Rantasipistä pakolaisten vastaanottokeskus?

Pontus_100

Joku ehdotti Aamupostissa, että Rantasipistä tehtäisiin pakolaisten vastaanottokeskus? Tämä kuulemma toisi tuloja ja työpaikkoja Hyvinkäälle.

Mitä mieltä olette? Mikä on Rantasipin tulevaisuus?

45

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mustatakkinen.asemalta

      Rantasipi lopettaa toimintansa Hyvinkäällä vuoden vaihteessa. Siinä se "tulevaisuus". Mitä kiinteistön omistaja kohteelle tekee on vain heidän tiedossaan. Vastaanottokeskuksia on perustettu ja lakkautettu tilanteen mukaan ympäri Suomen. Tuskin kiinteistön omistaja haluaa omistamansa kohteen lahoavan pystyyn.

    • OnTämäSöpöä

      Sitten vois vielä laittaa toimintaan Sipin yökerhon, että pääsevät muukalaiset joraamaan ja lysti juomat valtion piikkiin tottakai, kuin myös muukin ylläpito. Suosittelen tätä monikulttuurista unelmaansa haaveileville ja eläville alkamaan netin MV-lehden aktiivista seuraamista. Tätä monikulttuurisuuden "onnea" seurataan tässä lehdessä rehellisin silmin ja aitoa fakta tietoja käyttäen.

    • Kyynikko

      Hyvinkää rikastuu, hienoa. Valoja voisi samalla vähentää puistoissa

    • Katse_eteenpäin

      Tällä on työllistävä vaikutus ja Hyvinkään maine paranee kun otamme vastaan pakolaisia. Olisi mukava nähdä Hyvinkään katukuvassa enemmän kansainvälistä porukkaa esim. Afrikkalaista kulttuuria rumpujen soiton ja tanssin muodossa. Meidän ei tule olla rasisteja, eikä syrjiä esim afrikasta tulleita. He ovat tänne tervetulleita. Jokainen voisi tutustua pakolaisiin ottamalla yhden kotiinsa jotta he sopeutuisivat tänne.

      • Eiikinäenää

        Kolme vuotta asuin samassa talossa afrikasta tulleen perheen kanssa. Olihan se mukavaa kun väriä tuli ja sitä musiikkiakin, mutta työt siinä kyllä kärsi kun sitä musiikkia soitettiin klo. 22-10. Ei uskaltanut rasismin pelossa isännöitsijä pitkiin aikoihin asiaan puuttua. Kun tämä perhe lopulta muutti Helsinkiin, mies huusi pihalla dramaattisesti:" saatanan rasistit" Että sellanen rikastajaperhe.


      • BongoBongo

        Mene kuule sinne Afrikkaan kuuntelemaan niitä rumpujasi.


    • VoihanViddu

      Monikulttuurinen Suomi on syvältä,:ei mulla muuta ...Stubbi.

    • Jussi261

      Siellähän voisi mamuille esiintyä YK:n hyvän tahdon hölmö Mikko Kuustonen, sais sekin pari keikkaa vuodessa...

    • kuuu

      Juu, sinne vaan, siihen sais sitten kunnon montunkin aikaiseksi

    • Näinhänseonjuu

      ..urpot

    • Urpoilua

      Vihervassu suvakki itkee.

    • Ggggggggg

      Jos pakolaiset tulee Rantasipiin, voidaan Sveitsin lenkkipolut unohtaa. Kukaan nainen ei sen jälkeen uskalla metsissä yksin lenkkeillä! Ihan varmuudella rikokset lisääntyy.
      Rantasipistä voisi tehdä palvelutalon vanhuksille. Pakolaisia en halua Hyvinkäälle, koska heidän mukanaan tulee ongelmia.

    • Vilppulanurho

      Hyvinkää tuhoutuu, jos tuollainen vastaanottokeskus tulee sinne.

      Siinähän on Sveitsin lukiokin ihan lähellä, hyvää saalistusmaastoa raiskaajasompansseille. Saati sitten ne lenkkipolut siinä vieressä.

      Kuka kustantaisi edes Hyvinkääläisten tyttöjen pippurisumutteet ? Valtioko ?

      Kannattaisi tehdä samalla myös poliisiaseman sellien laajennus. Pidätettyjä "natseja" tulee olemaan pidätys-sellit täynnä, kun Hyvinkääläiset alkavat puolustautumaan.

      Samalla Hyvinkääläisten kauppojen olisi syytä varautua ulkomaalaistulvaan ja niiden näpistelypuuhiin.

    • PäinPersettäMenee
    • Ihmeellistä

      Jos valtiolla on sitä rahaa jaettavaksi tuosta vaan niin miksi se vaatii pakolaisten ottamista? Eikö sitä rahaa voisi jakaa Hyvinkään ja sen asukkaiden kehittämiseen pakolaisia jotka tuovat vain KULUJA lisää ja romuttavat talouden (vrt. Lieksa).

      Monet suomalaiset paiskivat hommia perse ruvella, eivätkä rahat riitä tälläiseen luksukseen. Mutta toki valtio on valmis majoittamaan toiselta puolelta maailmaa tulevia elintasopakolaisia 5 tähden hotelliin.

      Sijoitusyhtiö CapMan taitaa kääriä hyvän tilin.

      • Pakko-osoitetut

        Ei valtiolla ole lainkaan "tuosta noin vaan" jaettavaa , mutta EU pakottaa ottamaan eri syistä tänne tulevia. Suomen hallitus yritti toppuutella, kun puutetta on ihmisillä täälläkin, mutta pakko oli ottaa. Eri terveyspalveluille tulee tietysti oma ohituskaista.


    • pakoonkorpeen

      Meinaatko et he käy sitte siinä vieressä Seranassa virkistymässä yhessä "rikkaitten" Venäläisten kanssa? Valtion kustannuksella.
      Vaan missäs nää Venäläiset sitte asuis?
      Kun käyvät noin kerran vuodessa täyttämässä sen Rantasipin?

    • KaruArkinenTotuus

      Vaikka ei Isis täällä (vielä) mellastakaan, niin näiden tiettyjen maiden tapakulttuuri naisia ja lapsia kohtaan saattaa lieveilmiöineen tänne meillekin pahimmillaan pesiytyä, jos lähi-idästä tullut porukka populaationa täällä kasvaa. Sen lisäksi, että lenkkipolulla voi joutua ahdistelun kohteeksi pitääkö tässä alkaa pelkäämään lapsostenkin puolesta? http://mvlehti.net/2015/08/05/isisin-hinta-1-9-vuotias-165-euroa/

    • Monikulttuurinenshokki
    • OnneksiOlkoonKokoSuomi

      Tuon äsköisen jutun luettuaan Suomalaiset vanhemmat, joiden alaikäinen, tai peräti täysikäinen tytär seurustelee nyt juuri lähi-idästä tulleen poikaystävänsä kanssa saa nyt isi ja äiti vähän jännitystä elämäänsä. Näitä Suomi tyttö lähi-idän prinssi pareja toki meinaan on.

      Jos joku kaunispäivä oma tytär ja hänen oma kulta mussukka on hävinneet maisemista voi isi ja äiti ehkä herätä monikulttuurisuuden ihanuuteen, tai paremminkin siitä seuranneeseen todellisuuteen tässä tapauksessa.

      Sitten saattaa tulla äsköisen linkin kaltainen yhteydenotto tyttäreltä jostain aavikon laidalta. Pahimmassa tapauksessa tytär myydään uudestaan ja uudestaan eri miehille siellä jossain ja joutuu siis olemaan lopulta satojen eri miesten seksileluna ja kotiorjana.

      (Varmaan jokaisen isän pahin painajainen omasta tyttärestään, tietty äidinkin) Lisäksi tyttären näkemisestä ei ole enää mitään takeita isulille ja äitykälle, voipi tulla siis ikävä ja iso. Ja jää lapsenlapset yms. Perheen kanssa olo haaveeksi.

      Pahoinpitely, hengenlähtö voi myös olla vaarana tyttärellä. Monikulttuurin rikkauksia ja seuraamuksia tässä nyt sitten tarjolla todistusten kera, kuin edellinen linkki näyttää.

      Ei mulla muuta.

    • minterska

      Älkäähän nyt, sieltä tulis 20 - 30 vuotiaita vetreitä miehiä tänne töitä tekemään ja veroja maksamaan. Uudet kulttuurit ja uskonnot on rikkaus, joihin pitää suhtautua avoimesti ja hyväksyvästi. He jättävät vaimot ja perheet kauas kotimaahan ja täältä sitten lähettävät kovalla työllä ansaitsemiaan varoja kotiin, rikastuttamaan elämää siellä. Mikä sen mukavampaa olis kuin lenkkeillä syysiltana Sveitsissä, kun tummat poijaat valkoiset pupillit vilkkuen kulkisivat siellä polulla isolla porukalla. Kerrankin suominainen kokis itsensä kauniiksi ja halutuksi. He mahdollisesti tulevat kulttuurista jossa naisia kohdellaan eri tavalla kuin täällä, mutta hei asennetta ja ymmärrystä, "maassa maan tavalla" on muutenkin jo niin klisee...

    • Silmien_avausta

      Taidat olla raiskaus-fetissi fantasiasta jonkinverran unelmoiva ja itsesi seinäkukkaseksi kokeva jolla nyt vihdoin mahdollisuus saada pippeliä ja vielä useammalta yhtäaikaa ja eksoottisuus lisä vielä kaupan päälle. No makunsa kullakin.

      Eihän siinä mitään, mutta kun tuolla on vähänväliä uutisia, kun alaikäisiä Suomalaisia ja Eurooppalaisia tyttö lapsia on ahdisteltu ja osa pedo-raiskattu maahanmuuttajien toimesta. Monikaan näistä uhreiksi joutuneista tyttö lapsosista ei ole onnenhetkeä ja jatkuvampaa huumaa näistä tapahtuneista sydämmeensä saanut.

      Lisäksi et näemmä ole pahemmin huolissasi Suomalais ugrilaisten miesten ja naisten ja heidän jälkeläisten työllistymisestä tulevaisuudessa ja mihin Eurooppa ja Suomi tätä menoa on alistumassa. Asioissa näissä on monia muitakin hankaluuksia.

      Perehdypä hieman vaikka tähän,, Yleisen median, Iltasanomien, Helsingin Sanomien ja Iltalehden punavihreältä-yli vallalta ja kiihko-suvaitsevaista linjaa häärääviltä toimittajilta vapaata rehellisempää uutis kanavaa, tämä voi avata ehkä silmiäsi: http://mvlehti.

      • Silmänsä_jo_avannut

        Joo, kyllä näin on. Vähemmän punavihreää huttua ja yli menevää lammasmaista suvakki ajattelua. Totuus tekee joskus kipeää, mutta rehellisyys voittakoon: http://mvlehti.net/


    • Fagotto
      • Hyvin.viisasta

        Ei mitään. Pakkokirjautumista vaaditaan. Riihimäellä asiasta riemuitaan, koska aluesairaalan jotkut tilat kelpaavat majoitukseen. Sairaalahan lakkautetaan ja ralli Hämeenlinnaan lisääntyy.


    • pressantekijä

      Zimbabwen mugabe on aikonu ostaa rantasipin.

    • pxdgfgj

      Lukekaa tuota kirkkonummi palstaa. Kirkkonummella odotettu kieli pitkällä sotalapsien saapumista, tulikin vain satoja partasuisia äijän roikaleita muotivaatteissa älypuhelimet kourassa röökiä vedellen. Sitten pitää vielä olla tiskarit ja palvelijat heille. Tämä case rantasipi on estettävä, tai sama tapahtuu täälläkin

    • vihersosiaalinenhyvä

      Ei kun tämä on ihan ok. Me vihervasurit kannatamme tätä. Meidän tulee ottaa myös vastuu tästä ja olla suvaitsevaisia. Nämä miehet tarvitsevat selvästi apuamme. Emme voi kieltäytyä tästä.

    • Mikseimamuja

      Tervetuloa! Vähän eloa tänne Talvisillan rauhaan. Aion sauvakävellä Sveitsissä niin kuin ennenkin enkä pelkää yhtään.

    • ArmotontaMenoa

      Ei voi muuta sanoa, kuin että monet Euroopan maat ja Suomi oikein etunenässä kera pääministerin laupeuden ylistyksessään asuntonsa kanssa on todella sinisilmäistä ja lammasmaista naivia porukkaa.

      Sääli uutiset valtamediassa pakolaistulvasta ja manipulointi tekee tehtävänsä. Somen peukaloitu "sananvapaus" jossa saa olla vain tiettyä mieltä, kaikki muu sensuroidaan enemmän ja vähemmän ja se kritiikki onkin nyt sitten vihapuhetta ja rasismia ja jengi nielee tän aivopesun.

      Tuosta pakolaistulvasta ei edes kovin iso määrä tule itse Syyriasta, tai jostain toisesta kriisi pesäkkeestä. Tämä porukka joka tulee tänne on maksanut tuhansia ---- kymmeneen tuhanteen asti, ehkä enemmänkin euroja matkastaan keski ja pohjois Eurooppaan.

      Moni Turkista ja Albanian liepeiltä tosiasiassa tulleita, sekä Etelä Euroopassa lymyilleitä jo valmiiksi. Aitoa hätää kärsiviä ehkä n. 30% prosenttia koko sakista. Joku sanois tuotakin liian yläkanttiin menneeksi prosentti luvuksi.

      Kaikki muut 70% pakolaisista ensinnäkin elintasopakolaisia ja enemmän ja vähemmän vilunki juttuja itkien liikkeellä ja sinisilmäiset hyväuskoiset Eurooppalaiset ja varsinkin sen kaikista laupeimmat helpoimmin höplästä vedettävä Skandinavian kansat uskoo koko pajunköyden, median aivopesemänä.

      Liikkeellä on paljon paikallisia lähinnä kriminaaleja, sekä Isis jengiä, joka tahtoo soluttautua muualle ja muuta täysin muslimi-roskasakkia kohti pohjoisen lihapatoja. Ja jengi uskoo täällä koko näytelmän ja nämä tulijat kyllä haistavat hyvän hyväksikäyttö kohteen, eli meidät. I-phonet, sun muut vekottimet -puskaradiot on kyllä pitänyt huolen että tieto muukalaisilla kulkee.

      Kun jos uskaltaa edes tutkia kolikon toista puolta ja olla vielä valta mediaa ja yleisen lammas ilmapiirin kanssa eri mieltä ja vastaan on automaattisesti sitten rasisti. Jännä taikasana tämä rasisti ja vihapuhe, näillä on hyvä hallita ja tehdä suvakkien taikoja meihin.

      Jengi pelkää niin paljon sitä rasistin leimaa, että suostuu suvaitsevaiston vallalla olevaan ajatusmuotiin ja laittaa aivotoimintansa lepäämään ja ei yksinkertaisesti ajattele. Ei edes välitä tutkia sitä kolikon toista puolta. Onneksi joillakin leikkaa ja osaavat valta median vaaleanpunaisen satuilun lisäksi tutkia uusia vaihtoehto medioita, joissa on vielä sananvapaus ja aitoja uutisia.

      Kun seuraa valtamediaa ja vaihtoehto mediota esim. mv lehti, niin saa paremman yleiskuvan koko jutusta, mitä nyt on tapahtumassa ja alkaa silmät avautumaan, missä mennään.

    • Soinila

      Olisiko sen pakoilijakeskuksen uusi nimi sitten :RANTA SIPILÄ

    • Mamutusta

      EI, satun asumaan lähellä ja salin kaverit samaa mieltä, voi tulla erimielisyyksiä.

    • Löysässähirressä

      Hyvinkääkin pitää kantaa vastuunsa

    • Äkäpää

      Jos lukioiden hallinnon yhdistämisessä täytyy tuhlata uuteen rakennukseen/seiniin, niin ko hotelli on jo valmis rakennus, kun kuitenkin nykyisiin lukioihin tehty investointi menee hukkaan.

    • TotuuttaTorville

      "Kun seuraa valtamediaa ja vaihtoehto mediota esim. mv lehti, niin saa paremman yleiskuvan koko jutusta, mitä nyt on tapahtumassa ja alkaa silmät avautumaan, missä mennään."
      Kumpi tekee tuosta mvlehdestä uskottavamman. Lehden ainokaisen tekijän ja päätoimittajan huume- vai bandidos-tausta?

    • uimaan123

      no, niillä on sitten lyhyt matka uimalaan

    • memain

      Ilman muuta, mutta kun tilat rempataan, pitää se huone jättää entiselleen, jossa nukarilainen äiti vietti erittäin antoisia öitään eri miesten kanssa. Voi, jos seinät osais puhua!

    • HyvinkääInternational

      Vihdoinki myös Hyvinkään kaduille saadaan Ruotsista ja Euroopasta tuttua säpinää!

    • voihyvinkäätä

      Petteri Orpo:
      "keskusten täytyy sijaita jatkossa sellaisissa paikoissa, jonne poliisi pääsee tarvittaessa nopeasti. Se taas tarkoittaa, että keskuksia ei voida perustaa maaseudulle kauaksi taajamien poliisiasemista."
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112420721422_uu.shtml

      Tämän perusteella Rantasipiin tulee entistä todennäköisemmin VOK, koska poliisiasema on vain parin minuutin ajomatkan päässä.

    • Willaboikottiin

      Joko noita tänne tulleita näkyy Willassa

    • VääräUsko

      Katselevat nököjään hintoja Citymarketissa ja Prismassa. Nuomusta partaiset lapsukaiset. Näyttää hinnat ihmetyttävän. Eipä kumma, halalia ei näy missään ja Allahin sääntöjen vastaisesti kaivettuja perunoita ei uskalla syödä, kun joutuu Helvettiin, josta puuttuu immenkalvot. Eiköhän noista moni kyllästy täällä vetelehtimiseen ja toimi: Aipodilla lentolipun tilaus ja maksu Kandahariin businessluokassa, taksilla Hki-Vantaan lentokentälle ja paluu normaalielämään kotiseudulle, jossa naisen katse on merkki, että saa yhtyä väkisin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe