Kesä on kohta taas mennyt

Ei_mitään

Muutosta elämässäni. Ihan samoja asioita mietin kuin ennenkin. Yksinäisyys tuntuu silti yhtä pahalta. Aina yksin, aina ilman seuraa. Kohta olla ajattelematta koko asiaa, mutta ei se siitä miksikään muutu. Tuntuu pahalta, että elämä on, mitä se on. Parempi olisi kun saisi kuolla pois :(

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keissa

      Niin eipä se taida vuodenajoista riippua, kokeeko yksinäisyyttä vai ei. Kesällä on vain helpompi liikkua ulkona ja tavata lomailevia ja tapahtumia on enemmän. Joillekin syksy tuo helpotusta melankoliaan.
      Olen kyllä mieluummin kevät- ja kesäihminen.

    • 5466572

      Itsellä on sama tilanne, mutta toisaalta kun asiaa ajattelee niin ainakin omalla kohdallani yksinäisyyden syy on siinä etten pidä yllä ystävyyksiä. Vanhemmiten uusia tuntuu olevan vaikea solmia ja vanhojen "kuollessa" sitä jää yksin. Näin on ainakin itsellä.

    • atm4ever

      Sama tilanne...mutta kun itsellä se on ollut niin, että voi tehdä ennustuksen aina KOKO vuodelle.
      Tällä hetkellä mitä elämässä on: äitin helmoissa asuminen, opiskelut ja työt

      Tulevaisuuteni on kiveen kirjoitettu - paskaa tulee olemaan.

    • kiarano

      niinpä.
      samaa schaibaa sitä kelaa oli vuodenaika mikä tahansa tai oli tilanne muutoin mikä tahansa. yksin on yksin on yksin. just itsekin yöllä tuli mieleen, että on tää pirunmoista kun ei ole kenellekään tärkeä. en kuulu kenenkään prioriteettilistalle, eikä merkitse yhtään kenellekään yhtään mitään. en tiedä mitä teen väärin kun ei ketään kaveria vaan löydy. ehkä musta huokuu joku karma, että mut kannattaa kiertää kaukaa vaikka olen auttavainen, kiltti..jne.. pirun masentavaa. kesäloma alkoi justiinsa, ehkä menee 4 viikkoa sitten nukkuessa.. olis vaan kiva jos olis joku jolle soittaa ja kysyä kahville.. edes jonnekin. tuntuu joskus jotenkin niin pakahduttavalta tää yksinäisyys. :(

      • atm4ever

        .....jos olis pokkaa niin menis kysyy kadulla jotain random tyttöä kahville.
        Tosin olen kesänmittaan kasvattanut hervottoman näköisen parran, ei mikään koristus! Meinasin että vikana viikonloppuna ennen opiskeluiden jatkumista vetelisi sileeksi parran.

        Ja kukaan ei varmasti lähtisi kahville kanssani...vaikka kysyisin. Nykypäivänä ollaan niin yksityisyyttään suojelevia, pidetään jotain kulisseja yllä. Ja missä ympäristössä kahviseuraa voisi kysyä? - ei sellaista paikkaa ole...ei ainakaan täällä Etelä-Suomessa, luulen että maaseudulla saattaa suhtautuminen muihin olla avoimempaa....

        Mutta minkäs teet kun olet yksinäinen 24v mies paskiainen...En jaksa. VITUTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

        Kun se yksinäisyys on aika vaikea homma kokonaisuudessaan...aiheutanko minä yksinäisyyden itselleni, olemalla idiootti parta naamassani. Vai aiheuttavatko muut yksinäisyyden minulle? : en ole suupaltti, mutta en mielestäni ole ikinä loukannut ketään jne... miksi kukaan ei lähesty nuorta mietteliästä miestä?


    • ameliiam

      Työpaikalla on kidustusta kuunnella loman jälkeen kuinka muut suunnittelee ryyppiäisiä keskenään ja kuinka lomalla on tullut tehtyä sitä sun tätä sen ja sen kanssa. Tulee vahvasti amis-ajat mieleen enkä sinänsä kyllä mitään ryyppäämistä kaipaakaan. En vaan sulaudu massaan, joten parempi olla silloin yksinään. Vapaa-ajallakin on hyvin hiljaista... harvakseltaan tulee käytyä missään kun ei ole ketään kenen kanssa mennä, eikä kaikkialle kehtaa yksinään mennä.

      Jos joku vaikka haluaisi jutella, niin minulle voi viestitellä [email protected]
      avopuoliso minulla on, vain kaverit ja muu sosiaalinen elämä puuttuu.

      • atm4ever

        kuule sama juttu...mutt sulla varmaan helpompaa, koska oletus ei ole yleensä naisista että ryyppäävät.

        Sen sijaan minua varmaan epäillään homoksi ties mitä: koska asenteeni ovat täysin erilaiset (liberaalit) ja toisekseen en nyt joka viikko tai edes joka kuukausi käy ryypiskelemässä. Yleensä sen baareilunkin saa tehdä vallan yksin, koska ei ole kavereita jotka tykkäisivät baarissa käydä ja ymmärrän heitä hyvin!
        ...mutta kun haluaisi, että välillä vähän vaihteluakin - siksi kai käyn yksin siellä baarissa. Tosin yksin siellä on sitä musiikkia saanut kuunnella, kun kukaan ei ole tullut heittämään mitään juttua.


    • Aloittaja_tässä

      Kiitos kaikille kommenteista ja ajatuksista. Jo näiden lukeminen piristi mieltä, vaikka iloisista asioista tässä ketjussa ei pahemmin puhuttukaan, en minäkään. Tuntui siltä kivalta, että joku vaivautuu kommentoimaan asiaa. Hyvää loppukesää! Koitetaan tsempata kaikesta huolimatta eteenpäin :)

    • siyah_yalnizlikdir

      Mä olen viimeiset,pian kaksi vuotta,lusinut yksin siviilissä,koska armas mieheni päätti lähteä ihan linnaan lusimaan.Heh,varatun naisen kahleet,vaan ei kuitenkaan parisuhdebonuksia/sitä syliä,jolle olen varattu,ja joka on varattu minulle.Tällainen se vasta turhauttaa.Ja kun tässä tilanteessa ei muuta voi kuin lusia,jatkaa olemista,mikä ei ole kumminka elämistä.Parhaiden vuosieni rippeet,great!NOT.Rippeet,jotka rakastamani idiootti (ja minä vielä idiootimpi kun odotan) minulta kuspäisellä ratkaisullaan/päähänpistollaan vei. No mutta kait me ollaan täydellinen pari: luulin jo itse sössineeni elämäni jamaan,mistä ei paremmaksi/pahemmaksi panna enää voisi,vaan mistä löysinkään sen paremman/pahemman puoliskoni,joka jatkoi sujuvasti elämäni sössimistä siitä mihin olin jäänyt,ja tavalla jollaista en itse ollut vielä keksinytkään! ;) Vakka kantensa valitsee,vakan kansi kantimensa.Loppuun voitaneen yhtä juhlallisissa merkeissä todeta: Quod Erat Demonstrandum (mikä oli todistettava) !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe