Miesten ja naisten välinen tasa-arvo?

ArvoSarmi

1. Prostutiolaki - Jos mies ja nainen harrastaa seksiä ja raha vaihtaa omistajaa niin mies on rikollinen ja menee linnaan, nainen onkin viaton uhri.

Vaadin, että molemmat ovat rikollisia tai syyntakeettomia.

2. Siviilipalvelus - Mies tekee 12kk ilmaista työtä valtiolle, vaikka elää lyhyemmän elämän samaan aikaan kun nainen aloittaa jo palkallisen uran.

Vaadin, tasa-arvoa, vaadin että nainen tekee myös 12kk palveluksen esim vanhainkodissa.

3. Julkisen sektorin työt, 80% kuntien työntekijöistä naisia, 60% valtion naisia. Jos mies joutuu työttömäksi, jää yhteiskunnan ulkopuolelle, jos nainen, niin luultavasti saa julkisen työpaikan.

Vaadin, tasa-arvoa niin että valtiolla ja kunnalla on tasan 50/50% sukupuolijakauma.

4. Eläkkeet. Naiset käyttävät 2/3 näistä rahoista. Miksei miehet voisi jäädä nuorempana eläkkeelle, niin että ehtisivät olla yhtä suhteellisesti pitkään?

Vaadin, tasa-arvon nimissä, että miehet saavat olla eläkkeellä yhtä pitkään, ja käyttää ansaitsemansa eläkerahat itse.

5. Terveydenhuolto. Itse en saanut terveyskeskuksessa mitään apua kun on hätä, kun iskoni saa apua aina mitä pieninpiin vaivoihin. Naiset käyttävät 2/3 terveydenhuoltovaroista.

Vaadin, että miehet saavat apua kun pyytävät. Silloin on oikeasti jo hätä.

25

764

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KeisarillaEiOleVaatteita

      Suomalaiset on aivopesty ajattelemaan, että nainen on aina se heikommassa asemassa oleva sukupuoli, mutta kuten tämäkin listaus osoittaa, on todellisuus aivan toista.

    • Raiskatut

      Raiskausilmoituksista yli viidennes perättömiä
      KOTIMAA|Turun Sanomat30.6.2010 3:00|0
      Perättömät raiskausilmoitukset ovat viikoittainen ongelma poliisille. Viranomaisten arvion mukaan yli joka viides poliisin tietoon tulleista raiskausväitteistä osoittautuu perättömäksi. Nämä tapaukset eivät johda syyteharkintaan ja oikeuskäsittelyyn.

      Vuosittain poliisi kirjaa noin tuhat raiskausilmoitusta ja yli tuhat lievempää ilmoitusta seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

      Rikosylikonstaapeli Marja Vuento Helsingin poliisilaitokselta kertoo, että aiheettomien ilmoituksen määrä on kasvanut samaa tahtia naisten alkoholin kulutuksen kanssa.

      – Iso osa perättömistä ilmoituksista tehdään kännissä ajattelemattomasti. Joku voi haluta ilmaisen kyydin taksikuskilta, toinen sepittää raiskausväitteen välttyäkseen putkayöltä ja kolmas selittää hätävalheen puolisolle tai kotiväelle. Kun kanssaihminen ottaa sitten yhteyden poliisiin, puheita on vaikea perua, Vuento kertoo.

      Perättömissä väitteissä nimetään tekijäksi usein ulkomaalaistaustainen mies tai miehet. Rikoskomisario Ville Hahlin mukaan tähän on kaksi syytä.

      Ulkomaalaistaustaiset ovat esimerkiksi pääkaupunkiseudulla noin joka toisessa raiskaustapauksessa epäiltyinä.

      – Toiseksi, jos ilmoituksen tekijä nimeää tekijäksi tummaihoisen, häneltä ei odoteta niin tarkkoja tuntomerkkejä kuin jos tekijä olisi kantasuomalainen, Hahl selvittää.

      Suuri perättömien ilmoitusten määrä sitoo poliisin resursseja, mutta ilmoitukset tekevät hallaa myös seksuaalirikosten todellisille uhreille.

      – Siskot tekevät mielettömän karhunpalveluksen toisille naisille. Raiskauksen uhreja kohdellaan vähintäänkin asiallisesti nykypäivänä, mutta poliisi joutuu kuulusteluissa varmistamaan tarinan todenperäisyyden, Vuento sanoo.

      Koska raiskauksella ei yleensä ole silminnäkijää, poliisiviranomaiset ja oikeuslaitos joutuvat punnitsemaan uhrin ja väitetyn tekijän puheiden luotettavuutta.

      – Vuosien kokemuksella on myönnettävä, että oikeusmurhia tapahtuu molempiin suuntiin, Vuento toteaa.
      ---------------------------------------------------------

      • ehkäehkäeivaimitenkä

        "Viranomaisten arvion mukaan yli joka viides poliisin tietoon tulleista raiskausväitteistä osoittautuu perättömäksi. Nämä tapaukset eivät johda syyteharkintaan ja oikeuskäsittelyyn."

        Kyllähän perättömästä raiskausväitteestä pitää oikeusvaltiossa tuomita rangaistukseen?


      • halvallakinpantu

        Eläinmaailmassakin tapahtuu raiskaamista, mutta eihän sekään ole oikein, koska raiskaaminen on aina heikomman alistamista.

        Tosin sitenhän tämä yhteiskunta toimii nytkin, kun Sipilän hallitus on päässyt pätemään. Valtaa väärinkäyttävät alistavat heikompia, ja vaikka voimiakin jollakulla olisi, niin pyritään lypsämään lehmä loppuun keskustapuolueen pyynnöstä.

        Ongelmana ovat kuitenkin nämä perättömiä raiskausilmoituksia tehtailevat huomiota kaipaavat naiset. Jos joku asia ei ole mennyt mieltä myöten, niin tehdään raiskausilmoitus.

        Onneksi nykyisissä älypuhelimissa alkaa olla hyvät videon- ja äänentallennusominaisuudet, niin niiden avulla voi puolustautua. Mitään videota ei tietenkään tule yleensä puuhan aikana kuvattua, mutta äänet kannattaa tallentaa jollain nauhurisovelluksella. Äänistä voidaan kyllä jälkikäteen selvittää oliko kanssakäyminen väkinäistä vai ei.


      • suojeltu.sukupuoli
        ehkäehkäeivaimitenkä kirjoitti:

        "Viranomaisten arvion mukaan yli joka viides poliisin tietoon tulleista raiskausväitteistä osoittautuu perättömäksi. Nämä tapaukset eivät johda syyteharkintaan ja oikeuskäsittelyyn."

        Kyllähän perättömästä raiskausväitteestä pitää oikeusvaltiossa tuomita rangaistukseen?

        Ei tuomita. Koska nainen.


      • Anonyymi

        Toisen jutun mukaan 60% raiskausilmoituksista hylätään heti ja lisää oikeudessa eli vähintään 80% perättömiä, silti syyttömiä tuomitaan ilman mitään todisteita.


    • pieni..virhe

      Prostituutio on kyllä ihan sallittua. Feministit kyllä haluavat kieltää seksin ostamisen, mutta eivät ole onnistuneet.

    • Aboriginaali
    • Aboriginaali

      Tasa-arvoa vanhemmuuteen-isät pois paitsiosta.

      Lappeenrannan ammattikorkeakoulu.

      Tasa-arvoa erovanhemmuuteen - isät pois paitsiosta

      Tavoite
      Projektin tavoitteena oli tuottaa koulutus, joka lisäsi ammattilaisten kykyä arvioida isän tai äidin soveltuvuutta huoltajuuteen ilman sukupuoleen liitettyjä stereotypisiä käsityksiä. Projektin painopisteenä oli isänäkökulman lisääminen ammattilaisten työhön siten, että miesten ja naisten tasa-arvoisuus toteutuisi myös erotilanteissa entistä paremmin. Työn ja perhe-elämän yhteensovittamisella voitiin parantaa isän osallistumista lasten elämään.

      Eroperheiden vanhempien hoivavastuun tasapuolisempi jakautuminen ja isän roolin vahvistaminen lisäsi miesten ja naisten tasa-arvoisuutta työelämässä.

      Kohderyhmät
      •Suomen sosiaalialan ammattilaiset, jotka työskentelevät eroperheiden kanssa
      Välilliset kohderyhmät

      •Eroperheet
      •Eroperheiden työnantajat
      •Eroperheiden lasten hoitopaikat
      •Työterveyshuolto
      •Kouluterveydenhuolto
      •Neuvolat
      •Huoltajuuspäätöksiä tekevät tuomarit
      •Maahanmuuttajatyön viranomaiset
      •Sosiaalialan koulutusta järjestävät oppilaitokset
      Projektin toteutusaika: 1.1.2010 - 31.12.2011

      Rahoittaja: ESR/STM
      -------

    • Mietiskelyä

      Suomessa on ainakin paljon sairaita ja pahoinvoivia miehiä, jotka tuntuvat ajattelevan naisia vihamiehinään ja naisten oikeuksia omien oikeuksiensa vastaisena vaikka näin nyt ei olekaan.

      Tekstit tässä ketjussa ovat ihan puppua tietenkin mutta kyllähän tämä pistää mietityttämään että mistä tämä kaikki pahoinvointi ja viha, etenkin nuorissa miehissä, kumpuaa? Miksi se kohdistuu naisiin?

      Onko tälle naisvihaiselle marginaaliryhmälle joku psykologinen tai kulttuuriin liittyvä selitys? Vaikea uskoa että johtuisi vaan kotikasvatuksesta tai varhaislapsuuden heikoista isä/äiti suhteista. Tuntuu että joku kulttuuripaine tässä on näillä miehillä se provosoiva tekijä.

      • Anonyymi

        Suomessa on paljon femakoita jotka vihaavat miehiä tai haluavat käyttää pelkästään hyväkseen, niitä miesten pitääkin halveksia.


      • Anonyymi

        naine harrastaa tasearvon nimissä törkeää vääryyttä.
        Nainen on ihmeellinen, se uhraa ja näkee valtavasti vaivaa saadakseen osalleen seksuaalista huomiota.
        Hän maalauksillaan ja muilla virityksillään törkeäsi häiritsee, kiduttaa ja rääkkää miespuolista ympäristöään. ja tämä on hänestä täydellistä tasearvoa.
        Jos sitten joku onneton törppömies kiinnittää huomiota naisen seksikkyyteen hän on kohta käräjillä naistuomarien edessä ja häviää varmasti jutun usein joutuen kohtuuttomiin korvauksiin.
        joskus 30 sitten eräs vanha viisas nainen kusksi korvaani että kai naiset ovat huoria.
        Minä poikasena sanoin hänellew ette kai sentää.
        Vuosikymmente aikana olen huomannut, kyllä eukko oli oikeassa.
        Nainen jonka pääaivotehtävä tässä maailmassa on ensisiassa myydä itseään eri muodossaan *(avioliitto suorahuoraus ynnä muuta.)
        Naisenaivoissa kaikki muu ajatustoiminta tulee vasta tämän jälkeen, sen takia ne ovat niin tehottomat ja siksi nainen saa yleensä töistä pienempää palkkaa.
        Tässä vastaus naisten usein ruikuttamiin kysymyksiin pienemmästä palkastaan.


      • Anonyymi

        Ei sitä todellakaan ajatella naisia vihamiehinä, koska he eivät edes ole miehiä, ettäs tiedät.


    • Anonyymi

      Tasa-arvon kunniaksi vois naiset myös mennä armeijaan!!

      • Anonyymi

        Tai siviilipalukseen, johonkin kuitenkin kiuten miehetkin.


      • Anonyymi

        Kyllä, oppisivat sosiaalisia taitoja, tiimityötaitoja ja ennen kaikkea lojaaliutta omaa kansaa kohtaan.


    • Anonyymi

      Työtapaturmissa kuolleet ja loukkaantuneet ovat yleensä miehiä , miehet elävät lyhyemmän elämän , asunnottomat ovat enimmäkseen miehiä .
      Kouluissa pojat menestyvät paljon huonommin kuin tytöt , mitenkähän olisi jos tilanne olisi toisinpäin .
      Miksi armeijaan joutuu ainoastaan mannersuomen miehet , eikö maanpuolustus kuuluisi koko väestölle myös tietenkin ahvenanmaalaisille .

      • Anonyymi

        Ja miksi me Suomalaiset miehet alistumme orjatyöhön kuin lampaat? Pitäisi saada naisillekkin pakolliseksi mutta kun noita sukupuolipettureita löytyy jotka kannattavat sitä vain miehille pakollisiksi. Ovat häpeäksi miessukupuolelle nämä feministien kuhnuri "miehet". Tosin asevelvollisuus pitäisi lakkauttaa kokonaan koska on täyttä kommunismia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja miksi me Suomalaiset miehet alistumme orjatyöhön kuin lampaat? Pitäisi saada naisillekkin pakolliseksi mutta kun noita sukupuolipettureita löytyy jotka kannattavat sitä vain miehille pakollisiksi. Ovat häpeäksi miessukupuolelle nämä feministien kuhnuri "miehet". Tosin asevelvollisuus pitäisi lakkauttaa kokonaan koska on täyttä kommunismia.

        En minä ainakaan sotaan lähtisi, puolustakoot femakot ja rikkaat itse itseään.


    • Anonyymi

      Kun tilastot tehdään työurasta on matemaattinen fakta, että vähemmän töissäolevat saavat vähemmän palkka jos peruspalkka on sama.
      On myös faktaa, että parempipalkkaisessa työssä ansaitsee enemmän kuin heikommin palkatussa työssä.
      Meillä on pitkälti palkkaluokat ja työehtosopimukset. Ei ole olemassa yhtäkään työehtosopimusta jossa oli palkka määritetty sukupuolen mukaan.
      Eri ammateissa on isosti eroa sukupuolijakaumassa. Omalla kokemuksellani ainut ammatti jossa sukupuolella on uimahallin siivooja. Uimahallissa naissiivooja tulee miesten pukuhuoneeseen ja suihkuun kurkkimaan luuttuunsa nojaillen mutta miessiivoojaa sitoo sukupuolikuri eikä varmaan yksikään lukija ole nähnyt miehen siivoavan naisten suihkutilaa kun naiset ovat suihkussa.
      Tämä tasa-arvovouhotus ja naisten euro on keksitty kikkailemalla tilastojen kanssa. Naisten euro oli sama kuin miesten euro jos vaikkapa lentokapteenin ja lähihoitajan palkat ja työtunnit olisivat samat, kaikki naiset kävisivät armeijan ja elinajan odote olisi sukupuoliriippumaton.
      Arvoisat feministit lopettaakaa tuo valheellinen itkeminen ja jatkuva paskanjauhanta ja ruvetkaa korjaamaan asiaa.

      • Anonyymi

        Niinpä, kummallista miten akoilla oikeus joka paikassa määrätä mitä miehet saa tai ei saa tehdä. Akat tiirailee uimahallissakin taatusti enemmän kuin mies tiirailisi naisten puolella ja miksi ne yhtä miestä pelkäisi jos ei yksi nainen pelkää kymmenien miesten joukossa.

        Jos akat vaatii tasa-arvoa niin sen on tultava joka paikkaan intistä lähtien, eikä vaan mitä itse haluavat. Akkojen euro on yli euron kun tuntimäärät laksetaan, mutta sama paskanjauhanta vaan jatkuu. Eläkkeistään eivät maksa puoliakaan ja vielä ylimääräsitä leskeneläkettäkin pitäisi saada.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe