Lipposen takia Suomi USA:n pakotelistalle?

nolo-päätös-uralle

Nyt se nähdään miksi Paavo "Finland is number one" Lipposen USA:n kainalossa kyörääminen ei auttanut kun samaan aikaan Lipponen itse sponsoroi suomalaisvenäläistä taloudellista yhteistyötä (sinänsä aivan oikeaa toimintaa). Nyt Suomi on joutumassa yhä suuremmassa määrin USA:n pakotelistalle.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ertqertert

      Suomesta ei joutunut pakotelistalle muuta kuin joku ryssä Rotenberg, joka on saanut Suomen passin, ja lisäksi joku mafian kanssa kauppaa käyvä itäsuomalainen "liikemies"

      • dfgererer

        Suomessa toimivia firmoja joissa on suomalaisia työntekijöitä on jo joutunut pakolistalle. Lukuisat investoinnit uhkaavat kaatua, mm. Teemu Selänteen kaavailema jäähalli Kirkkonummelle.


      • reterre
        dfgererer kirjoitti:

        Suomessa toimivia firmoja joissa on suomalaisia työntekijöitä on jo joutunut pakolistalle. Lukuisat investoinnit uhkaavat kaatua, mm. Teemu Selänteen kaavailema jäähalli Kirkkonummelle.

        Ne on ryssän firmoja joissa ryssät työskentelee. Joutaakin maasta pois sellaiset. Hyvä USA!


    • taavi_tuhmelo

      Mikä on pakotelista?

    • sdfesdfsdfs

      Täällä ei ole ollut kovin hyvää käsitystä siitä minkälaista "kumppanuus" todellisuudessa Yhdysvaltojen talouspoliittisen eliitin kanssa on - siitä ottaa pienempi kumppani hittiä tuon tuostakin.

      Britannia on entinen suurvalta mutta joutui luopumaan korkealuokkaisesta lentokoneteollisuudestaan erikoiskumppaninsa kertoessa mitä koneita armeija jatkossa pelkästään käyttää. Britannia on pitkäli menettänyt teollisuutensa kumppanuuden seurauksena.

    • valintojenmaailma

      Suomen pitäisi irtaantua Venäjän vaikutuspiiristä niin kauas kuin on vain mahdollista. Aletaan tekemään kauppaa ennemmin vaikka Kiinan, Intian ja Turkin kanssa jos onnistuu. Venäjän-kauppa voitaisiin kuolettaa kokonaan jos samat tuotot saa muitakin reittejä pitkin.

      • SuomipoisUkrainasta

        Niin juuri. Emmehän halua enempää pakotteita osaksemme.
        Voisiko joku vielä ystävällisesti kertoa, miten Suomen kaupalliset suhteet Venäjään vaikuttavat USA:n asettamiin pakotteisiin?
        Ehkä Suomen pitäisi lopettaa sotatoimensa Ukrainassa?


      • valintojenmaailma
        SuomipoisUkrainasta kirjoitti:

        Niin juuri. Emmehän halua enempää pakotteita osaksemme.
        Voisiko joku vielä ystävällisesti kertoa, miten Suomen kaupalliset suhteet Venäjään vaikuttavat USA:n asettamiin pakotteisiin?
        Ehkä Suomen pitäisi lopettaa sotatoimensa Ukrainassa?

        Jos kaveeraamme liikaa tekopyhien ja väkivaltaisten roistovaltioiden kuten Venäjän kanssa niin siitä tulee seuraamuksia. Kauppasuhteita ym. veljeilyä Venäjän kanssa tulee karsia kovalla kädellä jos panoksena on kansamme itsenäisyys ja tulevaisuus. Pakotelistalle joutuneet venäläiset tai venäläismieliset liikemiehet tulee potkia ulos Suomesta jotta Suomea ei aleta pitää Venäjän pikku satelliittivaltiona joka piilottelee talousrikollisia minkä kerkiää.


    • mouhau

      Tässä taas esimerkk siitä miten monikulttuurisuus johtaa aina hankaluuksiin, köyhyyteen, kurjuuteen, sotiin, kiristyksiin, jatkuvaan vittuiluun, valehteluun, varastamiseen, kieroiluun, talouden ja kulttuurin ryöstämiseen, tukahduttamiseen ja lopulta tuhoamiseen. Suomi on nyt tiellä, joka johtaa tuhoon. Nousua ei ole tulossa. Ensin jenkit auttoivat Nkian tuhoon soluttaumalla ja lopulta valtaamalla johtopaikat ja päätösvallan itselleen. Muuta tarkoitusta heillä ei ollut kuin Nokian ryöstö ja tuhoaminen. Samaan aikaan Ollila jakoi haastatteluaj vittuaine ilme kasvoilaan ja runkkaili tiedetysti homoklubeissa pienä eväänsä. Ja nyt: Luuletteko m ihan oikeasti, että Rotenbergit ovat Suomen ystäviä, tekevät hyviä tekoja Suomea kohtaan? Ne, jotka luulevat ovat halpamaisia pässejä eli hjallis pallis harkimoita, tämän maan todellisia moukkia. Suuri kusetus ja kassan tyhjennys nyt käynnissä. Hallitus sen takaajana.

    • USAonSika

      Tällä ei ole mitään tekemistä monikulttuurisuuden kanssa. USA yrittää vain saada meitä ahtaalle jotta liityttäisiin Natoon.

      • USAonmitäon

        Niin, paras keino saada toisen mielenkiinto heräämään on jonkun sortin diskriminointi ja toisen sisäisiin asioihin puuttuminen. Eihän suurvalta voi olla väärässä. Natot ja kaikki. Kyllä me varmaan taas ollaan itse väärässä ja meidän täytyy hattu kädessä mennä pyytämään anteeksi sitä, että joku meistä on asetettu pakotelistalle. Kuka käski meidän mennä osallistumaan Venäjän toimintaan Ukrainassa.


    • alkaaollasitäpaitsi

      Nordstreamiin voi suhtautua varauksella.

    • ohion

      Poliisi ampui miestä päähän rekisterikilven takia.

    • KysynVaan

      " Pakotteita ei ole tarkoitettu pysyviksi, mutta ne ovat yksi vahva työkalu kriisin ratkaisemiseksi, hän totesi lehdistöpuhelussa."

      Pakotteet ei ratkaise yhtään mitään. Sen sijaan maailmasta tulee koko ajan turvattomampi. Koko ajan sotaisampi.
      Kyllä olisi monta kertaa ollut aihetta laittaa Usa samanlaisiin pakotteisiin. Samoin moni muu maa.

      "Niin yksinkertaista kun se onkin , että Putin vetäisi miehensä pois Ukrainan alueelta niin pakotteet loppuisivat ja Venäjän talouskin parantuisi."

      Jos venäläiset (ja samalla toivottavasti myös kaikki muut vieraat kansalaiset) lähtisi ukrainasta - luuletteko että Ukrainassa vallitsisi rauha ja kaikki olisivat tyytyväisiä ja kehittäisivät maataan yhtenä kansana ahkerasti ja rehellisesti tulevaisuuden menestystä varten.
      Niinkö todella luulette? Että siellä olisi kaikki hyvin jos venäjää ei olisi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe