Onko Maisa Torppa teidän mielestä kuuma?

maisatolppa

35

503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jää.kylmä.ämmä

      Mummulle sopivat silikonit ja nolot persetoppaukset.

    • OliKaunis_
      • pöhhöhöh

        Naapurintytön näköinen tuossa, ihan tavis...


      • hyihittooo
        pöhhöhöh kirjoitti:

        Naapurintytön näköinen tuossa, ihan tavis...

        No mikä vika siinä naapurintyttömäisyydessä on? Saati tavallisuudessa? Miks nykyään pitää näyttää omituiselta seksinukelta? Kovanaamaiselta fitness-misulta jolla ei kasvot enää veny aitoon hymyyn kun on niin pumpattu huulet ja posket? Kyllä minä ainakin miehenä tykkään enempi tuosta naapurintyttömäisestä lookista kuin nykyisestä kasari-pornonäyttelijälookista.
        Sori vaan, mutta ennen oli hotimpi, nyt pilannut itsensä tuokin eukko. Naisilta pitäisi kieltää kaikki kauneus-operaatiot ennen kolmenkympin ikää. Koska liian nuorilla ne vain pilaa ulkonäön, se on jo nähty. Nuoret ei tarvitse mitään operaatioita, pelkkä meikki kyllä riittää.


    • Juujaei

      No onhan se montaa keskivertopullukkaa kauniinpi, mutta ei mikään kympin nainen.

      • torpparinntyttö

        Joo ja pää kumisee tyhjyyttä. Kai tuo jollekin ex-jääkiekkoilijalle kelpaa panopuuksi`


    • tekoihminen

      Kun tarkasti katsoo naamaa niin näkee, ettei mikään erityisen kaunis ole. Kaunispiirteisempiä naisia tulee kyllä kadulla vastaan. Ilman tekoripsiä, tekotukkaa ja silikoneja, olisi aika mitään sanomaton.

    • JättiLapsensa

      Onhan se ulkonäöltään ihan hottis, mutta luonteeltaan hirveä.

    • vanhentunut

      maisa näyttää hirmu paljon 24 ikävuottaan vahemmalra. Usein olen erhtynyt luulemaan että on tiina jylhä kun olen kuvan nähnyt, ja tiina on sentään yli viisikymppinen.

      • rääkrääk

        Älä nyt hulluja puhu. Nätti likkahan hän on ja siksi tavallisen näköiset naapurin kottaraiset arvostelee vanhaksi ja rumaksi.


      • Höpölöpöä
        rääkrääk kirjoitti:

        Älä nyt hulluja puhu. Nätti likkahan hän on ja siksi tavallisen näköiset naapurin kottaraiset arvostelee vanhaksi ja rumaksi.

        Älä viitsi! Tiina on ruma kuin synti ja sen sanominen ei ole mitään kateutta, enkä muuten edes ole nainen vaan ehta mies.


    • ononpaljonkauniimpi

      Kauniimpi on paljonkin kuin yksikään tämän forumin hevosenpuolikkaista:)

      • enpäusko

        Mistä oikein tiedät miltä palstalaiset näyttää? Niinpä, et oikein mitenkään, sitäpaitsi kadulla tulee vastaan kauniimpia joka ikinen päivä.


      • laittakaa

        Laittakaa kuvianne ni sit tiietään
        Aikas harvoin hottiksii näkyy katukuvassa


    • julkkiskyylätin
      • omanmakunsamukaan

        Kaunis neitokainenhan tuo on. Meikeillä muuttaa ulkonököä huomattavasti. Joku tykkää ja toinen ei.


    • Voi-Maisa

      En tiedä oliko tämä vain miehille, mutta naisena ajattelen, että hieman halvan näköinen, uskoisin, että meikkien ja silikonien alla on ihan nätti tyttö. Jotenkin tuo liika rusketus, vaalea huulipuna ja muovisen näköiset rinnat ei tee vaikutusta. Tämä ei ollut kateellinen kommentti ja luonteesta en sano mitään.

    • NimiErkittäjä

      Voi voi kun on monella kotipiialla menny taas herne sieraimeen... Ikävähän se on jos julkisuudessa on henkilö joka on nätti ja näyttää pitävän hauskaa elämää.

      Tilannetta helpottaa katkera solvaus nimettömänä netissä. Sitten vain tyytyväisenä nukkumaan ylipainoisen kaljun äijän kassa ja huomenna heräämään kiljuvan lapsilauman kanssa, joiden kanssa on vain "koska pitää tehdä oikein". Oman olon surkuttelu taas hetkeksi ohi.

      Sinkkumiehenä tykkään, että naiset kiinnittää itseensä huomiota. Se tulee tosin vasta eron jälkeen, kun huomataan että tarvitaankin ripsit ja tissit. Nostan syvästi hattua Maisan iloiselle luonteelle ja hänen tavallaan elää.

      • NäitäTaas

        Moi Maisa!


      • kiljuvalapsilauma

        "Nostat syvästi hattua hänen tavalleen elää"? Akka hylkää lähes imeväisikäisen lapsensa ex-miehelleen. Surullista lapsen kannalta, mutta hej Maisa on iloinen, eikös se riitä?


      • hirviömutsi
        kiljuvalapsilauma kirjoitti:

        "Nostat syvästi hattua hänen tavalleen elää"? Akka hylkää lähes imeväisikäisen lapsensa ex-miehelleen. Surullista lapsen kannalta, mutta hej Maisa on iloinen, eikös se riitä?

        Minkälainen nainen hylkää lapsensa ja lähtee ulkomaille duuniin? Miksi nainen ei rakasta lastaan? Näitä tapauksia on tuolla tyrkkyjulkkisten piireissä enemmänkin. Maisalla ei ainakaan ole mitään rasitteita tulevana äitienpäivänä. Tämä tyhjäpää tuskin tulee saamaan "Vuoden äiti" - mitalia.
        Onneksi lapsella on turvaverkosto, eikä sen tarvitse sietää tuulellakäyvää hirviömutsia.


    • mizzikeizari_makunen

      Ruma ja tyhmä. Ei jatkoon.

    • NuoriKeski_ikäinenJuoppo

      Onko Maisa Torppa todellakin ALLE kolmenkymmenen? Näin kerran jonkun rantalomapätkän, missä hän oli sen yhden pissishomon kanssa. Luulin että hän on joku jälkijättöinen, mutta hyvin uudelleen rakennettu 40-vuotias. Ja ne jutut olivat uskomattoman typeriä. Kiroilua ja alapään ja ryyppäämisjuttuja. Eikö sillä ole lapsikin? Mahtoi mies onnitella itseään, kun moisesta pissaliisasta eroon pääsi. Lapsellakin voi jopa olla mahdollisuuksia.

      Eipä ole älyllä pilattu naisihminen. Lainaan hänen omia sanomisiaan:

      "Maisa on ollut huolissaan maineestaan tyhjäpäiden kruunaamattomana kuningattarena, ja hän onkin purnannut julkisuudessa ”Tuulitunneli-komennuksensa” olleen stand uppia eikä mitään oikeaa ”tyhjäpäittelyä.”

      Että sellainen tekotissienkantoteline. Ihan todellakin tyhjäpäiden kruunaamaton kuningatar. =D

      • heläskikasa

        Se, että yksikään mies ei katso sinua enää eikä ole koskaan katsonutkaan...nii no joo, sieltähän nämä jutut kumpuaa;)


      • tyttisss
        heläskikasa kirjoitti:

        Se, että yksikään mies ei katso sinua enää eikä ole koskaan katsonutkaan...nii no joo, sieltähän nämä jutut kumpuaa;)

        Kaikkien naisten itsetunto ei ole riippuvainen siitä kuinka paljon miehet katsoo. Tiedoks vaan..


    • noonsekuitenkin

      Kuumempi kuin sinä kuitenkin...

    • PerusLasse

      Ihan pantavan näköinen horo!

    • rtrytykluo

      On kyllä todella paljon ikäistään vanhemman näköinen. Eikö hän ehdi nukkua tarpeeksi? Yhdessä instavideossaankin sanoo, että on ollut 17 tuntia töissä, mutta aikoo silti mennä vielä salille.
      Kyllä hän muuten ihan nätti on, mutta vähän omituisen näköinen, kuten kaikki liikaa naamaansa tuunanneet naiset. Heiltä ikään kuin katoaa se oma persoonallisuus ja näyttävät siltä kuin olisivat samaa sukua keskenään.

      • VoiZiisus

        Johanna Tukiaisen ja Martina Aitolehden kanssa samaa kummallista rotua. Ei nuo oikein naisiltakaan näytä ja älyä kaikilla kolmella on saman verran eli osamäärä jotain 65 luokkaa.


    • odottelehan

      Ai jai ai, miten jo etukäteen naurattaa, kun ajattelee, miltä tuo olio näyttää, kun täyttää 50 vee!! Normaalisti olisi vielä ihan ajokunnossa, mutta tuo leikkely ja botoxit on tehneet jo nyt, mutta jonkun vuoden kuluttua varmasti, hirviön! Valitettavasti nuo tyypit ei itse sitä hoksaa, mutta muut kauhistuu ja lapset pelkää!!

      • hyvääjoulua

        Minkä ihmeen takia NUORET muokkailevat kasvojaan? En voi ymmärtää. Mitä on tapahtunut itsensä hyväksymiselle sellaisena kuin on?
        Eivätkö he ole ollenkaan seuranneet mitä iäkkäämmillekin naisille tapahtuu kauneusoperaatioiden jälkeen? Yksikään ei ole tullut paremman näköiseksi vaan pikemminkin pelottavan koviksen näköiseksi.
        Nuoret naiset, älkää lähtekö noihin operaatioihin. Ette te tarvitse niitä, olette ihania tuollaisenaan. Ette ehkä itse sitä tajua, mutta kyllä vaan olette!
        Nykyään ei osata vielä(kään) tehdä onnistuneita operaatioita vaan heistä kaikista tulee sen näköisiä kuin olisivat samasta muotista valettuja. Ei se ole kauneutta, että ihmisestä tulee persoonattoman näköinen ja saman näköinen kuin kaikista muista vahanaama-julkkiksista.

        Jos ulkonäkö on tärkeää niin eläkää terveellisesti. Välttäkää lisäaineita niin ulkoisesti kuin sisäisestikin, nukkukaa paljon ja juokaa vettä eikä alkoholia. Älkääkä tupakoiko. Näillä jo pääsette hyvin pitkälle. Ja jos sitten nelikymppisenä siltä tuntuu, että jotain pitää vähän fiksailla, niin tehkää se. Mutta VASTA SILLOIN. Ei aiemmin, ei herran tähden, näette itsekin mitä se on muille tehnyt kun ovat liian nuorina siihen touhuun lähteneet.
        Ehkä tulevaisuudessa osataan operoida paremmin ulkonäköjä, mutta ainakin tällä hetkellä se on selvästi vielä ihan lapsen kengissä.


    • Vantaanvaris

      Maisa oli ennen raikas ja nätti, ei nyt mikään suurenluokan kaunotar. Nykyisin turhan muovinen barbie. Saattaa olla aika pelottava näky kymmenen vuoden päästä jos vauhti jatkuu samana. Ihmetyttää superkäsitellyt IG-kuvat...

      • Jss82

        Oon myös ihmetellyt kuinka paljon oikein kehtaa käsitellä noita instakuvii... vale, emävale, Maisa !!!


      • itkeväiita
        Jss82 kirjoitti:

        Oon myös ihmetellyt kuinka paljon oikein kehtaa käsitellä noita instakuvii... vale, emävale, Maisa !!!

        Ei niitä ole käsitelty. On se muodokkaampi, kuin sinä, vaikka kauniina ja muodokkaana pidätkin itseäsi. Mikä se kuppikokosi onkaan?


    • Emänäätä

      Musta Maisa on nätti ja persoona kaunistaa vielä lisää. Maisa vaikuttaa hölmöltä blondilta, mutta samalla ystävälliseltä. Maisan olemus on just sellainen, että uskaltaisi mennä juttelemaan. Toisin kuin joku Martina, joka on jotenkin pelottava.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2486
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1372
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe