Miksi valehdella

timmijahoikka

Olen turhautunut jo kolmesti siihen, että miehillä on nettideiteissä vanha kuva jossa he ovat 20kg kevyempinä ja tavatessa sitten karmea totuus paljastuu ja kaljamahan koko lähentelee jo sitä että alan kohta uskoa että miehetkin voivat tulla raskaaksi... Miksi miehet valehtelette niin usein ikänne ja painonne?

t. nuori ja hoikka nainen

17

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rumasinkkumies

      En tiedä, minulla on uusi tänä kesänä otettu kuva. Naiset nirsoilee todella paljon eikä ne vastaa omantasoisille miehille.

      • syytänirsoillakin

        2/3 osaa miehistä, eli tosi monet rumat taviksetkin tavottelee 1/3 osaa kauneimmista naisista, ja noin siinä sitten alemman tasosille käy.


    • iowetpoilkjgö

      Varmasti turhauttavaa.

      Samaa tosin harrastavat naisetkin. Kuvakulmalla, meikillä ja toppauksilla saa aikamoisen harhan aikaiseksi.

      Toinen asia on tupakointi. Jos kertoo aluksi olevansa savuton ja kuitenkin polttaa silloin tällöin tupakan niin onko ihminen silloin savuton?

      Kolmas asia on luotettavuus. Jos kertoo arvostavansa luotettavuutta ja turvallisuutta niin ei kannattaisi saman keskustelun aikana kertoa kuinka monta fuckbuddyä on sillä hetkellä kierroksessa ja kuinka paljon on juossut sängystä sänkyyn nettideittiuransa aikana ja millaisia panot olivat.

      • Kaksi ensimmäistä kohtaa ymmärrän, kolmatta en. Miten ihmisen luotettavuus siitä vähenee, jos hänellä on ollut seksisuhteita? Luotettavuushan tarkoittaa (oman ymmärrykseni mukaan) sitä, että ihminen pitää sen, mitä lupaa, ja puhuu totta. Jos kysyt onko naisella sillä hetkellä fuckbuddy tai monenko kanssa hän on ollut sängyssä, niin luotettava ihminen joko vastaa kysymykseesi tai kertoo, ettei hänen mielestään sellaiset asiat kuulu sinulle. Jos kysyt _millaisia_ aikaisemmat panot ovat olleet niin viimeistään siinä vaiheessa se luotettavakin nainen tajuaa todennäköisesti poistua takavasemmalle, mutta jos asia sinua askarruttaa niin silloin pitää kysyä. Se, että naisella on miehiä ollut, ei joka tapauksessa tee hänestä yhtään sen epäluotettavampaa kuin sellaisesta, jolla niitä ei ole ollut. Vain se tekee, jos hän tekee selkäsi takana jotain toisin kuin olette sopineet tai valehtelee.


    • rumasinkkumies

      Miehet ei pääse treffeille jos laittavat ajantasalla olevan kuvan ja siksi huijaavat ja valehtelevat. Minä en huijaa ja siksi en pääse treffeille koska kuvasta näkyy heti miten ruma olen. Rumat naiset etsii niitä kympin miehiä myös.

      • janäinmyös

        rumat miehet etsii niitä kympin naisia ja itkee täällä naisia nirsoiksi kun eivät saa tasoistaan ylempää, joita jopa missejä väittää oman tasoseks "tavikseks".


      • mikäjärki

        Mutta mitä hyötyä on päästä treffeille, kun homma ei siitä etene ja molemmat joutuvat pettymään? Nainen siihen että mies ei vastaa alkuunkaan kuvaansa ja mies siihen ettei kelvannutkaan kun ei enää näytä nuorelta ja hyvältä. En minä ainakaan sellaisia pettymystreffejä halua. Vai keräilevätkö jotkut miehet sitten vain näitä treffejä? miksi?


      • 2/3 miehistä lähestyy yhtä kolmasosaa naisista eli seiskan miehet haluavat kympin naista. (Eikö ole kiva, kun joku alkaa jankata samaa asiaa monta kertaa jopa saman päivän aikana? ;))


      • rumasinkkumies
        janäinmyös kirjoitti:

        rumat miehet etsii niitä kympin naisia ja itkee täällä naisia nirsoiksi kun eivät saa tasoistaan ylempää, joita jopa missejä väittää oman tasoseks "tavikseks".

        Ei etsi koska kympin naisia on todella vähän eikä ne asu siellä missä itse asuu joten mahdollisuus päästä treffeille on huonot. Kympin naisten ei edes tarvii nettideittailla. Kutosen naiset ei kelpuuta kutosen miehiä.


      • niinnniin
        rumasinkkumies kirjoitti:

        Ei etsi koska kympin naisia on todella vähän eikä ne asu siellä missä itse asuu joten mahdollisuus päästä treffeille on huonot. Kympin naisten ei edes tarvii nettideittailla. Kutosen naiset ei kelpuuta kutosen miehiä.

        kutosen naiset eli sellaset missinnäköset, sun mittapuulla.


    • Edwardo_kuusta_tuleva

      Epätoivostahan tuo pohjimmiltaan johtuu. Jos ulkomuoto ei riitä netin ulkopuolellakaan, niin kai jollain hyvällä menneisyyden kuvalla toivotaan pääsevän edes treffeille, jossa sitten voi huikaisevalla charmilla hurmata... Itestä jo aika kuolemaan tuomittu idea, mutta pakko kai sen on joskus toimia, jos noita kerta koko ajan vastaan tulee.

      Kaikki nyt haluaa parempaa kuin ansaitsisivat.

    • Edwardon kanssa samaa mieltä.

      Sitä kyllä mietin, että voisikohan osittain johtua siitä, että henkilö näkee kuitenkin itsensä enemmän sen nuoruuden kuvan kaltaisena, ettei ainakaan näe kovin isoa muutosta tapahtuneen ja ajattelee voivansa laittaa tuon vanhan kuvan.

      Vessan peilin eteen voi onnistua aina itsensä kääntämään oikein ja siinäkin näkyy vain rintakehästä ylöspäin.

    • ihmettelenvain

      No itse urheilullisena en taas kelpaa sinullekaan joten nirsoilet myös naaman perusteella mutta miksi sitten hirveät laskit ja mätisäkki ämmät tekevät aloituksia vaikka profiilissani lukee ihannekumppanin kohdalla hoikka, normaali, sporttinen. Mitä vielä. Yksikään edes normaali ei laita viestiä vaan aina hirveät tonnikeijut. Mistäs tämä sitten johtuu häh??

    • uskokaataiälkää

      Helpommin sitä naista saa livenä tavismies, olettaen että et ole lihava, kuin nettitreffeillä. Näitä seiskoja pääset polkemaan/seurustelemaan kyllä, mutta neteillä nämä samat eivät edes vastaa :D

    • jeejee434343

      aloitus on surkea provo, yrittäkää edes!

    • useimmitenei

      Käytän kyllä ihan tuoreita kuvia, mutta painoindeksini on lähellä 30, joten kovin siroa kuvaa minusta on vaikea saada, vaikka sixpackki näkyykin. Muutenkaan en osaa ottaa itsestäni hyviä kuvia. Ehkä mä sitten olen vain oikeasti ruma... :D Naiset sen sijaan osaavat muokata itseään hyvinkin paljon edustuvammiksi kuin ovat. Nähty monesti. Onneksi en ole kovin ulkonäkökeskeinen, ja tiedostan tuon naisten kuvilla kikkailun joten jos mukavan tytön olen treffeille saanu, niin ei se ulkonäkö ole prioriteetti yksi ollut.

    • dsbsdbsd

      No entäs naiset sitten. Esim. Tinderissä ihan kaikki lihavatkin yrittää antaa itsestään kaunisteltua kuvaa ja piilottelevat niitä läskejään. Jos nainen on ottanut kuvan yläviistosta ja mahdollisesti vielä tuo esille rintavarustustaan, on kyseessä takuuvarmasti läski. Mitä nämä oikein kuvittelee? Ettei se lihavuus paljastuis jossain vaiheessa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1809
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      76
      1592
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe