Suomessa oli hyvinvointi 70-80 luvulla

jokuvaantälläplaneetalla

Nyt päättäjäreppanoille on vaan jäänyt hyvinvointisana päälle ilman todenperäisyyttä.
Hyvinvoinnin tuhoamiseen on edesauttanut puolue nimeltä Kokoomus,joka palvoo lisääntyvää luokkaeroa yhteiskunnassa.
Sdp.eet,vasemmistot ja vihreät ,kuten nyt myös oikeistopuolueet ovat ottaneet elämäntehtäväkseen hävittää viimeisetkin rahat Suomesta ottamalla tänne tuhansia elintasopakolaisia eläteiksi.Ja näiden elättämiseen,kuten suomalaisten työttömienkään,ei enää verorahat riitä,siihen otetaan lisää velkaa.
Summarum,summarum,näkeekö joku,että tällä touhulla velkakierre katkaistaan.
minä en näe.Terve järki on jäänyt kyseisille vuosikymmenille,jolloin Suomi oli Suomi ja Suomalaisten.
http://velkakello.fi/

32

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kasvaahan_ne

      Suomi oli tuolloin vielä menossa kohti hyvinvointivaltiota, mutta kun 1980-luvun loppupuolella ja 1990-luvvun alussa aloitettiin se "hallittu rakennemuutos" politiikka saatiin käyntiin tämä nykyinen kasvu-ura ideologia jonka tarkoitus on yksinomaan ongelmien KASVATTAMINEN.

      • varma-alamäki

        "hallittu rakennemuutos"en pääarkkitehteina hääri 90 luvun alussa silloinkin taattu taantumapuolue nimeltä kokoomus.


    • 1050

      "Terve järki on jäänyt kyseisille vuosikymmenille,jolloin Suomi oli Suomi ja Suomalaisten."

      Suomi oli vielä 1930-luvulla monikulttuurisempi maa kuin mainituilla 1970- ja 1980-luvuilla. Toinen maailmansota ja sen jälkeinen asutuspolitiikka tekivät Suomesta muutamaksi vuosikymmeneksi sen Impivaaran, jota märkäkorvat nykyisin haikailevat. Aleksis Kiven alkuperäinen impivaaralaisuus oli oudon pakenemista paikallisesti maan sisällä, ei maiden välillä.

      Monikulttuurisuus vilkastui uudelleen vasta 1990-luvulla opiskelu- ja työperäisen maahanmuuton sekä pakolaisottojen seurauksena. 1970-luvun lopun vietnamilaiset tulijat olivat vain pieni alkumaininki. Sodan jälkeen alkaa yleensä jälleenrakentaminen, joka vilkastuttaa elinkeinoelämää, tuo lisää työpaikkoja ja kasvattaa elintasoa. Niin kävi Suomessakin. Jatkon menestystarina (1957-1987) oli ennen kaikkea Neuvostoliiton vientimarkkinoiden, omintakeisen sekatalousjärjestelmämme, sekä siinä harjoitetun talous- ja sosiaalipolitiikan ansiota, ei niinkään monokulttuurin ansiota.

      "Kasvu-uraideologia" tarkoittaa puhtaaseen kapitalismiin pyrkivää markkinataloutta. Euroopan Unioni on hallinnon mukaelma siitä. Unionissakin voitot kasaantuvat harvoille. Sen syövereissä niin politiikko kuin virkamieskin voi elää eliitin elämää.

    • kaksinpeli

      kokoomus ei olisi yksin selvinnyt hyvinvointi valtion purku talkoista ilman vasenmistoa 80 luvun lopulla oli tiedossa markinatalous eu jäsen hakemuksineen.

      • 1050

        Tuo pitää paikkansa. Ainakin demariluopiot ovat helposti nimettävissä. Jätän sanomatta.


      • klgkjhgfdds
        1050 kirjoitti:

        Tuo pitää paikkansa. Ainakin demariluopiot ovat helposti nimettävissä. Jätän sanomatta.

        Ne ovat oikeistodemareita eli käytännössä kokoomuslaisia mm. Koivisto, Liikanen, Lipponen, Urpilainen.


      • muistin-virkistäminen

        LUE TÄMÄ:
        SAK ja punikit eivät luovuta ikinä. Suomi alas. *Sorsa-Valco* on Suomen valtiokapitalismin häpeällinen muistomerkki, mikä kuitenkin halutaan unohtaa ja painaa villaisella (aktiivinen unohdus).
        Naapurimaa pyrki rapauttamaan Suomen sisäisen puolustustahdon. *Tshekkoslovakia oli miehitetty 1968*. SAK:n kautta kanavoitiin kaikenlainen yhteiskunnallisen rauhattomuuden keittäminen.
        Tarja Halonen valittiin SAK:n lakimieheksi 1970. Hänelle uskottiin tärkeät ja äärimmäisen luottamukselliset *DDR-Stasi*-(KGB-yhteistyö) ja soluttaminen.
        Halonen ei ole suurten kansanjoukkojen villitsijä puhevikansakaan takia, mutta hyödyllinen juristin koulutuksen saanut myyrä.
        DDR:n kaatuessa *Stasi-listoja* onnistuttiin kaappaamaan. Niitä luovutettiin Suomeenkin, mutta Koiviston ja SUPO:n silloisen johtajan, Tiitisen, päätöksellä nämä ns. *Tiitisen listat* salattiin. *V. 2007 Aamulehden* Helsingin toimittajat onnistuivat selvittämään mm. että Halosen toiminta* DDR:n tunnustamiskomiteassa* oli huomattavasti laajempaa kuin aiemmin oli luultu. MUTTA, Halonen oli jo valittu uudelleen presidentiksi 2006.
        Uusi ja hieno *Wärtsilän Pernon telakka* on sulka SAK:n hattuun. Lakkoillun takia heti ensimmäiset 1970-luvun laivatoimitukset viivästyivät. Lakkoja oli enemmän kuin vuodessa työpäiviä. Joka päivä telakalla istui porukka tai kaksi. Viikonlopun viettoon lähdettiin jo torstai-iltapäivisin. Lopulta telakka ajautui konkurssiin 1989.
        Koiviston harhainen vahvan markan politiikka viimeisteli Suomen lamaan 1990-luvun alussa. *Koiviston konklaavilla* annettiin pankeille ja perintätoimelle vapaat kädet. Lipponen viimeisteli verettömän kansanmurhan myymällä yrittäjien ja yksityishenkilöiden velkasaatavia murto-osalla niiden arvosta ulkopuoliselle, Hyvä-Veli-toimijoille. Näin toteutui elinikäinen velkaorjuus korkeiden korkojen ja härskien perintäkulujen johdosta.
        Halonen ministerinä ja puna-juristina oli vahvistanut, että ko. pankkien pelastamisesta selvitään ilman toteuttajille koituvia jälkiseuraamuksia.
        Koivisto halusi pelastaa naamansa ja pankit. Halonen halusi kostaa Suomen yrityksille ja yrittäjille. Pakkorealisoinneissa meni tavallisten lapsiperheiden asunnot ja takaajienkin pilkkahinnalla. 60.000 yritystä meni konkurssiin ja Halosen vihaaman yrittäjäpotentiaali menetettiin.
        Halonen teki *Koiviston konklaavin dokumenteista salauspäätöksen v. 2002* presidentin valtaoikeuksin.
        Koko lamaroska kaatui uuden pääministerin Esko Ahon niskoille. Koivisto veteli lankoja taustalla. Ahoa ja Viinasta vietiin kuin pässiä köydestä. Tuli pakkodevalvaatio 1991 syksyllä ja uusi devalvaatio vuotta myöhemmin.
        *SAK ja AY-liitot" eivät olleet hyväksyneet ns. sisäistä devalvaatiota 1990-luvun alussa.
        Nokian vauhdittamana alkoi talouden nousu, kapeilla hartioilla. Suomi ei ole vieläkään toipunut SAK:n ja vasemmiston tahallaan aiheuttamasta 1990-luvun katastrofista.
        Tähdellä * merkityt avainsanat www. google.fi


    • OikeaSuunta

      Suomi pitää ajaa kehitysmaaksi. Se sopii oikein hyvin, kun katukuvakin on tumma.

    • huijaa

      upsista

    • dfhghjkh

      Saisipa nuo vuodet käännettyä takaisin.Lapsillemme jää velkainen sekä monikulttuurinen paskamaa tulevaisuudessa

    • oiuyttyuu

      Kas kummaa, kun ne kuuluisat velkapuheet, joilla ihmiset saatiin äänestämään näitä paska puolueita ovat kaikki haihtuneet ja vaihtuneet kannattavuusvajeeksi. Eivät kehtaa enää puhua velasta, koska tämä hallitus tekee ennennäkemättömän määrän lisää velkaa. Kohta ollaan Kreikka ja se ei taatusti johdu kansalaisista, vaan poliittisista päättäjistä, jotka siirtelevät rahaa paikasta toiseen.

      Tavallinen kansa ajatteli valtion parasta ja uskoi näitä huijareita, että valtion taloutta tässä muka pelastetaan. Suomi on näiden neljän vuoden aikana tuhottu ja muotti raunioksi. Kaikenlisäksi sisältäpäin. Ulkopuolinen uhka on pienempi kuin sisäinen. Tämä on ilmiselvä asia.

      • hyvinvointiako

        Vaikka Kekkosen aikaa kritisointiinkin,niin nykyään ei voi kuin hattua nostaa aikamme parhaalle presidentille.Silloin verovaroja käytettiin yhteiseen hyvään,ei EU kuppaajille.


      • hupsistahuijaa

        upsis


      • ajatuksenkera

        Valtionyhtiöt on julistettu pannaan ja kuitenkin juuri niiden avulla Suomi saatiin kasvuuralle, nyt ne on myyty (lahjoitettu) omalla
        rahalla toimiville maille jossa ne tuottaa miljoonatulosta.

        http://ipu.fi/tietoja-2/eu-jasenyys-ja-vaihtoehdot/teesit-suomen-markan-puolesta/

        Juttu on aika pitkä mutta lukekaa se niin tiedätte enemmän.


    • onnee

      EVM Euroopan vakausmekanismi tie avoin liittovaltiolle…

      Eurokriittisen Open Europe -ajatushautomon mukaan Suomen eduskunnan ei pitäisi hyväksyä Euroopan vakausmekanismia. Eduskunta äänestää EVM:stä huomenna, ja Open Europen mukaan on kymmenen syytä, miksi vakausmekanismin perustava sopimus pitäisi hylätä.” Katainen ja Urpilainen sekä kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset hyväksyvät Suomen liittymisen EVM kautta liittovaltioon. torstaina 21.06.2012

      Suomen Kreikka ja Espanja vakuudet arvottomia
      http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2012/08/22/nain-suomen-kriisivakuudet-haihtuvat-jo-ilmaan/201236072/170

      http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/06/20/britit-kertovat-suomelle-10-syyta-hylata-evm/201231947/12

      EVM – suunnaton huijaus
      http://ohohupsis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/106390-evm-suunnaton-huijaus-vai-euroopan-pelastus#
      EVM tulee Suomella kalliiksi
      http://ohohupsis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/110181-miljardi-on-tuhat-miljoona-eli-1-000-000-000

      Totuus EVM:stä
      http://fi.wikipedia.org/wiki/EVM

      Kreikka epäonnistui korruption kitkemisessä: ”Herättää vakavia huolia”
      http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/06/20/kreikka-epaonnistui-korruption-kitkemisessa-herattaa-vakavia-huolia/201231937/12

      Nyt on jokaisella tutkijalla sekä sellaisella henkilöllä, jota kiinnostaa historia tai kirjoittaminen eurokriisistä netissä ja blogeissa ja levittämään tietoisuutta kaikille. Suomessa tehdään nyt historiaa. Jokainen Urpilaisen ja Kataisen tukipaketteja puolustava kommentti on valhetta. Jokainen heidän sanomansa uhkailu, jos Suomi ei osallistu tulee lama, euro kaatuu jne… On valhetta. Jokainen SDP Urpilaisen ja Kokoomuksen Kataisen tekeämä päätös euron tukemiseen vie Suomen varmaan tuhoon. Mikään tukipaketti ei pelasta euroa. Siksi nyt henkilöiden joilla on kiinnostusta on mahdollista kerätä aineistoa ja Kataisen ja Urpilaisen valheita ja selityksiä. Tulevaisuudessa kun eurolama iskee ja Suomi on lamassa. Monia kiinnostaa miksi tukipaketit epäonnistuivat, miksi Katainen/Kokoomus ja Urpilainen/SDP kaikki muut hallituspuolueet tuhosivat Suomen osallistumalla tukipaketteihin. Miten Urpilainen huijasi kansaa arvottomilla vakuuksilla, joiden piti olla täydet mutta olivatkin 20%, joita Suomi voi käyttää vasta 30 vuoden päästä. Urpilaisen vakuuksien salailu. Sekä kaikki päätökset, jotka veivät Suomen syvempään lamaan tukipaketteja myönnettäessä.

      Miten media manipuloi euroa menestystarinaksi vaikka euro oli katastrofi, joka vei kaikki euro maat lamaan. Miten media manipuloi Kokoomusta, keskustaa ja SDP:tä suurimmiksi puolueiksi ohjatuilla gallupeilla, joissa kysymysten asetuksilla saadaan aikaan haluttu tulos. Miten media manipuloi ja oli hiljaa eurokriisin aikana. Miten media tukee erityisesti KOK, keskusta ja SDP puolueita esittämällä ne aina positiivisessa valossa kun taas perussuomalaiset pyritään esittämään aina negatiivisessä valossa. Paljon aiheita tutkijoille sekä henkilöille, jotka pääsevät pian kirjoittamaan eurolamasta. Euron nousu ja tuho. 2011-2012 pahimpien valehtelijoiden titelin saavat Jyrki Katainen sekä Jutta Urpilainen. Nyt jo tiedetään, että Italia on seuraava iso maa joka tarvitsee tukia. Myös muut kriisimaat tarvitsevat lisää tukipaketteja Kreikka 3, Portugali 2, Irlanti 2, Espanja 2. Sekä uusia maita Italia ja Belgia. Miten eurouskovaisuus ja europopulismi sokaisi monet ihmiset, jotka alkoivat uskoa euron olevan ikuinen. Miten media pimitti totuutta euron huonosta tilasta ja huonoista vaikutuksista Suomen talouteen. Miten kaikki hallituspuolueet hyväksyivät yksimielisesti tukipaketit, myös keskusta oli hallituksessaan ollessaan hyväksynyt tukipaketit. Keskusta yrittää nyt vain kannatusta nostaakseen vastustaa tukipaketteja. Ainoa puolue joka osasi ennakoida eurokusetukset ja tukipaketti huijaukset olivat perussuomalaiset, jotka eivät koskaan hyväksyneet mitään tukipaketteja. Alla fakta materiaalia kaikille ja googlella ja wikipediasta löytää jokainen lisää.

      Dokumenttiprojekti: Talouden madonluvut. Maailmantalous ei enää palaa kasvu-uralle, päinvastoin: vapaa markkinatalous ja länsimainen elämänmuoto ovat tulleet tiensä päähän, väittää 23 talousviisasta kiitetyssä dokumentissa. Vain muutos voi pelastaa maailman.
      http://areena.yle.fi/tv/1594821

      Kansan muisti tuo demokratian 2010-luvulle
      Kansan muisti -verkkopalvelun pilottiversiossa voit seurata kansanedustajien puheenvuoroja ja äänestyksiä – siis vaalilupausten toteutumista käytännössä. Aiomme vielä ennen vaaleja lisätä uusia ja helppokäyttöisempiä työkaluja edustajien, ehdokkaiden ja puolueiden tarkasteluun.
      http://www.kansanmuisti.fi/

      Suomi on euroalueen kallein maa
      http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/06/28/suomi-on-euroalueen-kallein-maa/201232412/12

      Eurokriisi
      http://www.taloussanomat.fi/toimittaja/jan-hurri/52
      http://www.taloussanomat.fi/juttusarjat/eurokriisi/

      Suomen velka
      http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/finland

      http://timosoini.fi/
      http://perussuomalaiset.fi/

      Britit kertovat Suomelle: 10 syytä hylätä EVM
      http:/

    • onnee

      Britit kertovat Suomelle: 10 syytä hylätä EVM
      http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/06/20/britit-kertovat-suomelle-10-syyta-hylata-evm/201231947/12

      Roubini: Suomen kannattaisi jättää euro jo ennen Kreikkaa
      http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/06/25/roubini-suomen-kannattaisi-jattaa-euro-jo-ennen-kreikkaa/201232175/12

      http://www.taloussanomat.fi/
      http://www.verkkomedia.org/
      http://www.promerit.net/

      Raha on velkaa

      Talouskuri hyödyttää pankkeja ja federalisteja
      http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/110490-talouskuri-hy%C3%B6dytt%C3%A4%C3%A4-pankkeja-ja-federalisteja

      http://www.eu-facts.org
      http://www.ajanhenki.com
      http://www.profit-over-life.org
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=3471
      http://www.pankkikriisi.blogspot.com

      Lukekaapa Kaninkolo blogin lyhyt ja ytimekäs kooste tästä meidän eurojärjestelmästä. Sen koosteen väitteet ja asiat ovat todennettavissa/tarkistettavissa sen loppupuolella olevista linkeistä.

      http://ebolakani.blogspot.com/2012/05/yllatys.html

      Alla olevassa linkissä on ehkä parhaiten kerrottu 100% faktojen pohjalta miten euro/EU huijaus toimii.
      https://docs.google.com/file/d/0B9TMDnzhBdvRUlpjQ1o5M0RGX00/edit?pli=1

      Kun tuon on lukenut, niin Totuus voi hieman kirpaista. =|

      Ihmisten tietämättömyys ja hyväuskoisuus ovat toimineet tämän asian salassa pysymisessä erittäin hyvänä apukeinona.Näennäispuhe ja asian vierestä puhuminen ovat toinen hyvä keino viivyttää tämän historiamme suurimman valheen paljastumista. Valtamedia on ollut ja on edelleen tämän petoksen suojelussa oikea mestari.

      EVM:stä,
      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=420

      Suomen asuntokupla puhkeamassa.
      http://asuntokuplassa.blogspot.fi/

      EVM
      PERUSTUSLAKIVALIOKUNTA
      ESITYSLISTA 38/2012 vp
      Tiistai 29.5.2012 kello 09.30

      4. HE 34/2012 vp eduskunnalle Euroopan vakausmekanismin (EVM) perustamisesta tehdyn sopimuksen hyväksymisestä ja laiksi sen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta

      Artiklan 3 kohdan mukaan EVM, sen varat ja omaisuus on vapautettu kaikista oikeudenkäynneistä, jollei EVM nimenomaisesti luovu tästä vapaudesta tapauskohtaisesti tai etukäteen tekemässään sopimuksessa.

      Artiklan 4 kohdan mukaan EVM on vapautettu takavarikosta, pakkoluovutuksesta ja pakkolunastuksesta.

      Artiklan 5 kohdan mukaan EVM:n arkistot ja kaikki EVM:lle kuuluvat tai sen hallussa olevat asiakirjat ovat loukkaamattomia.

      Artiklan 6 kohdan mukaan EVM:n toimitilat ovat loukkaamattomia.

      Artiklan 8 kohdan mukaan EVM:n omaisuus, rahoitus ja varat on vapautettava rajoituksista, sääntelystä, tarkastuksista ja maksujen keskeytyksistä. Määräys rajoittaa tuomioistuimen ja muiden viranomaisten toimivaltaa, josta säädetään lailla.

      Artiklan 9 kohdan mukaan EVM on vapautettava kaikista vaatimuksista, jotka koskevat vaatimusta valtuutuksen tai toimiluvan saantiin luottolaitoksena, sijoituspalvelujen tarjoajana tai muuna kunkin EVM:n jäsenvaltion lain nojalla valtuutettuna toimiluvallisena tai säänneltynä yhteisönä.

      Koska EVM ei ole unionin perustama elin, siihen ei sovelleta SEUT 15 artiklaa eikä unionin asiakirjajulkisuutta koskevaa sääntelyä, kuten asetusta (EY) N:o 1049/2001 Euroopan parlamentin, komission ja neuvoston asiakirjojen saamisesta yleisön tutustuttavaksi.

      34 artikla. Salassapitovelvollisuus. Kaikilla toimessaan olevilla ja entisillä hallintoneuvoston ja johtokunnan jäsenillä sekä EVM:n palveluksessa olevilla tai olleilla on velvollisuus olla ilmaisematta EVM:n toimintaa koskevia salassa pidettäviä tietoja.

      35 artikla. Henkilöiden koskemattomuus. Hallintoneuvoston jäsenet, johtokunnan jäsenet ja näiden varajäsenet, toimitusjohtaja, henkilökunta ja komiteoiden jäsenet on vapautettu kaikista oikeudellisista menettelyistä, jotka kohdistuvat heidän toimintaansa mainittua tehtävää suoritettaessa. Lisäksi he nauttivat loukkaamattomuutta kaikkien virallisten asiapapereidensa ja asiakirjojensa osalta.

      36 artikla. Verovapaus. Virallisen toimintansa osalta EVM, sen varat, tuotot, omaisuus sekä valtiosopimuksen mukainen toiminta ja toimet on vapautettava kaikista välittömistä veroista.

      Tärkeintä on nyt tehdä jokaisen kaikkensa jotta nykyinen hallitus kaatuu mahdollisimman nopeasti. Se tapahtuu paljastamalla totuus nykyisestä valehtelu ja kusettajien hallituksesta kaikille. Levittämällä tietoutta. Eroamalla jos on muiden kuin perussuomalaisten jäsen ja liittymällä perussuomalaisten jäseniksi. Totuus tulee aina julki vaikka hallituspuolueet ja Keskusta ja media sitä yrittävätkin pitää kaikin keinoin piilossa. Äänestämällä perussuomalaisia saadaan tulevaisuudessa muutos tuhoon tuomitusta europolitiikasta. Totuuden levittäminen/paljastaminen muille fakta linkkien kera avaa monien silmät. Kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset ovat äänestäneet tukipakettien puolesta. Myös Keskusta, joka nyt koittaa eurokriittisyydellä kalastella ääniä. Juuri samalla tavalla kuin SDP teki eduskuntavaaleissa. SDP petti kaikki lupauksensa heti. Samoin tulee tekemään Keskusta. Samoin kaikki hallituspuolueet myivä

    • onnee

      Tärkeintä on nyt tehdä jokaisen kaikkensa jotta nykyinen hallitus kaatuu mahdollisimman nopeasti. Se tapahtuu paljastamalla totuus nykyisestä valehtelu ja kusettajien hallituksesta kaikille. Levittämällä tietoutta. Eroamalla jos on muiden kuin perussuomalaisten jäsen ja liittymällä perussuomalaisten jäseniksi. Totuus tulee aina julki vaikka hallituspuolueet ja Keskusta ja media sitä yrittävätkin pitää kaikin keinoin piilossa. Äänestämällä perussuomalaisia saadaan tulevaisuudessa muutos tuhoon tuomitusta europolitiikasta. Totuuden levittäminen/paljastaminen muille fakta linkkien kera avaa monien silmät. Kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset ovat äänestäneet tukipakettien puolesta. Myös Keskusta, joka nyt koittaa eurokriittisyydellä kalastella ääniä. Juuri samalla tavalla kuin SDP teki eduskuntavaaleissa. SDP petti kaikki lupauksensa heti. Samoin tulee tekemään Keskusta. Samoin kaikki hallituspuolueet myivät itsensä halvan huoran tavoin Kokoomuksen apupuolueiksi ja äänestivät aina KYLLÄ kaikille tukipaketeille. Hallituspuolueet siis äänestivät kyllä Suomen tuhoamiselle. Se on anteeksi antamatonta, sen takia kukaan ei voi äänestää pettureita. Koska kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset ovat pettäneet äänestäjänsä ja kannatajansa. Ainoa keino on äänestää prostestinä aina heitä vastaan, sekä muutoksen aikaan saamiseksi on äänestettävä perussuomalaisia aina kaikissa tulevissa vaaleissa.

      • waler-

        Mielestäni hallituksen vertaaminen halpaan huoraan on erittäin sopiva,kuten tossa ylhäällä mainittiin


      • No mihin niitä vaaleja enää tarvittaisiin, kun on ÄÄNESTETTÄVÄ perussuomalaisia. Miksi he eivät tee vallankaappausta? Eihän muulla tavoin saa toisin ajattelevin suuta tukittua.


    • nollauhoa

      Täällä haukutaan tehdyt talouspäätökset esittämättä uskottavaa keinoa Suomen tilan kohentamiseksi. Suomen ahdinkohan on seurausta maailman talousjärjestelmästä, mihin vähäväkinen valtio ei voi vaikuttaa mitenkään. Suomalainen on yksin 1500 hengen joukossa.

      • realismi

        suomen ei ainakaan kannata kasvattaa velkataakkaa typerillä päätöksillä kuten maahanmuuton lisäämisellä?


      • waler-

        Tuskin se Suomi nousee köyhiltä viemällä


      • nollauhoa

        Rahaa voi saada lisää vain muilta ottamalla. Suomalaisten määrä voi lisääntyä vain tuomalla tänne väkeä muualta.


    • JonesHenry

      "kokoomus ei olisi yksin selvinnyt hyvinvointi valtion purku talkoista ilman vasenmistoa 80 luvun lopulla oli tiedossa markinatalous eu jäsen hakemuksineen."


      Kumpikin olette valitettavasti VÄÄRÄSSÄ!


      Jos ottaisit hetkeksi sen pääsi pois Impivaaralisesta perseestäsi, ja alkaisit ajatella ja nähdä asioita ISOMMASSA mittakaavassa!

      http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/22/koivisto-painosti-oikeuslaitosta/200813935/12

      http://pankkikriisi.blogspot.fi/2008/11/koiviston-konklaavi-salatut-sopimukset.html

      http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi


      Suomalaista "hyvinvointivaltiota" ei purettu siksi, että joku Pressa tai Kokkaripolitiikko niin halusi! Yhteiskuntarauha maailman ehkä vakaimmassa yksi kulttuurisessa ja rotuisessa valtiossa oli liian ARVOKASTA jollekin jättiläismäiselle pyrämidihuijaukselle, josta ehkä irtoaisi pieniä murusia ennen lopullista ROMAHTAMISTA!


      Syy miksi Suomalainen ns "hyvinvointivaltio" TUHOTTIIN oli se, että se HÄIRITSI kansainvälisiä-zionisistisia-kasaaripankiireja, joiden jälkeläisiä Suomeenkin alkoi ajaantua nimen omeen Venäjän Keisarikunnan lyhyen "autonomian" ajalla. Kansainväliset KASAARIT eivät oikein tykkää itsenäisistä, yksirotuisista KANSALLISVALTIOISTA! Se häiritsee heitä melkein samalla tavalla, kuin homopedofiilia häiritsee tervehenkinen heteroperhe, jossa pikkupoika juoksentelee isän valvovan silmän alla. HE eivät pidä siitä että on kansoja joissa rodut eivä VIELÄ ole sekoittuneet! Jos se heistä ooisi kiinni, he käytännössä VÄKISIN sekoittaisivat kaikki kansat ja rodut keskenään nimen omaan IKSI että se Raamatussa on ankarasti KIELLETTY!

      "Älköön kukaan SEKASIKIÖ pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan."

      5 Mooseksen kirja 23 luku 2 jae


      Joten...tämän takia Suomen taloutta piti käytännössä TIETOISESTI HEIKENTÄÄ että saataisiin maa mukaan ns Eurostoliittoon Sitten alettiinkin RIKKOA ns "oman klubin sääntöjöä" ja sopimuksia...ja KAS KAS! Nyt Suomen rahasta ja sen painamisesta päättävätkin nuo meidän niin tuntemamme ja "rakastavamme" kansainväliset-kasaarikauppiaat! Myös raja ja maahanmuuttopolitiikasta! Arvaas vaan, miksi yksirotuista ja kansaista ja JAPANIA nyt härnätään ja ahdistellaan tällä ns "vapaakauppa sopimuksella"

      http://www.japantoday.com/category/politics/view/pacific-trade-ministers-announce-progress-in-hawaii-talks


      Eli...Suomi oli käytännössä "liian onnellinen" yksirotuisena kansakuntana, joten asialle täytyi...lainatakseni erästä hyvin kuuluisaa Suomalaista politiikkoa "tehdä jotain"

      http://mvlehti.net/2015/05/25/17-vuotias-abbas-amin-raiskasi-14-vuotiaan-urheilupuistossa


      Ja nyt on todellakkin TEHTY! Ennen vanhaan tämä porukka tunnettiin SAATANAN LAPSINA ennen toista maailmansotaa "Holokaustia" ja "Poliittista korrektiutta"

      "Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

      Johanneksen Evankeliumi 8 luku 44 jae

      • wergtyhre

        Näinkö?


    • dszfsfd

      Silloin voitiin hyvin koska maassa ei vielä ollut neegereitä ja ählämeitä

      90-luulla kaikki muuttui ja maa muuttui pahoinvointivaltioksi somali-invaasion jälkeen

      • waler-

        Mikälie hallituksen suomalaisuuden sekä kantasuomalaisuuden ero.
        Onko käsitys eliitistä sekä rupusakista?Joka tapauksessa Suomea tuhotaan vauhdilla,ja se on sääli.


    • sairas_yhtälö

      Hyvinvointi loppui siihen kun ensimmäiset elintaso pakolaiset saapuivat Suomeen elelemään verorahoilla leveästi.

    • se_ei_palaa

      Monikulttuuri tuhosi ihanan Suomen.

      • hyysäreilleNappiNaamaan

        Tai siis mokuttajat. Breivik oli sittenkin oikeassa...?


    • hupsistahuijaa

      upsis

    • ne_on_turhia

      Jokainen elintasopakolainen alentaa hyvinvointiamme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe