Kolme Herraa

Näkijä1

Jehovantodistajat opetetaan vihaamaan persoonallista Pyhää Henkeä niin että heille on mahdotonta yrittää puhua järkevästi Pyhästä Hengestä persoonana sillä heille iskostetaan tuo viha persoonallista Pyhää Henkeä jo lapsesta alkaen.

Lisäksi jehovantodistajat ovat muuttaneet Raamatun tekstiä niin että heidän uuden maailman käännöksessä joka kohdassa, jossa puhutaan Herrasta isolla H:lla, käytetään nimeä Jehova vaikka sitä ei luotetuimmissa Raamatunkäännöksissä ole käytetty.

Raamatussa on puhuttu Melkisedekin ajoista alkaen kolmesta persoonasta käyttäen Herra-sanaa, Isästä eli Jahvesta, Pojasta eli Sanasta eli Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä eli Gabrielista eli Melkisedekista.

Jumalan nimeä ei ole koskaan poistettu Raamatusta vaan Melkisedekin toimesta alettiin käyttämään Herra-sanaa kaikista kolmesta persoonasta, Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MieluitenMitenVain

      >>Raamatussa on puhuttu Melkisedekin ajoista alkaen kolmesta persoonasta käyttäen Herra-sanaa, Isästä eli Jahvesta, Pojasta eli Sanasta eli Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä eli Gabrielista eli Melkisedekista.

      Voit varmaan sitten myös tarkentaa, missä päin Raamattua tällaista puhutaan.

      Eivät JT:t vihaa Pyhää Henkeä, he vain eivät pidä sitä erillisenä persoonana vaan katsovat, että Jumala siinä toimii. Onko sillä edes niin väliä, onko Pyhä Henki (tai pyhä henki, tai Jumalan henki, tai miten vaan) erillinen persoona vai toimiiko Jumala itse siellä taustalla voimaansa käyttäen? Lopputuloshan on joka tapauksessa sama, eli henki toimii Jumalan asialla.

      Uskovaiset ovat ärhäköitä riitelemään ja viisastelemaan opillisista kysymyksistä, "minun oppi on oikeampi kuin sinun, et vaan tajua, Raamattu selvästi sanoo näin". Mikseivät kisailisi ennemmin siitä, kuka tekee lähimmäisilleen eniten hyvää?

    • Näkijä1

      Sinäkin sekoitat Jumalan Voiman Pyhän Hengen ja Persoonallisen Pyhän Hengen eli Gabrielin toiminnat toisiinsa. Raamatun ymmärtämisen avain on ymmärrys kahden eri Pyhän Hengen työstä, Jumalan Voiman Pyhän Hengen ja persoonallisen Pyhän Hengen (Gabriel) ymmärtäminen. Raamatussa ei ole kaikkea ilmoitettu vaan lopun aikana Jumala on luvannut ilmoittaa kaiken.

      Psalmissa 110 jakeessa 4 Jeesuksesta sanotaan. "Herra on vannonut eikä sitä kadu; Sinä (Jeesus) olet pappi iankaikkisesti Melkisedekin järjestyksen mukaan:" Tuossa jakeessa viitataan Mooses 14 luvun 18 jakeeseen. "Ja Melkisedek, Saalemin kuningas, toi leipää ja viiniä; Hän oli Jumalan, Korkeimman pappi." Myös Hebrealaisten 5 luku 10 jae sanoo. "hän, jota Jumala nimittaa *Ylimmäiseksi papiksi Melkisedekin järjestyksen mukaan*.

      Pyhällä Hengellä eli Gabrielilla on valta avata kaikki Raamatun ilmoitukset niin että ne on helppo ymmärtää mutta Jumala ei avaa Raamatun ilmoituksia epäuskoisille vaan he voivat jatkaa eksytyksen tiellä.
      Kun Jumala asetti Jeesuksen ylimmäisen papin virkaan, Hän sanoi: "Sinä olet pappi iankaikkisesti Melkisedekin järjestyksen mukaan." Ps.110:4, Heb.5:6

      Hebr 7:
      1 Sillä tämä Melkisedek, Saalemin kuningas, Jumalan, Korkeimman, pappi, joka meni Aabrahamia vastaan, hänen palatessaan kuninkaita voittamasta, ja siunasi hänet;
      2 jolle Aabraham myös antoi kymmenykset kaikesta ja joka ensiksi, niinkuin hänen nimensäkin merkitsee, on "vanhurskauden kuningas" ja sen lisäksi vielä "Saalemin kuningas," se on "rauhan kuningas";
      3 jolla ei ole isää, ei äitiä, ei sukua, ei päivien alkua eikä elämän loppua, mutta joka on Jumalan Poikaan verrattava-hän pysyy pappina ainaisesti.

      Vain Pyhä Henki (Gabriel) joka on persoona voi toimia pappina jonka pappeuden Jeesuskin voi ottaa päälleen.

    • nbvcxsdfgyhui

      Provo aloitus.....hahahahahahahahah

      • Ketäseurata

        Virheetön uskonnollinen ilmoitus tulee aina Isältä eli Jahvelta, Pojalta eli Jeesukselta tai Pyhältä Hengeltä eli Gabrielilta. Mormonit mainostavat kirkkonsa tukipilariksi Joseph Smithiä mutta Joseph Smithin ilmoitukset vuotaa pahasti samoin kuin muidenkin mormonikirkon presidenttien ja ilmoituksensaajien ilmoitukset.

        Ne jotka haluavat seurata noita virheellisiä ilmoituksia joutuvat sidotuiksi vääryyden kahleisiin eivätkä nuo kahleet aukea elleivät ihmiset tee parannusta ja käänny Isän, Pojan ja/tai Pyhän Hengen puoleen. Raamattu sanoo että ihmisen on mato "Job 25:4 - saati sitten ihminen, tuo mato, ja ihmislapsi, tuo toukka!". Miksi siis seurata matoa tai toukkaa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe