Tapaus Kervinen on rikospoliisille asenneongelma

Onkelma-asja

Kervistä kohtaan tehdyt väärinkäytökset pitäisi selvittää, mutta se käy rikospoliisille, joka on närkästynyt Kervisen aiheellisesta kritiikistä. Rikospoliisilla on asenneongelma, jota ei saada korjatuksi. On kysymys arvivalta-asioista. Rikospoliisi haluaa näyttää Kerviselle miten virvallan arvostelijoita kohdellaan vastoin perustuslain takaamaa yhdenvertaisuutta.

Kotkalaisten kannattaa tehdä Kervisestä mahdollisimman paljon rikosilmoituksia ja pyytää poliisikaupunginvaltuutettu Vesa Levoselta virka-apua. Kaupungin Kervis-asia pitää piilottaa eikä siitä ole suotavaa puhua missään. Näin saamme yhteisöä ja kaupunginhallitusta hankaloittavan Kervis-asian hoidettua.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Selvä.rikosilmoitus

      RIKOSPOLIISILLE

      ASIA

      Tutkintailmoitus Kotkan kaupunginsihteeri Raino Hassisen vääristä ja perättömistä kirjallisista lausunnoista tuomioistuimelle.

      SELOSTUS JA PERUSTELUT

      1. Kotkan kaupunginsihteeri Raino Hassinen on antanut 26.2.2015 Kymenlaakson käräjäoikeudelle L 14/11865 asiaan harhaanjohtavia vääriä ja perättömiä lausuntoja. Hassinen on käräjäoikeudelle kirjoittanut, että "Joihinkin Kervisen lähettämiin sähköpostiviesteihin on sisältynyt myös henkeeni ja terveyteeni kohdistuvaa uhkausta."

      Edellä mainittu kaupunginsihteeri Hassisen tuomioistuimelle antama kirjallinen lausunto on täysin perätön ja erittäin loukkaava ja käräjäoikeutta harhaanjohtava. Siksi vaadinkin, että Hassinen velvoitetaan esittämään rikosasian esitutkinnassa kaikki Asko Kervisen lähettämät sähköpostiviestit toteen, joissa Kervinen on uhannut kaupunginsihteeri Raino Hassisen henkeä ja terveyttä.

      Koska Hassinen on harhaanjohtavasti törkeällä tavalla lausunnossaan käräjäoikeudelle kirjoittanut Kervisen lähettämistä sähköpostiviesteistä vielä raskauttavasti monikossa, niin vaadin ehdottomasti, että Hassinen näyttää toteen kaikki sähköpostiviestit, joissa Asko Kervinen on uhannut kaupunginsihteeri Raino Hassisen henkeä ja terveyttä.

      2. Hassisen on harhaanjohtanut väärällä ja perättömällä lausunnolla käräjäoikeutta toisessakin asiassa, kun Hassinen väittää 26.2.2015 antamassaan kirjallisessa lausunnossa, että minä olen sähköpostiviesteissä väittänyt Hassista suurimmaksi rikolliseksi. Täten on selvää, että vaadin Hassista näyttämään toteen sähköpostiviestit, joissa Kervinen on väittänyt kaupunginsihteeri Hassista suurimmaksi rikolliseksi.

      3. Lisäksi Hassinen on tuomioistuimelle harhaanjohtavasti lausunut, että "Kervinen on arponut minut vastaajaksi nyt esillä olevassa asiassa." Tämäkään Hassisen lausunto ei pidä paikkaansa, koska en ole arponut Hassista vastaajaksi käräjäoikeuden L 14/11865 asiaan. Tosiasiassa olen haastanut laillisin perustein kaupunginsihteeri Hassisen vastaajaksi ko. käräjäoikeuden asiaan.

      4. Hassinen syyllistyy myös erittäin halpamaiseen käräjäoikeuden harhauttamiseen kirjoittaessaan tuomioistuimelle valetta seuraavasti: "Myös Arto Hirvonen -niminen henkilö, joka on jossain vaiheessa esiintynyt Kervisen asiamiehenä"

      Edellä mainittuun Hassisen käräjäoikeudelle antamaan perättömään lausuntoon totean, ettei Arto Hirvonen ole, eikä ole koskaan ollutkaan minun asiamies. Ja miten Hirvonen voisikaan toimia asiamiehenäni, Hirvonenhan on Kotkan kaupunginvaltuutettu. Kyllä Hassinen on Kotkan kaupunginsihteerinä tiennyt Hirvosen aseman luottamusmiehenä.

      5. Hassinen on myös 26.2.2015 antamassaan lausunnossa harhaanjohtavasti antanut väärää ja perätöntä tietoa Kervisen uhkausviestistä vuodelta 2010. Tosiasiassa kyseistä Kervisen uhkausviestiä ei ole olemassa, kuten ei ole mitään muutakaan Kervisen tekemää uhkausta, koska en ole ikinä lähettänyt Kotkan kaupungintalolle minkäänlaista uhkausviestiä enkä ole uhannut milloinkaan kenenkään ihmisen henkeä enkä terveyttä.

      Pidän kaupunginsihteeri Hassisen menettelyä vakavana ja erittäin törkeänä varsinkin, kun jo ennestään tiedetään miten Kotkan kaupunginjohtaja Henry Lindelöf teki perättömän rikoksen ilmiannon kertoessaan valetta Kymen Sanomien toimittaja Eija Anttilalle ja Kotkan kaupunginhallituksen päättäjille syyttömän Asko Kervisen kaupungintalolle lähettämästä tappouhkauksesta. Sittemmin kaupunginlakimies Marianna Ruonala todisti 22.2.2011 tappouhkausjutun rikosasiassa valetta ja tuki todistajana valheellisella todistelulla Lindelöfiä, todistaessaan Kervisen lähettäneen vuonna 2010 kaupungin kirjaamoon uhkaavan sähköpostiviestin, josta kaupunginsihteeri Hassinen on lähettänyt poliisille ilmoituksen. Ja kun en ole hyväksynyt näitä kaupungin johtavien virkamiesten valheita ja laitonta menettelyä, niin sitten minä olen virkamiesten mielestä muka kiusaaja, kun olen käyttänyt itsepuolustuksessa ainoastaan laillisia oikeusturvakeinoja ja tiedottanut niistä lainsäätäjille, laillisuusvalvojille, luottamushenkilöille, asianosaisille ja joillekin ystävilleni.

      Pahoittelen, että joudun jälleen käyttämään laillisia oikeusturvakeinoja, johon minut on pakotettu. En halua mitään muuta kuin oikeutta ja saada kiusaajat vastuuseen syyttömän ihmisen pitkäaikaisesta syrjinnästä, jota Kotkan kaupungin johtavien virkamiesten pitkäaikainen valheellinen ja laiton menettely on varsinkin, kun vielä lisäksi otetaan huomioon Kotkan poliisikaupunginvaltuutettu Vesa Levosen valheellinen ja laiton menettely. Siksi kohteliaimmin pyydän, että rikospoliisi tutkisi Hassisen teot, koska rikoslain tunnusmerkistön mukaan ne täyttävät selvästi rikoksen tunnusmerkistön.

      Toimitan rikospoliisille tarvittavat todisteet Hassisen tuomioistuimelle antamista vääristä ja perättömistä lausunnoista myöhemmin.

      • Asiallinen.vaatimus

        VAATIMUKSET

        Vaadin kaupunginsihteeri Raino Hassiselle rangaistusta virkavelvollisuuden rikkomisesta tahi virka-aseman väärinkäyttämisestä tahi perättömän rikoksen ilmiantamisesta tuomioistuimelle tahi törkeästä kunnianloukkauksesta tahi perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä tahi muuta teon kuvauksen mukaista rangaistusta.

        Vahingonkorvausvaatimuksen esitän asiassa myöhemmin. Tämän tutkintailmoituksen laatimisesta ja asiaan tutustumisesta vaadin 600,00 euroa neljän tunnin työstä. Tuntiveloitukseni on 150,00 euroa tunnilta.

        Haminassa 28.2.2015

        Asko Kervinen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe