Nainen yritettiin raiskata.

Vielä_tämäkin

Minkähän takia tuntomerkkejä ei ilmoiteta julkisuudessa?
Oliko tekijällä ns.suojaväri?

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/mies-yritti-raiskata-naisen-potki-paikalle-tullutta-auttajaakin/5247168

Nainen yritettiin raiskata Joensuussa tänään aamuyöllä, kertoo Itä-Suomen poliisi.

Yritys tapahtui aamuviiden aikaan Joensuun Sirkkalassa, kun nainen oli kävelemässä Kettuvaarantiellä. Mies oli lähtenyt seuraamaan naista ja oli käynyt tähän käsiksi alikulkutunnelin kohdalla ja uhannut häntä.

Poliisin mukaan ulkopuolinen mies oli kuullut naisen avunhuudot ja tullut paikan päälle. Raiskausta yrittänyt mies oli tällöin käynyt apuun tulleen mieheen käsiksi potkimalla tätä.
Mainos (uutinen jatkuu alla)

Nainen ja hänen auttajansa pääsivät poliisin mukaan pakenemaan sitten paikalta.

– Asianosaisille tuli lieviä vammoja tilanteessa ja epäilty tekijäkin poistui paikalta, kertoo Joensuun poliisin rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Jarkko Timonen.

Poliisi tutkii tapausta raiskauksen yrityksenä ja pahoinpitelynä. Tutkinnallisista syistä poliisi on vaitonnainen epäillyn tuntomerkeistä.

– Tutkinta on herkässä vaiheessa. Tapahtuneesta ei ole vielä montaa tuntia, mutta meillä on tuntomerkit ja jatkamme tutkintaa, Timonen kertoo.

30

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bessarabbi

      Epäilty on tietääkseni vaaleatukkainen suomalainen mies Rantakylästä

    • cakari

      Voi hemeti ana syytä meita somalaita

    • söfgöj

      tän päiväsessä jutussa oli et tekijä oli saatu kiinni lähistöltä, joten miksi antaa tuntomerkkejä kun epäilty on jo kiinni.

    • Radiokuuntelijan.poika

      Se ettei iltapaskojen rikosuutisia saa kommentoida eikä rikollisen tuntomerkkejä ilmoiteta, on ainakin tähän asti tarkoittanut, että asialla on ollut nokikeppi. Joku teistä paikkakuntalaisista tietää asiantilan tässäkin tapauksessa, mutta uskaltaako kertoa? Ainakin linkissä http://mvlehti.net/ on kerrottu rikollisten nimet ja kuviakin lienee näytetty. Ehkä tulee tämäkin tapaus aikanaan sivuille. Kannattaa panna kirjanmerkkeihin ja seurata päivittäin.

      • sjgijg

        ja sitten kun saa kommentoida, ei muuta tekstiä tulekkaan kuin et mamut kuitenkin tekijöinä.
        onko muuten mv lehti julkaissut seinäjoen tappajan kuvaa? tai riihimäellä kaverinsa tappaneiden jätkien kuvia? (eikä muuten saanut niissäkään uutisissa kommentoida )
        toivottavasti mv lehti pitää 100% kansalaisien puolia jatkossakin, ja julkaisee eilisen jyväskylän tapauksen tekijät myös, olihan joukossa ruotsalaisia noita ulkomaalaisia rikollisia joita vastaan pitää käydä sotaa..eiku mites se ny menikään???


    • w45y4

      monikulttuurisuus tuottaa hedelmää.

    • MittaTäynnä

      Poliisi pelasi jalkapalloa joukkoraiskarin kanssa!
      http://mvlehti.net/2015/03/17/poliisi-pelasi-jalkapalloa-joukkoraiskarin-kanssa/

      sekä

      Muslimit pelasivat Ramadan-cuppia – Suomen poliisi tarjosi kunnioitusta!!
      http://mvlehti.net/2015/07/17/muslimit-pelasivat-ramadan-cuppia-suomen-poliisi-tarjosi-kunnioitusta/

      Kuten näette nauttivat nämä kulttuurinrikastajat oikein erityistä poliisin kunnioitusta ja suojelua. Onhan se kiva nähdä verorahansa käytössä, me maksamme poliisien palkan ja ne vaan futailee raiskaajien kanssa?

    • Kattu

      Suomessa ei ole tilastoja julkaistu, mutta Norjassa 100 % (kyllä, siis kirjaimellisesti täydet 100 prosenttia) ns. puskaraiskauksista on ulkomaalaisten tekemiä. Suomessa luku lienee samaa tasoa.

      Hyvä, että nainen selvisi tällä kertaa säikähdyksellä. Seuraava nainen tuskin selvinnee, kun tämä kaveri pian päästetään nuhteluiden jälkeen vapaaksi.

    • OrpoStubido

      Monikulttuurisuus on perseestä. Ei mulla muuta.

    • fsgtrw434
    • jiuhygfcvbn

      Kyllä se on kumma jos joku yritetään raiskata niin heti on noita tietotoimistoja kertoilemassa että se on ulkomaalainen ja herjaus jatkukoon.
      Mutta jos raiskauksen yrittäjä onkin suomalainen niin olkoon ketä ulkopuolista kiinnostaa.

      En ymmärrä teitä ulkomaalaisten haukkujia ja vedätte mukaan aina somalit tai tummaihoiset....

      Ja aloittajalle et mitä kummaa tekisit jos tuntomerkit ilmoitettaisiin julkisesti?
      Kun tekijä on saatu kiinni....

      Täältä viestiketjusta voisi poistaa monta viestiä sillä seurauksella että ne ovat herjaavia eivätkä sovellu esim. lasten luettavaksi ym.
      Tekeekö palstan sheriffi mitään?

      • tässäohjetta

        Klikkaa "ilmianna" kyseisten viestien alla ja pyydä poistettavaksi!


      • 0238sedfsd

    • TawjaHyväksyy

      Vääwäuskoiset kuuluukin waiskata!

      t. Halosen Tawja (de gröna)

      • Tawja_jatkaa_nyt

        Pewkele!
        Minä keisawinna Tawja tulin monta kewtaa waiskatuksi silloin huwjina nuowuusvuosina ja ah, kuinka minä siitä nautinkaan! Minä olin katujen kuningataw Kalliossa ja voi niitä tuhansia miehiä jotka minut waiskasivat milloin missäkin asennossa ja jopa keskellä katua, watikassa tai bussissa ja Paasitornin wavintolan pöydällä ihan takkaa päin! Ooh! Minä Tawja-Suuri-Keisawinna muistelen vieläkin suuwella kaiholla niitä aikoja.
        Sen tähden minä keisawinna Tawja haluan että jokainen suomalainen nainen ja mies kokee tuon saman ääwettömän ja huwjan mielettömyyden owgasmin tunteen. Se vaikuttaa päässä kuin miljoona SDP:n ja kommunistien puoluekokousta yhtä aikaa, tai joskus jopa hieman pawemmalta.
        Minä keisawinna Tawja suuri hawwastan silloin tällöin vieläkin salassa tuota waiskatuksi antautumista syksy-yön pimeinä hetkinä, sillä haluan ajoittain palata takaisin siihen huwjaan nuowuuteeni jota elin Kallion kulmilla tullen lukemattomia kewtoja waiskatuksi. Voi jepulis sentään kun tietäisittekin kaikki kewwat! Pewkele!


    • plumps

      Mikä sakki pahoinpiteli kolmea Joensuussa? Iltalehti ei kerro tarkemmin.

    • Suomisuomalaisille

      Päätös on tehty parin vuoden sisällä muutan jonnekin päin Eurooppaa. Maksan mielelläni veroni muuhun maahan, suomi oli ennen hyvä maa, mitä ei voi enää sanoa. Aivan uskomatonta, että nä,ä ns.suojavärin omaavat saavat tehdä aivan mitä vaan, eikä kukaan tuomitse.

      • Antifa___

        Hyvä !! Älä tuu takaisin :) :)


      • Lahden_yli

        Eesti on vielä hyvä paikka ja sinne tässä on itsekukin suunnitellut vielä muuttavansa. Onhan se sitäpaitsi melkein kuin omaa maata ja kulttuuria.


      • thtzthfh

        Tervemenoa.


    • glyyvar

      Tervehdys Joensuulaiset, kirjoittelen täältä länsirannikolta. Uteliaisuuttani tulin lukemaan, oletteko rasisteja ja kyllä, niitähän te olette. Ymmärrettävää kyllä. Meillä oli täällä suunnalla 1945-46 sama ongelma. Tänne roudattiin 200000 karjalaista, viljelijöiltä otettiin maata ja annettiin karjalaisille, reilu meininki, vai mitä. Karjalaisia hyysättiin valtion toimesta ja paikalliset tulivat omillaan toimeen. Nyt on vuosi 2015 ja ei ne vanhemmat ihmiset pidä karjalaista vieläkään, vaikka on jo kolmas sukupovi menossa. Teillä on pitkä tie edessä, jos meinaatte yhtä kauan vihat mamuja, kuin täällä vihataan karjalaisia. Itse olen sen verran nuorempi, että niputan mamut ja karjalaiset sama kastiin. Itse voitte sitten miettiä, jos kiinnostaa, mikä se kasti on. Oliko se niin, että vihaamalla muita ihmisiä ja pitämällä itseään muita parempana ongelmat ratkeavat, VAI???

      • jokityttö

        Vertaatko sinä ääliö karjalansiirtolaisii sopuloihin.Karjalan evakkojen oli pakko lähtee kun kommunisti ryssät ryösti heijän maat ja kodit.Ne oli sotinut Suomen puolesta,eivät tuleet loisimaan,vaan töitä tekemään.Itke vielä sitä kun Ruotsi otti sotalapsia vastaan.


    • suomisuomalaisille

      Joko norja tai sveitsi on tuleva asuinmaani. Pienemmät verot kuin täällä palkat moninkertaiset. Tähän syynä kutakuinkin se kun ei kaikkia rahoja syynätä nekruille.

    • glyyvar

      Juu, kyllä vertaan. Ei niitä karjalan evakkoja kukaan tänne halunnut, valtio ne tänne lähetti. Käsittääkseni mamuille ei ole annettu karjalassa yhtään taloa, tai maatilaa, kuten karjalaisille annettiin. Niin tosiaan Ruotsi otti 50000 lasta, siis suomesta ja elätti heidät. Lisäksi 1960-70 luvulla 500000 suomalaista lähti ruotsiin, viemään ruotsalaisten työt, naiset, rahat. kuulostaako tutulta. Ei varmaankaan kuulosta, mutta pää pois putkesta, takaan näet maailman täysin erilailla.

      • karjalasta

        glyyvari,puhuisit venäjää jos meitä karjalaisia ei olisi .oletko muuten pohjanmaan kommunisteja???


    • glyyvar

      Vai vielä kommunisti. Olen realisti. Käsittääkseni karjalaiset eivät millään muotoa estäneet venäläisten rivakkaa suomeen muuttoa sota aikana. Juurihan kirjoitin, että 500000 karjalaista lähti karkuun tänne länsisuomeen. Siis meidän muitten suomalaisten ruokittavaksi. Olisivathan he voineet jäädä asuinsijoilleen ja alkaneet venäläisiksi, olisivat nyt suurvallan alaisuudessa. Siitä nyt ei päästä mihinkään, että suomeen tulee 1000 pakolaista vuodessa. Kestäisi 400 vuotta sillä vauhdilla, että saataisiin verrokki määrä karjalan pakolaisiin. Tämä on sitä realismia. Ja hei täällä Länsirannikolla ei ole kommunisteja, niitä on siellä teillä päin ja pohjoisessa.

      • ksofgj

        täytyy vielä lisätä et karjalasta tuli suomeen myös paljon perheitä jotka olivat sinne saapuneet esim saksasta vuosikymmeniä aikaisemmin työskentelemään tehtaisiin.Kaikki evakot eivät siis olleet suomalaisia.


      • jokityttö

        Kahtokee kartoo minne karjalan 420000,tuhatta evakoo sijoitetiin.Muutama pohjanmaan kunta löytyy.Yhtään ei otettu ruotsinkielisiin kuntiin,muutamia perheitä otetiin kaksikielisiin kuntiin.Nykysin Rkp ja viherpunanatsit ottaisi kaikki maailman muslimit Suomeen.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe