Stefulla sivusuhteita veneellä.

VeneKerholta

Ei ole mikään suuri salaisuus, että Stefu on vienyt Hangon veneelleen nuoria kauniita naisia ja selvää vispilän kauppaa on silminnäkijöiden mukaan ilmassa.
Herää kysymys, että onko "Mara" vain hänen lapsensa äiti, jota pidetään mukana kelkassa, mutta haku on kokoajan päällä nuorempien ja kauniimpien naisten suuntaan?

Eihän tuosta kauan ole, kun Stefun kainalossa oli eräs missi..

47

758

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OotMieheniMun

      Martina kestää ihan mitä tahansa sen eteen, että hän voi blogissaan käyttää ilmaisuja veneeMME, landeMME, Marbellan asuntoMME, Kasarminkadun asuntoMME...

      • winemachine

        Martina on todella looseri.


    • kukatietää

      Ehkä salarakkaat kestävät paremmin kolmannen pyörän osaa kuin muut?
      Jos ei itsellä ole mitään taloudellista turvaa, niin ehkä silloin on parempi pysyä huonossakin parisuhteessa koska saa ainakin leivän ja katon turvaksi?

      • todella

        Niin Satuhan oli salarakas


      • kanervikon_kukka

        No joopa! Ehkä kannattaisi sivistää itseään opiskelemalla ja hankkimalla pätevyys johonkin ammattiin ja hakeutua osaamistaan vastaavaan työhön. Niinhän me tavikset teemme. Maralle tuo Stefu ei taida todellakaan olla mikään muu kuin pääsylippu parempaan elämään. Kuinka kauan tuo show voi jatkua? Kuinkas suu sitten pannaan, kun Stefu lopullisesti lemppaa Maran, ei maksa vuokraa ja kustanna muuta elämää? Aitolehden neiti joutuu ihan oikeasti tekemään töitä oman ja lastensa hyvinvoinnin eteen. Kymmenen vuoden päästä tuo naama on niin puhki kulunut, ettei mitään mainosarvoa. Tuskin nytkään.


    • Luputiinirules

      Maralla ei ole itsekunnioitusta. Ei selkärankaa. Ei omaisuutta. Ai mutta onhan sillä muutama merkkilaukku ja merkkikengät. Niillähän sitä pääsee jo pitkälle. Hah hah :)

      • teer.is.mill

        On myös mahtavat mahatatskat.


      • hienot

        Tykkään kanssa


      • ollijf

        Merkkikengät ja laukut ne vasta nopeasti menevät pois muodista Eli sen valuutan arvo sulaa vikkelästi. Aina pitäisi päivittää uusiin releisiin jotta sijoitus olisi arvokas. Säälittävää lyhytnäköisyyttä rakentaa omaa ja lastensa elämää jonkun kiertopalkintoäijän lypsämiselle.


      • kv-jalkavaimo

        Steffillä ON sivusuhde = Martina.


    • ken_tietääpi

      Samanlaista "huhua" on levitetty joskus naimisissa olevasta tunnetusta urheilijasta, joka myös veneilee kesälomillaan etelärannikolla. Taitaa olla varattujen varakkaiden (nuorten) miesten yleinen harrastus. Vaimot pitävät kulisseja yllä.

      • sisäpiiritietoa

        Teemu ei vaan ole enää nuori ja ei mielestäni edes komea ja kyllä siellä veneellä on kumman paljon kuumia nuoria miehiä. Esitellään aina ne muka Stefun bilekamuina , tosiasia on että Stefu on homo ja Mara on maksettu kulissi. Ja ne muut naiset kulissia. Eikö teitä epäilytä että aina Stefu miesten seurassa . Niin krööhmm miksiköhän? Ei uskalla Stefu kertoa mutsilleen ettei rahahanat mene kiinni ja Mara pysyy hiljaisena rahalla.


      • uuhhh

        Näinhän kaikki miehet tekee ;) moni raksa , rekka ym mies käy kiksauttelemas sivusuhteitaan ruokiksilla ja tauoillaan
        Ei vaan rikkaat tai kuuluisat
        Nehän ne pahimpia pettäjiä on joista sanotaan että ei se ainakaan !! En usko , ei oo sen tyyppinen


    • viihdettä

      Martina on yleinen naurunaihe suomenruotsalaisten keskuudessa.

      • ccjj

        Mara on yleinen naurunaihe kaikkialla ;)


      • Icke

        Ack ja, skulle hon bara veta - eller förstå....


      • eiei

        Eipäs olekkaan


      • hurrfinskit

        Kaikki nauraa vaan suomenruotsalaisille, isäni aina sanoi heitä sekasiköiksi. Ja kaikki suomenruotsalaiset miehet homoja , Stefustahan liikkuu homohuhuja


    • järjenjättiläinen

      Parempi tossun alla kuin taivasalla, eli sitkeästi siivellä.

    • astu_laivaan

      Aloittaja on varmaan käsittänyt väärin. Huvijahdeilla on yleensä runsaasti henkilökuntaa, jonka tarkoitus on huolehtia ruokahuollosta, siivouksesta yms. kodinhoidollisista tehtävistä.

      Martinalla on täysi työ pitää arvokodin pinnat kiiltävinä ja vaatteet värien mukaan millintarkasti laskosteltuina vaatekaapeissa. Lisäksi huolehdittavana on Espanjan huvila sekä kesäasunto Suomessa.

      • asedfg

        Eli muija on stefun perheen sisäkkö/siivooja. No löytyihän tällekin selityksensä - kasarmikadun kämpän siivouksessa menee maralla niin kauan että yöpyy mökissä samantien. Lapsia ei ehdi hakea hitauden vuoksi tarhasta, joten nekin on otettu töihin mukaan. Oppivat luuttuamaan herrojen lukaaleita oikeaan hintaan jo pienestä.


      • kihkiiih

        Saiskos kuvia. Nämä kun on kait pelkkiä turhia huhuja


      • nauruaa

        Jahdeilla kuuluukin olla kauniita ja hoikkia ihmisiä näytillä
        Väkisin väännettyä panettelua noi jutut on


    • astu_laivaan

      Seiska varmaan laatii raporttinsa kuvien kanssa, JOS huvijahdilla on muita kuin sen henkilökuntaan kuuluvia henkilöitä isännän lisäksi. Rikkaat ja kuuluisat eivät välitä tuollaisista ilkeistä juoruista, ne kuuluvat jetset-elämään.

      Kiireisenä liikenaisena ja artistina Martina ei ehdi huolehtia veneestä, hyvä jos ehtii itsekään toista kertaa veneilemään tänä kesänä. Lasten vaatetuksen miettiminen syksyksi vie oman aikansa, eikä yrittäjä itsekään voi liikkua edellisen sesongin kuteissa. Kiirettä siis piisaa.

      • kv-style

        Voiko selättimen päällä surffata?


      • irvokastakin

    • dodiina8

      Stefan vaikuttaa hyvin vapaalta mieheltä. Jos olisi Martinan kanssa vakavissaan, menisi ainakin kihloihin. Stefan jätti Martinan monta kertaa ennen kuin Martina alkoi odottaa Isabellaa ja raskausaikanakin Stefan jätti Martinan kerta toisensa jälkeen.

      Isabella taitaa olla Stefanille ainoa syy olla Martinan kanssa tai yleensäkään Martinan kanssa tekemisissä. Kyllähän tuo on päivänselvää kaikille.

    • Sääliseon

      Terve, Stefuhan jätti Martinan viime kuussa. On jatkanut sen jälkeen bailaamista mm. veneellä ja kyllä, todellakin on esim. veneellä ollut nuoria ja kauniita naisia, raha houkuttaa, myös muita kuin Martinaa. Martina on tehnyt omiaan, lapset koko ajan hoidossa, tottakai Martina on todella hermostunut kun rahamies on taas poissa. Stefu ehkä taas ottaa Martinan takaisin kun Martina ryömii tykö, onhan heillä yhteinen lapsi plus Stefuhan nyt ei todellakaan ole mikään mukava mies vaan luultavasti nauttii tuosta rahalla alistamisesta.

    • 042r0

      Jos muuten joku tosissaan kuvittelee Tepan olevan kiltti ja luotettava perheenisä niin voihan... ei varmasti ole mihinkään muuttunut, tunnen hemmon 90-luvulta, oli silloin sellaista säpinää että huh. Ei minulla mutta parhaalla kaverillani.

      • MinäMinulleMinustaMinuun

        Jokereiden ryyppyreissuista etelän hotelleissa voisi muutama tarina löytyä, ja käsittääkseni Tepa oli touhussa ihan kovasti mukana. Mutta mitä rouvasta ovat jotkut läsnäolleet kertoneet, ei voi Tepaa kauheasti syyttää jos joskus vähemmän huomionkipeää seuraa etsii.


    • VoiLuojamitäsaastaa

      Huom! Termospullosta ja Temestä ei voi puhua samana päivänäkään! Selänne ON Mies, saavuttanut paljon ja pätäkkää löytyy. Termospullo on pelkkä narsistinen pojannulikka, joka yrittää leikkiä miljonääriä. Yritykseksi jää. Isän perinnöt on palaneet taivaan tuuliin ja lahkeessa roikkuu tenava Suomen ehkä tyhmimmän naisen kanssa.

    • typerästeffe

      Heh juu Stefun saavutukset hieman erilaisia mitä Tepalla olkoonkin Tepa mikä on noin muuten. Stefun saavutukset, lapsi Suomen halveksituimman pellenaisen kanssa. Isän perinnön hassaaminen naurettaviin leluihin ennätysajassa. Työt ei maistu joten taitaa olla varhaiseläkkeellä tämä Stefu, lieneekö jotain 27 v? Siinäkin saavutus sinällään. Niin ja jatkuva on-off sekoilu pelle-Martinan kanssa. Aijuu ja viinan kittaaminen ilmeisimmin joka ainoa päivä.

      • aitofeikki

        Kyllä minäkin joisin joka päivä, jos Viiksen kanssa olisin lisääntynyt...


      • jännää_on

        Voihan olla, että pian saamme lukea landella vietetystä Martinan ja Stefun intiimistä hääjuhlasta, josta juorulehtiin vuotavat etukäteen valmistellut reportaasiainekset vasta juhlapäivän iltana. Anna saa tarkemman selonteon ja syvähaastattelun myöhemmin ja Seiskalle jäävät mahdolliset "likaiset" yksityiskohdat, jotka taas kumotaan Seiskan parisuhdehaastattelussa.


      • Häät_Hangossa
        jännää_on kirjoitti:

        Voihan olla, että pian saamme lukea landella vietetystä Martinan ja Stefun intiimistä hääjuhlasta, josta juorulehtiin vuotavat etukäteen valmistellut reportaasiainekset vasta juhlapäivän iltana. Anna saa tarkemman selonteon ja syvähaastattelun myöhemmin ja Seiskalle jäävät mahdolliset "likaiset" yksityiskohdat, jotka taas kumotaan Seiskan parisuhdehaastattelussa.

        Nyt täytyy pitää julkkishäissä pieni paussi, jotta Nannan ja Jeren häät unohtuvat ja Martina pääsee vuorollaan kohauttamaan kunnolla.


      • minetta
        Häät_Hangossa kirjoitti:

        Nyt täytyy pitää julkkishäissä pieni paussi, jotta Nannan ja Jeren häät unohtuvat ja Martina pääsee vuorollaan kohauttamaan kunnolla.

        Martina ja häät, pah, sanon minä! Termospullo ei vie häitä vihille eikä enää kukaan muukaan. Kulunut ja hölmö nainen -ei jatkoon!


    • Maiaarse

      Ei millään pahalla, mutta kuitenkin... Jännää, että jaksatte pöhistä martina a:sta, häntäkin miljoona kertaa naurettavampia ja turhempia puheenaiheita löytyy helevetin paljon joka v*tun lehdestä/ nettisaitilta... Antakaa ihmisen olla rauhassa.

      • tervemenoa

        Martina on oikeasti kiinnostava ja erittäin ärsyttävä tyrkkyjulkkis. Onneksi hän tuo jatkuvasti itseään esille, joten puheenaiheita riittää. Kirjoita sinä niistä tylsemmistä julkkiksista, jos haluat. Martina saa olla rauhassa, jos poistuu julkisuudesta.


    • Maiaarse

      Ai niin, eikö nimimerkki "typerästeffe" todellakaan löydä isompia pellenaisia kuin martina a, meinaan vaan että katteleppa tarkemmin vaikka... Heh, peiliin (tai vaikka tän s24:n juttuja)

    • hjuvaapäivää

      parisuhde tai pari suhdetta toimii aina.

    • Kepa34

      Mara on kova kiroilemaan. Alttarilla vastaisi papille "no vittu tahdon"!

    • ihanamara

      Mara on kiimanen nainen. Potkua löytyy varmasti.

    • 123DD456
    • Anonyymi

      Raha vs. Rakkaus

      Martina on valinnan tehnyt?

    • Anonyymi

      Stefan ja Martina ovat oikein sopivat toisilleen.

      Niko siis kärähti huumeista, ok, jetset elämää tyyliin Niko, Stefan, moottoripyöräteiniläoset, Kamalahti. Mutta doping-aineet.... Menevätkö ne jakeluun Martinan, Nannan ja Sofian kautta?

      Martti voisi olla hieman varovaisempi sen testosteronin käytön kanssa, meinaa nuppi seota säännöllisin väliajoin.

      • Anonyymi

        Huh, jos näin on...


    • Anonyymi

      Stefulle muutamat sivusuhteet veneellä suotakoon. On kuitenkin isä ja kun avioon menevät niin villi ja vapaa ajanjakso kyllä unohtuvat. Avioliitto tuo eloon ihan uuden ulottuvuuden.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe