IMMOSEN VIHAAMA NEZIRI VOITTI 100 METRIN AIDAT!

erqwrwrwer

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dgddgdetthh4ee

      Itse olet tollo.Nolon äiti on suomalainen.

      • ragarteter

        Ja isä ulkomaalainen. Eli tytär on silloin monikulttuurinen, kun vanhemmat ovat kahdesta eri kulttuurista. Eikö totta, Einstein?


      • umpipösilöinen
        ragarteter kirjoitti:

        Ja isä ulkomaalainen. Eli tytär on silloin monikulttuurinen, kun vanhemmat ovat kahdesta eri kulttuurista. Eikö totta, Einstein?

        Vitustako sinä tiedät mitä kulttuuria hän harjoittaa? Ei tuo kulje ainakaan kaapu päällä ja saa kulkea urheilukilpailuissa, joten hän taitaa noudattaa sitä rikollista ja paheksuttavaa suomalaista kulttuuria.


      • werwerwrwe
        umpipösilöinen kirjoitti:

        Vitustako sinä tiedät mitä kulttuuria hän harjoittaa? Ei tuo kulje ainakaan kaapu päällä ja saa kulkea urheilukilpailuissa, joten hän taitaa noudattaa sitä rikollista ja paheksuttavaa suomalaista kulttuuria.

        Mistäs sinä tiedät, mitä tuo Neziri harjoittaa; eihän kaiken tarvitse päältä päin näkyä. Mutta Neziri vain sattuu edustamaan sitä monikulttuuria, jota Immonen sanoi pitävänsä "painajaisena"


      • ymmärrätkö
        werwerwrwe kirjoitti:

        Mistäs sinä tiedät, mitä tuo Neziri harjoittaa; eihän kaiken tarvitse päältä päin näkyä. Mutta Neziri vain sattuu edustamaan sitä monikulttuuria, jota Immonen sanoi pitävänsä "painajaisena"

        No kerro miten hän edustaa monikulttuuria? Onko sinulla jotain tietoa? Minusta tuo vaikuttaa ihan normaalille suomalaiselle. Mietipä mitä sana MONIKULTTUURI tarkoittaa. Edustaako hän jotain kulttuuria, joka kontribuoi MONIKULTTUURISUUTEEN. Hän on Suomessa syntynyt ja kasvanut. Urheilee piukoissa vaatteissa, joten ei hän ainakaan uskova muslimi ole. Ne ovat edelleen jätesäkkeihin verhottuna ja kannattavat omaa kulttuuriaan. Monikulttuurisuus on sitä, ettei luovuta omasta kulttuurista Suomessa. Niin kuin muslimit pääasiassa tekevät. Suomeen ei kuulu kaapunaiset, halal-teurastus ja lapsiavioliitot.

        Ihan kaikkiko teille tyhmille suvaitsevaisille saa opettaa alusta lähtien, jopa itse kannattamanne asiat? Lue päivän hesari. Siellä astetta fiksumpi suvaitsevainen opettaa ja johdattaa kädestä teitä tyhmempiä, mitä monikulttuurisuus on ja ymmärrättekö te sitä edes oikein.


    • Vaikeatajutaitse

      Onko Immonen ilmoittanut vihaavansa Neziriä? Milloin, missä ja miksi?
      Vai onko väite samaa kategoriaa kuin Tino Singhin kysymys "MIKSI SINÄ VIHAAT MINUA", jonka Singh huusi julkisesti miehelle, jota ei edes tuntenut?
      Kyllä viimeistään nyt on täysin selvää se, että monet nk. monikulttuurisuuden puolesta puhujat ovat erittäin paljon tyhmempiä henkilöitä, kuin esimerkiksi maahanmuuttokriittiset poliitikot. Osa mokuttajista ei edes ymmärrä, mitä eri asiaanliittyvät termit tarkoittavat, vaan puhuvat maahanmuuttokriittisyydestä ikäänkuin se olisi sama asia kuin rasismi. Toiset taas keksivät mitä ihmeellisimpiä älyttömiä väitteitä ja julkaisevat niitä anonyymisti ilman mitään itsekritiikkiä (kuten tämänkin väite Immosesta ja Neziristä). Kumpikaan ei ole monikulttuurisuusmyönteiselle ideologialle hyväksi, mutta on varmaan liikaa vaadittu, että nämä ******puhujat sitä itse tajuaisivat.

      • werwerwwewer

        Etkös nyt LYYRISTÄ kieltä ymmärrä, kun jotkut persut vaativat muut sitä Immosen "lyriikkaa" ymmärtämään?

        Kummallista sakkia nuo persut. :D


      • MokuMikäMoku

        Jos Immonen (ja kaltaisensa) vihaa monikulttuurisuutta, eikö hän vihaakaan monikulttuurisuuden edustajia Suomessa??
        Vai onkohan sulla nyt ihan pikkuisen valikoivaa tuo terminologia??
        Vai oletko muuten vaan ihan puupää??


      • persut_tolloillee

        ihan siinä samassa kun persut huutavat kaikki maahanmuuttajat
        samaa koriin, typerät yleistää, kuten persut


    • ku.olli

      Mistä tiedät, oletko kysynyt Ollilta?

      • werwewewer

        Olli kertoi pitävänsä monikulttuuria "painajaisena". Luuletkos itse hänen silloin tykkäävän monikulttuurin edustajista?


    • realismi

      aloittaja vihaa näemmä immosta mutta kertokaa nyt missä monikulttuuri on onnistunut?

      • WERWRWEER

      • Bror-Erik

        Jos olisit edes puolifiksu ymmärtäisit kysymyksesi tarpeettomuuden.Nyt et :)


      • realismi

      • retertr

        Eikös monikulttuuri ole onnistunut Immosen makuuhuoneessa, kun hän kerran paneskelee siellä monikulttuurista vaimoaan?


      • urheaa

        Ja monikulttuuri on näköjään onnistunut myös naisten urheilussa.


    • olenpersu

      Äänestän persuja, mutta henk koht minulla ei olisi mitään sitä vastaan, jos Stadiin saapuisi esim. 50 000 iranilaista nuorta naimatonta naista pakolaisena.

      Ei todellakaan mitään sitä vastaan. Tiedän, ettei juopoilla punikkiluusereilla olisi heihin mitään mahiksia...olisin kuin lapsi karkkikaupassa;)

      • Bror-Erik

        Niinhän sie kuvittelet ilman iranilaisiakin olevasi.-Arvaa oma tilasi,anna arvo
        toisellekin kirjoitti jo UKK aikoinaan viisaasti :) Nyt Veikko Vennamon perilliset
        tekevät arvokasta työtä arvottomuutensa puolesta,on ihanaa nähdä tuo
        rappio hallituspuolueeksi ylennettynä tyhjäpäisyytenä.


    • oikunihanaa

      No mutta sehän on hyvä kun sinä keskustelun avaaja olet noin rakkautta täynnä ja rakastat seitsemää miljardia ihmistä tässä maailmassa, (paitsi persuja), mutta vaikka jätetään nämä persutkin pois, niin on kova saavutus, että löytyy noin hyvä ja upea ihminen, jolta tuota rakkautta löytyy ihan niin, että sydän väpäjää niille lähdes seitsemälle miljardille ihmiselle tällä maapallolla.

      Siinä on kirimistä, ei taida monenkaan elinaika ihan riittää. Olet tainnut tuon ihmisrakkauden(paitsi persut) saada ihan syntymälahjana,

      vai kertoisitko kuka sen on sinulle opettanut, niin lähden heti sen henkilön luokse. (sydän)

    • Miettikääpä_hiukan

      Ihan oikeesti näiden aloitusten kanssa. Millaisia ihmisiä te oikein olette? Todella typerää laittaa tuollaisia sanoja suuhun ja agitoida vihaa facebook-kirjoitusten tähden ketään ihmistä vastaan.

      Minusta tuntuu todella pahalle olla nyt menneellä viikolla vasemmiston äänestäjä. En halua tuollaista ajojahtia kellekkään mitä olen seurannut Immosen kohdalla. Suhteellisuuden tajua pitäisi löytyä itse keltäkin. Kyseessä oli facebook-kirjoitus, hyvät ihmiset. Ei siellä sanottu ketään vihattavan, vaan hän vastustaa aatteensa mukaan monikulttuurisuutta. Immoselle se suotakoon. "Monikulttuurisuudessa" on ikäviä lieveilmiöitä joihin tulisi kiinnittaa huomiota keinotekoisten ajojahtien sijaan, jotka eivät palvele yhtään ketään! Päinvastoin.

      Vaikka en persuja edes äänestäisi, niin nyt on varmaan ensimmäistä kertää että tunnen sympatiaa. En ainakaan itse halua olla osallinen tällaisessa oksettavassa touhussa.

      • Bror-Erik

        Vaikka olisit laitavasemman laitumen vartija tai revisionisti niin rasistista natsi-Suomen oksettavaa ohjelmaa vihataan enemmistön voimin.Sille ei Vennamon
        perilliset mahda mitään :)


      • ensuvaitsesuvakkeja

        Tämä suvaitsevaisto tekee monikulttuurisuudelle eniten hallaa.Äänestin uskallan tunnustaa Immosta.Olenko rasisti en , en haluaa suomeen maahanmuuttajien slummia.Noora-Lotta on upea nuori nainen, tänään pidän peukkuja sm kisoissa Jasmin Showlahille naiset 100m, Jasminilla Egyptiläinen isä äiti suomesta.


      • Miettikääpä_hiukan
        ensuvaitsesuvakkeja kirjoitti:

        Tämä suvaitsevaisto tekee monikulttuurisuudelle eniten hallaa.Äänestin uskallan tunnustaa Immosta.Olenko rasisti en , en haluaa suomeen maahanmuuttajien slummia.Noora-Lotta on upea nuori nainen, tänään pidän peukkuja sm kisoissa Jasmin Showlahille naiset 100m, Jasminilla Egyptiläinen isä äiti suomesta.

        Juuri näin. Olen suvaitsevainen mutta olen seurannut hämmästyneenä tätä immoskohua. Minä kannatan demokratiaa, se on ehdoton. Se tarkoittaa, että minun hyväksyttävä ja suvaittava myös itsestäni poikkeavat mielipiteet ja niiden edustusto parlamentarismissa. Ei tule mieleenkään alkaa haukkumaan natseiksi ja rasisteiksi eri mieltä ajattelevia. Tiedän että näin ajattelevia on suurin osa, mutta äänekäs pieni osa pilaa suuren osan maineen. Tuollaiset natsileimoja ilman olemassa olevia natseja heittävät eivät tee palvelusta kenellekkään. Jakavat kansaa vain pahemmin. Minusta Nooralotta Neziri edustaa juuri sitä toivottavaa monikulttuurisuutta. Integroituvat ja työtä tekevät ihmiset ovat tervetulleita ihonväristä ja taustata riippumatta. Näinhän suuri osa persuistakin on sanonut ja siinä ovat oikeassa, että huonoja puolia on tuotava esille.

        Joka puolueeseen tai niiden kannattajiin mahtuu se roskasakki, joka haluaa vaientaa toiden osapuolen demokratiasta välittämättä likaisin keinoin. Kaikkien tulee vastustaa tällaista kehitystä, oli se sitten vasemmistolainen tai oikeistolainen.


    • ei.lainkaan

      Suvaitsevaiset vihaavat Immosta eivätkä hyväksy hänen näkemyksiään.

      • Bror-Erik

        Väärin rakas toveri,Immos Olli on suomalainen natsi puhtaimmasta päästä muttei viisaimmasta joten on oivallista että tosisuomalaiset ajoivat Ollin
        käpälämäkeen eli hopusti muille maille vierahille hermolomalle tasoittamaan
        nuorta pässinpäätään :)


    • kaikysyäsaa

      Mitähän Nolo aikoo niillä voittamillaan aidoilla tehdä?

      • epistä

        Minäkin olisin halunnut osallistua kilpailuun!

        Olisi ollut tarvetta 100 metrin aidalle. Voisin vetää sen tuohon vihervasurinaapurin rajalle ja maalata kirkuvan ketaiseksi.


    • onnee

      Rankka kyselytulos Opettaja-lehdessä: ”Maahanmuuttajat rasittavat”

      Opettajat kokevat ylimääräistä rasitusta, jos koululuokassa on runsaasti maahanmuuttajia, paljastaa Opettaja-lehden kysely. Vastauksissaan opettajat kertovat, että maahanmuuttajaoppilailla on vaikeuksia koulun käytäntöjen kanssa ja myös heidän vanhempansa kaipaisivat opastusta koulun ja kodin välisestä yhteistyöstä.

      Opettajista 41 prosenttia haluaisi kouluihin kiintiöt maahanmuuttajille, Opettaja-lehden tekemästä kyselystä ilmenee.

      Kiintiöitä kannattavista lähes puolet asettaa maahanmuuttajien kiintiön rajan 20 tai 30 prosenttiin.

      Liki kolmannes opettajista ei halua kiintiöitä.

      Joka neljäs opettaja sanoo, että maahanmuuttajien suuri osuus lisää hälinää ja melua luokkahuoneessa sekä kasvattaa väkivallan määrää koulussa. Kyselyn perusteella opettajat katsovat, että maahanmuuttajien suuri osuus oppilaista haittaa monikulttuurisuuden omaksumista.

      Suurin osa opettajista kokee työmäärän kasvavan jopa kohtuuttomaksi, jos maahanmuuttajalapsia on luokassa paljon. Samalla opetuksen laatu kärsii ja tasoa on laskettava. Opettajien mukaan maahanmuuttajien opettaminen on ylimääräinen rasite ja lisätyö, joka ei tunnu opettajan palkassa ja johon ei kouluteta.

      Opettajista näyttää selkeästi siltä, että kaupunkien koulut ovat jakautumassa maahanmuuttajien vuoksi hyviin ja huonoihin. Yli puolet opettajista ajattelee näin, Opettaja-lehti kertoo.

      Helsingin Sanomien kyselyssä tammikuussa joka kolmas uusimaalainen kannatti maahanmuuttajakiintiöitä kouluihin. Kiintiöitä siis vastusti selvästi suurin osa vastaajista.

      Opettaja-lehti kysyi lukijoilta mielipiteitä maahanmuuttajien opetuksesta tammikuussa 2011. Vastaajia oli 456, joista opettajia ja lehtoreita oli 73 prosenttia, lastentarhanopettajia vajaat 11 ja rehtoreita lähes 9 prosenttia.

      • htshtshtshts

        Näistä ei saa puhua...hyshyshys...täytyy ymmärtää...Suomessa täytyy ymmärtää kaikkia muita paitsi Perussuomalaisia...


    • onnee

      Seksuaaliterapeutti Ylellä: Tiedän joukkoraiskauksia Suomesta

      Tyttöjen nuorisotyön piirissä on tullut ilmi useita tapauksia, joissa nuori tyttö on joukkoraiskattu, seksuaaliterapeutti Kristiina Hannila kertoi Ylen aamu-tv:n haastattelussa.

      Helsinkiläisen Tyttöjen talon työntekijänä työskentelevän Hannilan mukaan Ruotsissa esiin tulleet teinien joukkoraiskaukset eivät ole yllättävä uutinen .

      - Emme ole täällä vapaita joukkoraiskauksista. Tiedossani on asiakastapauksia, joissa on ollut ihan vastaavaa toimintaa, erityistason seksuaaliterapeutti Hannila sanoi Ylellä.

      - Se tuntuu aika tyrmäävältä. Seksuaalirikoksena teko on uhrilleen äärimmäisen loukkaavaa, alistavaa, nöyryyttävää ja riistävää, hän jatkoi.

      Hannila tietää, että nuori voi pitää traumatisoivaa tapahtumaa salassa vuodenkin ajan.

      Hannilan mukaan nuorten raiskauksia ja muuta nuorten kokemaa seksuaalista väkivaltaa tulee Tyttöjen talon tietoon jopa päivittäin.

      Ruotsissa teinityttöjä on kuvattu seksuaalisissa teoissa ja kiristetty sitten kuvamateriaalilla. Toiminta on tuttua myös Suomen poliisille.

      - Viime viikkojen aikana on tullut esiin tapauksia, joissa on alettu kiristää nuoria valokuvilla ja videoilla. Eräässä tapauksessa vaikuttaisi olevan kysymys aika ammattimaisesti tehdystä rikoksesta, vanhempi konstaapeli ja nettipoliisi Jutta Antikainen kertoi Ylen aamu-tv:ssä.

    • pientä_rajaa

      Onko Neziri tai hänen sukunsa tullut veneellä Välimeren yli Eurooppaan elätettäväksi, HÄH?
      Aloitukset kertovat vihervasureiden hädästä ja äärettömästä tyhmyydestä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4853
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4613
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      621
      4220
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3197
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2721
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2223
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      223
      2196
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      348
      2168
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1807
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe