TV-kanavien uudet asetukset ja muutokset

pom

Pyhätunturi
Radio- ja TV-asema

KYSYMYS: asennustöitä on tehty ja ehkä saatu valmiiksi, Kanavanippujen A ja B osalta 31.7.2015. Luulen löytäneeni netistä tiedon, että muutokset tulevat voimaan Kemijärven osalta kerrostaloissa 4.8.2015. Taloyhtiöissä muutoksista huolehtii isännöitsijä.
Avasin TV:n tänä aamuna ja selasin kanavia ja kanavien kohdalla tapahtui jotain vilahduksia ja kanavat näyttivät tämän päivän ohjelmia, eikä telkkarille tarvitse itse yrittää kanavahakua. Toivo heräsi, että ehkä muutokset ovat jo voimassa.
Onkohan tämä mummeli oikeassa ja eikä tarvitse enää miettiä, onko ajatukseni oikeassa?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Töllöttäjä

      Mistähän mummeli on löytänyt tiedon, että pyhätunturin TV-kanavissa tapahtuisi jokin muutos? Ei pitäisi mitään muutoksia siellä olla.

    • pom

      Kiitos tästäkin, vaikka asia ei vieläkään tule minulle selväksi. Mummeli, vielä aika tyhmä, kun olen, käytän ehkä vääriä ilmaisuja asioista.
      Digita TV on antanut tietoa jostakin muutoksista - esim. Pyhätunturin Radio- ja TV-asemien muutoksista. Kuluvan viikon puolivälin paikkeilla (ke-to) kerrottiin usein Lapin radiossa muutoksista ja minä päivinä niitä asennellaan ja myös siitä, miten pitäisi toimia. Digita TV:n sivuilta olen seurannut tapahtumia ja tullut tulokseen, että Kanavaniput B ja A on saatu eilen asennettua.
      Ja vielä tämän höperön mummelin silmissä näytti, että jotain muutoksia tosiaankin tapahtui, kun kävin kanava kanavalta läpi. Viimeisenä ikään kuin temppuili maksullinen kanava MTV Max. Se näytti ohjelmatiedoissa tälle päivälle vain yhden ainoan ohjelman - viikko sitten ajetun Formula 1 Unkarin osakilpailun uusinnan klo 22.00 alkavaksi. Kun nyt - monta tuntia myöhemmin avasin töllöttimeni, sinne oli lisäytynyt ohjelmatietoja alkaen tälle lauantaille ainakin jo klo 16.00 alkava Ihmismetsästäjä ja monta muuta ohjelmaa ennen Formula uusintaa.
      Mummelilla kovasti huolettaa, onko aika uusi TV tai muutaman vuoden tietsikka menossa sököksi - vaiko mummelin aivot kärsimässä Dementia-katastrofin, kun tiedot kulkevat jälkijunassa.
      Olenkohan edes osannut selittää asiaa ymmärrettävästi? Auttakaa hyvät ihmiset mummelia itseään joko romukoppaan tai jatkoajalle katsomaan vielä urheiluja ym.

    • Rationkuuntelija

      Muutoksia kanaviin tulee pienillä asemilla esim. Suomutunturilla ja sallassa joissakin paikoissa ( naruska ja saija), mutta ei niille joiden antenni sojottaa pyhätunturin suuntaan.

    • pom

      Suurkiitokset Rationkuuntelija!
      En osannut ajatellakaan tuota antenninsojotusta. Kysyin asiaa kanssa-asujaltani ja sain vastauksen, että Pyhätunturi ja siitä sitten kokeilemaan. Unohdin kokonaan Suomutunturin. Kun selasin kanavia, niissä ikään kuin muutoksia tapahtui ja niin kuin kuvakin olisi ollut selkeämpi.
      Olenkohan nyt aiheuttanut TV:lleni jotain häikkää, se näkynee myöhemmin. Ja siinä tapauksessa varmaankin saan uutta asennusapua asiantuntijalta. Harkita täytyy myös uudelleen niitä muistitestejä. Heh heh - nyt jo vähän naurattaa, mikä asia ei onnistunut aamupäivällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe