Monilla on "tietoa" .

muillehyödyksi

Laitoin tämän aiheen tiede palstalle koska mielestäni käsittelemäni asia koskee "tietämistä ". On paljon henkilöitä joilla on arvokastakin "tietoa " . Tarkoitan nyt sellaista tietoa joka on pysynyt "piirongin " laatikoissa tai omassa päässä ilman että kyseistä tietämistä olisi kyetty hyödyntämään. Otan esimerkin. Joillakin on joko laatikon pohjalla tai omassa päässä lähes patentin moinen oivaltaminen. Henkilölle on saattanut tiedostua hyvinkin arvokas oivallus patennttia vailla mutta asia on vaan jäänyt ja jäänyt hyödyntämätä. Itsellänikin on jokunen oivallukseen tai tietoon perustuva asia jonka olen lähettänyt kotimaiselle isolle yritykselle saatekirjelmineen.
"Antamaani kyseistä asiaa voitte korvauksetta hyödyntää parhaalla mahdollisella tavallanne enkä tule koskaan vaatimaan teiltä siitä minkäänlaista korvausta ".
Tämmöisen saate kirjelmän lähetin mukana.

Sen tähden olisikin tärkeää että ne henkilöt joilla on oivallusta tai "patentin omaista " keksintöä ottaisivat yhteyttä vaikka sähköpostin kautta johonkin Suomalaiseen mielellään tunnettuun isoon yhtiöön joka olisi "lähinnä " sitä oivallus tai keksinnön mukaista alaa ja luovuttaisitte täysin korvauksetta keksimänne idean toisten käyttöön.

On paljon henkilöitä jotka vievät kuollessaan hyvinkin hyödynnettävää tietoa keksinnön omaisista oivalluksista. Minullakin oli päässä pari "oivallusta " vuosikausia kunnes havahduin että ellen pian niistä kerro kenellekään ne menevät hukkaan.

Jotkut pähkäilevät keksintöjensä parissa ehkä kuvittelevat hakevansa "joskus sitten " vaikka patentin rikastuakseen mutta hyvin harvat niistä hyötyvät taloudellisesti.

Että jos mielessänne on jokin keksintöön verrattava oivallus niin ottaisitte vaan rohkeasti yhteyttä jollekin ja sen jälkeen voisitte unohtaa koko asian.

Saa siitä ainakin hyvän mielen kun on jokin päätä vaivannut asia poissa.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tehty.tarpeeseen

      Olisi itsekehitetty vyön solki, jossa ei yhtään liikkuvaa osaa. Materiaali esimerkiksi 3 mm:n pleksi. Ei ruostu, ei syövy, ei sotke vaatteita hikoillessakaan. Ollut itsellä käytössä 40 vuotta ja toimii. Mihinkähän voisi tarjota? Ilmaiseksi, totta kai, kunhan vain tuotantoon saisi!

    • niinnähty

      Juu moni niilo nokkela kuvittelee että on kuningasideoita ja sitten lähettää jonkun kusisen idean firmaan että "tätä minun mahtavan mullistavaa ideaa saa käyttää" ja sitten sillä idealla pyyhitään persettä ja firmassa naureskellaan ainakin kuukauden päivät näille mikko mallikkaille.

    • BLOODisLIFE

      Vittu mulla on tietoa ihan vitusti! Mä mietin kaikenlaisia juttuja, sairauksia, unihalvautta, nälänhätää, konflikteja... Mutta mä en halua antaa niitä ideoita pois vaan haluisin olla mukana muuten mun ideat ja mä ollaan ihan turhia! Mutta kukaan ei halua että oon mukana yhtään missään ja kaikki väittää että oon jotain mitä en o! kaikilla on sitten sota se on sitten niin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe