Hei papit !

Mirka3277762

Miksi te papit kiistätte ettei riparilla aivopestä ketään, vaikka riparin ainoa tarkoitus on herkkäuskoisten lasten aivopesu jumalauskoon.

Haluatte lasten uskovan niin kuin kirkko haluaa heidän uskoa. Tämä on just sitä lasten aivopesua jonka te kiistätte.

Olkaa rehellisiä papit. Teidän aivopesunne ei tehoa kaikkiin. Faktat ja tosiasiat tulee tuhoamaan myös kristinuskon aikanaan, niin kuin on tuhonnut monet muutkin uskonnot.

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LöysinElämän

      Rauhoitupa kyselijä. En ole pappi mutta ei suinkaan papit ketään aivopese. Olet käsittänyt asian hieman väärin. Kirkko ja pappi opettaa kristinuskoa, ei aivopese ketään. Samalla tavalla sinua "aivopestään" koulussa oppimaan asioita jos haluat sitä aivopesuna pitää. Koulussa ei suinkaan kaikki opetus ole niin ja amen, sielläkin tulee opetukseen mukaan asioita, jotka eivät pidä paikkaansa ja voi ajan oloon muuttuakin. Koululainenkin voi asioita suodattaa oman näkemyksenä mukaan ja tehdä päätelmiä itse.
      Voitko sinä kertoa maailman synnyn, voitko kertoa äärettömyyden. Käsitätkö miten maapallo voi roikkua ikuisessa avaruudessa putoamatta mihinkään. Käsitätkö mikä voima sinuakin pitää tämän telluksen pinnalla. Eikö sinulle ole suuri ihme pieni siemen johon on kätketty koko elämä. Pienestä siemenestä kasvaa ihminen, eläin, kaikki maailman kasvit. Kuinka niin pieneen siemeneen mahtuu koko elämä kun se saa rakkautta ja lämpöä, ruokaa ja huolehtimista. Voitko ymmärtää elämän synnyn? Niin pieni on ihmisen ymmärrys käsittämään elämän suuri asioita.
      Sattumaa ei ole mikään, kaikella on järjellinen tarkoitus tässä elämässä. Ei sitä muuta sekään jos emme siihen usko. Se on vain meidän epäuskomme ja pieni järkemme joka estää meitä uskomasta kaikkea äärettömyyttä ja sen suurta viisautta.
      Jokaiselle on kuitenkin annettava mahdollisuus noista tiedon muruista ottaa itselleen myös uskon murusia jotka voi hänen elämäänsä kantaa. Niin kauan kun kirkko on suora, konstailematon, rehellinen ja opettaa kristinoppia Raamatun mukaisesti siitä on sinulle vain apua. Kirkko ei vie sinua tuhon tielle milloinkaan koska se julistaa Jumalan rakkauden sanomaa. Jos et sitä halua ottaa vastaan, ei sitä kukaan toinenkaan puolestasi tee, aina teet itse valintasi. Ketään ei siihen koskaan pakoteta, mutta kuka ei halua elämäänsä hyvää, sitä minun on hyvin vaikea ymmärtää.
      Joku toinen taas haluaa ottaa vastaan tuon rakkauden ja hyvän sanoman mitä kirkko ja pappi julistaa.

      • okjnbtgcrd

        Papin, tietoisesti käyttämä aivopesu ohjelma tulee tarkalleen esiin mm uskontunnustuksessa ja pappislupaukssa.
        LUE TARKKAA JA KAUNISTELE SITTEN ASIOITA:

        Ensin koulutetaan; AIVOPESTÄÄN tyhmäksi kouluissa ja rippikouluissa sekä kotonakin monet lasten vanhemmat sitä tekevät. Sen jälkeen vasta uskontunnustuksen kaltaisesta Jumalan Valtakunnan kaltaisuudestaan ja ihmisyydestään eniten luopuneet koulutetaan papeiksi etteivät ymmärtäisi ketä palvelevat ja että oppisivat opettamaan pikku piruja niin etteivät hekään ymmärtäisi:

        FAKTAT VOITTE TARKISTAA...
        järjettömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'

        Ymmärtämättömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole ymmärrystä'

        Ihmisyydestänne luopuminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        #
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina. Nk. rikollisuuden miekka sivistystä.

        Kristilliset = Jeesuksen perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä IHMISIÄ; seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.
        #

        Aivopesu perkeleen tavoite on turmella ihminen ja hänen Jumalan Valtakunnan kaltaisuus jonka Jeesus ilmoitti jo lapsilla olevan:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/16.html
        'Järjelle ymmärrettävällä tavalla on mahdotonta selittää, miten Jumala tuli ihmiseksi.'

        IHMISTEN YMMÄRRYSTÄ historiaanne ja järjellä ajateltuna:
        "synti" = rikos
        "syntinen" = rikollinen
        "perisyntinen" = saatanaa palvelevien oppi jossa syyttömistä, lapsista ja nuorista tehdään väärää todistusta antamalla rikollisia:

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        #älä anna väärää todistusta#

        Luder/luther, ei ole IHMISTEN vaan uskontunnustuksen kaltaisten JUMALASTA JA IHMISYYDESTÄ LUOPUNEIDEN JÄRJETTÖMIEN JA YMMÄRTÄMÄTTÖMIEN EKSYTETTYJEN epäjumala!

        Ei pahalla; PYYDÄN hyvää tarkoittaen kaikkien lasten ja nuorten puolesta;
        "SALLIKAA" IHMISTEN IHMISYYS!

        --------

        JUMALA JA JEESUS EI OLE VALEHTELEVIEN PAPPIENNE VIRKOJA ASETTANUT:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
        Pappislupaus
        Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
        "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."

        Jumalan palvelemisen tahto on täysin kumottu pappislupauksen tässä lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa"

        ---

        paavalilais-luterilaisuuden herra jumalien jumala:
        Jeesus ei ole rikollisen kristinuskon seurakuntien perustaja vaikka niin uskotaan/väitetään.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Paavalin_kirjeet
        "Apostoli Paavali oli ensimmäisen kristillisen sukupolven merkittävin uskonoppinut. Hän julisti evankeliumia ja perusti seurakuntia kolmen vuosikymmenen ajan Rooman valtakunnan itäosiin."

        1.Korinttolaiskirje:
        15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyhä_Stefanos

        2 Korinttolaiskirje 12:
        7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
        8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta.

        Paavali ei raamatun mukaan saanut eroa saatanasta, joten se on edelleen kristittyjen jumala, herra jumalien herra!

        herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."
        KÄSKY uskoville:
        Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
        "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."


      • ER55AT006

        PUUAAAAAAHHHHHHHH ..... HEH HEH HEH .... Hyvin on kirkon aivopesu uponnut sinuun.

        En voi olla nauramatta sinulle.


    • Hei Mirka

      Keskustelu kanssasi kulkee aina samaa rataa; sinä syytät meitä aivopesusta ja valehtelemisesta. Me kerromme kuinka asia on, jota sinä et usko vaan syytät taas valehtelusta. Hohhoijaa. Oletko käynyt rippikoulun? Oletko keskustellut rippikoulun käyneiden kanssa? Tunnetko nuoria, jotka ovat käyneet rippikoulun?

      En edelleenkään edes ymmärrä kuinka 15v kyettäisiin aivopesemään uskoon? Se ei ole mahdollista. Tunnetko 15 vuotiaita? He ovat kyllin isoja ajattelemaan itse ja tekemään omia johtopäätöksiään asioista. Juuri se on tarkoituskin, että kukin ihminen miettii itse elämän suuria kysymyksiä. Toivottavasti sinä olet miettinyt niitä; elämä, kuolema, hyvä, paha, synti, anteeksisaaminen ja -antaminen, ihmissuhteet, rukoileminen, Jumala Luojana, Jeesus opettajana ja Vapahtajana ...

      Rippikoulu on vapaaehtoinen. Rippikoulu on kirkon antamaa kasteopetusta.

      Hyvää kesää sinulle,
      Pirkko-pappi

      • Juti123

        Aivopesua en käyttäisi terminä. Olen huomannut ja pidän outona kirkon "pakottamista" ihmisille. Itse kirkosta erosin ja uskon siihen mitä oma sydän kertoo eikä kenenkään muun ääni. Eikö tämä ole juuri oikein?


      • Hei Juti123

        Me katsomme asioita kukin omasta vinkkelistämme. Minä en osaa pakottaa kirkon asiaa kenellekään eikä se olisi mielestäni edes oikein. Juuri noin kuin sanot, kukin uskokoon sen minkä itselleen hyväksi kokee. Mutta minun mielestäni jokaisella on myös oikeus kirkon sanomaan, sitä ei voi eikä saa kieltää, edes rippikoululaisilta :)

        Ystävällisesti,
        Pirkko-pappi


      • Mirka355572238

        ""Me kerromme kuinka asia on, jota sinä et usko vaan syytät taas valehtelusta.""
        Pirkko-pappi
        - Sama virsi aina. Asia ei ole niin kuin te väitätte. Valehtelijat esittää ja uskottelee täysin todistamattomia asioita totena herkkäuskoisille lapsille, niin kuin te papit teette. Haluatte lasten uskovan teidän täysin todistamattomiin satuihinne. Tämä on sitä lasten törkeää aivopesua.

        "" Hohhoijaa. Oletko käynyt rippikoulun? ""
        - Onneksi en.

        ""Oletko keskustellut rippikoulun käyneiden kanssa?""
        - Olen, aivopesu on onnistunut jos aivopestyt eivät itse edes huomaa sitä. Sinun kannattaa ihan oikeasti perehtyä, mitä on johdattelu, manipulointi ja aivopesu.

        ""Tunnetko nuoria, jotka ovat käyneet rippikoulun?""
        - Säälittää, mihin aivopesuu ovatkaa joutuneet.

        Ps. Ei olemassa yhtään sellaista tosiasiaa mikä antaisi aihetta edes epäillä opettamaanne jumalaa todeksi. HEH HEH HEH ....


      • Jalaa
        kuunteleva_kirkko kirjoitti:

        Hei Juti123

        Me katsomme asioita kukin omasta vinkkelistämme. Minä en osaa pakottaa kirkon asiaa kenellekään eikä se olisi mielestäni edes oikein. Juuri noin kuin sanot, kukin uskokoon sen minkä itselleen hyväksi kokee. Mutta minun mielestäni jokaisella on myös oikeus kirkon sanomaan, sitä ei voi eikä saa kieltää, edes rippikoululaisilta :)

        Ystävällisesti,
        Pirkko-pappi

        Heitetään nyt lisää bensaa nuotioon, kun muutkin näköjään tekee sitä. Ite olin 2,5 vuotta seurakunnalla töissä, ja se riitti. Yhtä takapajuista työpaikkaa Suomesta tuskin löytyy. Älytöntä byrokratiaa ja yksinkertaiset asiat haluttiin tehdä mahdollisimman vaikeasti. Kirkosta erosin, kun viimeinen palkka oli tipahtanut tilille. Nyt yli 3 vuotta muualla töissä olleena voin sanoa, ettei ole ikävä.


      • Hei Jalaa.

        Kiva, jos olet löytänyt itsellesi mieluisan ja hyvä työpaikan. Meitä on niin monenlaisia :) Itse olen ollut vuosia muuallakin töissä, mutta en pidä seurakuntaa tuollaisen kuin kuvaat. Byrokratiaa löytyy monenlaisista paikoista ja asiat voi tehdä helposti tai vaikeasti, riippuu varmaan seurakunnastakin eli esimiehellä on toki vaikutuksensa. Itse olen onnellisessa asemassa, työpaikkani on hyvä. Olen tosin sitä mieltä, ettei asioita koskaan vie eteenpäin tai kohenna se, heittää pyyhkeen kehään ja sanoo heipat. Ulkoapäin on hyvä moittia, sisältäpäin voi vaikuttaa asioihin ja saada niitä eteenpäin.

        Hyvää elokuuta sinulle,
        Pirkko-pappi


      • Kalerv-L

        "" En edelleenkään edes ymmärrä kuinka 15v kyettäisiin aivopesemään uskoon? Se ei ole mahdollista. ""
        - Olet väärässä Pirkko-pappi. Sinun pitäisi perehtyä aivopesuun tarkemmin.


      • Sanna.46

        "" En edelleenkään edes ymmärrä kuinka 15v kyettäisiin aivopesemään uskoon? ""
        Pirkko-pappi

        Tuputtamalla satuja ja höpötyksiä totena 15v lapsille. Olet aivan varmasti huomannut että joku on uskistunut riparilla ja tämä taas kertoo onnistuneesta aivopesusta.

        Olet Pirkko aikuinen ihminen. Miten kehtaat käyttää lapsien herkkäuskoisuutta hyväksi?


    • 2016 kesälomal olis ripari. Mut en vitussa mene sinne. Jos menisin, haistattaisin vitut niille ohjaajille/papeille ketä siel ikin onkaa :-)

      • Rexona

        Hei Slutty
        Olet oikeassa. Ripariin ei kannata mennä.


    • 12plus7

      Isoveljeni tunsi aivopestyn nuoren. Hän on nyt jotain jota voisi kutsua Jesus-freakiksi. Nyt hän on aivopesemässä muita nuoria uskoonsa. Ennen rippikoulua hän oli normaali nuori. Rippikoulu ja kirkko pilasi hänen elämänsä. En sano että kirkko tekee sen kaikille, mutta se pilasi hänen elämänsä.

      • Ulla-Maija35

        Minä tunnen yhden rippikoulussa seonneen tytön. Olimme hyviä kavereita ennen rippikoulua, mutta kaveruus loppui rippikouluun. Rippikoulusta on nyt kulunut 20v ja tällä tytöllä on edelleen pahoja mielenterveys ongelmia uskonsa kanssa. Ollut lukuisia kertoja hoidossa. Päivääkää ei ole pystynyt töitä tekemään.

        Kirkko pitäisi saada vastuuseen teoistaan.


      • Jalaa

        Veikkaan vähän, että kyseisen henkilön pää on ollut jo valmiiksi huonossa hapessa. Tolla sun logiikalla pitäisi aina löytää joku syyllinen, kun jollekkin ilmaantuu mielenterveysongelmia. Niihin ei aina ole sitä syyllistä olemassa. Ehkä ongelman aiheuttaa lukemattomat pienet tapahtumat vuosien aikana, tai sitten varsinaista aiheuttajaa ei tiedä henkilö itsekkään.


      • Jalaa kirjoitti:

        Veikkaan vähän, että kyseisen henkilön pää on ollut jo valmiiksi huonossa hapessa. Tolla sun logiikalla pitäisi aina löytää joku syyllinen, kun jollekkin ilmaantuu mielenterveysongelmia. Niihin ei aina ole sitä syyllistä olemassa. Ehkä ongelman aiheuttaa lukemattomat pienet tapahtumat vuosien aikana, tai sitten varsinaista aiheuttajaa ei tiedä henkilö itsekkään.

        Et taida oikeasti uskoa olemattomaan jumalaasi? Tuommosen pienen häiriön saisi jumalasi, kaikkivaltias helposti korjattua, jos se olisi olemassa. Tuskin tarttis edes rukoilla apua....


    • Kissanlaatikko

      Moip. Oon 17 ja kävin rippikoulun. Siellä ei aivopestä ketään, vaan pelkästään rohkaistaan uskomaan kristinuskoon. Itse en kyllä usko Jeesusjumalahömppään. Tiedoksenne vaan, että jotkut siellä alkavat uskoa siihen ja heistä tulee hieman omituisia. Teidän sanomanne "Aivopesu" alkaa jo alakoulussa. Itse muistan monet rukoukset, laulut ja tarinat, mutta menin rippikouluun viettmään aikaa kavereideni kanssa.

      • haloo.urpo

        ""Siellä ei aivopestä ketään, vaan pelkästään rohkaistaan uskomaan kristinuskoon""
        Tämä on justiinsa sitä aivopesua.


      • Voi-Helkutti

        >> Oon 17 ja kävin rippikoulun. Siellä ei aivopestä ketään, vaan pelkästään rohkaistaan uskomaan kristinuskoon. <<

        - Jep Jep ... Aikuiset ihmiset (papit) rohkaisee lapsia uskomaan huuhaaseen.


    • rauhoitutaanpas

      Hohhoijaa!
      Yksi asia mitä en tässä keskustelussa ymmärrä on.
      Minkä takia tällainen väittely on edes olemassa.
      Suomessa on uskonnon ja sananvapaus, juu mutta miksi ihmeessä tätä keskustelua jatketaan ?näkökannat on jo esitetty.
      jos joku haluaa uskoa niin antakaa hänen uskoa vaikka se itsestä tuntuisi inhottavalle niin toiselle se taas voi tuoda tukea ja turvaa.
      Ja saa maailmassa olla ateistejakin jos ei halua uskoa niin ei usko.
      Väittely on turhaa, ihminen tekee itse omat päätöksensä.
      Mutta se ettei millään voi hyväksyä toisen näkökantaa on pelkkää ahdasmielisyyttä!

      • Aikuinen55

        "" Suomessa on uskonnon ja sananvapaus, juu mutta miksi ihmeessä tätä keskustelua jatketaan ""

        - Monellakaan lapsella ei ole tätä oikeutta. Pakko jäsenyys lahkossa, pakollinen uskonnon opetus ja ripari jne.


      • lkj72hgfd

        ####
        Väittely on turhaa, ihminen tekee itse omat päätöksensä.
        Mutta se ettei millään voi hyväksyä toisen näkökantaa on pelkkää ahdasmielisyyttä!
        ####

        ihminen tekee juuri niinkui nkirjoitit!
        MUTTA KUTEN YLLÄ OLEVASTA USKONTUNNUKSESTA SELVIÄÄ NIIN SIINÄ EKSYTETÄÄN NUORI LUOPUMAAN JUMALASTA
        JA
        IHMISYYDESTÄÄN!

        KUTSUT YMMÄRTÄMÄTTÖMÄNÄ "AHDASMIELISYYDEKSI" SITÄ ETTÄ JUMALA JA IHMISYYDEN ARVOT ASETETAAN KOHDALLEEN.

        JA MIELELLÄSI TUET SATOJA MILJOONIA IHMISIÄ MAAILMASSA TAPPANEEN, TAPATTANEEN, RAISKANNEEN, RYÖSTÄNEEN JNE IHMISKUNNALLE TARPEETONTA KÄRSIMYSTÄ TUOTTANEEN SAATANALLISUUTTA.

        Toisten, rikollisten; "näkemyksiä" hyväksyvät ovat Jumalata ja ihmisyydestä luopuneita RIKOLLISIA jota sinä et ITSE YMMÄRRÄ!
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        Aito, Jeesuksen seuraaja on kristillinen.
        Jeesuskaan ei ollut kristitty vaan kristillinen.

        Siis kristityt ja kristilliset ovat eri ryhmiä:
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleinnen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina.

        Kristilliset = Jeesuksen perustamien seurakuntien seurakuntalaisia opetuslapsineen.

        Älkää sotkeko näitä toisistaan eroavia oppeja ja seurakuntia
        toisiinsa osoittakaa edes sen verran kunnioitusta...
        Ja kristtyjen olis aika olla sen verran rehellisiä, ettei esiinnyt kristillisten nimissä kun ovat kristittyjä, vaikka häpeättekin todellista herraanne.

        MINUSTA ON KRISTITTYJEN KOHTUUTONTA RIKOLLISTEN JA RIKOLLISUUTTA TUKEVIEN VAATIA HYVÄKSYNTÄÄ LAILLE KUULIAISILTA IHMISILTÄ!!!

        Yritä oppia hyväksyymään IHMISTEN Lain joiden noudattamisista ei ole USKOVAISIAKAAN vapautettu!


    • RiparinKäynyt

      Se on totta että ripari on aivopesua, en suosittele kenellekkään ellette haluu kamppailla mielenne kanssa seuraavan kuukauden

      • fkdkdkdk

        Hienoa astua esiin.... Kuulut valittujen joukkoon IHMISENÄ.
        JEESUKSEN evankeliumia Matteuksen mukaan:
        24:24 "Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."

        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan;
        24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
        24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
        24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        7:15 "Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia."
        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        24:5 "Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta."

        Jeesuksen evankeliumia Luukkaan mukaan:
        20:45 Ja kaiken kansan kuullen hän sanoi opetuslapsillensa:
        46 "Kavahtakaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
        47 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion".


    • Hei
      Miten vaikuttaa siltä, että itseään ateisteina pitävät ovat kuitenkin kaikkein ahdasmielisimpiä eivätkä millään halua hyväksyä, että täällä on jokaisella oikeus ajatella miten tahtoo: uskoa Jumalaan tai olla uskomatta. Mikä siinä oikeasti ärsyttää niin paljon jos joku haluaakin rakentaa elämänsä arvopohjaa kristillisen maailmankatsomuksen varaan? Eihän se ole sinulta pois, joka ajattelet ja uskot eri tavalla. Mitä rippikouluun tulee, joku on kokenut sen aivopesuna - se on tosi kurjaa! Joku toinen taas kokee sen ainutlaatuisena aikana elämässä, hyvässä mielessä.
      Annetaan kaikkien kukkien kukkia ja kaikenlaisten mielipiteiden saada olla, kunhan ei haukuta ja kiusata muita, eri tavoin ajattelevia.

      Pappi Elisabet

      • lkjhuygtre

        Tuskimpa ateistisuuttaan voi sairaamin todistaa kuin kristityt ovat tehneet, mm satojen miljoonien ihmisten tappajina, tapattajina, raiskaajina, ryöstäjinä jne Jumalan ja Jeesuksen sekä Pyhän Hengen Nimeenkin esiintymällä herraa ja sen herra epäjumaliaan palvelevina rikollisina!


      • ölkoijuhygt

        pappi Elisabet; kirjoitit:
        "Mikä siinä oikeasti ärsyttää niin paljon jos joku haluaakin rakentaa elämänsä arvopohjaa kristillisen maailmankatsomuksen varaan? "

        MINKÄ TAKIA SINÄ ET HALUA EDES YRITÄÄ OLLA REHELLINEN?
        Tympii kun aikuinen järjettömäksi itsensä uskontunnustuksessaan tunnustanut valehtelee ammatikseen lapsille ja nuorille!

        Etkö sinä herraa (lue: saatanaa) ja sen herra jumalaa (lue: luder/luther) palvelveleva ymmärrä sen vertaa selvyyksiä, että kristitty OLE KRISTILLINEN?

        Esiinnyt paratiisin käärmeenä; valehtelevana aivoperu eksyttäjänä ja se koskettaa ihmisiä kun ihmisyydestään luopunut vääntää saatanallisuuden oppeja kaltaisekseen lapsia ja nuoria kouvuttavana sontaluukkuna!

        SE, ETTÄ KRISTITTY ON LUOPUNUT JUMALASTA JA IHMISYYDESTÄÄN EI TEE KRISTITYSTÄ KRISTILLISTÄ VAAN VALEHTELIJAN!

        KUN LAPSIAKIN KOULUTTAVAT OVAT VALEHTELIJOITA, NIIN TODISTETTAVASTI, NIIN PITÄÄ OLLA OIKEUS OSOITTAA SE:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
        Pappislupaus
        Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
        "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."

        Jumalan palvelemisen tahdo. on kieltäjien lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon kirkon tunnustuksessa"

        KUN/JOS OMALLA SUULLAAN ON TUOLLAISEN LUPAUKSEN USKONTUNNUSTUKSENSA KALTAISENA ANTANUT herra jumalalle, NIIN TULEE ESIINTYÄ MYÖS SELLAISENA EIKÄ JUMALAA, JEESUSTA JA PYHÄÄ HENKEÄ PILKKAAVANA EKSYTTÄJÄ RIKOLLISUUDEN EDUSTAJANA!

        USKONTUNNUS JA PAPPISLUPAUS ON TÄLLE herra jumalalle ANNETTU.
        Siis luterilainen EI saa palvella Jumalaa ja Jeesusta!!!
        herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."
        herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:

        Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
        "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

        herra jumalan käskyn noudattamisen historiaa, ettei sekään unohtuisi:
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)

        JOTEN EDELLEEN ON NIIN, ETTÄ KRISTITTY ON LUOPUNUT JUMALASTA JA IHMISYYDESTÄÄN EI TEE KRISTITYSTÄ KRISTILLISTÄ VAAN VALEHTELIJAN!

        Häpeä!!!!


      • lkjhgyt
        ölkoijuhygt kirjoitti:

        pappi Elisabet; kirjoitit:
        "Mikä siinä oikeasti ärsyttää niin paljon jos joku haluaakin rakentaa elämänsä arvopohjaa kristillisen maailmankatsomuksen varaan? "

        MINKÄ TAKIA SINÄ ET HALUA EDES YRITÄÄ OLLA REHELLINEN?
        Tympii kun aikuinen järjettömäksi itsensä uskontunnustuksessaan tunnustanut valehtelee ammatikseen lapsille ja nuorille!

        Etkö sinä herraa (lue: saatanaa) ja sen herra jumalaa (lue: luder/luther) palvelveleva ymmärrä sen vertaa selvyyksiä, että kristitty OLE KRISTILLINEN?

        Esiinnyt paratiisin käärmeenä; valehtelevana aivoperu eksyttäjänä ja se koskettaa ihmisiä kun ihmisyydestään luopunut vääntää saatanallisuuden oppeja kaltaisekseen lapsia ja nuoria kouvuttavana sontaluukkuna!

        SE, ETTÄ KRISTITTY ON LUOPUNUT JUMALASTA JA IHMISYYDESTÄÄN EI TEE KRISTITYSTÄ KRISTILLISTÄ VAAN VALEHTELIJAN!

        KUN LAPSIAKIN KOULUTTAVAT OVAT VALEHTELIJOITA, NIIN TODISTETTAVASTI, NIIN PITÄÄ OLLA OIKEUS OSOITTAA SE:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
        Pappislupaus
        Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
        "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."

        Jumalan palvelemisen tahdo. on kieltäjien lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon kirkon tunnustuksessa"

        KUN/JOS OMALLA SUULLAAN ON TUOLLAISEN LUPAUKSEN USKONTUNNUSTUKSENSA KALTAISENA ANTANUT herra jumalalle, NIIN TULEE ESIINTYÄ MYÖS SELLAISENA EIKÄ JUMALAA, JEESUSTA JA PYHÄÄ HENKEÄ PILKKAAVANA EKSYTTÄJÄ RIKOLLISUUDEN EDUSTAJANA!

        USKONTUNNUS JA PAPPISLUPAUS ON TÄLLE herra jumalalle ANNETTU.
        Siis luterilainen EI saa palvella Jumalaa ja Jeesusta!!!
        herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."
        herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:

        Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
        "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

        herra jumalan käskyn noudattamisen historiaa, ettei sekään unohtuisi:
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)

        JOTEN EDELLEEN ON NIIN, ETTÄ KRISTITTY ON LUOPUNUT JUMALASTA JA IHMISYYDESTÄÄN EI TEE KRISTITYSTÄ KRISTILLISTÄ VAAN VALEHTELIJAN!

        Häpeä!!!!

        järjettömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'

        Ymmärtämättömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole ymmärrystä'

        Ihmisyydestänne luopuminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        #
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina. Nk. rikollisuuden miekka sivistystä.

        Kristilliset = Jeesuksen perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä IHMISIÄ; seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.
        #

        Aivopesu perkeleen tavoite on turmella ihminen ja hänen Jumalan Valtakunnan kaltaisuus jonka Jeesus ilmoitti jo lapsilla olevan:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/16.html
        'Järjelle ymmärrettävällä tavalla on mahdotonta selittää, miten Jumala tuli ihmiseksi.'

        IHMISTEN YMMÄRRYSTÄ historiaanne ja järjellä ajateltuna:
        "synti" = rikos
        "syntinen" = rikollinen
        "perisyntinen" = saatanaa palvelevien oppi jossa syyttömistä, lapsista ja nuorista tehdään väärää todistusta antamalla rikollisia.

        Jeesuksen seuraajat ovat kristillisiä eikä syntisiä/rikollisia kristittyjä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        SIIS SOPIMATTOMIA LASTENKIN KALTAISIKSEEN KOULUTTAJIKSI!

        "..SALLIKAA LASTEN TULLA....."

        Ei pitäs olla liikaa pyydetty, ei edes herraa ja sen herra jumalia palvelevalta papilta, että on rehellinen eikä valehtele lapsille ja nuorille IHMISILLE!
        VAI OLETKO RIKOLLISUUTTA EDUSTAVANA PAPPINA OIKEUDETTU KOULUTTAMAAN JUMALAN JA JEESUKSEN TAHDOSTA RIKOLLISIA???
        Ellet ole, niin palvele herraas ja sen herra jumalia niiden omille nimillä niin että lapset ja nuoret tuntee sinun kieroilusi!!!


    • Eräshenkilö

      Ateisti = säälittävä kiusaaja ihmispaska

      • minätiedän

        Juuri niin! Ateistit on kyllä niitä todella sairaita ja säälittäviä kiusaajia. Ei ateistia voi oikee ihmiseksikään sanoa.


      • Mirka.888
        minätiedän kirjoitti:

        Juuri niin! Ateistit on kyllä niitä todella sairaita ja säälittäviä kiusaajia. Ei ateistia voi oikee ihmiseksikään sanoa.

        Voisitko perusella. Minun kaikki väitteeni täällä perustuu tutkittuun tietoon.


      • lkmjnhbgyft
        minätiedän kirjoitti:

        Juuri niin! Ateistit on kyllä niitä todella sairaita ja säälittäviä kiusaajia. Ei ateistia voi oikee ihmiseksikään sanoa.

        Jumalan ja Jeesuksen antaman Lain ja oppien kieltäjät ovat ateisteja.
        (jumalauskon puuttuminen, käsitys, jonka mukaan Jumalaa t. jumalia ei ole olemassa [ate'ismi])

        Joten

        Näitä herra jumalia palvelevat kieltävät Jumalan ja Jeesuksen ja palvelevat herraa (saatanaa) ja sen herra jumalia jumalinaan - SIIS OVAT ATEISTEJA!

        Jeesus ei ole rikollisen kristinuskon seurakuntien perustaja vaikka niin uskotaan/väitetään.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Paavalin_kirjeet
        "Apostoli Paavali oli ensimmäisen kristillisen sukupolven merkittävin uskonoppinut. Hän julisti evankeliumia ja perusti seurakuntia kolmen vuosikymmenen ajan Rooman valtakunnan itäosiin."

        1.Korinttolaiskirje:
        15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyhä_Stefanos
        2 Korinttolaiskirje 12:
        7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
        8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta.

        Paavali ei raamatun mukaan saanut eroa saatanasta JOTEN SAMA saatana on rikollisen kristinuskon kristittyjen herra jumalien herra JA TÄMÄ herra jumala on paavalilais-luterilaisuuden lestadiolaisuudenkin herra jumala:

        herra on herra epäjumala jonka ensimmäistä käskyä ei ole raamatussa.
        herra kieltää itseensä uskovia palvelemasta muita kuin häntä jumalana.
        HUOM!
        Siis luterilainen EI saa palvella Jumalaa ja Jeesusta!!!
        herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

        herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
        Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
        "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

        TUOTA herraa ja sen herra jumalia PALVELEVIEN JOUKOISSA ON SELLAISIA ATEISTEJA JOTKA OVAT ILMEISESTI VALMIITA PILKATEN TAPPAMAAN JEESUKSEN UUDELLEEN ELUKKANA TEURASTAEN:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10558668#comment-54486271
        "TEU.
        2.4.2012 09:30
        2. jUMALA HEITTI KRISRTUKSEN PÄÄLLE KAIKKIEN IHMISTEN SYNTIVELAN
        JA HEIDÄN ANSAITSEMANSA RANGAISTUKSEN , JA HÄN OLI " LYÖTYNÄ "
        HEIDÄN RIKKOMUSTENSA TÄHDEN JAKEET 4-5. . HÄNESSÄ ITSESSÄÄN EI OLLUT VÄÄRYYTTÄ EIKÄ SYNTIÄ , VAAN HÄN KANTOI TOISTEN SYNNIT . JUMALAN KARITSANA , HÄNET TEURASTETTIIN, VERI UHRINA SYNTISTEN PUOLESTA ."

        Tai onko kristittyjen joukoissanne tuollaisten oppien suhteen salaliitto Jumalan Poikaa vastaa jos/kun Hän mahdollisesti saapuisi uudestaa?
        AINAKIN PAPISTOSSA ON SELLAISIA JOTKA AVOIMESTI OPETTAVAT JUMALAN JA JEESUKSEN VASTAISIA OPPEJA JUMALAN, JEESUKSEN JA PYHÄN HENGEN NIMEEN. MM NOITAROVIO RIKOLLISUUS OLI SELLAISTA SAATANALLISUUTTA.
        JA OPETTAJIENNE JOUKOISSA ON PALJON PAPPEJA, JOTKA JAKAVAT VÄÄRÄÄ TODISTUSTA JA SELLAISIAKIN JOTKA PILKKAAVAT JEESUSTA AMMATTILAISINA MM NÄIN:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9823701/#comment-49138876
        "Mutta alkuperäiseen kommenttiin liittyen vastaan, että Jeesus oli äpärä. Siitäkin huolimatta, että ilmaisu on ruma.
        Antti-pappi "
        EIKÖ TUO TODISTA ATEISTISUUTTA!!!

        VÄÄRÄÄ TODISTUSTA JAKAVISTA ON PALJON NÄYTTÖÄ... TÄSSÄ ESIMERKKI:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
        "Hei Mirka,
        Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
        Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
        Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
        t. Maarit-pappi"

        #"Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.#
        SAATANALLISUUDEN TÖRKEÄ VALE MONELLA TAVALLA.
        MM SITEN ETTÄ JEESUS EI OLE KÄSKENYT KASTAA KETÄÄN, LAPSIAKAAN, LAPSIAKIN TAPPANEEN, TAPATTANEEN, RAISKANNEEN JNE RIKOLLISUUDEN JÄSENIKSI.
        lapsikaste on rikollisen kristinuskon kristittyjen perisynti rikos! Jos olet kastettu, niin sinun velvollisuus on kastattaa omat lapsesi jne joten kyseessä on perisynti rikollisuuden oppi!!!
        "Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa."
        JUMALA JA JEESUS EI OLE MITÄÄN SAATANAA PALVELEVIEN SÄÄNTÖJÄ, OPPEJA ASETTANEET JOTEN NE OVAT SAATANAA PALVELEVIEN RIKOLLISUUDEN ATEISTIEN SÄÄNTÖJÄ.
        "SALLIKAA LASTEN TULLA..." LAPSIAKIN TAPPANEEN, TAPATTANEEN, RAISKANNEEN JNE RIKOLLISUUS UHREIKSI NOITAROVIOILLA POLTETTAVIKSI, TAPETUIKSI JA PERKELEEN PEDOFIILIEN RAISKATTAVIKSI EI OLE JUMALAA JA JEESUSTA PALVELEVIEN OPPI VAAN SAATANAA PALVELEVIEN ATEISTIEN OPPIA JA TEKOJA!

        OTTAKAA HUOMIOON, ETTÄ:
        JEESUSTA SEURANNEET KRISTILLISET EIVÄT JEESUSTA TAPPANEET RISTILLÄ!
        YRITTÄKÄÄPÄS MIETTIÄ KUKA JA KETKÄ OLIVAT ASIALLA!!!
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.' <<< ATEISTIKSI EKSYTETTY?
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'<<JNE

        IHMISTYKÄÄ JA JÄRKIINTYKÄÄN!


      • l11kjhgfd
        lkmjnhbgyft kirjoitti:

        Jumalan ja Jeesuksen antaman Lain ja oppien kieltäjät ovat ateisteja.
        (jumalauskon puuttuminen, käsitys, jonka mukaan Jumalaa t. jumalia ei ole olemassa [ate'ismi])

        Joten

        Näitä herra jumalia palvelevat kieltävät Jumalan ja Jeesuksen ja palvelevat herraa (saatanaa) ja sen herra jumalia jumalinaan - SIIS OVAT ATEISTEJA!

        Jeesus ei ole rikollisen kristinuskon seurakuntien perustaja vaikka niin uskotaan/väitetään.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Paavalin_kirjeet
        "Apostoli Paavali oli ensimmäisen kristillisen sukupolven merkittävin uskonoppinut. Hän julisti evankeliumia ja perusti seurakuntia kolmen vuosikymmenen ajan Rooman valtakunnan itäosiin."

        1.Korinttolaiskirje:
        15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyhä_Stefanos
        2 Korinttolaiskirje 12:
        7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
        8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta.

        Paavali ei raamatun mukaan saanut eroa saatanasta JOTEN SAMA saatana on rikollisen kristinuskon kristittyjen herra jumalien herra JA TÄMÄ herra jumala on paavalilais-luterilaisuuden lestadiolaisuudenkin herra jumala:

        herra on herra epäjumala jonka ensimmäistä käskyä ei ole raamatussa.
        herra kieltää itseensä uskovia palvelemasta muita kuin häntä jumalana.
        HUOM!
        Siis luterilainen EI saa palvella Jumalaa ja Jeesusta!!!
        herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

        herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
        Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
        "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

        TUOTA herraa ja sen herra jumalia PALVELEVIEN JOUKOISSA ON SELLAISIA ATEISTEJA JOTKA OVAT ILMEISESTI VALMIITA PILKATEN TAPPAMAAN JEESUKSEN UUDELLEEN ELUKKANA TEURASTAEN:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10558668#comment-54486271
        "TEU.
        2.4.2012 09:30
        2. jUMALA HEITTI KRISRTUKSEN PÄÄLLE KAIKKIEN IHMISTEN SYNTIVELAN
        JA HEIDÄN ANSAITSEMANSA RANGAISTUKSEN , JA HÄN OLI " LYÖTYNÄ "
        HEIDÄN RIKKOMUSTENSA TÄHDEN JAKEET 4-5. . HÄNESSÄ ITSESSÄÄN EI OLLUT VÄÄRYYTTÄ EIKÄ SYNTIÄ , VAAN HÄN KANTOI TOISTEN SYNNIT . JUMALAN KARITSANA , HÄNET TEURASTETTIIN, VERI UHRINA SYNTISTEN PUOLESTA ."

        Tai onko kristittyjen joukoissanne tuollaisten oppien suhteen salaliitto Jumalan Poikaa vastaa jos/kun Hän mahdollisesti saapuisi uudestaa?
        AINAKIN PAPISTOSSA ON SELLAISIA JOTKA AVOIMESTI OPETTAVAT JUMALAN JA JEESUKSEN VASTAISIA OPPEJA JUMALAN, JEESUKSEN JA PYHÄN HENGEN NIMEEN. MM NOITAROVIO RIKOLLISUUS OLI SELLAISTA SAATANALLISUUTTA.
        JA OPETTAJIENNE JOUKOISSA ON PALJON PAPPEJA, JOTKA JAKAVAT VÄÄRÄÄ TODISTUSTA JA SELLAISIAKIN JOTKA PILKKAAVAT JEESUSTA AMMATTILAISINA MM NÄIN:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9823701/#comment-49138876
        "Mutta alkuperäiseen kommenttiin liittyen vastaan, että Jeesus oli äpärä. Siitäkin huolimatta, että ilmaisu on ruma.
        Antti-pappi "
        EIKÖ TUO TODISTA ATEISTISUUTTA!!!

        VÄÄRÄÄ TODISTUSTA JAKAVISTA ON PALJON NÄYTTÖÄ... TÄSSÄ ESIMERKKI:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
        "Hei Mirka,
        Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
        Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
        Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
        t. Maarit-pappi"

        #"Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.#
        SAATANALLISUUDEN TÖRKEÄ VALE MONELLA TAVALLA.
        MM SITEN ETTÄ JEESUS EI OLE KÄSKENYT KASTAA KETÄÄN, LAPSIAKAAN, LAPSIAKIN TAPPANEEN, TAPATTANEEN, RAISKANNEEN JNE RIKOLLISUUDEN JÄSENIKSI.
        lapsikaste on rikollisen kristinuskon kristittyjen perisynti rikos! Jos olet kastettu, niin sinun velvollisuus on kastattaa omat lapsesi jne joten kyseessä on perisynti rikollisuuden oppi!!!
        "Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa."
        JUMALA JA JEESUS EI OLE MITÄÄN SAATANAA PALVELEVIEN SÄÄNTÖJÄ, OPPEJA ASETTANEET JOTEN NE OVAT SAATANAA PALVELEVIEN RIKOLLISUUDEN ATEISTIEN SÄÄNTÖJÄ.
        "SALLIKAA LASTEN TULLA..." LAPSIAKIN TAPPANEEN, TAPATTANEEN, RAISKANNEEN JNE RIKOLLISUUS UHREIKSI NOITAROVIOILLA POLTETTAVIKSI, TAPETUIKSI JA PERKELEEN PEDOFIILIEN RAISKATTAVIKSI EI OLE JUMALAA JA JEESUSTA PALVELEVIEN OPPI VAAN SAATANAA PALVELEVIEN ATEISTIEN OPPIA JA TEKOJA!

        OTTAKAA HUOMIOON, ETTÄ:
        JEESUSTA SEURANNEET KRISTILLISET EIVÄT JEESUSTA TAPPANEET RISTILLÄ!
        YRITTÄKÄÄPÄS MIETTIÄ KUKA JA KETKÄ OLIVAT ASIALLA!!!
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.' <<< ATEISTIKSI EKSYTETTY?
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'<<JNE

        IHMISTYKÄÄ JA JÄRKIINTYKÄÄN!

        PALVELKAA herraa ja sen herra epäjumalia niiden omissa nimissä, JA TULKAA SITTEN OPETTAMAAN IHMISILLE KUKA ON OPEILLAAN JA TEOILLAAN TODISTANUT OLEVANSA ATEISTI!!!

        FAKTAT VOITTE TARKISTAA...
        järjettömyydet:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä' <<
        Ymmärtämättömyydet:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole ymmärrystä'<<
        Ihmisyydestänne luopumiset: <<http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumiset:
        www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa' <<
        herra saatanasta uusi jumala, perisynnin vastaan ottaminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.' <<
        kristitty ja rikollisuus /syntisyys kuuluvat yhteen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.' <<(((syntinen = rikollinen )))

        Aivopesu perkeleen tavoite on turmella ihminen ja hänen Jumalan Valtakunnan kaltaisuus jonka Jeesus ilmoitti jo lapsilla olevan:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/16.html
        'Järjelle ymmärrettävällä tavalla on mahdotonta selittää, miten Jumala tuli ihmiseksi.'
        <<
        EIKÖ NÄMÄ OLE ATEISTIEN KOULUTUSOPIN herra jumala???
        Tälle herra jumalalle uskontunnustus on annettu:
        herra on herra epäjumala jonka ensimmäistä käskyä ei ole raamatussa
        herra kieltää itseensä uskovia palvelemasta muita kuin häntä jumalana.
        herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

        herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
        Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
        "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

        Käskyn noudattamisista esimerkkejä...
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)
        EIKÖ NUO OLE TÄMÄN ALLA OLEVIEN OPPINNE MUKAAN ATEISTIEN RIKOKSIA VAI ONKO TEILLÄ JUMALAN JA JEESUKSEN ANTAMA KÄSKY YLLÄ OLEVIEN KRISTITTYJEN RIKOKSIEN TEKEMIIIN???
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        ELLEI JUMALA JA JEESUS KÄSKENYT RIKOLLISESTI TURMELLA SUOMALAISIKAAN NUORIA, NIIN EIKÖ SE SITTEN OLE ATEISTISTEN herra jumalan palveleviena TEKOJA????

        Sellaisiksi ateistiksikko haluatte tulla koulutetuiksi????


      • kdkeklwöw

        Ateisti on Jumalan kieltäjä ja luonnollisesti samalla Jumala ja Jeesuksen Lain kieltäjä. Yksi sellainen, ehkä niitä ensimmäisiä oli kristitty, Paavali; yksi kristinuskon perustajista; joka teoillaan ja omilla kirjoituksissaan ITSE TUNNUSTAA herransa ja oman rikollisuudensa mm Jeesuksen seuraajien vainoaja ja tapattajana.
        Te, uskovaiset ja edenkin uskontunnustuksen antaneet tiedätte paljon, valitettavasti järki puuttuu viisauksistanne! Ei pahalla.
        1.Korinttolaiskirje:
        15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa.
        NÖYTTÖÄ JONKA MUKAAN KRISTITTY PAAVALI TAPATTI JEESUSTA SEURANNEEN KRISTILLISEN "KILPAILIJANSA:"
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyhä_Stefanos

        Paavalin oman sanan tunnustus hänen ja kristittyjen herrasta:
        #2 Korinttolaiskirje 12:
        7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
        8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta.#
        Paavali ei raamatun mukaan saanut eroa saatanasta JOTEN se sama herra on mm paavalilais-luterilaisuuden herra, herra jumalineen kuten esimerksi tämä,
        herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."
        Siis uskontunnustuksen antanut kristitty EI SAA PALVELLA MUITA KUIN luder/lutheria jumalanaan!
        EIKÖ TEILLE JO SELVIÄ MISSÄ JA KETKÄ OVAT TODELLISIA ATEISTEJA JA OSA TEISTÄ SEN OMASSA USKONTUNNUSTUKSESSA JULKI TUONEET JA TÄLLAISIKSI EKSYTETTYINÄ TYKKÄÄN, ETTÄ EDUSTATTE ATEISTISUUTTA:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        HUOMATKAA, ETTÄ ENSIN TEIDÄT >EKSYTETÄÄN< MM PERISYNTISIKSI (esim. lapsikaste on perisynti ja älä tapa käskyn vastainen rikos.) JA SITTEN ILMOITETAAN, ETTÄ OLETTE ELÄMÄNNE LOPPUUN ASTI SYNTISIÄ; SIIS RIKOLLISIA. TUOLLAINEN ON ATEISTISUUDEN, JUMALAN JA JEESUKSEN TAHDON JA OPIN VASTAISUUTTA = PAKKO/EKSYTYS ATEISTISUUTTA.

        JOS "ÄLÄ TAPA" KÄSKYÄ SATOJEN VUOSIEN AJAN RIKKONUT RIKOLLINEN JÄRJESTÖ EI OLE JUMALAN KIELTAJIEN, ATEISTIEN JÄRJESTÖ, NIIN MIKÄ SITTEN?

        JA

        JEESUSTA SEURANNEET KRISTILLISET EIVÄT JEESUSTA RISTILLE TAPPANEET NIIN ON HYVIN SUURI VARMUUS, ETTÄ RIKOLLISUUDEN ATEISTIT OLIVAT ASIALLA SENKIN RIKOKSEN SUHTEEN KUTEN PAAVALINKIN MIEKA SIVISTYKSEN SAATANALLISUUS TODISTAA!
        Eikä se rikollisuus ollut vain Paavalin aikaista. Varmaan tälläkin sivustolla kirjoittelee sellaisia jotka eksytettyjen kristittyjen tyyliin tukee ateistista rikollisuutta mm rahoittamalla kirkollisveroja maksamalla jne tätä 2000-luvun kristittyjen herra jumalan lähetystyö rikollisuutta:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        Noitavainot nykyaikana
        Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[14] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[15] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008. [16] Nigeriassa noin 5000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[17] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia." Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[18]

        http://www.huffingtonpost.com/huff-wires/20091018/af-nigeria-child-witches/

        Minulla on pitkä lista noitavainojen uhreista, pikku lapsiakin tappaneiden ateistisuuden hedelmiä. Suomalaisia on tapettu enemmän kuin mitä tilastot osoittavat. Kirkko tietoneen on poltettu, suomalaisia tapettii ulkomaillakin noitina, mm ruotsin Taalainmaalla jne.
        JA KESKUSTELIJOIDEN JOUKOSSA ON ATEISTEJA JOTKA USKOO, SIIS USKOO IHMISIÄ KALTASEKSEEN. SE ILMIÖ ON KRISTITYN; SAIRASTA ATEISTISUUTTA!

        Ei pahalla, mutta olkaamme rehellisiä... arka luontoisistakin asioista!
        Kieltämällä Jumalan Lain, kieltää ATEISTINA Jumalan.


    • mitählvttiä

      Ite en käynyt riparia.
      Jotain juttuja joita olen siitä mieltä:
      A) Ajanhaaskausta, sen voi käyttää muutenkin kui kuuntelemalla jaarituksia jostain satujutuista jne.
      B) Uskonnon tuputtamista.
      C) Liittyy kohtaan B: Jos haluat kummiksi tai kirkkohäät, on PAKKO käydä ripari. Mitä helvtin järkeä?
      D) Minua yritettiin houkutella riparille sillä, että saisin ehkä uusia kavereita ja lahjaksi rahaa.
      E) Kavereita olen saanut netin välityksellä tuplasti enemmän kuin IRL elämässä, varmaan johtuu hieman pyöreästä ulkonäöstäni, kun taas tuntuu etteivät netissä juttelevat juurikaan siitä välitä. (Ainakaan näillä sivuilla missä itse liikun)
      F) RAHAA? Siis ehkä se on hyvä asia, siis raha. Mutta mitä ihmeellistä riparissa sitten loppujen lopuksi on? "Aikuistumisleiri?" Saat palkkion kun aikuistuit?

      Mitä vttua...

      • fgkekcvke

        Jos yhteiskunta haluaa oikeasti auttaa nuoria aikuitumaan tasapainoiseksi ihmisiksi, niin ei se lasten ja nuorten koulutus oikeutta antaisia lapsiakin tappaneelle, tapattaneelle, raiskanneelle jne rikollisuudella antaisia!
        ON SUORASTAAN SUURI IHME, ETTEI LASTEN JA NUORTEN SUOJELUA YHTEISKUNNASSA VALVOVAT PUUTU SATOJA VUOSIA TOIMEEN RIKOLLISUUDEN TOIMIIN.
        IHMETTELEN SUURESTI ETTEI EDES LASTEN VANHEMMAT RAKASTA LAPSIAAN SEN VERTAA, ETTÄ AJATTELESIVAT ASIAA IHMISINÄ EIKÄ VAAN USKONTUNNUSTUKSEN KALTAISINA JUMALASTA JA IHMISYYDESTÄ LUOPUNEINA RIKOLLISUUDEN TUKIJOINA.

        NE NUORET, JOTKA OVAT OMASTA TAHDOSTAAN ASETTUNEET JOPA VANHEMPIAAN VASTAAN RIPPIKOULUN SUHTEEN, OVAT ILMEISESTI VELITTUJEN KUTSUN SAANEITA JÄRKEVIÄ IHMISIÄ JOILLE TODENNÄKÖISESTI KEHITTYY LUOJAN ANTAMA SUURI YMMÄRRYS NIIN JUMALALLISUUTEEN KUIN IHMISYYTEEN.
        HE EIVÄT USKO, ETTÄ "minä olen herra sinun jumalasi" ON MAAILMAN KAIKEUDEN LUOJA!
        MUTTA
        HE TIETÄVÄT, ETTÄ SILLE herra jumalalle USKONTUNNUSTUKSEN ANTANEET OVAT RIKOLLISESTI EKSYTETTYJÄ POIS LUOJAN IHMISILLE ANNETUISTA OMINAISUUKSISTA SUHTEESSA LUOJAANSA JA IHMISYYTEENSÄ.

        EHKÄ jotku teistä viisammista ihmittelee, mihin se JUMALA nyt katosi minun teksteistä... Sen jätin pois sillä Luoja on luonut maailman kaikkeuden ja ihmisen joista saatanan eksyttämät luopuivat Luojasta ja ihmisyydestään, järjestään ja ymmärtämisen lahjastaan.
        Joten se saatanan eksyttämä loi jumalan! Ja niitä jumalia on ollut ja on edelleen satoja maailmassa. Laiskat, työtä vieroksuvat elättävät itseään poppamiehinä, pappeina jne toisten työstä itseään lihoittavina laiskiaisina ja kehittivät perisynti perinteen jotta laiska saa hallitsijan paikan helevetiä pelkäävien ihmisten sairaaksi aivopestyssä mielessä.
        Se on hengellistä VÄKIVALTA RIKOLLISUUTTA IHMISYYTTÄ VASTAAN!

        Ryöväri ei ollut kastettu eikä uskossa mutta Jeesus otti hänet Paratiisiin todistaakseen, ettei usko, kaste ja herra jumala pelasta!

        mitählvttiä:lle:
        Aikuistumiseen nuoret tarvitsee koulutusta. Ennen vanhaan, kuten sanottaan, vanhemmilla oli aikaa enemmän lapsilleen ja nuorilleen sen asian hoitamiseen mutta nykyaikana sitä ei kaikilla ole.
        Joten nuorten olisi hyvä aktiivisesti kääntyä asiallisesti paikkakuntiensa politikkojen puoleen, tai virkailijoihin joiden tehtävänä on auttaa nuorisoakin.
        Sellaisen koulutuksen tulee, mielestäsi on niin uskonnollisesti kuin poliittisesti täysin riippumatonta. Ja siten keskittyä vain koulutusta siitä, mitä aikuistuminen kaikissa muodoissa muuten on. Ei siihen koulutukseen tarvita uskoa, vaan tietoa.

        Voi olla, että sellaista toimintaa on jo joka toimii siihen suuntaa mutta ei ole ajateltu niin toimivaksi, kuten urheilu aktiviteetit, eri harrustuksiin keskittyneet kuten esim. hevoset, koirat, kissat, veneet, mopot jne kiinnotuneille.
        Toivoisin että jos ryhmä nuoria haluaa toimitiloja kehittävään toiminnan käyttöön esimerkiksi kunnilta niin he varmaan auttaisivat. Kyllä monet kunnat näkivivät nuoret mieluummin mielenkiintoisien harrastuksiensa parissa kuin tupakilla, kaljoilla jne ostoskeskuksien nurkien takana.

        Et varmaan ole ainoa jolla on ihmisyyden kannalta hyviä ajatuksia. Monet haluaa kehittyä kunhan siihen saa mahdollisuudet, yksin on vaikea toteuttaa mutta jos saisit toisia asiasta kiinnostumaan niin ryhmänä niitä voisi olla helpompi toteuttaa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe