Mikolle ei kelpaa

sillaikait

Mikolle ei minun eurot kelpaa, kun on hyllyt tyhjänä ei auta ku vaihtaa kauppaa.

66

2548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikko-Laine

      No moro ! Olen pahoillani että olen epäonnistunut tavaroiden tilaamisessa, mutta voisitko hieman tarkentaa mikä tuoteryhmä on kyseessä ?

      Terv Mikko

      • AinakiNäitä

        Anusläppiä pitäisi olla halvalla.


      • Hjjjjlljkö

        Jos sillä on jo tarpeeks rahaa? Ei tarvi enempää?


      • sillaikait

        Kävin tänään pitkän tauon jälkeen Mikolla kaupassa, ei ole muutosta tullu rasvaton Eila maito vieläkin loppu. Täytyy oottaa taas puoli vuotta ja tarkistaa tilanne.


    • Kehuja

      Mikolla on hyvän näköinen kauppa ja erinomainen tuotevalikoima.

    • jkkxxxl

      Jos Mikon-kaupasta on jotkut tuotteet loppuneet , kauppa on käynyt hyvin. Aina voi kysyä henk.kun josko löytyisi, palvelevat todella ystävällisesti ja hyvin. Tsemppiä Mikolle ja koko kaupan väelle.

    • tosionkopkop

      Mikkeko se sensuroi Lidli uutisen halvemmista hinnoista?Kyllä pölöjä pittää olla että maksaa tuplahinnan toisessa kaupassa kuin mitä litlin hinta on

    • Hiphuuui

      Lidlissä on halpaa! Me säästetään thaimaan matkan verran vuodessa kun käydään vain lidlissä!

      • asiakas33

        Miksi valitat pysy siellä lidlissä,hyvä kauppa on pohjantähti.


      • MikäSiinäNärästääTyhmiä
        asiakas33 kirjoitti:

        Miksi valitat pysy siellä lidlissä,hyvä kauppa on pohjantähti.

        Oletteko vähän yksinkertainen?
        Eihän tuo mitään valita, vaan iloitsee Lidlistä kun se on meilläkin Sodiksessa.


    • toinenyrittäjä

      Mikko Laine otti viime vuonna pääomatuloja 70 000 euron edestä ja palkkatuloja paljon enemmän. Selviää verottajan tiedoista. Hyvin tienaa ylihintaisilla tuotteilla ja hyvähän se on, kun ihmiset antavat rahansa pois mikolle. Kelpaa nostella satoja tuhansia euroja vuodessa.

    • kolmasyrittäjä

      Kyllähän se mullekin kelpaisi, että asiakkaat ostaisivat ylihintaisia tuotteita ja saisin otettua palkan ja pääomatulojen avulla 150 000- 200 000 euroa vuodessa, kuten mikko. Mutta ei, kun ihmisten on pakko ostaa ruokaa niin silloin voi ylihinnoitella rankasti ja kauppa käy kaikesta huolimatta. Sekin harmittaa, kun mikolla on tavallaan monopoliasema 60% paikkakuntalaisista ostaa mikolta. 40% jää sitten kolmelle muulle kaupalle. Kilpailu ei toimi Sodankylässä mikolla kallein kauppa ja silti monopoli. Valitin asiasta kuluttajavirastolle saas nähdä mitä sieltä tulee.

    • mikkolai

      Rikosilmoitus tehty noista kahdesta. Toisten verotietoja tai tuloja, kun ei saa julkisesti levitellä missään lehdet, netti yms. Jokainen joka levittää mun tuloja netissä saa rikosilmoituksen.

      • Mikko-Laine

        Pyydän saada huomauttaa, että äläkää käyttäkö nimeäni kirjoittajan ominaisuudessa. Terv Mikko-Laine


      • oletko-pöljä

        Rekistöröi nimensi, muuten sitä sitä saa ihan vapaasti käyttää. Et ole suomen ainut mikko laine.


      • Verotiedot.julkista

        """Rikosilmoitus tehty noista kahdesta. Toisten verotietoja tai tuloja, kun ei saa julkisesti levitellä missään lehdet, netti yms. Jokainen joka levittää mun tuloja netissä saa rikosilmoituksen."""

        Olet väärässä, kaikkien tulotiedot on kaikkien nähtävillä jos haluaa katsoa, se ei ole milläään lailla laitonta.


    • repolainenmilko

      Mie muistan vielä 50-luvulta Repo-Oskarin.Tais olla kova pölökynlyöjä.Hetkinen tais ollakin pisnesmies,kuka muistaa.Kuitennii legendaarinen papparainen.Soankylässä oli isoja savotoita ja elämä vilkasta

    • Visva.Niila

      Ainakaan anusläppiä ei löytynyt, kehno kauppa. Jatkossa lidliin.

    • Anna.Koo

      Kyllähän ne hyllyt on koko kesän ollut tyhjänä Lidlissä. Onneksi Mikon kaupassa on tavaraa ja valikoimaa. Kateellisten panettelua... Eikös yritystä pyöritetä sillä ajatuksella että se tuottaa omistajilleen voittoa? Mikon kaupassa on ystävällinen ja palveleva henkilökunta ja sitä on, toisin kun muualla.

      • Lidliiiiiiiiin

        Nuole oikke pyllyä TOOPE!! Lidl on halpa ja paras kauppa sodankylässä ja Piste!!!


      • dfgdfgrttdgdtgre

        anna koo kyse ei ole siitä minkälainen palvelu mikon kaupassa on. Vaan siitä, että mikolla on monopoliasema ja siitä on aina haittaa kilpailulle. Tulevaisuudessa muut kaupat pistävät lapun luukulle ja ainoa kauppa on mikon kauppa. Lisää työttömiä siitä seuraa. Kilpailu on aina hyväksi ja ihmiset voivat käydä missä vain mutta monopolissa yli 50% käy vain yhdessä kaupassa tai ei ole muita kuin yksi kauppa.


      • asukasd

        jos mikko olisi reilukauppias järjestäisi hän, vaikka isolla hintojen korotuksella, että hänen kaupassa kävisi alle 50% paikkakuntalaisista. Sitten jäisi 50% kolmella muulle kaupalle. Ei olisi monopolia.


      • Anonyymi
        Lidliiiiiiiiin kirjoitti:

        Nuole oikke pyllyä TOOPE!! Lidl on halpa ja paras kauppa sodankylässä ja Piste!!!

        Säälittävää😂😂


      • Anonyymi
        asukasd kirjoitti:

        jos mikko olisi reilukauppias järjestäisi hän, vaikka isolla hintojen korotuksella, että hänen kaupassa kävisi alle 50% paikkakuntalaisista. Sitten jäisi 50% kolmella muulle kaupalle. Ei olisi monopolia.

        Mie käytän pääsääntöisesti vain pohjantähteä enkä kauppaa vaihda.
        Mutta satunnaisesti käyn vaikka siten kanatuksen vulksi muualla. Näyttää noita asiakkaita riitävän joka paikkaan, mutta lidlistä positunut ne vähäiset asiat joita sieltä aiemmin ostin.. Toki moni muukin tuote on poistunut kaikkista kaupoista ELi Rovaniemi kutsuu valitettavasti


    • nilesjärvenerakko

      Hyvä kun muistutit.Pittääki lähteä käväseen Lidlissä.Peltipurkki-nötköttiä 3 lootaa,Mokkajuhlaa pari pakettia a.3,29e, munnii iso loota,ja jukurtista mie tykkään.Semmosia isojamilbonan maustamattomia 500g purkkeja.Itte sitten lorautan sekaan itte poimimien mustikoiden mehua sekaan,a vot pojat.
      Siitä se lähtee päivä taas käyntiin,niin kahavin sekaan sitä juustoa jonkalaista mummo muinaisuuessa aina navettakeittiössä tulen loimussa valmisteli aina sen jälkeen kun lehmä oli poikinut,ai kuulemma jotain ternimaitoa tai mitä lie.mutta hyvväähän se oli.Sekin on Lidlissä halapaa ja hyvää.
      On se vaan mukavaa tämä maailmanmeno.

    • ämmiskä

      Mikko nuoriyrittäjä kyllä hän parhaansa tekee, kotimainen kauppaketju.

      • 3534dgdfg

        kyse ei ole siitä minkälainen palvelu mikon kaupassa on tai tekeekö mikko parhaansa. Vaan siitä, että mikolla on monopoliasema ja siitä on aina haittaa kilpailulle. Tulevaisuudessa muut kaupat pistävät lapun luukulle ja ainoa kauppa on mikon kauppa. Lisää työttömiä siitä seuraa. Kilpailu on aina hyväksi ja ihmiset voivat käydä missä vain mutta monopolissa yli 50% käy vain yhdessä kaupassa tai ei ole muita kuin yksi kauppa.


      • 798797

        Onneksi kuitenkin moni käyttää Pohjantähden palveluja, on nimittäin paikallinen yritys ja maksaa tuotoistaan verot Sodankylän kunnalle, toisinkuin pari muuta kauppaa. Empä silti haluais olla Mikonsaappaissa, isot on vastuut ja kilpailu asiakkaista on kovaa.


      • Aslakkilla
        3534dgdfg kirjoitti:

        kyse ei ole siitä minkälainen palvelu mikon kaupassa on tai tekeekö mikko parhaansa. Vaan siitä, että mikolla on monopoliasema ja siitä on aina haittaa kilpailulle. Tulevaisuudessa muut kaupat pistävät lapun luukulle ja ainoa kauppa on mikon kauppa. Lisää työttömiä siitä seuraa. Kilpailu on aina hyväksi ja ihmiset voivat käydä missä vain mutta monopolissa yli 50% käy vain yhdessä kaupassa tai ei ole muita kuin yksi kauppa.

        Itehän mikko on monopolinsa rakentanut.. Vai mistä maka johtuu?


    • onseniinkatkerapala

      Toki Lidlin työntekijät maksavat veronsa pyssykylään ja valtiolle samalla lailla kuin osulalaisetkin.Koita pudota maanpinnalle.
      Veikkaan muuten,että litlissä alkaa olla enemmän Suomessa tuotettuja tuotteita kuin näissä ns.suomalaisissa kaupoissa.Lidl vie myös ulkomaille suomalaisia tuotteita.

      • seonnytvaantyhmäämaksaa

        Suomalaisia tuotteita Liiterissä paljon. Hintaesimerkki Myllyn paras makaroni 0,15 euroa pussi. Muissa kaupoissa 0,29 eurosta ylöspäin.


      • eienäämuihinkauppoihin

        juuri näin,Lidlissä suomalaisetkin tuotteet tuplasti halvempia ku muissa kaupoissa.


    • viiliijugurttii

      Viilipurkit 18 senttiä,osula ja k-kaupat 48-50 senttiä,sama merkki,sama koko.Ilimoja pitelee

    • marjaamies

      Hienosokeri 65,tokmannit ,koot ym 90-110

      • Ryhmämatkanvetäjä

        Miten niin monopoliasema jollain kaupalla. Käykää sitten niissä kolmessa muussa kaupassa niin prosenttiosuudet muuttuu.
        Ohikulkijana käyn aina siinä isossa kaupassa melko usein. Hyvä valikoima ja hyvä palvelu ja ennenkaikkea on loistava liha- ja kalatiski ei tartte ostaa pakattuja ja marinoituja tuotteita.
        Kauppiaille voi esittää toivomuksia. Kokemukseni mukaan kauppiaat tilaavat ja ottavat tuotevalikoimiinsa mitä asiakkaat haluavat.

        Sodankylä -Tähtikunta , näin mainostaa, vaan matkustavaisille huonot palvelut. Ravintolapalvelut kehnot. Yhdessä pitää mennä kaljaköörin läpi jotta pääsee syömään. Yhdellä huoltamolla eukot kimittää
        "KUITTIA". Eivät ole vieläkäään oppineet että kuitti pitää antaa sen kummemmin kyselemättä. Ravintolat ei ole auki. Siinä yhessä keskustan ruokapaikassa syödessämme pauhasi soitin koko ajan helluntailaisten musiikkia sinä ainoana kertana kun kävimme syömässä.
        Yksi loistava rauhallinen kahvittelupaikka on, se yläkerran kahvila konditoria. Vaan sinne ylös ei kaikki kremppajalat voi kiivetä. Etelään päin mennessä Käyrämössä syötävä jos ei Rovaniemelle asti jaksa. Pohjoiseen reissatessa Ivalossa on monta erinomaista ruokapaikkaa.


    • pirmari

      Minun eurot kelpasi ja sain hyvää vastiketta, kiitos Mikolle! Mukava oli myös henkilökunta! Hyvää syksyä!

    • ValinnanVapaus

      Puheet monopoliasemasta on höpöhöpöä. Jokainen asiakas saa valita mihin kauppaan kävelee ja mistä lauantaimakkarasa ostaa.

    • Lidl-lääkeTepsiiAhneille

      Nyt kun Lidl on suljettuna remontin takia sen vajaat 4 viikkoa on hyvä vähentää safkan ostoa ja yrittää pudottaa ylipainoa.
      S-marketista voi hakea sen aikaa ne ruuat kunnes Lidl taas avataan.
      On toiseksi paras kauppa Sodiksessa.

      • KaurapuuroaJaLaihtuu

        Teemme näin.


    • mnnnn

      Mikko on mukava. Valitsen itse kauppani, ei tarvitse ohjailla.

      • LidlistäKaikkiNuolematta

        Tehkää niin. Ketäpä se kiinnostaa valintanne ja Mikkonne.


    • NoSeTaasAvataanKohtaLidl

      En tiedä kuka on kyseinen Mikko.
      Eikä ole väliäkään tietää.
      Lidli on mukava kauppa.

    • Lidliiiiiiii

      Kun on paljon mikkoja siitä tuleekin jo mikkola se on vaalajärven ja jeesiän välissä.

    • MiksikäsEiOlisMukava

      Onhan se Mikko. Mukava ko lehemän mulukku.

    • eurotkelp

      Mikon-kaupassa paljon asiakkaita nyt kun LITTI on kiinni.

    • KöyhiäPaskantajiaKaikki

      Lidlissä on ruuhkaa nykyään aina. Tyhmimmätkin ovat viimein uskaltautuneet Lidliin.
      Nuukuus voittaa imagon. Siis luulon että joillakin on joku imago.

    • jopaontaas

      Olipa kiva käydä taas Mikon-kaupassa, eikä ole mikään imago-kysymys, vaiettä- tyhmimmätkin....... uskaltautuu viimein Lidliin.....

    • Mikkolasta

      Enpä huomannut mitään muutosta Lidlissä.
      No vähän sekotettu taas tavarahyllyjä sinne sun tänne.
      Joutuu hakemaan taas eri paikoista.
      No muu ei merkitse mitään kuin hintataso ja että purtavaa löytyy.
      Samanlaisia palkkarenkejä taviksia joka kaupassa. Tavanomaista massamössöä.
      En ymmärrä mitä palvelua pitäisikään olla itsepalvelukaupassa.

    • lidlonparas

      Kyllä pitää olla vammanen tyyppi että käy maksamassa tuplahinnan ruuasta ja muustakin jossain S tai K ketjun riistoliikkeissä.

    • HalpuuttakaaLisää

      Lidli meni piloille kun kaikki niin sanottu, omasta mielestään parempi väki vääntyi sinne. Leivät lopussa aina jne.
      S-marketissa on rauhallisempaa ja jotkut tavarat halvempiakin kuin Lidlissä.
      Se halpeneminen on kylläkin Lidlin aiheuttaman kilpailun ansiota.

    • Asialinjalle

      Totta se on jokaisella valinnan vapaus mistä kaupasta ostaa. Jos Mikon kauppa ei ole mielestänne hyvä, menkää muualle ostoksille.
      Mikko on hyvä jätkä ja kaupan palvelu ja valikoima hyvää. Henkilökuntaki on ystävällistä. Jos jollekki ei passaa niin sitte pitää ostokset tehä muualla.

      Älkää hyvät ihmiset ampuko miestä (Mikkoa) puskista vaan menkää eestä päin juttelemaan jos on oikeaa asiaa.

      • JooppJoop

        Idioottiska olette. Ymmärrämme.....
        No milläpä se tyhmä tajuaisi olevansa tyhmä.
        Lidliinhän sitä on lähes kaikki jo menneetkin.


    • KävikäPahastiikki

      On ko joku ampunu jotain mikkoa. Koska se on tapahtunu.
      Sodankylässäkö. Puskista kaikenlisäksi. No voi perhana kuiten.

    • IsännöitsijätVastuussa

      Paloturvallisuus edellyttää, ettei palavaa polttoainetta käyttäviä ajoneuvoja ole pysäköitynä talojen päädyissä tai seinustoilla. Mikäli sattuisi niin ikävästi, että ajoneuvo syttyisi tuleen ja sytyttää samalla myös talon, vahingon korvaa ajoneuvon omistaja.

      Hengen ja omaisuuden menetys. Siinäpä onkin korvaamista.

      Esim. rivitalon tuhoutuessa tulipalossa.

      Vastahan tuolla paloi Kehtomaantiellä hetkessä rivitalo tuhkaksi kaikkine omaisuuksineen.

      Hyvä että ulos kerkesivät asukkaat alushoususillaan.

    • NäkemykseniKokemukseni

      Älykkäiimät menivät heti Lidliin kun se tuli Sodankylään. Jäivät myös samantien Lidlin vakioasiakkaiksi.
      Nyt siellä ovat sitten jo kaikki.

    • sapuska

      Kyllä Mikollekkin riittää asiakkaita, hyvä niin ,ei sillä älykkyydellä niin merkitystä.

      • MikkoMyös

        Älä lupsuta nimellä oikke. Se tuntuu homolta.


    • Älykäs1

      LidlistäSeMie

    • Anonyymi

      Lidilin käyttäjät ymmärretkö että kyseinen kauppa ei maksa sodankylälle veroja tuskin edes suomelle! ELi paikallista saatika suomallista taloutta ei nosteta pystyyn ja ylläpidetä tätä kauppa käyttämällä, mutta valinnna vapus on kaikille, mutta ei kannata itkeä kun palvelut alkaa heikkenemään

    • Anonyymi

      Veroja nyt ei maksa mikään rehellinen firma missään,mutta kyllä Lidlin henkilökunta Suomeeen veronsa maksaa ja kotimaisia tuotteita on hyllyt täynnä.
      Siekö luulet että SS-kaupan ja Kn ns omat tuotteet ovat kotmaisia.Höpö höpö ja kerran vielä hösistä .Lidl hyvä ja paras sekatavaraliike Suomessa

    • Anonyymi

      On mennyt hijaseksi pohjantäden kauppa.

      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa!


    • Anonyymi

      Marinin hallitus jyrkensi merkittävästi uhkaa "Kreikan tielle" joutumisesta ottamalla uutta valtionvelkaa ennätysmäiset yli € 40 miljardia ja käyttämällä rahat pääosin juokseviin kuluihin, hallintobyrokratian kasvattamiseen sekä erilaisiin tukiiin, joita jaettiin avokätisesti (koronan hoitoon kului vain n. € 4 miljardia ja Fortumin Uniper-sotkuun n. € 10 miljardia).

    • Anonyymi

      Kelpaako Mikolle muna?
      Siis suuhun??

    • Anonyymi

      Kaikki nettostokset perunkin samantien, jos maksupalveluksi tyrkytetään KLARNA
      Liikaa hämyä ja turha välikäsi maksujuttuihin
      -
      Yhä useampi on tyytymätön maksunvälitysyhtiöön – viranomainen muistuttaa, ettei Klarnan logo ole tae luotettavuudesta.
      Valitusten taustalla drop shipping

      Klarnan ostajan turva ei aina turvaa
      Maksufirma Klarnan kautta pystyy tilaamaan tavaraa toisen nimiin – MOT:n testi osoittaa, kuinka pahasti ruotsalaisyhtiön tietoturva vuotaa

      Maksunvälittäjä Klarnan tietosuoja retuperällä – Suomen viranomaisilla vain vähän mahdollisuuksia puuttua ongelmaan
      Suositusta maksunvälittäjästä Klarnasta on tehty useita satoja kanteluita viranomaisille. Verkossa maksamisen turvallisuutta halutaan parantaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      421
      4689
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      249
      2334
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1740
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1477
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      325
      1460
    6. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1161
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1157
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      80
      1130
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1095
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1015
    Aihe