tuuliajolla.

taantunut

moro.olen n.30 mies ja suhteessa muutaman vuoden vanhempaan naiseen.aloitimme seurustelun n.3 vuotta takaperin,sanoisin että aika äkkinäisesti netin kautta löysimme toisemme.tapailimme ja emäntä tuli raskaaks jo parin kk jälkeen vakisuhteen aloittamisesta.ensimmäinen vuosi oli ihanaa aikaa..vauvan odotus ja sitä rataa.lapsen syntymän jälkeen kaikki muuttu,emo alko hermoilemaan ja räyhäämään pienistäki asioista.kaks vuotta nyt menny niin ja näin.on ollu hyviäki hetkiä.viime aikoina on uhattu erolla ja sun muulla,tiedän että kukaan ei riitele yksin mutta en jaksa kuunnella vittuilua päivästä toiseen.käyn päivät töissä,emo makoilee läppärillä,torppa paskasena,no duunari jatkaa päivää siivoamalla torpan ja siltiki mikään ei riitä.oonko liian pehmonen ja nössö.olen alkanut miettiä muuttoa koska en henkisesti jaksa jatkuvaa riitelyä ja pään aukomista.lastani rakastan tosi paljon mutta emännän ois voinu valita paremmin..ugh olen puhunut.onko muilla samanlaisia kokemuksia,onko oikein jättää eukko ton takia.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SetäToivo

      Jostakin se vittuilu juontaa juurensa. Eli mistä?

      Tangoon tarvitaan aina kaksi joten niin teidänkin suhteessa. Te tuskin tunnette vielä toisianne, koska teillä jäi se ns. normaali pariskunnan seurusteluvaihe välistä ja hyppäsitte suoraan vanhemmuuteen. Eli teidän pitää kohda myös toisenne miehenä ja naisena eikä aina lapsen vanhempina.

      Puhukaa ongelmistanne. Vaikka ihan siitäkin miten epävarmoja olette toisillenne. Kenties voitte löytää muunkin yhteisen juttunne kuin lapsen.

      Sitten meette vaikka perheneuvolan pariterapiaan. Jos sekään ei auta niin erotkaa jos ette löydä yhteistä säveltä.

    • Kutakuinniin

      Niin se menee kuomaseni. Seuraavaksi etäännytte toisistanne ja kumpikin hakee omaa kaveriseuraa ja ajanvietto muualla lisääntyy. Riitelette lastenhoidosta ja rahasta. Iänikuinen köyhyys masentaa ja siihen helpotusta hakiessanne sorrutte pettämään toisianne. Eroatte ja omaisuus siirtyy vaimolle ja lapselle. Itse jäät työttömäksi ja asunnottomaksi ja vaimo löytää uuden suhteen josta syntyy uusioperhe uusine lapsineen. Hyväksyt kaiken ja annat olla. Kesyynnyt ja alat nauttia elämästä itsellesi.

      • taantunut

        tuliko kokemuksen syvällä rintaäänellä..muutoinhan tuo menny just noin mutta elän jo nyt uusio perheessä,unohdin vaan mainita.rakastan emäntääni mutta oon väsyny riitelyyn.


      • Meed

        Oletko kysynyt miksi on niin turhautunut, äkäinen? Pienten lasten äidit voi olla väsyneitä valvomisesta. Entäs jos mamma palaisi työelämään ja lapsi hoitoon? Saisi muutakin ajateltavaa ja masennuskin lähtisi ku olisi edes aikuista seuraa työpaikalla ja haasteita eikä pelkkää lapsiarkea. Kaikille ei kotiäitiys sovi, vaikka yrittävätkin lapsen takia.


    • peacemaker35

      Mielummin yksin kuin tuollasen naisen kanssa joka valittaa joka asiasta eikä tee omaa osuttaan, lihoo ja makailee vaan. Otin eron koska en jaksa riidellä. Olen rauhallinen ja tykkää hiljaisuudesta ja rauhasta. Jos nainen ei pysty normaaliin elämään niin mua ei kiinnosta.

    • Stellaria

      Eihän tuota kukaan pidempään jaksa. Mutta kai näet naisessasi muutakin kuin emon tai emännän? Saatteko molemmat nukuttua tarpeeksi? Ero voi olla hyvä ratkaisu, mutta sillä uhkaaminen ei edistä luottamusta ja turvallisuutta. Oletko kokeillut sitä, että sanot rauhallisesti, ettet jaksa etkä halua riidellä ja että nyt on saatava aikaan muutos. Kerrot, mihin itse olet valmis (ei sitä, mitä puolisolta vaadit) ja pyydät puolisoa kertomaan, miten hän voisi tehdä yhteiselostanne mukavampaa.

      Usein tilanteet etenevät aina samalla kaavalla, lopputulos on selvä ensi hetkestä lähtien. Kaavan rikkominen edellyttää, että jompikumpi alkaa toimia toisin. Jos tämä ei auta, olet ainakin yrittänyt.

    • Marga-Reeta

      Kummallakin lienee oma näkökulmansa ja ymmärrettävää, että arki muuttuu liian raskaaksi, jos sillä ei ole antaa nautittavaksi muuta kuin työtä.
      Miehetkin kun voivat palaa loppuun. Unohdetaan, että lapsen saaminen ei yksin rasita äitiä, kyllä isälläkin on oikeus väsymiseen.
      Vaimosi näköalat lapsen saamisen myötä ovat saattaneet muuttua pieniksi. Jos ei ole ansiotyössä, aikuissuhteet jäävät liikaa miehen varaan.
      Äideilläkin on vastuunsa mielialoistaan, turha räyhääminen ei ole aikuisen käytöstä. Takana voi olla masennusta, turhautumista, anteeksi nyt hyvät naiset, jos sanon tämän... laiskistumistakin ja saamattomuutta. Kotityöt ovat lähes jokaisella koneellistettu: pyykit, tiskit, siivoaminen. Itseasiassa fyysisesti nuo eivät voi tervettä rasittaa!
      Ainoaksi rasitukseksi jää lapsen kanssa leikkiminen ja hoivaaminen ja alituiseen saatavilla oleminen.
      Tätä eivät kaikki naiset kestä: olla aina lapsen ehdoilla ja saatavilla.
      Olisiko tässä ongelman ydin, että vaimollasi ei ole siltikään omaa aikaa? Siis harrastuksiin ja liikuntaan?
      Tämä on vain olettamus. Fyysisen kunnon kohoaminen voisi auttaa hermostumiseen ja turhanpäiväiseen riidanjauhantaan. Kun keho on lössähtänyt, alkaa mielikin lösähdellä ja tempoa joutavanpäiväisiä.
      Voi olla, että Marga-Reeta, vanha rouva saa nyt korvilleen moisesta naiskritiikistä, mutta joskus on meidän naisten mentävä itseemme, otettava niskasta kiinni ja käveltävä peilin eteen. Usein sieltä löytyy se syyllinen, jolla vyötärömakkarat kertovat, mistä loppupelissä onkin kyse.
      Raskaus kun on sitä ihanaa keskipisteenä olon aikaa, ja kun lapsi syntyy, niin naisen sisäinen pikku narsisti jää vaille huomiotta lapsen ryöstäessä hoivahuomion totaalisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe