Jaz laukoo taas "viisauksia" blogissaan

onko15-v

Milloin menetit neitsyyden?
3.8.2015 Jasmin Mäntylä


Missä iässä on ok harrastaa seksiä, ekaa kertaa? Pitääkö sen partnerin olla silloin ”se oikea”? Se, jonka kanssa haluaisi viettää loppuelämän yhdessä? Vai saako homman vain ns. hoitaa alta pois, jos olet sopivan ikäinen? Ja tietenkin vielä se yksi vaihtoehto… Pitäisikö sittenkin odottaa siihen asti, kun menet naimisiin?

Tämä on sellainen aihe, jonka suuret kysymykset pysyvät varmasti aina samoina ja miksipä ne tärkeässä asiassa muuttuisivatkaan? Olen jo pidempään seurannut ulkomailla (varsinkin eräillä sivustoilla) suureen ääneen käytyä keskustelua aiheesta, joka on juurikin liittynyt siihen, missä iässä on ok menettää neitsyys. Äidit ja äitipuolet ovat esim. kiistelleet siitä, pitäisikö 16-17 -vuotiaita tyttöjä kehottaa käyttämään ehkäisypillereitä vai toimisiko se vain kannustamisena seksiin. Ihan kuin heille annettaisiin lupa siihen.

Eräässä tapauksessa teini-ikäinen tytär asuu isänsä sekä isän uuden vaimon luona ja oma äiti asuu kauempana, myöskin uuden miehensä kanssa. Kaikki ovat kyllä hyvissä väleissä keskenään, vaikkakin uusi äitipuoli yrittää tehdä selvästi liikaa. Tyttären äidille selvisi mm. yllättäen, että isän uusi vaimo oli hankkinut pillerit tytärpuolelleen, häneltä (äidiltä) lupaa kysymättä. Totuuden tultua julki, kaikkien välit tulehtuivat pitkäksi aikaa – äiti kun näki tuon toiminnan juurikin lupana intiimiin kanssakäymiseen.

Nuo ovat vaikeita asioita, sillä on vanhempia, jotka eivät välitä tai ovat liian arkoja puhumaan noista jutuista. Ja sitten on olemassa se toinen ääripää, joka tuomitsee kaiken ja saa seksin kuulostamaan pelottavalta. Loppujen lopuksi todella harvat ovat siinä välimaastossa. Omalla kohdallani on ollut hyvä, kun olen aina voinut puhua kaikesta äidilleni. Seksi ei ole koskaan ollut joku pelottava mörkö, mutta ei myöskään se tärkein ja mahtavin asia elämässä. Normaali juttu, joka yleensä kuuluu parisuhteeseen ja toki myös hieman vapaampaankin elämään. Sinkkuna kun saa tapailla ihmisiä ja myös ”testailla” heitä siellä makkarin puolella ihan vapaasti.

Tuohon edellä mainittuun liittyen en itse kannustaisi ketään odottamaan hääyöhönsä asti. Koska ihan oikeasti – seksistä ei vain nauti kaikkien kanssa. Seksi on aika helppo juttu toteuttaa, mutta jos kemiat eivät natsaa sängyn puolella, sille ei paljoa mahda. Ja haluaisitko huomata niiden kemioiden puuttumisen juuri hääyönä? Ei kiitos, ei sitä sikaakaan säkissä osteta. Vanha, mutta paikkansa pitävä sanonta.

Minulla oli teininä pari ihastusta, mutta poikia tai miehiä kiinnostuneempi olin koulusta, joten en edes ajatellut poikaystävän hankkimista/etsimistä. Neitsyyden menetin 17-vuotiaana, pari viikkoa sen jälkeen täytin 18. Olimme tutustuneet joitain viikkoa ennen sitä erään työhomman kautta ja pidimme yhteyttä päivittäin. Hänestä oli myös erittäin helppo löytää infoa mitä tahansa kanavia pitkin. Tiesin hänen olevan hyvä tyyppi, ei mikään penaalin terävin kynä, mutta hyvä tyyppi. Sellainen, johon pystyin luottamaan tuollaisen asian suhteen. Turvallinen on varmaan se paras sana. Kaikki menikin hyvin, kokemus oli erittäin bueno, eikä todellakaan jättänyt mitään traumoja. Tietyllä tavalla sitä vain tunsi itsensä enemmän naiseksi ja rennommaksi vartalonsa suhteen. Mielestäni tuo oli myös hyvä ikä ekaan kertaan, minulle sopiva ikä ja hetki. Siihen uskon täysin, että liian nuorena juuri tuota mainitsemaani oikeaa hetkeä ei tunnista, eikä sitä hyvää tyyppiäkään sen enempää. Siksi kannattaa odottaa siihen asti, että voi luottaa itseensä ja omaan harkintaansa. Ja kenenkään painostuksesta seksiin ei pidä ryhtyä, ikinä. Oma elämä, oma vartalo, omat valinnat ja omat päätökset.

Mikäli minulla olisi lapsia, ehkä ajattelisin toisin. Ehkä haluaisin tyttäreni säästävän itseään avioliittoon tai ainakin kolmikymppiseksi… En tiedä, mutta sitä sanotaan, että äitinä (sama tietty isien kanssa) ne ajatukset muuttuvat. Ainoa oikea ja hyvä neuvo, jonka voin antaa, on se, että kuuntele aina myös itseäsi. Aikuistumiseen asti pääosin vanhempiasi, koska he haluavat vain suojella sinua ja aikuisena muista kuunnella itseäsi. Vanhempien ohjeet kannattaa tosin ottaa vastaan vielä silloinkin. Äläkä lähde jonkun imelän, itseään täynnä olevan tyypin matkaan, sillä sängyssäkin he keskittyvät vain itseensä. Believe me… ;)

xxx

52

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stupido-akka

      Kuka haluaa Jäzzyltä MITÄÄN neuvoja tai ohjeita? Pitäkööt teiniprinsessa mielipiteensä ihan omana ajatuksenaan....

      • vanhempi_Gonzales

        Mitä sinä tuppikullipoju ähkit?


      • hgybasjlopi

        olen aina luullut että, ne kemiat kolahtaa jo het ekaks kun tapaa jonkun, vai tarkoittiko Jasmin että, tapaa tulevan puolison vasta häävuoteessa, otappa tuosta selvää. Ensi treffit alttarilla?


    • seksipiristää

      Itse menetin 16 vuotiaana, ei ollut kummoinen kokemus mutta en kadu sitä kuitenkaan. Olen myös harrastanut yhden illan juttuja ,nyt olen onnellisesti naimisissa mieheni kanssa ja seksi on parasta hänen kanssaa, intohimoista, itsevarmaa, rohkeaa ja villiä. Toki yhden illan juttujenkin kanssa voi olla kivaa mutta oman rakkaan seurassa se on mahtavaa ja luottaa enemmän itseensä ja toiseen ja kummatkin tietää toisten tarpeet ja mistä toinen tykkää, harrastamme paljon seksiä ,melkein joka päivä , kerran päivässä joskus jopa 2 kertaa :) Roolileikkejä harrastamme joskus, paikoissa käytämme myös mielikuvitusta ja asennoissa ja mielestäni miestä pitää osata tyyydyttää ja pitää mies tyytyväisenä vaikka itsellä olisi menkat tai vähän väsyttää tai pää kipeä, en tajua pihtailevia naisia jotka harrastaa seksiä vaan kerran viikossa pimeässä makuuhuoneessa sängyssä, mielikuvitusta kehiin tytöt , mieskin tykkää. Vanhemmiten en aio myös alkaa pihtariksi vaikka tulisikin miehelleni ikää ja mahaa. Pidän miestäni ( hän muutaman vuoden nuorempi) mielettömän seksikkäänä ja komeana. Hän osaa myös pitää minut tyytyväisenä ja osaa käyttää mielikuvitusta. Meidän seksielämä on alusta asti ollut hyvää, toki hellyys, kunnoitus ja toisen tunteminen kuuluu hyvään seksiin. Ja ei saa olla itsekäs sängyssä . Minusta sopiva ikä aloittaa seksi on 16-17 wee ja kannattaa kokeilla myös niitä yhden illan juttuja koska se voi alkaa myöhemmin kaduttamaan ja on nekin sinkkuna ihan kivoja kokemuksia. Ja en odottanut mieheni kanssa alttarille asti tosiaan vaan kyllä testattiin sängy jo ekana iltana kun tavattiin ;) Hyvä aihe ja innosti minut avautumaan mutta nimettömänähän täällä kirjoitellaan ja minusta seksistä voi puhua kauniisti . Minulla on myös ihana hiukan minua vanhempi työkaveri (nainen) jonka kanssa voi puhua seksistä vapaasti, ihan hyvän mauan rajoissa ollaan puhuttu ja ei niitä jää miettimään kotona :D Ja miehet tykkää kun heitä kehuu niissä taidoissa ja minusta hiukan tekopyhää väittää ettei naiset voi tai naiset ei puhu seksistä keskenään. Niin ja nuoret tytöt ja pojat pitäkää huoli ehkäisystä :) Olisi kiva kuulla muidenkin kokemuksia ja en toivo hirveää tuomitsemista ja haukkumista.

      • seksipiristää

        Ja eihän seksi ole se tärkein juttu suhteessa mutta aika iso tekijä kuitenkin. ja uskallan väittää että vireyteni ,positiivisuuteni ja terveyteni on mieheni ansiota ;) Ja seksiin liittyvistä ohgelmista ja toiveista kannattaa aina puhua avoimesti miehen kanssa, ei he ole selvännäkijöitä .


    • bueNot

      "Erittäin bueno". Eli ihan jotain muuta kuin hyvä kokemus. Oliko tyyppi sellainen, josta Bramley-Mantyla varoittelee viimeisessä lauseessa?
      Jassu kun on saanut pikku salapoliisikerholtaan tietää, että Maralla on paljon teinifaneja (oman kertomansa mukaan siis), niin kateuksissaan loikkaa Maran apajille. Kummankaan neuvoja en ottaisi todesta, jos olisin teini. Sen verran ei-normaalia elämää viettävät, ja tämän vielä blogeissaan paljastavat. Vai onko Jassu kade Dennisin vaimolle, joka on oikea äiti ja isoäiti. Ei mikään tuontimorsio ;D.

    • seksipiristääaina

      Itse menetin 16 vuotiaana, ei ollut kummoinen kokemus mutta en kadu sitä kuitenkaan. Olen myös harrastanut yhden illan juttuja ,nyt olen onnellisesti naimisissa mieheni kanssa ja seksi on parasta hänen kanssaa, intohimoista, itsevarmaa, rohkeaa ja villiä. Toki yhden illan juttujenkin kanssa voi olla kivaa mutta oman rakkaan seurassa se on mahtavaa ja luottaa enemmän itseensä ja toiseen ja kummatkin tietää toisten tarpeet ja mistä toinen tykkää, harrastamme paljon seksiä ,melkein joka päivä , kerran päivässä joskus jopa 2 kertaa :) Roolileikkejä harrastamme joskus, paikoissa käytämme myös mielikuvitusta ja asennoissa ja mielestäni miestä pitää osata tyyydyttää ja pitää mies tyytyväisenä vaikka itsellä olisi menkat tai vähän väsyttää tai pää kipeä, en tajua pihtailevia naisia jotka harrastaa seksiä vaan kerran viikossa pimeässä makuuhuoneessa sängyssä, mielikuvitusta kehiin tytöt , mieskin tykkää. Vanhemmiten en aio myös alkaa pihtariksi vaikka tulisikin miehelleni ikää ja mahaa. Pidän miestäni ( hän muutaman vuoden nuorempi) mielettömän seksikkäänä ja komeana. Hän osaa myös pitää minut tyytyväisenä ja osaa käyttää mielikuvitusta. Meidän seksielämä on alusta asti ollut hyvää, toki hellyys, kunnoitus ja toisen tunteminen kuuluu hyvään seksiin. Ja ei saa olla itsekäs sängyssä . Minusta sopiva ikä aloittaa seksi on 16-17 wee ja kannattaa kokeilla myös niitä yhden illan juttuja koska se voi alkaa myöhemmin kaduttamaan ja on nekin sinkkuna ihan kivoja kokemuksia. Ja en odottanut mieheni kanssa alttarille asti tosiaan vaan kyllä testattiin sängy jo ekana iltana kun tavattiin ;) Hyvä aihe ja innosti minut avautumaan mutta nimettömänähän täällä kirjoitellaan ja minusta seksistä voi puhua kauniisti . Minulla on myös ihana hiukan minua vanhempi työkaveri (nainen) jonka kanssa voi puhua seksistä vapaasti, ihan hyvän mauan rajoissa ollaan puhuttu ja ei niitä jää miettimään kotona :D Ja miehet tykkää kun heitä kehuu niissä taidoissa ja minusta hiukan tekopyhää väittää ettei naiset voi tai naiset ei puhu seksistä keskenään. Ja muistakaa tytöt ja pojat ehkäisy. Voitte tuomita ja haukkua minua mutta en loukkaa tässä ketään, päinvastoin ylistin mieheni taitoja ja eihän tässä tosiaan nimiä sanota ja ei miestäni ole haitannut jos olen tyttökamuille häntä kehunu .

      • paaveli77

        Ja aina valitetaan että ukot vaan puhuu ja ajattelee seksiä ja sairasta katella pornoa.. tiedoksi kaikki ukot sitä katsoo ja tumputtaa !


      • jepjepjepjepa

        kuka uskoo tämän ketjun "avautujia"? jaska asialla. noloa.


      • maineylös

        Säälittävää ja pikkumaista olla kateellinen aloittajalle joka toi tänne hyvän ja mielenkiintoisen aiheen ! Kerrankin järkevät innostui kirjoitteleen, joku haluaa näköjään pitää tämän vajareiden vitsipalstana, oisko ollut paha jos koitettaisiin parantaa tämän hulluuspalstan mainetta. Live ja Hymy menettäneet sen tilaisuuden jo ajat sitten mutta meillä vielä toivoa.


      • livenpuhdistuspaikallaan

        Livekin oli ennen kiva ja asiallinen palsta , sitten sinne tuli ns vuoto ja sinne rupesi tuleen häiriköitä suoraan Niuvanniemestä :D Emppu, Strippaava pygmi jne. Ärsyttää kun muutamat dorkat pilaa hyvän foorumin


      • varo-vajaita

        Samat pistevierheet sulla kuin seksipiristääx2.

        Todellakin, "porukka innostui". Jakaantunut persoona?

        woohoo, sinä et saa loppuun kalutuilla horinoillasi aikaan minkäänlaista ajatustenvaihtoa muiden kuin itsesi kanssa. No joo, ehkä hitailla käyvän äitisi kanssa.


      • paaveli77

        Sinun mutsis ja faijas kävi hitaalla kun sinut teki :D Haluutko nuolla Helkan simpukkaa


    • kerrankinasiaatäällä

      Mää menetin vasta 22 vuotiaana ja kamut vähän naureskeli ja ihmetteli ja tosiaan nyt myöhemmin oon aatellut että ois voinu aloittaa ehkä aikaisemmin , no ei mitään oon ottanu takasin kyllä niitä menetettyjä vuosia ;) Itse suosin kierukkaa kun pillerit oikeesti lihottaa , mulla nousi paino niistä 5 kg, mutta ehkä teineille kondomit tai pillerit. Mutta kiitti aloittajalle hyvästä aiheesta.

    • paaveli77

      Kunnon panomies kyntää vakoa jo 14 vuotiaana ;)

    • bisexyalli

      Kiusoittelevat pikkutuhmat tekstarit , kaksimieliset puheet toimii hyvänä esileikkinä ennen suurta pamausta, ja seksiä naisen kanssa kokeilkaa :)

    • höpöäpukkaa

      Nehän sopivat sitten hyvin yhteen, kun ei jassukaan ole mikään penalin terävin kynä. En tosin usko koko juttua, peitteleekö ukkomiespanojaan? Menneisyyden voi satuilla ja tarinoida jälkikäteen parhain päin. Satutäti.

    • nytriittää

      Pysy jassu siellä laalaalandiaplögissäsi ja papanpökissä. aturha tulla tänne ketjuja availemaan ja monistamaan. Ollaan kyllästytty suhun!

      • jalatristissä

        Noino se sua v...ttaa, kun porukat kiinnostui aiheesta. Eihän sun tarvi näitä lukea.


      • TuttuTapaus
        jalatristissä kirjoitti:

        Noino se sua v...ttaa, kun porukat kiinnostui aiheesta. Eihän sun tarvi näitä lukea.

        Ai porukat? Montako viestiä tällä kertaa itseltäs ja monellako nickillä?
        :DDDDD


    • Jassuonhassu

      Yeah, vähän teennäinen ja mihinkään liittymätön postaus. Kovasti lisäksi komppausta on tullut putkeen "random-käyttäjiltä" jotka ovat tyyliltään ihan samanlaisia.

      Sinänsä toki ihan tärkeä aihe, meille kaikille. Pistää vain miettimään, mikä oli todellinen motivaattori tekstille?

    • herkkämies_

      Jasminilta herkän kaunis päivitys. Arvostan!

      • pelkkää-jauhantaa

        herkän kaunis?

        Makunsa kullakin, sanoi koira, kun muniaan nuoli.


      • tyhjänpäiväisettyrkyt

        samaa mieltä :-)


    • mrsprämli

      Wow, wow, taas ihan kuin ala-asteikäisen kouluaine, otsikkoa myöden. "Minkälainen oli kesälomasi paras päivä", "Sossun rahat ja tuet - niilläkö elän?", "Rahasta naintia?"...

      Ehdottomasti paras kohta "Ja haluaisitko huomata niiden kemioiden puuttumisen juuri hääyönä? Ei kiitos, ei sitä sikaakaan säkissä osteta. Vanha, mutta paikkansa pitävä sanonta.". Jassu on kokeillut yhtä sun toista heeboa, kuulemma kokonaista jääkiekkojoukkuettakin, ja päätynyt naimisiin vanhan ja lihavan sairaseläkeläisen kanssa! OMG! Tosin just hääyönä pariskunta taisi sammua....Että ei sulhasen kemia sitten toiminutkaan...Hah hah!

      "Sinkkuna kun saa tapailla ihmisiä ja myös ”testailla” heitä siellä makkarin puolella ihan vapaasti." No, Jassu se jatkaa testailujaan edelleenkin, kovasti huuteli vaaleanpunaisen skottilohenpökäleenkin perään...Ja itse on kehunut pettäneensä kaikkia seurustelukumppanejaan.

      "..poikia tai miehiä kiinnostuneempi olin koulusta, joten en edes ajatellut poikaystävän hankkimista/etsimistä." Hah hah! Kovasti jopa peruskoulutuksen puute vaan näkyy! Jassua tais koulussa kiinnostaa enemmän ne miespuoliset opettajat, näin olen kuullut kerrottavan.

      Kivat naurut sai tostakin aivopierusta.

      • jättikorvatheiluu

        Kovasti kiinnostunut koulusta...jaa, käsittääkseni peruskoulu päättyy 9. luokkaan. Jassu oli peruskoulun päättyessä 15-vuotias, täytti kesällä 16.

        Sen jälkeen ei koulua käynyt, kuin vasta aikuisiällä jonkun matkailualan peruskurssin, yhden vuoden mittaisen.

        En tosiaankaan usko noita Jassun juttuja seksistä. Muistaakseni oli 18-vuotias, kun ensimmäisen kerran poseerasi alasti lehdessä. Ihminen, joka on vasta aloittanut seksielämänsä, ei kykene moiseen...

        Mutta ihan sama, puhukoon mitä puhuu.

        Jotenkin alkanut etoa koko Jassu, en enää edes jaksa juurikaan kommentoida, ja vain harvakseltaan jaksan edes lukea hänen juttujaan.


      • EI.YMMÄRRÄ
        jättikorvatheiluu kirjoitti:

        Kovasti kiinnostunut koulusta...jaa, käsittääkseni peruskoulu päättyy 9. luokkaan. Jassu oli peruskoulun päättyessä 15-vuotias, täytti kesällä 16.

        Sen jälkeen ei koulua käynyt, kuin vasta aikuisiällä jonkun matkailualan peruskurssin, yhden vuoden mittaisen.

        En tosiaankaan usko noita Jassun juttuja seksistä. Muistaakseni oli 18-vuotias, kun ensimmäisen kerran poseerasi alasti lehdessä. Ihminen, joka on vasta aloittanut seksielämänsä, ei kykene moiseen...

        Mutta ihan sama, puhukoon mitä puhuu.

        Jotenkin alkanut etoa koko Jassu, en enää edes jaksa juurikaan kommentoida, ja vain harvakseltaan jaksan edes lukea hänen juttujaan.

        Kovasti tuntuu kiinnostavan kyllä kun noin jaksat avautua...


      • dddddddddd
        EI.YMMÄRRÄ kirjoitti:

        Kovasti tuntuu kiinnostavan kyllä kun noin jaksat avautua...

        Aivan kuten sinä jaksat haavi auki ihmetellä kun joku kommentoi. Ei näitä ole pakko lukea. :)


    • Jasso.jakaa

      Jaska oli ja teininä Veturipuistossa vanhojen ukkojen polkupyörä. Paraskin puhuja...

    • terävinkynä

      "Ei penaalin terävin kynä, mutta hyvä tyyppi"

      Jasmin Mäntylä. Oikeasti, olet säälittävä.

    • Jassulle_sopivaa

      Joo, jassu testaili makkarissa yhtä sun toistakin tyyppia ja huomasi että kemiat sopiikin parhaiten yhteen vanhan sairaseläkeläisen kanssa! OMG! Nyt kemiat vaatii kuitenkin vaaleanapunaista skottilohipökälettä! Myöntäis jo että papsu on vaan tyhmä elättäjä ja keino pysyä seiskan palstoilla että minä-minä saa viettää ihanaa elämää eikä tartte huolehtia vuokrista eikä muistakaan laskuista.

    • seksipiristääaina

      Videoikaa seksi omaan käyttöön . Tuli se testattua ja oli aika kiva juttu. Kokeilkaa rohkeasti miehen kanssa uusia juttuja.

    • 24242423423

      Hah hah! Koskahan Jassu vuotaa pappaseksivideon julkisuuteen! Se kortti onkin vielä käyttämättä! No, ei siinä taida olla mitään näkemistä, papsu makaa selällään kuin lihava mursu ja Jassu koittaa mummokorseteissaan saada papsun kemiaa paisumaan edes vähän!

      • onmitäodotella

        Sitä videota odotellessasi, voit kehitellä vielä parempia asentoja mielessäsi.


    • kiitostästä

      Kiitos kun mainostit /mainostat Jasminin blogia . En aikaisemmin ollut tätä huomannut , nyt klikkasin sinne ja mielenkiintoisia hauskoja juttuja. Aion lukea kaikki jutut läpi ja jatkossa tulen lukemaan Jasminin blogia säännöllisesti.

      • kokoajanollutkinjasuitse

        Eli tämä tyhmä postaaja tavallaan edesauttaa Jasminin julkisuutta ja jos blogille tulee lukijoita tän postaajan ansiosta Jasmin saa pitää bloginsa ja näin tienaa :D Tämäkö oli sitten postaajan tarkoitus ?

        Vai onko tämä Jasminpostaaja itse Jasmin, haukkuu muka itseään vähän mutta se on pieni hinta kun saa lukijoita ja julkisuutta, ovelaa etten sanoisi.


      • papsenmielisileketjut

        Vai niin, en tiennytkään mainostavani. Blogit ovatkin mielenkiintoisia, nämä ketjut voit jättää omaan arvoonsa.


      • nolonolompijassu

        "kiitos tästä" = jassurassu


    • 0765758587

      Seiskan bloggaajat saa könttäsumman, 300-400e/kk. Ei siinä klikkauksia lasketa. Siinä se Jassun "palkka" jolla se muka kustantaa elämisensä, hohhoijaa. Teinien taskurahaa.

      • PappaPöksyissä

        Elää kädestä suuhun, ja loput papan pusseista :-D


    • oulunomituinenhöpöttäjä

      totuus taitaa olla se, ettei jassulla ole ystäviä kenen kanssa jutella, ja siksi blögähdykset on yksinäistä yksinpuhelua. sosiaalisesti lahjaton.

      • syrjäytymisenanatomia

        Kyseinen postaus pituudessaan = yksinäisen puheripuli.


    • EnglantilaisiaAjatuksia

      Totta. Mistä se muka haalis ystävät lauantain juhliinsa, hah hah! Vai maksaako seiska taas Hennalle ja parille muulle seiskatorvelolle että juhlisivat Jassun kaa, kuten kävi polttarienkin suhteen. Säälittävää. Muuten ei taida instassa olla kuin kuvia omasta naamasta prinsessakruunu päässä.

      Aika moni seiskatorvelo on muuten paljastanut että mm facessa kuvaamansa ihana elämä on oikeesti ollutkin yhtä helvettiä. Koskahan rehellinen Jassu tekee samanlaisen paljastuksen? (Mahdollisen) Kreikan matkan jälkeen? Vai meneekö taas vuosi ennen kuin se tajuaa missä muut menee, hah hah!

      • EI.YMMÄRRÄ

        On sulla hauskaa älä nyt nauruus tukehdu!!!


      • SePrinsessasta

        Ei kai kukaan kuvittele Jassun oikeasti viettävän "ihanaa elämää"? Milloin joutilaana ja elättinä äidillään, vuoroin Papsulan patjana. Ja koko ajan elämä pyörii oman naaman ympärillä.


      • räkäklimppi_nenässä
        SePrinsessasta kirjoitti:

        Ei kai kukaan kuvittele Jassun oikeasti viettävän "ihanaa elämää"? Milloin joutilaana ja elättinä äidillään, vuoroin Papsulan patjana. Ja koko ajan elämä pyörii oman naaman ympärillä.

        Ei niinkään, ainoastaan Jassu, Helka ja simppeli tosifani uskovat satuihin ihanasta elämästä ulkomailla. Todellisuus on tarua karseampaa: eläkeläisen kanssa kyyhöttelyä pienessä murjussa kaupungin laitamilla, ei ihme että alkoholia kuluu entistä enemmän ja ankeutta paetaan milloin minnekin lähikylään. Surkeuden huippu.


      • rouskiss
        EI.YMMÄRRÄ kirjoitti:

        On sulla hauskaa älä nyt nauruus tukehdu!!!

        Jassun hölmöt kirjoitukset ja ajatukset naurattaa AINA! Ovat niin ristiriitaisia todellisuudenkin kanssa. Hupiveikko, toi Jassukka. Tosin tahattomasti, haluaa kovasti esittää älykkäämpää kuin on, mutta koska on penaalin tylsin kynä, niin jälkikin on sen näköistä.


      • nohuhhuhhuh

        enemmänkin elää jatkuvassa painajaisessa: ei töitä, ei rahaa, ei koulutusta, ei omaisuutta, papan siivellä senioriatalossa, lomat eläkeläisteemalla halpakohteissa tai mummon torpan vintillä...


      • nohuhhuhunohdusta
        nohuhhuhhuh kirjoitti:

        enemmänkin elää jatkuvassa painajaisessa: ei töitä, ei rahaa, ei koulutusta, ei omaisuutta, papan siivellä senioriatalossa, lomat eläkeläisteemalla halpakohteissa tai mummon torpan vintillä...

        Nyt sulta unohtui pahvi Sauli listaltasi.


      • onhannoita

        pahvisauli, kissakomerossa, itkuikenikkunanalla, rattijuoppous, makuuhuonevero (vuokra-asunnossa), tps, alko-ongelma, rrrr.


    • riippatissinen

      Mitä se valtakunnan virallinen putkitissi viisastelee? Omat hommat kuntoon ennen kuin aletaan muita neuvomaan.

      • neuvonsakullakin

        Oho, ei mua olekaan kukaan ennen putkitissiksi nimitellyt. Näistä tisseistä kun ei saa putkia millään ilveellä, kun on niin pienet.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe