THAIMAALAISET AMMATTILAISPOIMIJAT & VEROTUS

IndependentSF

Thaimaalainen marjanpoimija tienaa Suomessa kolmessa kuukaudessa sen, mitä hänen maanmiehensä saa teollisuustöissä 1,5 vuoden aikana.

He elävät siis marjanpoimimisella.

Kuitenkaan, käsittääkseni, Thaimaalaiset eivät maksa mitään veroja Suomeen?

Suomalaiset eivät tuolla summalla maksaisi edes juniorien jääkiekkoseuran maksuja! Suomalaisille poimijoille kyseessä on siis lisäansio, kansaneläkkeen pieni lisä tahi lasten kalliden harrastuskulujen peittäminen.

Miten tämä voi olla mahdollista!? Suomessa, jossa vallitsee ankara työväenmonokulttuuri ja menossa on harmaan talouden kitkentä?

Kyseessä ei ole mitään muuta kuin maataloutta ja teollisuutta: arvokas superfoodimme revitään systemaattisesti metsistä ja kuivataan jauhoksi sekä dumpataan ulkomaille.

Mitä tällä on tekemistä enää jokamiesoikeuksien ja virkistyskäytön kanssa?

Miksei Thaimaalaiset leikkaa myöskin hiuksiamme?

5 euroa käteen ja siinä se, työ kuin työ.

Ilman kuittia.

Miksei Thaimaalaiset huolla myöskin autojamme?

Renkaiden vaihto 5 euroa ja siinä se.

Ilman kuittia, työ kuin työ.

"Epäiletkö harmaata taloutta? Tänne voi antaa vihjeen"
http://www.studio55.fi/tastapuhutaan/article/epailetko-harmaata-taloutta-tanne-voi-antaa-vihjeen/3393558

http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kainuu/puolentoista-vuoden-palkka-kolmessa-kuukaudessa/

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllätaijoo

      http://www.vero.fi/fi-FI/Syventavat_veroohjeet/Henkiloasiakkaan_tuloverotus/Verovapaat_suoritukset/Kokonaan_tai_osittain_verovapaat_tulot(25531)

      "Jos kerääjän ja tilaajan välillä on työsuhde, korvaus on ennakkoperintälaissa tarkoitettua palkkaa (TVL 89 §)."

      Tekevätkö poimijat töitä jollekin, vai myyvätkö marjansa itse päivän hintaan? Jokuhan on ilmeisesti järjestellyt poimijoille lennot Suomeen ja autojakin käytettäväksi keruureissuille. Siinä mielessä voisi nähdä poimijoiden tekevän veronalaista työtä.

      • 3453476345345

        Naurettavaa.

        Marjan tekevät työtä josta suurimman hyödyn vetää marjateollisuus.

        Tässä viilataan pilkkuja mutta kuviohan on päivän selvä.

        Eikä kyse ole mistään virkistyskäytöstä tahi lisäansioista vaan ammatin harjoittamisesta ja teollisuuden tuotteista.


      • vitunkusipäät

        Mieti ennemmin miten paljon meillä on loisvirkamiehiä(n90% näistä loisista on täysin tarpeettomia) ja paljonko nämä saavat oleskelustaan jota työksi kutsuvat palkkaa verorahoista, tai paljonko poljetaa meidän rahaa kreikkaan tai afrikkaan täysin turhaan, saamatta ikinä euroakaan takaisin.

        Mua vituttaa suunnattomasti kaltaisesi paskahousut, jotka ei näe todellisuutta, ehkä teidän oma surkea elämänne on niin päin persettä, että näette thaimaalaisen marjanpoimijan ongelmana...?

        Haloo, päät pois perseestä!!!!!!


      • NytTanaVdu
        vitunkusipäät kirjoitti:

        Mieti ennemmin miten paljon meillä on loisvirkamiehiä(n90% näistä loisista on täysin tarpeettomia) ja paljonko nämä saavat oleskelustaan jota työksi kutsuvat palkkaa verorahoista, tai paljonko poljetaa meidän rahaa kreikkaan tai afrikkaan täysin turhaan, saamatta ikinä euroakaan takaisin.

        Mua vituttaa suunnattomasti kaltaisesi paskahousut, jotka ei näe todellisuutta, ehkä teidän oma surkea elämänne on niin päin persettä, että näette thaimaalaisen marjanpoimijan ongelmana...?

        Haloo, päät pois perseestä!!!!!!

        Thaimaalaiset marjakolonnat jotka vie mustikat Suomalaisten mummojen noukan edestä ovat ongelma, ainakin ko. mustikkapiirasta rakastavalle Suomalaiselle mummolle joka kituutta kansaneläkkeen perusosalle maksettuaan koko ikänsä yrittäneenä YEL:lliä!!!


      • vitunkusipäät
        NytTanaVdu kirjoitti:

        Thaimaalaiset marjakolonnat jotka vie mustikat Suomalaisten mummojen noukan edestä ovat ongelma, ainakin ko. mustikkapiirasta rakastavalle Suomalaiselle mummolle joka kituutta kansaneläkkeen perusosalle maksettuaan koko ikänsä yrittäneenä YEL:lliä!!!

        Haista niin iso vittu, että mistähän löytynee


      • 345346345234

        No mitä tulee thaimaalaiseen niin tiukkaa on...

        elämä heilläkin mutta se ei ole mistään kotoisin että meidän Suomalaisten tulisi uhrata oma elämä Kreikkalaisten, Thaimaalaisten, NATO-Amerikkalaisten, EU-Saksalaisten jne, jne... vuoksi.

        Vähän itsesuojeluvaistoa, edes hiukan isänmaallisuutta ja hitusen kunnioitusta esi-isiemme meille jättämää valtavaa perintöä, Suomea & Suomalaisuutta kohtaan.


    • suht_koht

      Thaimaassa hiusten leikkaus, johon kuuluu myös parranajo, maksaa tällä hetkellä about 150 bahtia, siis verrattain halpaa, vielä.
      Riippuu tottakai paikasta. Itse kävin parturissa n. 2kk sitten siellä, etelä-Thaimaassa, lähellä Malesiaa.

      • aefasdfwe

        Ja mikäs tuo bahtin kurssi sitten on.

        Olen kuullut että jotkut miehet ovat muuttaneet kokonaan Thaimaahin.

        Periaatteessahan tuo Thaimaalaisten marjakuvio voisi toimia myös toisinpäin...


    • cnhgfds

      Harmaata taloutta se on.

    • ParadiseSun

      Tämä on taas niin väärin.

      Suomalaiset poimijat jäävät tänne jääkylmään ja äärisosialistiseen työväensuomeen maksamaan mm. energiasta törkeän kovia hintoja kun taas thaipoimijat lähtevät aurinkoon nauttimaan verottomasta tulostaan...

      https://www.youtube.com/watch?v=Betu3rpGUuQ

      • Wioex

        Suomalainen byrokratia on laadittu auttamaan ensisijaisesti ulkomaisia:
        Mm. Kreikkalaisia, Amerikkalaisia, Saksalaisia, Thaimaalaisia, Virolaisia jne, jne.


    • OlenTiinaAhoHuora

      olen Tiina ja olen huora ja saan kaikki tuloni pilluni vuokraamisesta ja kaikki verottomana !

      • Vtun

        Millä ihmeellä Suomi oikein aikoo oikein elättää Kansansa kun mm. thaimaalaiset tulevat tänne ja tekevät "hommat" maksamatta mitään veroa Suomeen?

        Käsittääkseni huoratkaan mitään veroja maksa, vai maksaako?

        Mä kun en ole huorissa vielä koskaan käynyt: ei ole vielä verojen jälkeen niin paljoa rahaa jäänyt että pukille rahalla pääsisi.


    • ghjgjgjjjhkjh

      Jos joku tulee kaupallisesti raastamaan varvut maalta, jonka marjasutenööri itse omistaa, kenelläkään ei ole asiaan mitään sanomista, mitä nyt sen, että työttömiä on Suomessa puoli miljoonaa ja moni heistä lähtisi metsään, jos joku järjestäisi kuljetukset ja myynnin. Kun ei voi poimia ja myydä tienvarressa samalla aikaa, eikä ole kannattavaa ajella marjojen perässä pitkin maata ja vielä myydä niitä tienvarressa - kovin kauan ei kovin suuri marjamäärä pakettiauton lavalla tuoreena pysy.

      Jos jollakulla on omat marjamaat omalla tontilla ja sinne tulee joku tyhmä rohmu, suomalainenkin, mutta varsinkin ulkomailta tuotu kielitaidoton, kulttuuria (jokamiehenoikeudet rajoituksineen, miten marjat pitää poimia, että niitä kasvaa ensi vuonnakin, miten huolehtia hygieniasta jne) tuntematon lauma, kyllä sen ajaa pois, jos paikalle sattuu.

      Olen miettinyt, mikä tuota ulkomaalaisten rahtaamista kotimaahamme motivoi. Marjasutenöörin kannalta motiivina tietenkin on ahneus. Ulkomaalaista voi riistää vielä helpommin kuin oman maan kansalaista. Heille voi valehdella, maksaa alihintaa, kiskoa 'kuluista' ylihintaa, ja luultavasti heidän ihmiskauppaajiltaan voi vielä saada oman siivunsa - liekö noin? Suomen poliitikkojen kannalta tärkeää on häivyttää isänmaamme rajat, ja tämä on yksi keino. Samalla poljetaan maan kansalaisten palkkatasoa, tehdään vaikeammaksi ansaita tuloa marjojen poimimisella, mitä moni suomalainen on aina tehnyt ja edelleen yrittää tehdä - se kun vaan onnistuu parhaiten oman asuinseudun tutulla marjapaikalla, ei kierrellen vierailla seuduilla bensaa polttaen ja ostajat hakusessa.
      Poliitikoille on myös tärkeää estää se, että kansalaiset voisivat hankkia verotonta tuloa oman maansa antimilla. Tällä mättäänraiskausmenetelmällä tuohon tavoitteeseen voi päästä useaa kautta. Marjat haravoidaan varpuineen kansalaisten silmien alta, se on yksi tapa. Tämä kaikki voi johtaa myös yhä laajempaan hyökkäykseen ulkomailta meidän puhtaisiin, rikkaisiin marjametsiimme ja tonteillemme. Se voi johtaa marjamaiden pilaamiseen, mikä ratkaisisi poliitikkojen silmissä tämän ongelman myönteisesti. Tai jokamiehenoikeuksista tulee niin vihattu asia, että Suomen kansa lopulta ärähtää ja tekee sille lopun. Siinä menee sitten oman maan kansalaisiltakin tärkeä arvo, mutta suomalainen voi toki aina neuvotella suomalaisen maanomistajan kanssa, vaikka laajat jokamiehenoikeuden poistettaisiinkin.

      Tai nähdäänkö tämä yhtenä mahdollisuutena kahakoihin? Suomalaiset ovat rauhallinen kansa, mutta jos meitä jatkuvasti härnätään... Johtaako marjamaiden jokavuotinen raiskaus väkivaltaan? Johtaako siihen maahanmuuttajien tuonti? Homostelu ja muu irstaus? Kahakoitahan voi myös aiheuttaa ja saada ne näyttämään aidoilta - missäs maassa niin ei ole tehty? Sitten voi tuoda sotavoimat apuun ja YK-joukot pitämään kansalaiset kurissa. Sehän sotavoimien tehtävä on, pitää kanslaiset kurissa odottamassa uutta maailmanhallitusta ja orjuuttaan.

      Marjojen poimiminen jokamiehen oikeutena toimii vain, kun kansalainen voi luottaa siihen, että se oman kotiseudun tuttu salainen marjapaikka odottaa siellä häntä, kunnes hän taas sinne ehtii, tai jos ei ehdi, seuraava vuosi antaa entistä paremman sadon. Kaupallinen marjojen poimituttaminen ei voi olla jokamiehenoikeus. Sille on oltava maanomistajan lupa ja omistajalle tulee hänen sitä vaatiessaan maksaa hänen vaatimansa korvaus maan antimien viemisestä toisten kaupalliseksi hyödyksi.

      • näinonmarjat

        Älä viitti suoltaa tommosta paskaa. Suomen laiskat ei lähtis metsään vaikka taksilla vietäis. Suomalaiset on patalaiskoiksi kasvatettu ja umpikateellisiksi. Kadehtii jopa thaikkujen Marjanpoimintaa. Marjastjs on lain mukaan verotonta. Jos ei thaikut tulisi niin ei saisi teollisuus raaka- ainetta. Suomalainen räkii kattoon ja huutelee baarista että lisää työttömyyskorvausta.


      • lgkhgfs
        näinonmarjat kirjoitti:

        Älä viitti suoltaa tommosta paskaa. Suomen laiskat ei lähtis metsään vaikka taksilla vietäis. Suomalaiset on patalaiskoiksi kasvatettu ja umpikateellisiksi. Kadehtii jopa thaikkujen Marjanpoimintaa. Marjastjs on lain mukaan verotonta. Jos ei thaikut tulisi niin ei saisi teollisuus raaka- ainetta. Suomalainen räkii kattoon ja huutelee baarista että lisää työttömyyskorvausta.

        Lähtisin mutta mulla ei ole autoa ja halpatyövoimaksi en ala vaan haluan palkan jolla elää Suomessa. Thaikuilla on kaikki halpaa kotimaassaan joten noukkivat pienellä palkalla. Marjakeisarit tietävät tämän.


      • 2345345234
        näinonmarjat kirjoitti:

        Älä viitti suoltaa tommosta paskaa. Suomen laiskat ei lähtis metsään vaikka taksilla vietäis. Suomalaiset on patalaiskoiksi kasvatettu ja umpikateellisiksi. Kadehtii jopa thaikkujen Marjanpoimintaa. Marjastjs on lain mukaan verotonta. Jos ei thaikut tulisi niin ei saisi teollisuus raaka- ainetta. Suomalainen räkii kattoon ja huutelee baarista että lisää työttömyyskorvausta.

        Kuka väittää tämä metsäkansa ei metsään menisi?

        Kuka voi olla noin pahasti vieraantunut Suomalaisesta identiteetistä, perinteistä ja Suomen luonnosta?

        Kadehtiminen on täysin tuulesta temmattu: kyse on oikeudenmukaisuudesta.

        Muita aloja kohtaan, Suomalaisia maanomistajia kohtaan, jokamiesoikeuksien suojelemisesta jne, jne.

        Suomi tarvitsee superfoodinsa itse: tämän Kansan on tultava järkiin ja lopetettava ruuaksi kelpaamattoman kemikaalimössön ahmiminen.

        Kuka rääkii kattoon ja huutelee baarissa lisää työttömyyskorvausta?


      • 34534523423
        lgkhgfs kirjoitti:

        Lähtisin mutta mulla ei ole autoa ja halpatyövoimaksi en ala vaan haluan palkan jolla elää Suomessa. Thaikuilla on kaikki halpaa kotimaassaan joten noukkivat pienellä palkalla. Marjakeisarit tietävät tämän.

        Ketään marjanpoimijaksi olla tässä pakottamassa: se olisi vastoin ihmisoikeuksia määrätä joku tekemään työtä josta ei pidä esim. kiristämällä etuisuuksien menettämisellä.

        Kandee lukea ihmisoikeudet ja samalla voi vähän miettiä mitä hmm... tapahtuu oikein Suomen työvoimavirastoissa...


    • dfgfhdfghh

      Miksei viestit näy?...

      Jos joku tulee kaupallisesti raastamaan varvut maalta, jonka marjasutenööri itse omistaa, kenelläkään ei ole asiaan mitään sanomista, mitä nyt sen, että työttömiä on Suomessa puoli miljoonaa ja moni heistä lähtisi metsään, jos joku järjestäisi kuljetukset ja myynnin. Kun ei voi poimia ja myydä tienvarressa samalla aikaa, eikä ole kannattavaa ajella marjojen perässä pitkin maata ja vielä myydä niitä tienvarressa - kovin kauan ei kovin suuri marjamäärä pakettiauton lavalla tuoreena pysy.

      Jos jollakulla on omat marjamaat omalla tontilla ja sinne tulee joku tyhmä rohmu, suomalainenkin, mutta varsinkin ulkomailta tuotu kielitaidoton, kulttuuria (jokamiehenoikeudet rajoituksineen, miten marjat pitää poimia, että niitä kasvaa ensi vuonnakin, miten huolehtia hygieniasta jne) tuntematon lauma, kyllä sen ajaa pois, jos paikalle sattuu.

      Olen miettinyt, mikä tuota ulkomaalaisten rahtaamista kotimaahamme motivoi. Marjasutenöörin kannalta motiivina tietenkin on ahneus. Ulkomaalaista voi riistää vielä helpommin kuin oman maan kansalaista. Heille voi valehdella, maksaa alihintaa, kiskoa 'kuluista' ylihintaa, ja luultavasti heidän ihmiskauppaajiltaan voi vielä saada oman siivunsa - liekö noin? Suomen poliitikkojen kannalta tärkeää on häivyttää isänmaamme rajat, ja tämä on yksi keino. Samalla poljetaan maan kansalaisten palkkatasoa, tehdään vaikeammaksi ansaita tuloa marjojen poimimisella, mitä moni suomalainen on aina tehnyt ja edelleen yrittää tehdä - se kun vaan onnistuu parhaiten oman asuinseudun tutulla marjapaikalla, ei kierrellen vierailla seuduilla bensaa polttaen ja ostajat hakusessa.
      Poliitikoille on myös tärkeää estää se, että kansalaiset voisivat hankkia verotonta tuloa oman maansa antimilla. Tällä mättäänraiskausmenetelmällä tuohon tavoitteeseen voi päästä useaa kautta. Marjat haravoidaan varpuineen kansalaisten silmien alta, se on yksi tapa. Tämä kaikki voi johtaa myös yhä laajempaan hyökkäykseen ulkomailta meidän puhtaisiin, rikkaisiin marjametsiimme ja tonteillemme. Se voi johtaa marjamaiden pilaamiseen, mikä ratkaisisi poliitikkojen silmissä tämän ongelman myönteisesti. Tai jokamiehenoikeuksista tulee niin vihattu asia, että Suomen kansa lopulta ärähtää ja tekee sille lopun. Siinä menee sitten oman maan kansalaisiltakin tärkeä arvo, mutta suomalainen voi toki aina neuvotella suomalaisen maanomistajan kanssa, vaikka laajat jokamiehenoikeuden poistettaisiinkin.

      Tai nähdäänkö tämä yhtenä mahdollisuutena kahakoihin? Suomalaiset ovat rauhallinen kansa, mutta jos meitä jatkuvasti härnätään... Johtaako marjamaiden jokavuotinen raiskaus väkivaltaan? Johtaako siihen maahanmuuttajien tuonti? Homostelu ja muu irstaus? Kahakoitahan voi myös aiheuttaa ja saada ne näyttämään aidoilta - missäs maassa niin ei ole tehty? Sitten voi tuoda sotavoimat apuun ja YK-joukot pitämään kansalaiset kurissa. Sehän sotavoimien tehtävä on, pitää kanslaiset kurissa odottamassa uutta maailmanhallitusta ja orjuuttaan.

      Marjojen poimiminen jokamiehen oikeutena toimii vain, kun kansalainen voi luottaa siihen, että se oman kotiseudun tuttu salainen marjapaikka odottaa siellä häntä, kunnes hän taas sinne ehtii, tai jos ei ehdi, seuraava vuosi antaa entistä paremman sadon. Kaupallinen marjojen poimituttaminen ei voi olla jokamiehenoikeus. Sille on oltava maanomistajan lupa ja omistajalle tulee hänen sitä vaatiessaan maksaa hänen vaatimansa korvaus maan antimien viemisestä toisten kaupalliseksi hyödyksi.

    • lgkjhfs

      Eikö noista marajatuloista kuuluisi ottaa ainakin lähdevero?

    • jDnecx

      Eikun Bangokkiin painamaan!

      Thaipoimijat saavat Suomelta marjat ilmaiseksi: ottakaa ja tehkää bisnestä.

      Mitä saavat Suomalaiset ilmaiseksi Thaimaasta?

      Mihin tässä muuten enää Suomalaisia tarvitaan?

      Amerikkalainen rikas liikemies B. Onsanto voinee perustaa Suomen firman ja Thaimaalaiset hoitaa homman ja rahat menee suoraan Cayman -saarille?

      Vai löytyykö tuohon kenties joku mutta, pilkku, kaiken sen byrokratian keskeltä, jostain....

    • ConClusion

      No.... ottavat sitten Suomalaisilta senkin edestä.

    • ThaiAfroSperm
    • IhanOutoa

      Käsittääkseni Thaimaalaispoimija on yrittäjän asemassa Suomessa.

      Mutta miksi Suomalaisia yrittäjiä sorsitaan aivan kohtuuttomalla verotuksella, byrokratialla... ja taas näitä Thaimaalaispoimijoita ei veroteta alkuunkaan eikä rasiteta byrokratiallakaan...

      Käsittämätöntä.

      Uskottavuus... menee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe