Poikaystävä pelaa jatkuvasti

Hohhoijjaa

Kuinka voisin vietellä poikaystäväni kun hänen keskittymisensä on täysin suunnattu tietokoneen ruutuun? Haluaisin vain enemmän seksiä ja läheisyyttä, mutta pelkään samalla torjumisia. Ahdistaa.

16

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pelaajatonluusereita

      No ootsä edes keskustellut asiasta hänen kanssaan? Ei se siitä ruudun edestä siirry jos et kerro mikä on ongelma. Peliriippuvaisella peli voittaa pillun 100-0.

      Mutta uskompa että ei siirry silloinkaan. Jos miehelläs on paha peliriippuvuus niin siihen ei auta kuin terapia ja keskusteluryhmät.

      Ehkä se auttaa (hetkeksi), että pakkaat matkalaukkus ja viet ne ovelle. Hyvällä säkää mies herää tilanteeseen, että mitä pelaaminen aiheuttaa.

    • Vedä-töpseli

      Irti.

      • 4534

        Väärin. Toista ihmistä ei voi pakottaa mihinkään. Voi vain valita, haluaako olla hänen kanssaan.

        Ei siis nalkuteta, painosteta, kiristetä, nyyhkitä tai muuten manipuloida, jos kaveri ei täytä odotuksia. Sellaisilla keinoilla voidaan väkinäisesti jatkaa suhdetta pettymyksestä toiseen, mutta oikeasti toimiva suhde vaatii sen, että molemmilla on luonnostaan kivaa.

        Yleensä pitkäaikaisissa suhteissa puolisot valtaosin keksivät kumpikin oman kivansa.


      • Mies30v
        4534 kirjoitti:

        Väärin. Toista ihmistä ei voi pakottaa mihinkään. Voi vain valita, haluaako olla hänen kanssaan.

        Ei siis nalkuteta, painosteta, kiristetä, nyyhkitä tai muuten manipuloida, jos kaveri ei täytä odotuksia. Sellaisilla keinoilla voidaan väkinäisesti jatkaa suhdetta pettymyksestä toiseen, mutta oikeasti toimiva suhde vaatii sen, että molemmilla on luonnostaan kivaa.

        Yleensä pitkäaikaisissa suhteissa puolisot valtaosin keksivät kumpikin oman kivansa.

        "Yleensä pitkäaikaisissa suhteissa puolisot valtaosin keksivät kumpikin oman kivansa."

        Niin, paitsi jos homma menee noin niin silloin suhteessa jotain mätää jos ei viihdytä enää oikein yhdessä vaan aletaan keksimään omia harrastuksia ja menemisiä siten että yhteistä aikaa enää ole.

        Ja tällä tarkoitan että tottakaii molemilla saa olla omia kavereita ja harrastuksia mutta kyllä yhteinen arkielämä ja lomailut on parisuhteen idea.Muutoin on vain kyse hyvistä kämpiksistä jotka puolittavat kustannuksensa.

        Ja AP; Puhukaa asiasta! Puhukaa kaikista asioista, ihmiset! Ei kukaan ole ajatustenlukija.Turha on ihmtellä miksi toinen ei huomaa tai on jonkinlainen jolleii asioista ikinä puhuta vaan oletetaan asioita.


      • teletapiaa

        Jotku voi lukee nitä ajatuksiikin ;)


    • Miten helvetissä naisille on päätynyt tuollaisia miehiä? Jos se koneella pelaaminen on miehelle oikeasti tärkeää niin siellä koneella notkukaan kaikki vapaa-aika ja naisten metsästykselle ei ole mielenkiintoa saati aikaa. Peliriippuvaiselle miehelle se taustalla pyörivä nainen on todennäköisesti itsestäänselvyys vaikka en edelleenkään ymmärrä miten se on saanut naisen.

    • Hohhoijjaa

      Tapasimme tosiaan hänen kanssaan pelatessamme, molemmat meistä pelaavat. Tuntuu vaan että olen itse jämähtänyt alkuhuumaan.. Aamulla ensimmäisenä tahtoisin herätä, syödä, peseytyä ja pukeutua yhdessä mutta poikaystävä käynnistelee ensimmäisenä konettaan ja kirjautuu erinäisiin peliyhteisöihin. En kehtaa mainita asiasta sillä ymmärrän kyllä miten peleihin voi uppoutua. En itse vielä pysty samaan, sillä hän vie kaiken huomioni.

      • Marga-Reeta

        Pukeutua yhdessä? Ei kai sentään nyt noin tarkkaan kaikkea tarvitse yhtäaikaa suorittaa?
        Monilla pareilla on erilaiset aamurytmit, joku herää viideltä, toinen vasta kahdeksalta, ja joku unikeko pötköttää puoleen päivään.
        Olisiko keskustelu ja kompromissi paikallaan?
        Heräisitte ja pukisitte ja suorittaisitte toaletti-toiminnot eri aikaan, mutta sitten pyhitettäisiin kymmen minuuttinen yhteiseen kahvi-ja aamiaispalaveriin?
        Tällöin voisi koneelta miesihminen laahautua syömään ja toivottelemaan hyvät huomenet naiselleen.
        Tällöin suoritettaisiin eräänlainen kehityskeskustelu ja suunnitelma tulevan päivän ohjelmistoon siinä kahvihetken lumoissa.
        Ei ole paljon vaadittu kaveriltasi, jos uhraa pikkuisen aikaa kumppanilleen!
        On reilumpaa kehdata mainita asiasta, kuin jättää mielen sopukoihin pesimään tyytymättömyyden peikon.
        Suuelimet ovat luotu puhumiseen sen tähden, että meidän kenenkään pää ei ole lasia, jonka lävitse näkisimme toisen ajatukset.
        Voi olla, että pahaa aavistamattomalla pojalla ei ole hajuakaan sinun toiveistasi. Voi olla ja onkin, että hän luulee toimivansa tyydyttävällä tavalla samaan aikaan, kun sinä turhaudut yksinäisiin aamuihin.
        Siis, se kymmenen minuutin aamupalaveri with leipä and kahvi, sen verran kai peli voi odottaa.


    • No voit kokeilla ensin hävitä muutamaksi tunniksi, sitten vuorokaudeksi, viikoksi jne.

    • Eihuonodiili

      voisi olla paljon pahempikin harrastus esim.Hameväen perässä juoksu,viinan veto,huumeet,väkivalta

    • Ppperell

      Seurustelen miehen kanssa joka lopetti vuosi sitten pelaamisen. Hän pelasi yhteensä 10 vuotta tuohon viime vuoteen asti eli aivan pikkupenskasta saakka. Pelaamisesta tuli hänelle tapa ja riippuvuus. Pahimmillaan hän pelasi 6 krt viikossa ja seittemäntenä päivänä tuijotteli koneen ruutua ihan huvikseen. Tappelimme asiasta sen 2 vuotta siitä asti kun aloimme seurustelemaan, jopa kerran kun sanoin "ollessani hyvin vihainen" että tietokone vai minä hän vastasi että tietokone. Erosimme pariin otteeseen pelaamisen takia. Hän lopetti hetkeksi mutta jatkoi taas koska tiesi etten kumminkaan lähtisi mihinkään, olin itsestäänselvyys. Lopulta kuitenkin jätin hänet kolmannen kerran ja olin itse ensimmäistä kertaa varma että nyt emme enää palaa yhteen. Eromme kesti 2kk jonka jälkeen hän lopetti pelaamisen koska tajusi miten se pilasi hänen elämänsä ja koulun käytinsä. En ottanut häntä takaisin heti vaan seurasin vierestä. Ja sitten se loppui ja nyt olemme minä ja hän eikä minä ja hän tietokone

    • addictedtolove

      <3 <3 <3. Nyt nää tietokoneet helvettiiiiiiiiiiiin. Ja pst MÄ en ole riippuvainen tästä KONEESTA, ettäs tiedät SAATANA.

    • fwefwefwe

      Olen itse viettänyt aina paljon aikaa tietokoneen kanssa mutta minulla se johtui lähinnä siitä että ei ollut tyttöystävää. Niinä aikoina kun minulla on ollut nainen niin ei minulla ole syytä viettää enää aikaa koneella.
      Ihmettelen noita miehiä joilla on tyttöystävä ja siltikin ovat koneella..

    • nörtti333

      Olin pari vuotta suhteessa naisen kanssa. Koko suhteen ajan pelasin aktiivisesti tietokoneella, mutta vietin myös paljon aikaa tyttöystäväni kanssa. Suhteen loppupuolella kuitenkin olin paljon enemmän koneella kuin hänen seurassaan. Syynä oli yksinkertaisesti se, että koneella olo oli mukavempaa kuin tytön. Hänen seuransa oli hyvin raskasta ja vaikeaa. Jatkuvasti valitti elämänsä surkeudestaan, ym. ja kokoajan yritti huomautteli ja kuittaili kaikesta mitä sanoin. Lopulta hän päätti suhteen, koska en ollu riittävästi läsnä hänen kanssaan. Ihan hyvä näin. Nyt kun ei ole työn ohella muuta kuin vapaa-aikaa, pelaamiseen ei edes kulu suurinta osaa ajasta. Tylsää on.

    • TheOtus

      Ei ole tullut mieleen vaikkapa pukeutua seksikkäästi ja mennä sen poikaystävän näkökenttään? (Esimerkiksi haluamasi alusasu tai bikinit, sopivan niukat tietenkin. Verkkosukat ja korkokengät vielä lisäksi.) Toki, tosipelaaja ei hämäänny siitäkään, mutta ainakin saat selville onko asialle tehtävissä mitään.

      • 247843

        Plääh. Kömpelöä manipulointia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe