Paljon naistupakoitsijoita treffeissä

sauhuton

Kun tuntuu joka kolmas profiili jota vilkaisen niin olevan sauhuttelija. Enkä ole rajannut heitä pois kun silloin ne jotka eivät ilmoita polttavatko rajaantuvat myös ulos. Mikä siinä tupakoinnissa vielä kiinnostaa?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • savutonjannu

      Savuton nainen tuli kerran treffeille alkoi tupakoimaan. Naiset siis ei häpeä valehteluaan

    • Ihte olen taas huomannut että jos rajaa tupakoiviin, niin hakemassani ikähaarukassa profiilit tippuvat päälle 3000:sta tuonne n.700 (hyvin harvoin), n.350(satunnaisesti/säännöllisesti).

      Tosin tässä pittää ottaa huomioon että mikäli noita haussa käytettäviä filttereitä käytetään, niin nuo rajaavat pois myös sellaiset profiilit joissa ei ole kyseistä kohtaa täytetty.

      • sauhuton

        Se tuossa onkin huonoa kun se rajaa pois ne jotka eivät kerro juuri mitään, toisaalta jos profiili on melko mitäänsanomaton niin ei semmosesta jaksa innostua jos ei mitään kerro itsestään.

        Semmoisiakin kyllä tullut vastaan jotka eivät ilmoita polttavatko mutta jutellessa käy ilmi että polttavat että joo kiva...


    • ebun

      Treffisivuil on paljo tupakoitsijoit ku ne ei saa ketää irl joten ymmärtäähän tuon. Ite en koskis tupakoitsijaan pitkällä tikullakaan.

    • nou_smoukking

      Ainahan näissä treffinaisissa jotain vikaa on kun kukaan ei heitä tosielämässä kelpuuta. Tupakoidaan, vedetään nitojalla kaiken maailman metalliromua naamaan, lätkitään naurettavia tatuointeja pitkin kroppaa, ollaan niin prinsessaa ja mukamas "vaativaa" jne. Kypsiä tervejärkisiä naisia ei treffipalstoilta löydy.

      • gege

        Sanos muuta, eka tehdään kaikki väärät valinnat ja sit ajatellaan, että jos joku ei pidä musta näiden valintojen takia, niin se ei oo mua varten


      • 1plus11
        gege kirjoitti:

        Sanos muuta, eka tehdään kaikki väärät valinnat ja sit ajatellaan, että jos joku ei pidä musta näiden valintojen takia, niin se ei oo mua varten

        No sama ongelma toimii kyllä kahteen suuntaan eli erittäin tiukkojen kriteerien asettajatkin jäävät yksin kriteeriensä takia ihan siinä missä ne huonojen valintojen tekijät valintoinensa.

        Tottakai joku roti pitää olla eikä ihan mihin tahansa tyytyä mutta ihmeellisen tiukkoja kriteereitä tuntuu olevan niin miehillä kuin naisillakin. Ei saa tupakoida yhtään, ei saa ottaa alkoholia yhtään (tai sitten pitää ottaa juuri tietty määrä), ei saa sitä eikä saa tätä, pitää olla tietty tutkinto, pitää olla sitä ja tätä. Sitten tällaisilla kriteereillä karsitaan muuten ihan hyviä tyyppejä ja valitetaan kun ei ketään löydy.

        Itselläni ja kaverillani on molemmilla nettideiteistä löytyneet vaimot. Toki kumpikin etsi akateemista naista joka ei tupakkaa polta ja ottaa vähän mutta ei liikaa alkoholia, urheilee itsensä tiukkaan kuntoon jne koska nämä sopii hyvin omiin profiileihin. Kuitenkin siinä kävi niin että kun kaveri sai tarkkaan speksin mukaisen rouvan niin omani olikin vain astetta alemman koulutuksen suorittanut ja poltti vähän. Noh, vuosia kuluu ja oma vaimoni onkin lopettanut tupakoinnin ja sittemmin valmistunut maisteriksi kun kaverin rouva on työtön ja paljastui että käykin terapiassa ja syö mielialalääkkeitä.

        Ei siinä mitään, mainioita naisia kumpikin mutta ehkä jokaisen kannattaa hetki harkita, että kannattaako tuollaisiin muuttuviin tiloihin ja sivuseikkoihin kampittaa koko parinhakunsa kun asiat voivat muuttua milloin vaan ja siellä alla voi olla paljon isompaa ja vaikeampaa, jota et pysty päältä päin huomaamaan? Kannattaako skipata hyvä tyyppi vaikka sen satunnaisen tupakan vuoksi tai väärän koulutuksen? Kun nyt ulkonäkö ja luonne iskee niin aika paljon on jo saavutettu jos homma toimii toisinkin päin. Sillä pääsee myös monen pikkurypyn yli.

        Tsemppiä!


    • mikäsua

      ..toisten tupakoinnissa kiinnostaa? Itse olen mies ja poltan. Tupakointi on yksi asioista, mitä toivon kumppanilta. Koska jos toinen on savuton, aina jossain kohtaa se alkaa kitisemään ja kampeamaan toista tavoistaan. Kolmisenkymmentä vuotta polttanut ja pidän tupakasta, jatkossakin.

      • Tupakka haisee pahalle, sen haju leviää lähiympäristöön sivullisten haisteltavaksi ja aiheuttaa päänsärkyä, eivätkä siitä kaikki pidä, vaikka itse haluaisitkin keuhkosyövän.


      • savutonnn

        Minua ei haittaisi toisen tupakointi muuten, paitsi ikääntyessä alkaisi pelottaa keuhkosyövän riski. Pidän tupakan savun hajusta jne.


    • Täytyykin rajata savuttelijat pois, jos joskus profiiliani päivitän

    • 1plus11

      En polta itse mutta en tajua kiihkoa siitä kumppanin polttamisesta. Sama kuin joku nainen jaksaisi vinkua siitä, että saatan ottaa illalla oluen vaikka treenaan takuulla joka kalorin pois. Vedän sitten vastavetona kunnon sikarin silloin tällöin eikä tartte kuulla siitä poikkipuolista, toisin kuin niillä kavereilla, joilla on tämmöinen kiihkosavuton naaras.

      Kohtuus kaikessa.

    • 17006

      Tupakointi on yksi maailman turhimmista asioita. Siinä sananmukaisesti lentää savna imaan 1500e/a ja aikaa kuluu tähän turhuuteen yli 600h/a. Tuonkin rahan voi käyttää paremmin ja varsinkin tupakointii kuluneen ajan.

      Kuvitellaan että saat vuodessa itsellesi omaa aikaa tuon 25 päivää. Mitä tekisit sillä? Ottaisi aurinkoa? Olisi salilla? Lenkillä? Nukkuisit? Vietäisit autotallissa?

      Lisäksi ihminen joka tupakoi elää jossain haavemaailmassa koska tupakka vaikutta aivojen toimintaan. Se lamaannuttaa tiettyjä osa-alueita nostaen unelmoinnin realismin pinnalle. Näinollen, ihminen mieluummin pakenee haavemaailmaan kuin katsoo elämää realistisesti.

      Ei sellainen kumppani ole ainakaan minulle elämänkumppani. Sauhuttelijat saavat valia toisensa, sillä he ovat toisilleen tasa-arvoista väkeä.

      • 1plus11

        Tämä sun ääriesimerkkisi tupakoi 100 minuuttia päivässä. Minä en tunne ketään, joka käyttäisi yli puolitoista tuntia päivässä pelkkään tupakointiin. Moni vetää sen tupakan tai pari päivässä, töihin tai töistä kävellessä tai ruokatauon yhteydessä. Siihen menee ehkä kymmenen minuuttia, jota sitäkään ei olisi kaikkea voinut mihinkään muuhun käyttää.

        Kuten sanoin, kohtuu kaikessa, myös terveys- ja ajankäyttöfasismissa. Kaikki me kuollaan kuitenkin ja kaikki me käytetään helvetin paljon aikaa "turhaan".


    • ensio_toisio

      Poltan itsekin satunnaisesti. Mieluummin vastaava nainen kuin sellainen, jonka kanssa alkuuhuuman jälkeen asia muuttuu nalkutuksen aiheeksi.

      Muutenkin nuo yllämainitut terveysfasistit räjäyttää pään. Ei riitä, että on hyvässä kunnossa vaan paheitakaan ei saisi olla. Eläminen vain elääkseen ja ikävuosia kahmien ei ole elämää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe