Miksi lisää pakolaisia?

Terminaattori

Kun niitä ei ole pakko vastaanottaa? Sieltä tulee enimmäkseen nuoria miehiä jotka hakevat vain rahallista hyötyä. Mafia on kaiken takana. Tämä ei ole rasismia vaan puhdasta kritiikkiä! Miksei apua voida viedä paikan päälle?

55

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vituttaakopientäoravaa

      Olet täysin oikeassa, noista emme pääse koskaan eroon sikiävät ja valtaavat maan, ja kun tiedetään heidän työintonsa jota ei ole, niin sehän on suomen loppu, vaikka nyt alussa meiltä rivikansalaisilta lypsetäänkin kaikin mahdollisin keinoin heille rahaa, ei välitetä suomalaisten hyvinvoinnista vaan noiden loiseläjien, meillä ei riitä raha millään ja heitä työnnetään lappiin sitten leikataan asumistukea jopa 200e.a jotta pohjoisen kunnat joutuvat sitten elättämään heidät ja suomalaistenkin on mentävä sossun luukulle.

    • kauhuissaan

      Kemijärvellä nähty:Neekeri! Herätkää pitäkää ovet lukossa ja koirat sisällä.Ulkovalot kannattaa asentaa;liiketunnistimella.

      • voiiimahotooon

        Oikeestikko ? No mitä pirua sen kaa sitte tehtäis.Nehän leviäävät kun kuppa Töölössä.Milläs kuvittelette niistä pääsevänne eroon ?


    • Kristitty6

      Mitä vittua?

    • inhottaa

      Herää kysumys;kuinka pitkä työkokemus ja missä ammatissa?Parikymmentä raiskausta ja kaljavarkauksia.Suomessahan se vastaa inisnöörin koulutusta!

      • perluskooni_

        Älä nyt höpötä,nehän on koneinsinöörejä kaikki.Niin tai anakin Lieksaan tuleet somalit oli kaikki koneinsinöörejä.Todistukset oli vain siinä kiireessä jääneet ottamatta mukaan.


      • tulilanka
        perluskooni_ kirjoitti:

        Älä nyt höpötä,nehän on koneinsinöörejä kaikki.Niin tai anakin Lieksaan tuleet somalit oli kaikki koneinsinöörejä.Todistukset oli vain siinä kiireessä jääneet ottamatta mukaan.

        Taitavat olla ISIKSEN pommi.


    • Suomalainenunelma

      En ennen tiennyt, että meitä uhkaa painajainen. Nyt tiedän. Kiitos Immosen. En ole ennen äänestänyt persuja. Nyt äänestän, jos persut antavat tukea Immoselle puoluekokouksessa. Sanotaan, että maahanmuuttajilla samat toimeentulotuki ja muut etuudet kuin kantasuomalaisilla. Ei pidä paikkaansa. Maahanmuuttaja saa tulkkipalvelut, ei tarvitse selitellä mitään eikä kerätä lippuja eikä lappuja sossua varten. Asiat hoituvat sutjakkaasti ilman saivartelua. Ei tartte osata kuin yksi suomen sana "kylttyyri" niin kaikki hoituu. Kiltit sossutädit hoitavat kaiken alkaen lastenvaunuista, jotka eivät ole käytettyjä vaan tuliterät uudet. Eivät kyllä tykkää Kempan kaduilla työnnellä vaunuja, vaan pitää päästä Helsinkiin. Eikä muuten Helsingistä mikä tahansa asunto kelpaa, osaavat vaatia. Sitten vain Punavuoreen työntelemään vaunuja, esittelemään suomalaisten unelmaa.

    • Tähänontultu

      Eritrean presidentin mukaan rikollisjärjestöt kuskaavat ihmisiä Eurooppaan maksua vastaan. Siellä kehuskellaan länsimaiden sosiaaliturvalla ja ihmiset siellä keräävät rahaa kokoon, jotta joku suvun nuorista miehistä lähtisi matkalle. Perheenyhdistämisohjelman puitteissa suku saadaan perille Eurooppaan virallisia lentoreittejä pitkin. Eikö voisi näitä ihmisiä auttaa, jos tarvetta on heidän kotimaassaan? Miksi heidät pitää siirtää tänne pohjoiseen. Eräs afrikkalainen kertoi minulle, että vaikka Afrikassa elintaso on matalampi kuin meillä niin Afrikka on paras paikka afrikkalaiselle asua.Olen samaa mieltä. Samoin muslimit voisivat tapella keskenään omalla kotiseudullaan. Kaikenlainen väkivalta, naisten alistaminen on niin syvällä heidän kulttuurissaan, että minkäänlainen kotoutus ei tule onnistumaan. Eihän sitä edes yritetä. Suomalainen unelma näyttää olevan, että joudumme pokkuroimaan heidän kulttuuriaan tai muuten ollaan rasisteja,natseja,fasisteja jne..

    • KiitosSiitä

      Kemijärven päättäjät ovat fiksuja. Tänne ei tulla yhteiskunnanelätiksi koska yheiskunta on sama kuin suomalaiset.

    • tehoahommaan

      Asiaan pitäisi puuttua tehokkaasti. Kun täällä ollaan sitä mieltä, että tulevat vain sosiaalietuisuuksia rahastamaan. Eikö tehokkainta olisi siinä tapauksessa poistaa sosiaalietuudet, silloin niillä ei olisi enää syytä tänne tulla ?
      Jotta asiaa ei voisi mitenkään kiertää, pitäisi kaikki tulonsiirrot poistaa kaikilta, myös meiltä kantaväestöön kuuluvilta. Jokainen tulkoon toimeen omillaan, niin oli ennen.
      Kun poistamme tuon houkutuksen, niin luultavasti pakolaisvirta vähenee entisestään, ja sitten täällä asuu tuo Immosen haluama ahkera itsenäinen kansa.
      Siis sosiaalituki pois kaikilta !

      • hyväajatus

        Tuossa on jo järkeä. Ei tule kurjat kateellisiksi toisilleen, kun kukaan ei saa tulonsiirtoja, valtio voisi keventää verotusta, koska säästäisi valtavasti rahaa, talous lähtisi nousuun, ja köyhät joutuisivat hakeutumaan töihin. Työpaikkoja tulisi lisää talouskasvun myötä, joten sekään ei olisi syy, että ei töitä löytyisi. Samalla kun paskaduunit alkaisivat kelvata meidän kurjille, niin työvoiman ulkoa tuottamisen tarve vähenisi, jopa marjat kerättäisiin kantaväestön voimin, kun joka lantti pitäisi itse ansaita. Näin pääsisimme takaisin siihen onnelaan, jonka olemme nykyajan myötä menettäneet.


      • Kfkfkfj

        Miten meinasit itse sitten pärjätä? Tuliko mieleen miettiä sitä?


    • Mullaonunelma

      Heittäytyisimmekö kaikki tukien varaan. Vaikka se kansalaispalkka. Kyllä siinä voisi lisäksi poimia marjoja ja sieniä. Oikeastaan ei tartte ihminen juuri mitään. Pärjää vähemmällä. Ja jos ei pärjää niin soskuun. Oltaisiin samalla viivalla maahanmuuttajien kanssa. Eikä tartte mitään lainoja ihmisellä olla. Vuokra-asunto on ihan hyvä. Ei tartte ite korjata eikä maksaa korjauksia. Voi viettää laatuaikaa, sitä suomalaista unelmaa.

      • omantaidonvarassa

        Ei vaan niin kuin ehdotettu kaikki tuet pois, jokainen on oman onnensa seppä. Silloin ei houkutella tänne ainakaan sosiaalitukien hakijoita ja pääsemme eroon myös omista vätyksistä, niitä kun löytyy enempi kuin mitään pakolaisia konsanaan.


      • onhan-se-mahtavaa

        Linkin takaa löytyy kuvaa Suomenkin tulevaisuudesta.
        Eikä tuo tilanne ole kaukana,kyllä minä ainakin hyvin
        maltan odottaa.

        Hienoa monikuttuuria ollaa tuomassa ääliöille oikein afriikasta saakka.


    • lkjhiopå098

      Norjassa saa pysyvän oleskeluluvan, kun on asunut maassa viisi vuotta. Uusi sääntö tarkoittaa käytännössä sitä, että näiden viiden vuoden aikana ei ole sallittua matkustaa aikaisempaan kotimaahansa. Jos pakolainen matkustaa entiseen kotimaahansa, häneltä perutaan tilapäinen oleskelulupa, hänet karkotetaan, eikä hänellä ole tämän jälkeen enää pääsyä maahan.

    • pakoset

      Noh, onkos Kemijärvelle tulossa pakolaisia?

      • pessimisti_

        Olen tässä miettinyt että voisin muuttaa Kemijärvelle eläkepäiviä viettään.
        Mutta jos sinnekki otetaan nuita elintasopakolaisia, niin sama on pysytellä täällä
        missä niitä on jo jokapaikka täynnä.Asun Ruotsissa ,mutta en kaukana lapista.


    • Sinunkoolohuoneeseen

      Kohta tulee. Suomalaisten ei tarvitse aktiivisesti ottaa ketään. Ruotsi pukkaa Haaparannan kautta väkeä. Suomen ei enää kannata ilmoittaa mitään lukuja kuinka paljon tulee. On jo käynyt niin, että suomalaisilta ei kysytä mitään. Niitä vain tulee ja tulee 1000, 10.000 ? Jäädään vain ihmettelemään. Pitää työllistää lisää sossuja ja poliiseja, jotta saadaan 72 tunnin kuluessa asunto, ruoka ym.palvelut tulijoille.

    • onkomikääongelma

      Iltalehdessä oli kirjoitus. Helsingin seudulla 89% asukkaista ei näe monikulttuurisuudessa mitään ongelmaa, vain 7% näki sen ongelmaksi. Siellä niitä maahanmuuttajia asuu pikkasen enempi kuin mitä täällä meillä. Täällä asia tuntuu askarruttavan, vaikka meillä ei edes asu mitään monikulttuurisia, no jokunen sallasta muuttanut.

      • röyhkeitä-ne-on

        Iltalehti saa kyselyillään juuri sellaisen tuloksen kun kyselijä haluaa,ihan samoin kun muutkin tutkijat.
        En asu Helsingissä,mutta en kaukanakaan.Ongelma on heti vastassa kun helsingissä rautatieasemalla pudotat junasta.Nuoria mustia miehiä laumoina joita kyllä kannattaa väistää.Jos et väistä,sinua siirretään.
        Nehän on jo aikapäiviä sitte ilmoittaneet olevansa Helsingin herroja.

        Usko sinä vaan tutkimuksia,minä en usko.


    • Kivitettynäollut

      Siellä Punavuoressa ei ole ongelmaa, kiva elää suomalaista unelmaa. Heiltähän sitä on kysytty, että mitä mieltä ovat. En ole viime vuosina muslimeja enkä kaappimuslimeja tavannutkaan. Kannattavat muuten kunniamurhia, raiskauksia. Ovat sitä mieltä, että naisen tappaminen on ihan ok, jos on häväissyt suvun miehet. Raiskatut muuten kivitetään. Nyt ovat hissukseen, mutte eivät enää kauaa.
      Taitaa täällä Kempassa olla ainakin yksi kaappimuslimi. Tapasin hänet lähes päivälleen 5 vuotta sitten.Oli sitä mieltä, että en ole oikea ihminen, vaan hänen omaisuuttaan, jota hän saa myydä Sallalle. Salla ja tämä naisten alistaja tekivät diilin kauppatavarasta. Ei siinä yhden arvottoman mielipidettä tarvittu. Yritti häpäistä kunniallisen miehen. Ei muuta kuin pitäisi kivittää.

      • yökyök

        Ahaa, eli kyse on vain oman kurjalliston ongelmasta. Nämä kun ei halua kilpailua sossuluukulle, pelkäävät omien etuisuuksien laskevan kun tulee kilpailua luukulle.

        On kyllä halveksuttavaa kun kurjat kadehtivat toisiaan, siinä se raadollisuus on huipussaan.


      • väestönvaihto_menossa
        yökyök kirjoitti:

        Ahaa, eli kyse on vain oman kurjalliston ongelmasta. Nämä kun ei halua kilpailua sossuluukulle, pelkäävät omien etuisuuksien laskevan kun tulee kilpailua luukulle.

        On kyllä halveksuttavaa kun kurjat kadehtivat toisiaan, siinä se raadollisuus on huipussaan.

        Eiköhän se asia kuuleppas YÖKYÖK ole niin,että jokainen maa on velvollinen huolehtimaan omista kurjistaan ?
        Ei niin, että joku helvetin afriikka voi lähettää kurjansa tänne lumen ja roudan maahan eläteiksi.
        Helpommalla kai se leipä nuissa ikuisen kesän maissa luulis olevan tuotettavissa kun täällä tundrassa.Mutta töihinhän ne joutuisivat,sitä vaaraa ei täällä ole.


    • Suomalaistaunelmaa

      Muuten tämä multikultturalismi.. Sitä kannattaa suomalaiset hyväosaiset, jotka elävät suomalaista unelmaa. Muslimimiehet (naisista ei kannata puhua, kun ovat vain huntuun puettuja lampaita. Ei vain minun mielestä, vaan myös muslimimiesten mielestä) eivät kannata muuta kuin omaa muslimiaatettaan. Asiaa voisi kokeilla vaikka sillälailla, että matkustaa esim. Saudi-Arabiaan. Lentokoneessa naisille jaetaan hunnut ellei ole asiaa ymmärtänyt etukäteen. Nainen ei saa äänestää ei ajaa autoa eikä liikkua missään yksin. Jos naisella on vaikka 5-vuotias poika mukana, niin lapsi katsotaaan mieheksi ja arvolliseksi taluttamaan äitiään. Se on ainoa oikea oppi ja uskonto muslimien mielestä sekä siellä että täällä. Ovat vielä hissukseen, mutta ei enää kauan.

    • dfgdsfdsfdsfdsf
    • oikeaapuhetta

      shekin presidentti puhutteli tänään laittomia maahanmuuttajia. Tshekeistä yli 70 prosenttia vastustaa siirtolaisten vastaanottoa.
      Tshekin presidentti Milos Zeman puhutteli sunnuntaina laittomia maahanmuuttajia tiukkaan sävyyn.

      – Kukaan ei kutsunut teitä tänne. Nyt kun olette täällä, teidän on kunnioitettava meidän sääntöjämme, kuten me noudatamme teidän sääntöjänne teidän maissanne. Jos ette pidä siitä, lähtekää, hän sanoi haastattelussa Blesk-lehden verkkosivulla.

      Taustalla on perjantainen tapaus, jossa noin sata karkotusta odottavaa yritti paeta majapaikkanaan toimineesta keskuksesta. Paikalle kutsutut poliisit käyttivät kyynelkaasua. Viranomaisten mukaan osa pakoa yrittäneistä vahingoitti keskusta.

      Sisäministerin mukaan pakenijat yrittivät todennäköisesti päästä Saksaan.

      Perjantaina julkaistun kyselyn mukaan yli 70 prosenttia tshekeistä vastustaa siirtolaisten vastaanottoa. Maa on luvannut ottaa vastaan 1 500 pakolaista vuoteen 2017 mennessä.

    • lopunalkua

      Monikulttuurisessa yhteiskunnassa ei ole mitään vikaa jos ne sopivat yhteen. Suomeen tulevilla pakolaisilla tausta on aivan liian erilainen. Naapurimaassa Ruotsissa tilanne on jo räjähtämässä käsiin. On syntynyt slummeja joihin eivät edes poliisit uskalla mennä. Näinkö haluatte olevan kotimaassammekin? Naurettavaa on sekin ettei kouluissa enää saisi esittää kristinuskoon liittyviä juhlia tai virsiä.

      • göpö

        vitsi,kyllä on hienoa olla monikulttuurinen ja samalla saa hyväksynnän muilta jotka ovat muka yhteiskunnan kermaa.HYI,HYI TEITÄ.


    • Unelmaelämää

      Porukkaa lappaa tänne niin paljon kunnes määrä ylittää kriittisen pisteen. Sen jälkeen meiltä ei enää kysellä mitään. Näyttää, että kriittinen piste on ylitetty ja olemme siirtyneet muslimien unelmaan.

    • mrrrrrrrrrrrh
    • Eraus

      Paljonko siellä Kemijärvellä on pakolaisia? Varmaan tosi paljon, kun keskustelua herättää. Pakolaisia on ollut maailman sivu. Suomalaiset laksivät sankoin joukoin Ruotsiin -50 -70-luvuilla. Elintasopakolaisiksi. Ennen sitä Ruotsiin lähdettiin sotaa pakoon; pakolaisiksi! Maailma on meidän kaikkien ihmisten, olkaamme suvaitsevaisia!

      • EvakonLapsi

        Lopeta asioiden vääristely!

        Suomalaiset lähtivät Ruotsiin, koska työtä kotimaassa ei ollut. Ruotsissa oli. Töitä tekemään sinne Ruotsiin lähdettiin, ei notkumaan Ruotsin sosiaalituen varassa.

        Nämä turvapaikkashoppailijat, jotka tulevat Suomeen elämään meidän verovaroillamme ovat todellakin pakolaista teeskenteleviä paskiaisia.

        Jos haluat sellaista elättää, ota omiin nurkkiisi ja maksa kulut.


      • älävääristele
        EvakonLapsi kirjoitti:

        Lopeta asioiden vääristely!

        Suomalaiset lähtivät Ruotsiin, koska työtä kotimaassa ei ollut. Ruotsissa oli. Töitä tekemään sinne Ruotsiin lähdettiin, ei notkumaan Ruotsin sosiaalituen varassa.

        Nämä turvapaikkashoppailijat, jotka tulevat Suomeen elämään meidän verovaroillamme ovat todellakin pakolaista teeskenteleviä paskiaisia.

        Jos haluat sellaista elättää, ota omiin nurkkiisi ja maksa kulut.

        Niin, älä vääristele, ei kuule miljoonat ihmiset lähde pakolaisiksi, meidän sosiaaliturvan takia. Suomesta on lähdetty töihin, niin lähdettäisiin nytkin, mikäli meillä ei olisi nykyistä sosiaaliturvaa--- mieti sitä. Kun täältä on muualle lähdetty, on elintaso toinen, ei ollut mitään sosiaaliturvaa, joten töihin oli lähdettävä. Sosiaaliturva on kehittynyt nykyisen elintason keralla, sieltä 70-luvun lopusta.
        Nämä ihmiset jotka lähtevät kotimaistaan, lähtevät pakoon vainoa ja kriisejä. Näissä maissa ei enää ole useinkaan elinmahdollisuuksia, ei siellä moni ole kuule edes Suomesta kuullut, ja vain murto-osa tänne edes päätyy.


      • pysytään_asiassa

        Tuomosia imbesilliejä erauksia ?

        Hyvin tiedät ,että silloin Ruotsi tarvitsi työvomaa .Valmiiksi kouluutettua työvomaa saivat suomesta.Se oli ruotsille suuri etu.
        Nyt ei tarvitse Suomi eikä Ruotsi.Ei ainakaan luku ja kirjoitustaidottomia afriikasta.

        Kummallista miten jotkut alentuvat vääristelemään asioita.


      • sinisilmäisyyttä
        älävääristele kirjoitti:

        Niin, älä vääristele, ei kuule miljoonat ihmiset lähde pakolaisiksi, meidän sosiaaliturvan takia. Suomesta on lähdetty töihin, niin lähdettäisiin nytkin, mikäli meillä ei olisi nykyistä sosiaaliturvaa--- mieti sitä. Kun täältä on muualle lähdetty, on elintaso toinen, ei ollut mitään sosiaaliturvaa, joten töihin oli lähdettävä. Sosiaaliturva on kehittynyt nykyisen elintason keralla, sieltä 70-luvun lopusta.
        Nämä ihmiset jotka lähtevät kotimaistaan, lähtevät pakoon vainoa ja kriisejä. Näissä maissa ei enää ole useinkaan elinmahdollisuuksia, ei siellä moni ole kuule edes Suomesta kuullut, ja vain murto-osa tänne edes päätyy.

        Hyvin ovat jo maahan tullessaan tietoisia kuulemma mitä heille kuuluu tässä maassa antaa.Värvääjät antavat tiedot jo lähtömaassa.
        Puhun nyt ruotsista ,kun täällä olen asunut ja tehnyt töitä vuosikymmeniä.


    • Heidänunelma

      Me on nähty kuvia nälkiintyneistä "biafralaislapsista". Nämä nuoret terveen näköiset miehet, ovat hyvin vaatetettu ja normaalipainoisen näköisiä. Siellä naiset on alistettu, mutta ei heitä näy tulijoiden kuvissa. Kyllä siellä lähtömaissa salakuljettajat luovat kuvaa lännen ihmemaasta ja sen vuoksi ovat lähteneet. Kyllä asiat oli kehitysmaissa vielä huonommin vaikkapa 1970-luvulla. Miksi eivät silloin lähteneet pakosalle? Syy on se, että meidän sosiaaliturva ei ollut vielä kehittynyt nykytasolle.

      • tietoasulle

        Taidat olla vähän yksinkertainen ? pakolaiset saa kyllä liikkeelle nykyiset kriisit ja sodat. Kun maassa järjestäytynyt yhteiskuntarakenne on romahtanut, niin henki on halpaa, monenlaiset aseelliset ryhmittyvät vainoavat milloin ketäkin. Joskus riittää kun on eri heimoa, joskus ei tarvitse mitään syytä. ISIS teurastaa ketä sattuu, samoin monet muut rosvojoukot. Eri maista lähtee pakolaisiksi eri syistä, ainoastaan 2% on ns. taloudellisia pakolaisia, 98% on niitä jotka lähtevät hengen hädässä.


      • riskiä_pelottavia
        tietoasulle kirjoitti:

        Taidat olla vähän yksinkertainen ? pakolaiset saa kyllä liikkeelle nykyiset kriisit ja sodat. Kun maassa järjestäytynyt yhteiskuntarakenne on romahtanut, niin henki on halpaa, monenlaiset aseelliset ryhmittyvät vainoavat milloin ketäkin. Joskus riittää kun on eri heimoa, joskus ei tarvitse mitään syytä. ISIS teurastaa ketä sattuu, samoin monet muut rosvojoukot. Eri maista lähtee pakolaisiksi eri syistä, ainoastaan 2% on ns. taloudellisia pakolaisia, 98% on niitä jotka lähtevät hengen hädässä.

        Nuoria riskiä miehiä ovat käyttäytyvät kuin eläimet. Ihmiset saavat pelätä niin yöllä kuin päivälläkin.

        http://www.uutisaalto.fi/uutiset/3824875-poliisi-tutkii-kahta-epäiltyä-raiskausyritystä-oulussa


      • ei-ainuttakaan-enää
        tietoasulle kirjoitti:

        Taidat olla vähän yksinkertainen ? pakolaiset saa kyllä liikkeelle nykyiset kriisit ja sodat. Kun maassa järjestäytynyt yhteiskuntarakenne on romahtanut, niin henki on halpaa, monenlaiset aseelliset ryhmittyvät vainoavat milloin ketäkin. Joskus riittää kun on eri heimoa, joskus ei tarvitse mitään syytä. ISIS teurastaa ketä sattuu, samoin monet muut rosvojoukot. Eri maista lähtee pakolaisiksi eri syistä, ainoastaan 2% on ns. taloudellisia pakolaisia, 98% on niitä jotka lähtevät hengen hädässä.

        Ja millähän sinä olet mitannut sen,että vain 2% on elintasopakolaisia.

        Ei eurooppa ole syyllinen muslimien keskinäisiin julmuuksiin.
        Tällä menolla koko aftiikka on kohta täällä.Ei tästä tule kun
        suuri helvetti eurooppaan.

        Sopikoon muslimit keskenään riitansa,niin täälläkin on pitänyt tehdä.


      • tiotoaonsaatavilla
        ei-ainuttakaan-enää kirjoitti:

        Ja millähän sinä olet mitannut sen,että vain 2% on elintasopakolaisia.

        Ei eurooppa ole syyllinen muslimien keskinäisiin julmuuksiin.
        Tällä menolla koko aftiikka on kohta täällä.Ei tästä tule kun
        suuri helvetti eurooppaan.

        Sopikoon muslimit keskenään riitansa,niin täälläkin on pitänyt tehdä.

        "millähän sinä olet mitannut sen, että 2% on elintasopakolaisia" En minä ole mitannut, mutta jos sinäkin lukisit muutakin, kuin jotain hommafoorumia, tai persujen propagandaa, niin olisi voinut sattua silmään tuokin luku.
        UNHCR:n heinäkuun alussa julkaisema tilasto antaa hyvin kattavaa tietoa asiasta. Esim. Helsingin Sanomat julkaisi sen pohjalta artikkelin elokuun alussa, siinä on aika tyhjentävä kuvaus tämän hetken pakolaisongelmasta ja mistä siinä on kyse.
        Olisi terveellistä "maahanmuuttokriitikonkin" tutustua faktatietoon, eikä suoltaa jatkuvasti mutua tai täyttä sontaa foorumille.


      • klsm
        tiotoaonsaatavilla kirjoitti:

        "millähän sinä olet mitannut sen, että 2% on elintasopakolaisia" En minä ole mitannut, mutta jos sinäkin lukisit muutakin, kuin jotain hommafoorumia, tai persujen propagandaa, niin olisi voinut sattua silmään tuokin luku.
        UNHCR:n heinäkuun alussa julkaisema tilasto antaa hyvin kattavaa tietoa asiasta. Esim. Helsingin Sanomat julkaisi sen pohjalta artikkelin elokuun alussa, siinä on aika tyhjentävä kuvaus tämän hetken pakolaisongelmasta ja mistä siinä on kyse.
        Olisi terveellistä "maahanmuuttokriitikonkin" tutustua faktatietoon, eikä suoltaa jatkuvasti mutua tai täyttä sontaa foorumille.

        Nuo itseään kutsuvat "maahanmuuttokriitikot" uskovat noihin juttuihin, kuinka tänne ollaan tulossa sosiaaliturvan takia. päät on ahdettu täyteen vain juttuja raiskaajista ja sosiaalietuisuuksien kähmijöistä. Soinikin totesi tuosta Immosesta, kuinka kaveri ajaa vain yhdellä raiteella, vaikka olisi mahdollisuus perehtyä moniin asioihin, mutta ei muu kiinnosta kuin maahanmuutto ja siinäkin vain se subjektiivinen näkemys asiasta.


      • ÄLÄSELITTELE
        klsm kirjoitti:

        Nuo itseään kutsuvat "maahanmuuttokriitikot" uskovat noihin juttuihin, kuinka tänne ollaan tulossa sosiaaliturvan takia. päät on ahdettu täyteen vain juttuja raiskaajista ja sosiaalietuisuuksien kähmijöistä. Soinikin totesi tuosta Immosesta, kuinka kaveri ajaa vain yhdellä raiteella, vaikka olisi mahdollisuus perehtyä moniin asioihin, mutta ei muu kiinnosta kuin maahanmuutto ja siinäkin vain se subjektiivinen näkemys asiasta.

        Älä selittele! Raiskauksista n. 70% on tummaihoisten tekemiä ja kun heidän lukumääränsä suhteutetaan suomalaisiin niin hälytyskellojen pitäisi jo soida ja lujaa.


    • lemuria

      Jospa vastaanottaisimme vain kauniita ja nuoria naisia. Olisi kiva saada paikkakunnalle eksoottisempaakin geeniperimää.

    • MB-220

      Joo. Miksi otetaan vain sotapakolaisia? Nälkää näkeviä ja epäinhimillisissä oloissa eläviä ja sairastavia on paljon enemmän! Angela Merkelin toimesta ovet on jo avattu melkein sepposen selälleen ja tulossa on miljoonia pakolaisia, kunhan sana kiirii. Todellinen tarve on kuitenkin satoja kertoja enemmän, mutta "onneksi" useimmat ovat niin köyhiä etteivät voi matkustaa Eurooppaan vaikkapa Intiasta asti. Kymmenettuhannet pakolaiset ovat vain pieni alkupölähdys ja nollia tulee lukumäärän perään pian, ellei pistetä suuta säppiä myöten.

      No, ainakaan ei enää tarvitse puhua siitä, että Suomeen pitäisi ottaa maahanmuuttajia, kun oma väki vanhenee eikä mukamas maassa ole jo nyt tarpeeksi työttömiä!

    • infoxi

      Siksi, koska isis-kiihkoislamistinen järjestö on vallannut kokonaisia valtioita kuten nyt Syyria ym Lähi-Itä vaarassa ja näitten muslimien pääasia on tuhota kaikki eriuskoiset ihmiset tavalla tai toisella. He uskovat, että mitä enemmän tappavat ja kun vaikka itse kuolevat iskuissa, heistä tulee pyhimyksiä, että he ovat tehneet suuren teon tappaessaan ihmisiä mitä enempi, sitä suurempi kunnia "paratiisissa" mikä se nyt heillä onkin. SIKSI pakolaisvirta tulee, he pakenevat HENKENSÄ edestä! Jostain saattaa olla tulossa "elintasopakolaisia" se on sit asia erikseen... On se hätä joskus ollut suomalaisillakin, toivottavasti ei tule sellaista enää...

    • fb.netti.älykännykkä

      http://ilmari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/202126-pakolaisaallon-liftarit
      Belgian viranomaiset tekivät elokuussa kiinnostavan havainnon: kun vielä kesäkuussa vain 16 % turvapaikkahakijoista tuli Irakista, niin elokuun aikana heidän osuutensa oli noussut jo 46 prosenttiin (4 621 turvanpaikka-anomuksista 2 160 oli irakilaisten tekemiä). Silmiinpistävä erikoisuus tässä oli se, että suurin osa heistä oli yksinmatkustavia, nuoria miehiä Bagdadista ja että heillä oli aina lähes sama kertomus rekisteröinnin yhteydessä.,..........

    • varhainen2

      Katsoitteko televisiosta ajankohtaisia ohjelmia pakolaisista esim eilen illalla.... Valaisevaa jotenkin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe