RUOTSI MUUTTUU 30 VUODESSA MUSLIMIMAAKSI

TILASTOFAKTAA

Ruotsin tilastokeskuksen mukaan Ruotsissa asui vuoden 2013 lopussa 713 232 muslimimaissa syntynyttä ja heidän jälkeläistään. Ruotsin väkiluku mainitun vuoden lopussa oli 9 644 864, mikä antaa muslimitaustaisten väestöosuudeksi 7,39 %. Kaikki näistä eivät tietenkään ole muslimeita, vaan joukossa on myös esimerkiksi kristittyjä, mutta karkeasti voidaan arvioida tuosta porukasta ainakin 80-95 % olevan uskonnoltaan islamilaisia. Tällöin muslimien määräksi voidaan arvioida n. 571 - 678 000, jolloin heidän väestöosuutensa on n. 5,92 - 7,03 %.

Muslimit ovat Ruotsin nopeimmin kasvava väestöryhmä ja jopa yli puolet Ruotsin väestönkasvusta tulee heidän maahanmuutostaan ja syntyvyydestään. Muslimien joukkomuutto Ruotsiin taas on seurausta siitä, että läntinen äärinaapurimme on jostain syystä keksinyt olevansa humanitäärinen suurvalta, jonka tehtävä on pelastaa kaikki maailman pakolaiset sodan jaloista turvaan Ruotsiin. 87,14 % Ruotsin asukkaista tukee tätä politiikkaa.

Vuonna 2014 Ruotsiin saapui yhteensä 81 301 turvapaikanhakijaa, joista 30 583 tuli Syyriasta. Myös muut muslimimaat olivat hyvin edustettuina hakijoiden joukossa. Samana vuonna Ruotsi myönsi yhteensä 110 610 oleskelulupaa, joista 25 950 myönnettiin syyrialaisille. Myös muista muslimaista tulleet saivat runsaasti oleskelulupia.

Muslimien määrän nopea kasvu länsinaapurissamme herättää kysymyksen Ruotsin tulevaisuudesta. Onko Ruotsin kohtalo muuttua tulevaisuudessa Euroopan Libanoniksi, jossa kristityt olivat aikoinaan enemmistö, mutta josta tuli muslimienemmistöinen maa muslimien lisääntyneen maahanmuuton ja kristittyjä korkeamman syntyvyyden ansiosta?

Islamilaisuus näkyy jo nyt monin tavoin Ruotsin poliittisessa elämässä. Esimerkiksi Ruotsin hallituksessa on tällä hetkellä kolme muslimitaustaista ministeriä ja lisäksi Ruotsin valtiopäivillä istuu lukuisia muslimitaustaisia kansanedustajia. Ruotsin nykyinen vähemmistöhallitushan esimerkiksi päätti lähes ensitöikseen tunnustaa Palestiinan valtion itsenäisyyden.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Krataa

      Olet varmaankin oikeassa tuossa arviossasi Ruotsin tulevaisuudesta. Kannattaa googlettaa esimerkiksi "Return of Kings Sweden". ROK:lla on paljon hyviä kirjoituksia Ruotsin nykytilasta. Liitän alle linkin yhdestä, jossa Ruotsia esitellään poliittisesti epäkorrektissa valossa.

      Ruotsin politiikan isoin pulma on kahjo feminismi. Feminismiin liittyy tuollainen islamin suosiminen ja monet muut ääri-ilmiöt. Mitä Palestiinan tunnustamiseen tulee, niin Ruotsi on tuossa yksi harvoista poikkeuksista (arabimaiden ulkopuolella) ja demarifeministit täällä Suomessakin ovat kuuluttaneet tunnustamista. Järjetön kuin ajatus onkin.

      Tätä menoa näyttäisi, että Ruotsin valtio tulee romahtamaan, sen kuningashuone (ainakin nykyinen suku) lakkaamaan (korvattavaksi mahdollisesti islaminuskoisella hallitsijalla) ja Ruotsi ottaa paikkansa pohjoisen Libanonina. Sen jälkeen Suomella olisikin räjähdysherkkä naapuri molemmin puolin.

      http://www.returnofkings.com/65984/a-brief-introduction-to-the-country-formally-known-as-sweden

    • Nopeemmin

      Muuten joo, mutta ei tuohon 30 vuotta mene.

    • uskonsodat

      Alkaako uskonsota Torniojokilaaksossa? Isis hyökkäää Ruotsista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe