Eurooppalaiset ruostuvat helpommin kuin japsit

totuus_on_selvinnyt

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hgffg12

      Hyvä vitsi.

    • hgggh

      Hyvä vitsi.

    • MoreControl

      Ihan helvetin huono provo. Kymmenen parhaan joukossa on vain kaksi japanilaista merkkiä. Tosin sama pätee kymenen huonoimmankin joukkoon. Viisi parasta ovat kalliita eurooppalaisia, ei japanilaisia. Tosin paras japsi on Nissanin kanssa premium Lexus. Eurooppalaiseksi luokiteltava Renault on todellakin yllättäen paras ns. tavismerkeistä.

      Tavallisen kansan autoista yllättävän huonoja "eurooppalaisia" ovat Skodat ja VW:t. Tuon mukaan jopa Ford ja Opel ovat niiden edellä. Audikin on vain keskitasoa. Mutta nippu japsimerkkejä on aivan samalla viivalla sen kanssa.

      • VäärinTutkittu

        Ottamatta kantaa minkään merkin puolesta tai olematta mitään merkkiä vastaan täytyy todeta että paljon on porukkaa joiden mielestä jos jokin tutkimus tai tilasto on oman mielen tai ajatusten vastainen niin kyseinen tilasto tai tutkimus on provo. Se ei voi pitää paikaansa. Jos oman automerkin laatua tai paremmuutta jokin tutkimus tai testi pyrkii kyseenalaistamaan alkaa heti kova testin tai tutkimuksen tulosten dissaaminen. Oma mielipide ei voi olla väärässä. Ei koskaan.


      • MoreControl
        VäärinTutkittu kirjoitti:

        Ottamatta kantaa minkään merkin puolesta tai olematta mitään merkkiä vastaan täytyy todeta että paljon on porukkaa joiden mielestä jos jokin tutkimus tai tilasto on oman mielen tai ajatusten vastainen niin kyseinen tilasto tai tutkimus on provo. Se ei voi pitää paikaansa. Jos oman automerkin laatua tai paremmuutta jokin tutkimus tai testi pyrkii kyseenalaistamaan alkaa heti kova testin tai tutkimuksen tulosten dissaaminen. Oma mielipide ei voi olla väärässä. Ei koskaan.

        Tutkimus ei ole provo tietenkään, vaan aloituksen otsikko.


    • ruotsalaisetNeOsaa

      Naurettava tuollainen kyselyn perusteella vedetyt yhteenvedot.
      Toinen odottaa ettei tämä merkki ruostu ja jos tulee pienikin täplä jonnekin niin auto on ihan paska ja toinen ei odota autostaan kummoista ja kun se alkaa ruostumaan, niin ei ollaan tyytyväisiä, koska se on normaalia tässä merkissä.

    • RuosteEiEnääRaiskaa

      Eipä niitä ruosteisia autoja enää paljoa näy, eteenkään 2010 ja uudempien mallisia. Alkaa olemaan korit sinkitettyjä siimä määrin ettei ruoste enää raiskaa. Toisaalta yllättävän paljon näkee hyvinkin uusia pakettiautoja jotka kukkivat reilusti. 3-4 vuotta vanhat Sprinterit ovat ilmeisen ruosteherkkiä. Ja Ducatotkin. No ne ovat pitkälti työkaluja kaikki ettei niin suurta väliä mutta e8 se merkistä hyvää laatua anna jos pellit kukkii jo muutaman vuoden ikäisinä.

      • Sinkkimaaliako

        Olihan ne mondeotkin jo alunperin sinkittyjä ja aika happamia ne on ollut...


    • totuus_on_selvinnyt

      33.000 käyttäjän kokemukset kyllä kertovat enemmän kuin autolehtien, esim. Tuulilasin, tutkimat yksittäistapaukset. Ainoastaan kysymällä suurelta joukolta autonomistajia saadaan luotettavaa tietoa. Muut tutkimukset eivät pysty yhtä laajaan tutkimumateriaaliin.

      • Muovinpalat

        Huulilasi pitää suojausta hyvänä, kun siellä pohjassa on muutama muovinpala.


      • LaatuVainKuvitelmaa

        Silti moni ei hyväksy katsastuskonttorien vikatilastoja "oikeiksi" tiedoiksi vaikka sadoissa konttoreissa tuhannet kaksastusinsinöörit tarkastavat autot varmasti tarkemmin ja paremmmin kuin suurinosa autojen omistajista. Japsit on paskoja ja saksalaiset parhaita ja laadukkaita. Totuus on kuitenkin jotain muuta ja sehän tälläkin palstalla sakasalaisautojen omistajia närästää. Ihmisten mielikuvia on vaikea muuttaa eteenkin mitä tulee autoihin. Mersu on Mersu vaikka jokin korealainen automerkki/malli menee useammin ensimmäisellä yrityksellä katsastuksesta läpi.


    • Aasiassa_osataan

      Tämä ei ole mikään uutinen autojen maalipintoja seuranneille. Ikävästi maalin paikalla on monesti maaliton ruostekohta. Audi taitaa olla ainoa joka on suunnilleen samalla tasolla laatumerkkien kanssa.

    • totuus_on_selvinnyt

      Keskivertoa helpommin ruostuvien joukossa on vain 2 japsia mutta 9 eurooppalaista.

      • totuus_on_slevinnyt

        3 japsia, kirjoitusvirhe


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1897
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      10
      1518
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1479
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1467
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      149
      1398
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      101
      1318
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1307
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1127
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1098
    Aihe