juoksupojat

mielialalääkkeet

Kuka aloittaakin Mielialalääkkeet. Sen jälkeen voitte hetken....olla "piristyneempiä",-ja myöhemmin. ,.....-olette ainoastaan koukussa !!(vrt."huumeet),siitä eteenpäin Persoonnallisuus muuttuu,ja karkotatte loputkin, -ehkäpä ainoatkin Ystävät Lähipiiristänne.

Näin se menee.

Tiedoksi myös esim. Lääke Sympalta,- Tuoteseloste!!,- Itsemurhariski.
Miettikää,ennenkuin teette niinkuin,-Lääkäri määrää.
Hei,hetkinen....,lääkrärithän määrää "mitä vaan,v....ttu###,koska nehän on Lääketehtaiden Juoksupoikia,ja saavat Kiitettävän Korvauksen Lääketehtailta. Siinä se.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SSRIpopsija

      Kaikissa lääkkeissä on haittapuolensa. Mutta onpahan niistä hyötyäkin monelle. Sosiaalisissapeloista tai masennusta kärsivien elämä, jos ei lähde nousemaan alkaa olemaan suuri riski työkyvyttömyyteen tai itsemurhiin. Itse olen vuosi syönyt sertraliinia pelkoihin ja masennukseen. Jos en olisi lääkkeitä saanut olisin luultavasti sairaselääkkeellä tai vainaa. Lääkkeitten turvin pystyn elämään norm. elämää, joten kuka voi sanoa ,että lopeta tuon myrkyn käyttö? Vastuutonta demonisoida lääkkeitä, ilman minkäälaisia kokemuksia. Ehkä juuri sellaiset ihmiset tälläkin palstalla heittelee valheellisia puolitotuuksia, joilla ei ole koskaan ollut masennusta. Masennus on sairautena tappava tauti pahimmillaan. Jos lääkkeistä on selvää apua, niitä tulee kiitollisena popsia niinkauon kun tarvii. Tilanne on vain niin että tabuja popsitaan, ei huvikseen, vaan pakosta.

      • tietoinen_valinta

        Kaikki tietävät, että lääkkeistä saa sekä toivottuja vaikutuksia että ei toivottuja. Sehän on selvää. Nyt kuitenkin puhutaan siitä onko lääkkeiden kaikki vaikutukset kerrottu kuluttajalle rehellisesti ennen käyttöönottopäätöstä. Näin ei ole tapahtunut psykiatrian alalla. Ihmiset ottavat käyttöönsä lääkeaineita, joiden vaikutuksista ja siten riskeistä tietävät vähän tai ei ollenkaan.

        Kenenkään on mahdoton tietää mitä sinulle tai tuhansille muille olisi tapahtunut, jos he eivät olisi lähteneet pilleritielle tai saaneet erilaista apua ongelmiinsa. Sinäkin olet ollut masentunut ja peloissasi jostakin syystä, mutta arvelisin, että ongelman syihin ei ole lähdetty kohdallasi puuttumaan vaan tunnemaailmasi, peloista ahdistukseen on ainoastaan lamattu pois psykoaktiivisin ainein ("masennuslääkkein"). Siinä ei sinänsä mitä pahaa ole mitä vastustaisin millään tavalla, mutta kyseenalaistan sellaisen toiminnan standardikäytäntönä terveydenhuollossamme. Huumereseptien kirjoitus elämän huoliin ei kuulosta omaan korvaan vastuulliselta ja järkevältä toiminnalta.

        Teet vastaavien keskusteluiden perusvirheen olettamalla, että kritisoijat tai muuta ehdottavat kirjoittajat eivät olisi itse kokeneet vastaavaa henkistä kärsimystä. Sillä tavalla on helppo sivuuttaa asiallinen toisinajattelu joka asiassa. Ehkä tällä palstalla kritisoivia kommentteja heittelevät juuri ne, jotka ovat jo ansaan menneen, joutuneet kärsimään ja yrittävät nyt varoittaa seuraavia.

        Masennus ei ole sairaus vaan tunne, kokemus tai reaktio, miten jokainen missäkin yhteydessä sen nyt haluaa muotoilla. Siten masennus ei voi tappaa. Tarkoittanet ennemminkin, että henkilö joka voi kovin huonsti voi päätyä siihen lopputulokseen, että olisi mielummin kuollut kuin elossa, koska elämä on muuttunut kärsimiseksi. Silloin ihmiset voivat päätyä lopettamaan elämänsä eli tekemään itsemurhan. Itsemurha on kuitenkin itse valittu, kuten nimikin jo kertoo eikä sitä siten voi verrata esimerkiksi syövän aiheuttamaan kuolemaan. Syövän kohdalla kuolemaansa ei voi valita, luonto päättää.

        Korostan vielä kerran, että jokaisen saa tehdä elämällään kuten itse parhaaksi näkee. Sen takia huumeita käytetään, että niistä tulee parempi olo. Ei ihmiset muutoin joisi alkoholia, nielisi SSRI:tä tai piikittäisi heroiinia. On kuitenkin fiksua tietää mihin peliin lähtee ennen kuin tekee päätöksiä, koska, kuten kaikkien soisi tiedostavan, huumeiden käyttöön liityy merkittäviä terveysriskejä.


      • atwe4

        "On kuitenkin fiksua tietää mihin peliin lähtee ennen kuin tekee päätöksiä, koska, kuten kaikkien soisi tiedostavan, huumeiden käyttöön liityy merkittäviä terveysriskejä."

        Eikä aina välttämättä niinkään mitään varsinaisesti terveyteen vaikuttavaa, mutta erilaiset kemikaalit käy ihmisen päähän ja ne muuttaa niitä asioita mitä itse pitää tärkeänä ja keikuttaa ns. venättä, joten elämästä tulee epävakaampaa. Voi seurata kaikenlaisia elämänmuutoksia. Tämä pätee myös SSRI - lääkkeisiin ja kaikkiin muihinkin pillereihin jotka jotenkin keskushermostoon vaikuttaa.


      • SSRIpopsija

        >>>Sinäkin olet ollut masentunut ja peloissasi jostakin syystä, mutta arvelisin, että ongelman syihin ei ole lähdetty kohdallasi puuttumaan vaan tunnemaailmasi, peloista ahdistukseen on ainoastaan lamattu pois psykoaktiivisin ainein ("masennuslääkkein").>>>

        Paljolti rahakysymys, ei kaikilla ole varaa 15kplx70e psykoterapiaa. Totta että psykoterapia olisi parasta, mutta ei sekään sulje pois sopivia masennuslääkkeitä masennuksen hoidossa. Monelle ne toimivat kainalosauvoina pahimman yli, mutta osa joutuu käyttään lääkkeitä lopun elämän.

        >>>Masennus ei ole sairaus vaan tunne, kokemus tai reaktio, miten jokainen missäkin yhteydessä sen nyt haluaa muotoilla.>>>

        Syötät mutua. Sanotko diabeetikolle samoin, että kyse ei ole sairaudesta?? Masennus luokitellaan sairaudeksi. Välittäjä-aine (kemiallinen) häiriö. Josta seuraa tunnepuolen synkkyyttä/epätoivoa. Eri asia on norm tunne reaktiot (hallittavissa) olevat . Oikeassa masennuksessa kontrolointi pettää ja katoaa, ihminen vajoaa alakuloon ja se jää läsnäksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe