Törkeää rasismia Kalevassa

stoprasismille

Tänään Kaleva uutisoi kahdesta raiskauksen yrityksestä ja kertoi, että raiskauksen yrittäjät olivat tummaihoisia. Sehän on rasismia. Ei sitä saa kertoa. Nythän kaikki maahanmuuttajat ja pakolaiset leimautuu raiskaajiksi. Tähän asti Kaleva on kirjoittanut pakolaisista ja maahanmuutajista hyvin myönteisesti ja kannustavasti. Immonenkin tuomittiin suunnilleen alimpaan helvettiin. Onko linja muuttunut? Onko päätoimittaja kesälomalla ja hiiret hyppii pöydillä? Kalevan tulee olla tarkkana uutisoinnissa. Kun kerrotaan raiskauksista ja muista rikoksista, niin pitää aina muistaa mainita, että tekijä oli vaaleaihoinen suomalainen, jottei suotta epäillä tummaihoisia. Jos tummaihoiset syyllistyy rikoksiin, pitää sellaiset uutiset poistaa Kalevasta, jotta tummaihoisille ei tule paha mieli.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fläsäpunikki

      Raiskaajilla oli unelma, joka ei tällä kertaa toteutunut. Kiitos vihervasemmiston, heille tulee vielä uusia tilaisuuksia.

    • Suomaan.susi

      Nyt tarvitaan KVL:n ja Suomen Sisun reippaita katupartioita selvittämään tilanne ja estämään sen toistuminen! Tähän kun ei Oulun Pollliiisi kykene eikä halua. On tärkeämpääkin tehtävää: korotettu sakotuskiintiö painaa päälle ja hankalaa on, kun liikenne noudattaa sääntöjä entistä tarkemmin. Uutta pitää keksiä ja sitä on jo ehdotettukin: syöminen, juominen, radion näpräys liikenteessä nyt ainakin haittaa liikenteeseen keskittymistä ja on siis ankaralla sakolla rangaistavaa. Pakko se on sakotuskiintiö täyttää ja mielellään ylittääkin, ei ne bonukset tavalliselle rivi-Pollliisillekaan tyhjästä tule!

      • suvaitkaa

        Kaleva muistaa paheksua katupartioita.


      • Sitäsaa

        Ei poliisit enään puutu mustien tekemiin raiskauksiin ,kun kyseessä ei ole rangaistava teko ,johan oikeuslaitos sen osoitti. Se kuulluu heidän kulttuuriin ja jopa pääministerin mukaan monikulttuurisuus on tavoiteltavaa.

        Koittakaa naiset jo ymmärtää että ei mennä ulos ilman saattojoukkoja.


      • MeilläOnUnelma

        Puhut asiaa!!Jos raiskaaja on tummaihoinen,heillä on täysi oikeus raiskata valtaväestöä,sillä alempiarvoisten raiskaaminen kuuluu heidän Kulttuuriin,eikä näin ollen ole tuomittavaa.


      • ex-vasemmistolainen
        MeilläOnUnelma kirjoitti:

        Puhut asiaa!!Jos raiskaaja on tummaihoinen,heillä on täysi oikeus raiskata valtaväestöä,sillä alempiarvoisten raiskaaminen kuuluu heidän Kulttuuriin,eikä näin ollen ole tuomittavaa.

        sehän on vain sitä monikulttuuriunelmaa ja tosiasiassa täydellistä rappiokulttuuria,kun eivät naiset voi rauhassa kulkea kaupungilla.se on tätä punavihervähemmistön aikaansaanos.eikä ole hallitus,eikä eduskunta,eivätkä poliittiset päättäjät sanallakaan tuominneet näiden ulkomaalaisten tekemiä iljettäviä rikoksia.ovat raiskanneet jopa pikkulapsia.


      • persuistalähtenytjapetty
        ex-vasemmistolainen kirjoitti:

        sehän on vain sitä monikulttuuriunelmaa ja tosiasiassa täydellistä rappiokulttuuria,kun eivät naiset voi rauhassa kulkea kaupungilla.se on tätä punavihervähemmistön aikaansaanos.eikä ole hallitus,eikä eduskunta,eivätkä poliittiset päättäjät sanallakaan tuominneet näiden ulkomaalaisten tekemiä iljettäviä rikoksia.ovat raiskanneet jopa pikkulapsia.

        Vihreät ja vasemmisto ei ole koskaan olleet yksin hallituksessa. On niin helppo reitti syyttää omista ongelmistaan vasemmistopuolueita, kuin myöntää, että siellä omissa riveissä ei kaikki osaa alkeellisiakaan käytöstapoja. Vasemmisto on tosiaan suomessa vähemmistö, eikä heillä ole ollut konkreettista valtaa mihinkään asiaan. Ovatko poliittiset päättäjät tuominneet koskaan mitään raiskausta? Miksi heidän pitäisi tehdä niin. Onhan se nyt aivan selvä että raiskaus on väärin. Ei siihen tarvita päättäjien ääntä.


    • intianmentaliteetti

      Jos itse yöllä pyörällä olisin liikkeellä ja näkisin että tälläinen teko on meneillään,niin heittäisin pyörän puuta vasten,bokserit oksasta roikkumaan ja hyppäisin jälkiliukkaille pitämään poikien kans hauskaa. Koulutettas porukal suomineitoa,et ei se voi kiristää miehiä v1tun joko korkealla kertahinnalla,taikka sit et pitää mennä miehen kans naimisiin ja näin ollen miehestä tulee perheenelättäjä ja näin ollen pitkässä juoksussa v1tulle tulee varsin korkea hinta ja saanti parisuhteissa muutenkin harvassa.

      • Monikultuurialisää

        Hyvä se monikultuuri on saa kanta Suomalaisekki alakaa kadulla nai...n.


      • tollolleneuvo

        Jos vaikka runkkaisit, niin saat ihan ilmaiseksi.


    • Jahmetti

      Monikulttuurista satunnaista seksiä. Suomalaisen yhteiskunnan syy kun sallii naisten pukeutua seksikkäästi. Jätesäkki päälle niin tätäkään ei olisi tapahtunut.

    • Höpön-HÖPÖ

      Muualla Euroopassa kerrotaan lehdissä aivan avoimesti tuollaisten raiskaajien etninen tausta. Ei se ole mitään rasismia, jos uutisessa mainitaan ko. faktat. Nehän ovat tärkeä tuntomerkkejä raiskausyrityksen sioista.

      Miten pitäisi asia mielestäsi ilmaista? Kolme oululaista miestä, joilla auringon paahtama paahtama tumma iho vai kuinka? Ei näiden asioiden salaaminen ja peittely ole edes asiallista.

      Maassa maan tavalla tai maasta pois. Tuollaiset "pakolaiset" pitäisi heti passittaa maasta pois, jos tekijät löydetään.

    • mehmettipoåafkji

      Kansan uutiset ei uutisoi ollenkaan, v1ttu mitä pellejä.

    • StopRaiskauksille

      Suomalaisethan ovat lähtökohtaisesti näille maailmannavoille alempiarvoisia kuffareita. Pitäisi vaatia jokaista luopumaan islaminuskosta ja keskiaikaisista heimotavoista ennen oleskeluluvan myöntämistä ja jos syyllistyy rikokseen, saman tien postimerkki perseeseen ja takaisin savannille.

    • täytyyhänsaada

      Äkkiä nyt torille konsertti pystyyn, jos on epäilty jotakin pahaa raiskauksen yrittäjistä.

    • Terrorismia

      Se on rasismia jos ilman syytä tuo etnisen taustan esille, mutta tässä on viikon sisään ollut jo 5 raiskausta, tai sen yritystä, joista 4 kpl on ollut Oulussa ja yhdessä niistä oli mukana kolme miestä, jotka uutisten mukaan olivat aika tummia.

    • pahamaailma

      ja vasta sen nuoren tytön raiskaus, keskiviikkona :(

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe