Tämän päivän äärivasemmisto on...

lopullinen-totuus

... aivan kummallisella tavalla hyväosaista, varakasta, jopa äveriästä, kultturelliä, elitististä ja jalat tukevasti ilmassa leijailevaa. Toista oli ennen kun äärivasemmistosta lähti köyhyyden ja kurjuuden haju ja köyhyys lähes räjähti silmille.

Miten voikaan asiat mennä aivan päälaelleen: eilispäivän sorretut ovatkin tämän päivän herroja ja sortajia.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rujhportiuopytiuyo0ji

      Niin se maailma muuttuu Eskoseni. Ellet suvaitse niin saat puukosta. Kuka täällä viitsii enää töitä tehdä?

    • onnee
    • oboubobuob

      Taideyliopiston rehtori Rosenberg paljasti karvansa

      Taideyliopiston rehtori ja arkkifeministi Tiina Rosenberg osallistui viikon sisään kahteen radiokeskusteluun eri miesten kanssa. Toinen keskustelijoista oli kielten tutkimuksen professori Janne Saarikivi ja toinen kansanedustajuudesta luopunut vihreiden Oras Tynkkynen:

      Professori kuvailee keskustelua seuraavasti

      Professori Janne Saarikivi kuvailee radiokeskusteluaan (16.4) Rosenbergin kanssa seuraavasti Facebookissa:

      Aika, öö, kiintoisa henkilö näyttää olevan tuo Taideyliopiston rehtori Tiina Rosenberg. Kävin keskustelemassa mm. hänen kanssaan radio-ohjelmassa. Tarkoitus oli puhua sivistysvaltiosta. Mutta ennen kuin päästiin edes studioon asti, hän ilmoitti minulle, noin 5 min. käytäväkeskustelun pohjalta, että ei pidä minusta, eikä usko, että olen Helsingin yliopistossa töissä. Tähän mennessä olin syyllistynyt ilmeisesti siihen, että en osannut päivitellä Timo Soinin katolilaisuutta pahansuovalla tavalla, minkä lisäksi oli käynyt ilmi, että tunnen Jussi Halla-ahon, jota kieltäydyin kutsumasta fasistiksi paatoksellisen päänpuistelun tiimoilla.

      Tämän jälkeen siirryimme studioon. Rva rehtori alkoi tiukkaamaan ohjelmaa vetävältä toimittajalta, kuka tämä henkilö (siis minä) oikein olen ja että hän ei halua keskustella kanssani mistään. Hän on kuulemma Suomessa saanut nähdä aivan liikaa näitä persuja ja muita suomalaisen mieskulttuurin surkimuksia, joiden kanssa hän ei lainkaan halua keskustella, ja joihin ei ole syytä käyttää mitään aikaa. Studiossa oli hyvin tunkkainen ja ahdistava tunnelma.

      Saatuaan jotain vastauksia ("no tämä Saarikivi on tämmöinen tutkija tuotanoin suomalais-ugrilainen päläpälä") reht. Rosenberg kuitenkin suostui pistämään luurit päähänsä ja keskustelemaan. Ensimmäisenä hän sitten alkoi keskustelussa pitkästi paasaamaan siitä, kun Suomi on niin suvaitsematon maa kuulkaa, että on tunkkaista ja ahdistavaa.

      Aivan öö priceless kokemus ja kyllä on Taideyliopistossa ainakin performanssitaide hyvissä käsissä, onnea vaan hienosta johtajavalinnasta.

      Professori analysoi keskustelua lisää:

      Sitten on vielä sellainen asia, että kun ihminen kohotetaan tiettyyn asemaan, esimerkiksi professoriksi, kansanedustajaksi tai yliopiston rehtoriksi, niin "provoilu" ja ilkeily muuttuvat entistä ikävämmäksi asioiksi. Ihmiseltä, jonka kuukausiansiot lienevät jotain 9000 - 10 000 euron luokkaa saa luvan olettaa, että hän suhtautuu asiallisesti ja viilipyttymäisesti kaikkiin ihmisiin, myös niihin henrylaasasiin ja halla-ahoihin, joita oikeasti inhoaa. Tällainen velvollisuus kuuluu nähdäkseni hänen hyväpalkkaisen ja arvostetun asemansa varjopuoliin. Ihmisellä, joka on vastuussa satojen työntekijöiden ja tuhansien opiskelijoiden luovasta työstä, on velvollisuus olla suhteellisen neutraali suhteessa erilaisiin näkemyksiin, jotka koskevat vaikkapa poliittisia intohimoja, ihan jo siksikin, että on aivan selvää, että jossain Taideyliopistossa on yllin kyllin kaikkien mahdollisten poliittisten kantojen edustajia niin opiskelijoissa kuin henkilökunnassa. Tämä on myös syy, miksi laitoin tämän ilkeän päivitykseni julkiseksi. Minulle oltiin ilkeitä - mielestäni ilman, että olisin antanut siihen aihetta - ja minut haluttiin tuomita ennakkoluulojen ja mututuntuman, varmaan ulkonäön, pukeutumisen, sukupuolen tai oletetun puoluekannan perusteella. Se oli ikävä, nöyryyttävä, paskamainen kokemus. Ja tuomitsija oli henkilö, jonka asemassa se on erityisen vastenmielistä, mikä tekee asiasta ns. "yleisen" kysymyksen. Tällaista ei yksinkertaisesti saa tapahtua, kun on kyse korkeasta virkamiehestä. Kuten tuolla kirjoitin, minulle on aikaisemmin käynyt samoin Venäjällä. Olen ollut siinä uskossa, että meillä on parempi virkamieskunta ja parempi hallinto sekä empaattisempi yhteiskunta. Ei ole näköjään. Henkilö, joka paasaa suvaitsevaisuutta, osoittautuu itse äärisuvaitsemattomaksi. Huhhei ja hyhhyi yök.

      Parhaita paloja keskustelusta Tynkkysen kanssa

      Rosenbergin keskustelu Tynkkysen kanssa on kuunneltavissa täällä (19.4). Seuraavassa parhaita paloja litteroituna keskustelun lopusta:

      Tynkkynen: Mä itse tuun hyvin toimeen sellaisten henkilöiden kanssa, kuten James Hirvisaari, Olli Immonen, Jussi Halla-aho tai Juho Eerola...
      Rosenberg: Herrajumala!
      Tynkkynen: Pitää kuunnella muita ja altistua keskustelulle...
      Rosenberg: Tää on tämmöistä suomalaista keskustelua. Jos sä suomalaisena vihreänä oikeesti käytät aikaa henkilöihin, kuten Hirvisaareen tai Halla-ahoon, niin mä toivotan Vihreille menestystä vaaleissa, koska se ei ainakaan ole mun puolue. Mä lähden nimenomaan siitä, että jos ihmisillä, joilla on tämmöinen track record politiikassa... Sulla ois varmaan ollut parempaakin seuraa eduskunnassa, mun täytyy sanoo se tässä... Halla-ahohan on siis hyvin koulutettu fasisti, hän vastajihadisti ja hän on ollut saman tyyppisissä organisaatioissa kuin Anders Behring Breivik. Puhutaan Hirvisaaresta ja hänen tekemisistään, siinähän ei ole mitään inhimillistä. S

      • iyviygvi

        Rosenberg: Tää on tämmöistä suomalaista keskustelua. Jos sä suomalaisena vihreänä oikeesti käytät aikaa henkilöihin, kuten Hirvisaareen tai Halla-ahoon, niin mä toivotan Vihreille menestystä vaaleissa, koska se ei ainakaan ole mun puolue. Mä lähden nimenomaan siitä, että jos ihmisillä, joilla on tämmöinen track record politiikassa... Sulla ois varmaan ollut parempaakin seuraa eduskunnassa, mun täytyy sanoo se tässä... Halla-ahohan on siis hyvin koulutettu fasisti, hän vastajihadisti ja hän on ollut saman tyyppisissä organisaatioissa kuin Anders Behring Breivik. Puhutaan Hirvisaaresta ja hänen tekemisistään, siinähän ei ole mitään inhimillistä. Siinä on hyvä syy, ettet sä jatka eduskunnassa, jos tää on se lähtökohta poliittiselle keskustelulle.
        Rosenberg: Ruotsissahan kaikki puolueet tekivät pesäeron Ruotsindemokraatteihin... Nythän ne on eduskunnan puhemiehinä ja silloin kun ne eivät hakkaa ihmisiä kaduilla tai tee muuta rasistisia tai tai muita rikoksia, niin sit ne istuu välillä eduskunnassa... Mä olen tosta kommentista niin järkyttynyt, että mä ajattelen - What I am doing here!
        Rosenberg: Tän keskustelun aikana kävi todella selväksi, miksi mä en koskaan voisi olla Vihreissä. Ehkä siinä on jotain totta, että sitä pidetään jonain Kokoomuksen puisto-osastona, kyllä toi niin porvarilliselta puheelta kuulosti.
        Rosenberg: Kun sä lähdit Hirvisaareen ja Halla-ahoon, niin mä ajattelin, että okei. Tää on toinen keskustelu tällä viikolla, kun mä just näitä miehiä puolustetaan - yksi mies on puolustamassa näitä miehiä. Täähän on Suomelle todella pelottavia uutisia. Jos tällä linjalla ollaan, että me pidetään näitä harmittomia fasistipoikia ja jotenkin pykätään niille sitä itsetuntoa, jota noita hiljaisilla pojilla ei ole. Hiljaisuudessaan ja syrjäytyneisyydessään nämä miehet tuottavat Suomelle sitä uusfasismia. Jos mä oisin Vihreiden puoluejohtaja, niin mä ottaisin sua korvasta ja antaisin sulle pienen ideologisen läksytyksen.


    • Hallaahon-äänestäjä7

      SUURIN OSA ESIM. VASLIITON KANSANEDUSTAJISTA EI KELPAA MIHINKÄÄN TYÖHÖN jos lentävät eduskunnasta

      ÄÄRIVASEMMISTO JAKAANTUU

      - kansalaispalkkaa jonottavaan bilettäjäporukkaan jolle riittää mamujenkin saama sosiaalituku viisisataa plus asumistuki ja tällaista jotain tonnin kuussa

      - ylirikas EDUSTAJIEN PORUKKA JOKA SAA KYMMENEN KERTAA NIIN PALJON KUIN NIIDEN LUUSERIKANNATTAJAT KANSALAISPALKKAA KINUVAT ELI KUN ÄÄNESTÄJÄ ON MAMUJEN TASOLLA TUESSA TONNI KUUSSA NIIN ANTTI JURHINMÄKI EDUSTAJANA EDUSKUNNASSA SAA KYMPPITONNIN KUUSSA


      Olen aina sanonut komua äänestäville että jos mamu-kelakorvaus sinulle riittää niin minulla ei ole mitään sitä vastaan että

      tuot mamua maahan niin että napa kirskuu

      itsehän lasket sossuavustustasi sitten kun ukkoa tulee lisää kelaan nostamaan korvauksia sillä

      laskettavahan sossutukia on joka vuosi

    • Hallaahon-äänestäjä7

      KOMMENTOIN KOHTAA:

      iyviygvi 4.8.2015 14:12
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13729630#comment-80187227 Taideyliopiston rehtori ja arkkifeministi Tiina Rosenberg Halla-ahohan on siis hyvin koulutettu fasisti, hän vastajihadisti ja hän on ollut saman tyyppisissä organisaatioissa kuin Anders Behring Breivik

      VASTAUS: SIIS HALLA-AHOHAN EI OLE KOULIINTUNUT POLITIIKKAAN OLLENKAAN KUTEN ESIM. TARJA HALONEN, VAAN HALLA-AHON OLI TARKOITUS JÄÄDÄ KOTI-ISÄKSI kun Hillalla oli kunnon työpaikka ja HALLA-AHO on kyrillisten kielten tuntija joilla juurikaan ei ole työpaikkaa helposti tarjolla. MUTTA HELSIGIN SANOMIEN KESKUSTALAIS-yms. mafia MIKAEL PENTIKÄISEN JOHDOLLA KÄVI MASSIIVISTA MUSTAMAALAUSKAMPANJAA JA TEKI HALLA-AHOSTA EUROPARLAMENTAARIKON JA HALLA-AHO ON SOININ JA IMMOSEN JÄLKEEN TÄLLÄ HETKELLÄ SUOMEN TUNNETUIN POLIITIIKKO

      Bredvik tappoi kymmeniä sosialidemokraatteja MUTTA

      Tarja Halonen ihailee Che Guevaraa, joka teloitti vastustajansa ja KAIKKI Kuuban sosialidemokraatit siten, että puolue hävisi maanpäältä (ei toimi oikein edes USA:sta käsin) http://liberalismi.net/wiki/Tarja_Halonen Halosen Mäntyniemen työhuoneen seinällä on useita valokuvia vain Halosen aviomiehestä ja Che Guevarasta, "joka ei epäröinyt teloittaa ihmisiä vallankumouksen nimissä"


      Myös Heinäluoma esti muslimien väkivaltaa käsittelevän Vilks-seminaarin eduskunnassa (Yle ei suinkaan ole tehnyt numeroa näistä)? http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3408442/demarien-valtuutettu-tukee-uusnatsien-katupartioita-kalevassa-natsismi-ei-saa-olla-esteena https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-ja-hakkarainen-tyrmistyivat-pelko-on-hiipinyt-housuihin/

    • aina.vaan.näinn

      Vasemmisto on toinen kokoomus. Viime hallituskaudellahan se nähtiin kun kaikki vasurit olivat kokoomuksen kätyreinä. Ja miten kävi? Alkoi suurin lama mikä Suomessa on koskaan ollut, ja kuten lamassa aina, rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät. Hyvä vasemmisto, olit taas rikkaiden käsikassarana.

    • multikulti

      Suotta ei puhuta punaporvareista.

    • Mosley

      Olipa pöllö aloitus, persujen puoluetoimisto ei nyt onnistunut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe