Kyllä v*tuttaa..

N_jossai

V*ttu kun v*tuttaa kun mies tuli kotiin juopottelemasta aamu neljältä ja mulla on kohta töitä.. Ei mikään ole niin ärsyttävää kun se, että yrittää nukkua, mutta päässä vilisee kaikki asiat kun ahdistaa.. Ja aina käy niin: Kun hän lähtee juopottelemaan on turha odottaa kotiin ennen pilkkua(vaikka sanoiskin muuta). Miks pitää aina vetää överit? Kyllästyttää tommonen.

Ei siinä. Meillä on hyvä ja uskollinen parisuhde, mutta tämä piirre ärsyttää todella ja saan oikeesti ahdistuskohtauksia aina, kun mies lähtee ryyppäämään niin, että jään yksin kotiin.. Ja ymmärrän kyllä, että mies tarvitsee ystäviäänkin. Niin mäkin tarvisin, jos mulla niitä olisi.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaihtoehtoja

      No hanki uusia ystäviä ja vietä aikaa niiden kanssa.
      Toinen vaihtoehto on et annat ukolle kenkää ja hankit sellassen jokaei vedä övereitä joka kerta ku baariin lähtee. Itse en ole vuoteen juonu kunnon kännejä.
      Parilla oon käyny pari kertaa vuodensisään. Kotiinkaan en ole viinaaostanu paria kaljaa tai siiderii enempää.

    • ReinoRatkaisija

      Jätä jännämiehet, raitis, kaveriton ja kunnollinen ätmi on vastaus toiveisiisi.

    • Luen viestistäsi aika monta asiaa, joista yksi tärkeimpiä on ihan lopussa: sinulla ei ole ystäviä ja se harmittaa sinua. Olisiko siinä yksi ensisijaisia asioita, joihin sinun kannattaisi tarttua? Nyt kun syksy alkaa, niin alkaa myös monenlaiset harrastukset. Löydä jotain, mistä innostut ja missä tutustut uusiin ihmisiin. Teillä ei ilmeisesti ole lapsia, joten miksi et syksyn myötä hankkisi useampiakin uusia innostavia juttuja, sekä liikuntaa että jotain yhteisöllistä toimintaa?

      Uusien harrastusten ja ystävien myötä saisit itsetuntosi kohoamaan. Ja kun itsetuntosi kohoaa, alat katsoa ihan uusin silmin tuollaista parisuhdetta, missä toinen toistuvasti lähtee keskellä viikkoa kavereineen bilettämään ja tulee vasta pikkutunneilla, vaikka tietää että sinulla on edessä työpäivä.

    • Minävaanpohdin

      Meillä niinpäin, että avovaimoni tulee aina vasta pilkun jälkeen kotiin, lähtee työkavereiden kanssa noin kerran viikossa ulos ja sillon on turha odottaa kotiin ennen klo 0445-0500. Joskus jäänyt myös tulematta kotiin ja silloin on vitutuskäyrä huipussaan.

    • Kilttis

      Tuollaisiin juoppo miehiin naiset rakastuu. Älä siis valita kun olet itse valinnut juoppo miehen.

    • Itsekkäitäihmisiä

      Älä ala ainakaan tehtailemaan kakaroita tuollaiselle äijälle niin kuin monet naiset tekevät ja erohan siinä tulee.

      Minulla samanlainen äijä jolla repee välillä se baari touhu käsistä. Taksikuski kerran sanoi sille että sääli lapsiasi kun oli montaa kertaa kuskannut sitä aivan jurrissa kotiin. Ne eivät tiennetkään etten ole yhtäkään kakaraa tehnyt tuommoiselle äijälle joka on juuri kuin isäni.

      Isälleni oli juottolat tärkeimpiä kuin lapsensa ja opin jo siitä jotain.

      Rakensin itselleni erilaisen elämän ja mies saa käydä juottolassa ihan kun huvittaa ja minä harrastan omia harrastuksiani. Kakaroita en ole tehnyt enkä tee. Nyt ei ole mitään stressiä kun saamme harrastaa mitä haluamme eikä ole mitään esteitä.

      Jos haluat perheen vaihdat sen miehen tai muuten olet yksinhuoltaja tai muuten onneton. Lapsi tai lapset eivät ketään ihmistä muuta yhtään miksikään vaikka niin väitetään niin se on ihan harva heinäsuossa jota perheenlisäys muuttaa ja ihmettelen sitä muutos prosessia mistä se oikein tulee sillä ulkoisilla asioilla ei ihmistä muuteta koskaan eikä kukaan muu tee sitä jos ei se lähde itsestä.

      • Kilttis

        Et ole ihan terve kun tuollaista miestä kattelet. No naiset haluaa aina juoppoja miehiä kotiinsa lorvimaan ja sotkemaan eikä me hyvät miehet saada rakkautta.


    • ToffeeFrotee

      Pakko kommentoida vastauksissa esiin noussutta asiaa..

      Mitä vikaa on yksinhuoltajuudessa? Jos odotusaikana tai lapsen saannin jälkeen huomaa ettei suhde toimi, niin paljon parempi erota.

      Mitä vikaa siis yksinhuoltajuudessa? Pelottaako vastuu? Pelottaako lapsen hoitaminen? Mitä järkeä hankkia lasta, jos haluaa laiskotella?

      Osa perustaa yrityksiä. Suurin osa ihmisistä kammoksuu ajatusta, kun sehän vaatii paljon työtä ja vastuuta, onnistumisessa piilee riski. Talouskin saattaa olla alkuaikoina tiukalla. Mutta niin vain käy, että ne jotka oikeasti yrittäjyyttä haluavat, ovat valmiita kovaan työntekoon ja lopulta se palkitsee.

    • Stellaria

      Mikä vituttaa? Se, että miehellä on kavereita, mutta sinulla ei? Se, että mies ei tulekaan silloin, kun on luvannut? Pelkäätkö, että hälle sattuu jotakin? Kännisen/krapulaisen miehen katsominen; kuinka usein? Herättääkö mies sinut kotiin tullessaan vai etkö saa nukuttua yksin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe