty. Ihminen voi lakata olemasta laumaeläin vain jos hänen geeniperimäänsä muutetaan. Ihmistä pitäisi siis voida geenimanipuloida, jotta hän voisi esittää kritiikkiä vieraista kulttuureista, tai niiden negatiivisista tavoista, syyllistymättä hyökkäykseen. Tämä on surullista, ahdistavaa ja raivostuttavaa, että ihmisellä ei ole vapaata tahtoa, vaan hänen käytöksensä on näin pitkälle geenien määräämää.

      On hirvittävää, että esim. äärimmäisen raaka ELÄINrääkkäys, joka tapahtuu toisessa kulttuurissa, nähdään vain IHMISlaumojen välisenä asiana. Että toisen kulttuurin, eli siis toisen IHMISlauman harjoittamaa hirvittävää eläinrääkkäystä ei voi kritisoida, siksi koska tämä kritiikki katsotaan hyökkäykseksi tuota toista IHMISlaumaa vastaan, ei pyrkimyksenä estää hirvittävä ELÄINrääkkäys. Eläimet sivuutetaan tässä yhtälössä täysin: on tärkeämpää kunnioittaa toisen IHMISlauman tunteita ja kulttuuria, kuin estää hirvittävä ELÄINrääkkäys. Tällainen saastainen ihmiskeskeisyys on niin suuri synti, sekä LAJIVIKA, että olisi parempi jos ihmiskuntaa ei olisi.

      • totuus_ihmisestä

        “We did not say the Soviet system was morally equivalent to ours; nor did we proclaim that Soviet communism was an ideology of peace,” Ali writes. “In much the same way, we need to recognize that this is an ideological conflict that will not be won until the concept of jihad itself has been decommissioned.”

        Niinpä. Neuvostoliiton kritisoiminen länsimaalaisten toimesta ei ollut hyökkäys toista kulttuuria/ihmislaumaa vastaan, sillä Neuvostoliitto ei ollut kulttuurisesti tai etnisesti riittävän kaukana länsimaista. Jos Neuvostoliitto olisi sijainnut Afrikassa, olisi sen kritisoiminen ollut poikkeuksetta hyökkäys toista kulttuuria, eli toista ihmislaumaa vastaan. Näin toimii laumaeläimen logiikka.


    • yteyreyrteytre

      SIITÄ VAAN SITTEN LOPETTAMAAN. ONNEA YRITYKSEEN.

    • up-pista

      up..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe