asianajotoimisto haaparannalla

apuatarvitaan

minkälaisia kokemuksia teillä on asianajotoimisto tuhkasesta haaparannalta? tarvitsen asianajajaa ruotsin puolella olevaan perintöasiaan. kun hän kuitenkin osaa myös suomea, niin se helpottaisi asianhoitoa. kertokaa kokemuksia.

10

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 987uyuyuy

      Norjassa saa pysyvän oleskeluluvan, kun on asunut maassa viisi vuotta. Uusi sääntö tarkoittaa käytännössä sitä, että näiden viiden vuoden aikana ei ole sallittua matkustaa aikaisempaan kotimaahansa. Jos pakolainen matkustaa entiseen kotimaahansa, häneltä perutaan tilapäinen oleskelulupa, hänet karkotetaan, eikä hänellä ole tämän jälkeen enää pääsyä maahan.

      • YMMÄRRÄ

        ÄLY ÄLÄ JÄTÄ! ?


    • Lakiasiaintoimistosta

      Kyselet asianajotoimisto Tuhkasesta, hänestä en voi vastata kielteisesti. Useita asianajajia, ja muita lakialalla työskentelee. Suomen ja Ruotsin puolella maidemme rajojen tuntumassa. Näillä enimmäkseen on Ruotsin ja Suomen kielen taito, sekä hoitavat asianajoa yli rajojen. Olen todennut, että useilla on taustalla lakialan lisäksi hyvät alalle tutkinnot. Olen itse nyt eläkkeellä oleva ja ennen Lakiasiantoimiston omistajana pitkään Käsivarressa, vaikka jatkolupa asianajoon taustalla on vielä voimassa. Pitkään rajan pinnassa työnä oli ensin poliisikokemus, sekä kielen stipendiaatti poliisi pitempään Ruotsissa. Vaikka olen Ruotsissa ja Norjassa hoitanut, eri oikeusasteissa asianajoa. Mutta mikäli asiat on yli rajojen liian vaikea olen tilalle ehdottanut sopivan asianajoon yli rajojen. Tällöin tulee esiin myös kuolinpesät, jossa omistuksia on kiinteistöissä yli rajojen, joten täytyy tietää molempien maiden omistus ja perintö lainsäädännöt. Asianajotoimistoilla ja lakiasiaintoimistoissa työskentelevillä on vastuu ja ohjaavat liian vaikean asustajatehtävän toimistostaan toiselle.

    • senatsakasin

      Kallu kallu, taas sellaista siansaksaa tuo tekstisi. Lopeta jo itsesi kehuminen, = naurettavaa

      • Habarannalta

        Tämä seatsakaisin. Avasi kirjoituksen, sekä muut hänen hyökkäävät kirjoittelut viittaavat tähän samaan henkilöön. Kyseinen kirjoittaja näyttää olevan vihamielinen ilmenevästi asianajotoimistolle ja lakiasiaintoimistolle. Hänen kirjoitukset vaikuttavat mielisairaitten, tai narsistin järjen köyhyyttä omaavaan kirjoitteluun ja hyvä, että hänen terveydentilan tuntenette annettavan omaan tilaansa. Katselin tämän lakiasiaintoimiston kirjoittelua. Tämä toimisto ei suinaan itseään kehunut, että saisi työtä. Kiitos hän ilmaisi eläkkeellä olevana omia käsityksiä.


    • urmasarmas

      Tuhkanen on vakuutustermein tuhopoltto

    • Aloittajalle ! Perintöasiat voi hoitaa pankkisi johtajakin, ellei se ole riitaisa perinnönjako, ja jos se on riitaisa siihen ei kannata sekoittaa Tuhkasia sen enempää kuin muitakaan dekkareita, sillä ne pudistavat kuolinpesän varoista, niin tarkaan jotta tappelu perijöiden kesken loppuu takuulla !
      Menkää joukolla perijät saunantaakse ja mäiskikää toisianne turpiin, niin pitkään jotta rahat on jaettu tasapuolisesti lakien mukaan !

      Late Lapista.

    • tietäjäikuinen

      Kunhan aloittaja ei erehdy hakemaan Tornion oikeusaputoimistosta apua.
      Sen tahon "avustuksella" ainakin ongelmat kasvavat huikeasti ...

    • ölölölölöl

      Naisjohtaja ulkomaalaisvangista: ”Ymmärrys loppui heti”

      Karoliina Taruvuori sanoo, että joidenkin ulkomaalaisten vankien on vaikea ottaa rangaistuksia vastaan naispuoliselta johtajalta.

      Sauvo Jylhä
      VANKILAT   Etelä-Suomen vankiloita asuttaa suomalaisten lisäksi suuri joukko ulkomaalaisia, mikä aiheuttaa laitoksiin kulttuurieroja.

      Etelä-Suomen vankiloissa on muihin Suomen vankiloihin nähden paljon ulkomaalaisia vankeja.

      Esimerkiksi Jokelan vankilassa ulkomaalaisia vankeja on 57, Keravan vankilassa taas 25.

      Suurimmat ulkomaalaisryhmät ovat virolaiset ja venäläiset, mutta mukaan mahtuu muitakin.

      – Vankilassamme on vankeja Gambiasta, Nigeriasta, Irakista, Romaniasta, Liettuasta, Ukrainasta, Moldovasta, Puolasta, Ranskasta, Latviasta..., luettelee Tuusulan vankilanjohtaja Karoliina Taruvuori .

      Keravan vankilassa on vankilanjohtaja Timo Koivuniemen mukaan vankeja 13 eri kansallisuudesta. Ne eivät juuri poikkea Jokelan vankilan kansallisuuksien kirjosta.

      Karoliina Taruvuori kertoo, että kulttuurierot tuovat haasteita niin vangeille kuin henkilökunnallekin.

      – Kerran yksi muslimitaustainen miesvanki ei halunnut ymmärtää pätkääkään, mitä puhuin, kun annoin hänelle rangaistusta. Miespuolista apulaisjohtajaa hän kyllä ymmärsi, mutta kun apulaisjohtaja sanoi, että rangaistus tulee johtajalta, ymmärrys loppui taas, hän muistelee.

      Myös vankilassa rangaistusta suorittava Miika on huomannut kulttuurierot. Hän kertoo, että esimerkiksi ramadanin aikaan muslimivangeille tuodaan selleihin yöllä ruokaa, mistä aiheutuu kolinaa.

      – Muslimit eivät myöskään voi mennä toisen miehen kanssa samaan aikaan suihkuun, sillä heidän uskontonsa kieltää miehiä olemasta alasti toisen miehen kanssa samassa huoneessa. Tämän takia yksi vanki ei käynyt yhdessä vaiheessa ollenkaan suihkussa, joten hänet siirrettiin osastolle, jossa on selleissä omat suihkut.

      Jokelan vankilassa on kaksi osastoa, joissa on molemmissa kolme suihkua. Toisella osastolla on 15 vankia ja toisella Miikan laskelmien mukaan 25–30. Miika kertoo, että osaston kaikkien vankien pitää käydä suihkussa illalla 15 minuutin sisällä.

      Vanki ei käynyt suihkussa, joten hänet siirrettiin toiselle osastolle.”





      Etelä-Suomen vankiloissa on paljon ulkomaalaisia vankeja muun muassa kansainvälisen lentokentän ja satamien läheisyyden vuoksi.



      – Lisäksi tutkintavankiloissa on varmaan prosentuaalisesti enemmän ulkomaalaisia kuin muissa vankiloissa. Ulkomaalaiset joutuvat suomalaisia epäiltyjä helpommin tutkintavankeuteen, koska sillä estetään maasta poistuminen, Taruvuori sanoo.

      Hän jatkaa, että joissakin vankiloissa saattaa esiintyä myös rasismia.

      – Joissakin vankiloissa tummaihoinen ei voi asua vankiloiden normaaliosastoilla. Meillä kaikki ovat sekaisin kansalaisuuteen tai ihonväriin katsomatta, hän vakuuttaa.

      – Keravalla on totuttu ulkomaalaisiin ja ihmisille annetaan mahdollisuus suorittaa tuomionsa rauhassa. Perinteisesti tiettyjä kansalaisuuksia edustavien vankien ei ole ollut helppoa olla vankiloissa sen alakulttuurien takia. Keravan vankilassa ei ole niin sanottua pelkääjäosastoa, Timo Koivuniemi puolestaan sanoo.

      ”Pelkääjäosastolla” tarkoitetaan rajoitetun toiminnan osastoa, jossa vanki ei voi olla tekemisissä muiden vankien kanssa. ”Pelkääjävanki” viettää pahimmillaan 23 tuntia vuorokaudessa sellissään ja yhden tunnin ulkona.

      Myös Miika sanoo, että ulkomaalaisten ei tarvitse pelätä Jokelan vankilassa. Itse hän kertoo tulevansa parhaiten toimeen virolaisten kanssa.

      – Tämä on rauhallinen talo ja täällä on hyvä henki vankien kesken.

      Tosin kulttuurierot ja kielimuuri saattavat aiheuttaa riitoja.

      – Ulkomaalaisia ei välttämättä aina ymmärretä eri kielen takia, mikä aiheuttaa välillä tappeluita. Ne eivät kuitenkaan yleensä ole väkivaltaisia, vaan lähinnä kinoja ja sananvaihtoa, hän sanoo.
      Ulkomaalaisia tasaisesti vankiloihin

      Ulkomaalaisia tuomitaan vankeuteen eniten huumausaine- ja omaisuusrikoksista, siis samoista rikoksista, kuin suomalaisiakin.

      – Ulkomaalaisten vankien määrä on 2000-luvulla noussut koko ajan, sanoo Timo Koivuniemi.

      Taruvuoren mukaan suomalaiset vangit pyritään sijoittamaan kotipaikkansa läheisyyteen.

      – Ulkomaalaisvankeja, joilla ei ole asuinpaikkaa tai omaisia Suomessa, sijoitetaan ympäri maata, jotta vankiloiden vankimäärä olisi tasainen, hän sanoo.

      – Vankilan kirjoilla voi olla ulkomaalaisstatuksella myös sellainen henkilö, joka on asunut Suomessa kymmenen vuotta ja joilla on perhe Suomessa. On myös sellaisia, jotka jäävät esimerkiksi lentokentällä kiinni ihmiskaupasta tai huumeiden salakuljetuksesta ja joilla ei ole mitään kontaktia Suomeen, Koivuniemi jatkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe