KU: Persu-Putkonen UHKAILEE!

Jo_riittää

Perussuomalaisten puoluetoimitsija uhkailee mediaa.

Perussuomalaiset on peruuttanut ensi viikonlopun Turun puoluekokouksen yhteyteen suunnitellun toritapahtuman. ”Haluamme varmistaa, että juhlakokoustamme ei häiritä ulkopuolisten ryhmien taholta. Haluamme myötävaikuttaa siihen, että poliittinen toiminta sujuu hyvässä järjestyksessä, kenenkään häiritsemättä”, puoluetoimitsija Matti Putkonen tiedotti tiistaiaamuna.

Samassa yhteydessä Putkonen uhkaili tiedotusvälineitä ”toimilla”, jos syytökset puolueen jäsenten natsiyhteyksistä jatkuvat. Väitteitä ovat esittäneet ”toimittajat ja poliitikot sekä tutkijat ja professorit”.
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3409948/faktaa-natsiyhteyksista-loydyttava

Vai oikein uhkaili Putkonen tiedotusvälineitä ”toimilla"... Vihjaileeko Kansan Uutisten nimettömänä pysyttelevä toimittaja väkivaltaisista toimista? Kuulostaa siltä, että Breivik-korttia heilutellaan taas kommunistipuolueen lehdessä.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bror-Erik

      Persu Putkonen puhkuu ja puhaltaa pahaa oloaan natsipoppoossa :)

      • vasenoikealla

        Kommunistit puhkuu ja puhaltaa jotta Persut kaatuisivat. Vihapuhe tarkoittaa ainoastaan Persun puhumista. Pikkukommunisti veisaa "pakko on TAISTELLA, kuolla tai voittaa..." Siinä virressä ei sotaa kaivata, eihän?
        Jos ei tykkää monikulttuurista ja TAISTELEE sitä vastaa, se ON sodan lietsontaa!
        Tälläkin viikolla Tampereella lietsotaan sotaa, sillä vasemmistolaisten lauluja esitetään teltassa ja kapakassa! Kiihotus kansanryhmää vastaa parhaimmillaan!


      • oNtiedossa

        Kyllä anarkistiviherkommareita käytetään hyväksi "TAISTELUSSA" perus-suomalaisia vastaan


      • Jännetulehtu

    • Hallaahon-äänestäjä7

      YLEN ÄMMÄMÄINEN UKKELI ALOITTI JÄLLEEN MAANANTAINA IMMOSEN NÄLVINNÄN, SAMA UKKELI KESKIVIIKKONA YLEN MAINOSTAMAN HIPPI-FASISTI-HUUTELUJOUKON MIELENOSOITUKSEN JÄLKEEN LUKI FREUDENTHALILAIS-RASISTISTA HBL-LEHTEÄ JA SIELTÄ ESPANJALAISEN JIMENEZIN PARISKUNNAN LAUSUMAA, SUOMALAISET PELKÄÄVÄT MUUTOSTA JA UKKELI EI OSANNUT ÄÄNTÄÄ NIMEÄ

      VAIKKA ON MUKA MONIKULTTUURINEN SIVISTYMÄTÖN YLE-TOIMITTAJA, 600 MILJOONAA PUHUU JOLLAKIN TAVALLA ESPANJAA JA YLE-UKKELI ON KUULEMMA MONIKULTTUURINEN MUTTA EI OSAA ÄÄNTÄÄ YLEISTÄ ESPANJALAISTA NIMEÄ

      Suomalainen pelkää MUUTOKSESSA espanjalaisia kolonialisteja, jotta murhasivat miljoonia intiaaneja varastaessaan näiden kullan etelä-Amerikassa

      YLEN PUNAVIHREÄT ANARKISTIT HYÖKKÄÄVÄT PERUSSUOMEN KIMPPUUN VAIKKA DEMARIT SUOJELEVAT VÄKIVALTAA, HALONENKIN PITÄÄ SEINÄLLÄÄN KUVAA CHE GUEVARASTA, JOKA TELOITTI VASTUSTAJIAAN, ERITYISESTI KUUBALAISIA SOSIALIDEMOKRAATTEJA niin että puolue on hävinnyt maailmasta

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3408442/demarien-valtuutettu-tukee-uusnatsien-katupartioita-kalevassa-natsismi-ei-saa-olla-esteena

      Tarja Halonen ihailee Che Guevaraa JOKA TELOITTI KUUBAN SOSIALIDEMOKRAATIT http://liberalismi.net/wiki/Tarja_Halonen Halosen Mäntyniemen työhuoneen seinällä on useita valokuvia vain Halosen aviomiehestä ja Che Guevarasta, "joka ei epäröinyt teloittaa ihmisiä vallankumouksen nimissä"

      HEINÄLUOMA PEITTELEE VÄKIVALTAA JA ESTÄÄ VÄKIVALLAN VASTUSTAMISESTA KÄYTÄVÄT KESKUSTELUT VIRAN PUOLESTA. ONNEKSI HÄNELLÄ EI ENÄÄ OLE VIRKAA JOLLA ESTÄÄ EIKÄ TULEKAAN https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-ja-hakkarainen-tyrmistyivat-pelko-on-hiipinyt-housuihin/

      Heinäluoma kiellon takana Raatikaisen mukaan kieltopäätöksen takana on puhemies Eero Heinäluoma (sd.), vaikka Tiitinen on ottanut kieltopäätöksen kontolleen. – Mielestäni on todennäköistä, että tämä on puhdasta vaalipolitiikkaa puhemies Heinäluomalta. Se on kovin valitettavaa ottaen huomioon hänen asemansa ja sen vaatimukset. Hänen pitäisi nousta puoluesuhmuroiden yläpuolelle, Halla-aho huomauttaa. Vellihousuja Arkadianmäellä

      • JHGDKSOH

        FHSJSKLS GGSJJDKSL HHSJKS!!!
        JSHJKKS! JJDKKK LSERYS!


      • Yle-lopetettava

        On erittäin valitettavaa, että Yle ja muut tiedotusvälineet ovat jatkaneet määrätietoisesti Perussuomalaisten mustamaalaamista. Kun nämä vihapuheita ylläpitävät tahot eivät pystyneet estämään perussuomalaisten vaalimenestystä ja hallitusvastuuseen nousua, niin nyt yritetään mitä ihmeellisimmillä syillä kammeta persuja pois hallituksesta.


      • Black_is_black
        Yle-lopetettava kirjoitti:

        On erittäin valitettavaa, että Yle ja muut tiedotusvälineet ovat jatkaneet määrätietoisesti Perussuomalaisten mustamaalaamista. Kun nämä vihapuheita ylläpitävät tahot eivät pystyneet estämään perussuomalaisten vaalimenestystä ja hallitusvastuuseen nousua, niin nyt yritetään mitä ihmeellisimmillä syillä kammeta persuja pois hallituksesta.

        Perussuomalaiset ovat niitä, jotka maalaavat mustaksi afrikkalaisia.


    • KansaHerää

      Natseja pataan

      • Pata_porisee

        Afrikassa ihmissyöjäkulttuurien kulttuurialkuasukkaat ovat yleensä laittaneet pataan lähetyssaarnaajia, mutta miksi, varmaan natsitkin kelpaisivat, jos kohdalle osuisivat.


    • hyshyshys
    • PerussuomalaisetToimikaa

      Perussuomalaisten ei pitäisi vain puhua vaan toimia. YLEn lakkauttamiseen tähtäävät toimet on aloitettava mitä pikimmin ja YLE on saatava lopetettua mahdollisimman nopeasti. Professoreiden verorahoista tulevia palkkoja on leikattava vaikkapa niin että professorit joutuvat itse hankkimaan rahoituksen osalle palkastaan, esim. 25% valtion varoista ja loput professori joutuu tai on velvoitettu hankkimaan ulkopuolisista lähteistä. Lisäksi professoreiden rahankäyttöä ruvetaan seuraamaan entistä tarkemmin ja verottajakin ottaisi tämän kaltaiset henkilöt erityistarkkailuun.

      • Uusnatsit_sucksTodella

        Eikäs se yksi joka ei tiennyt, ettei mielenosoitukseen tarvita lupaa, uhannut yliopistojen ja proffien palkan leikkaamista.

        Jotenkin tulee natsit mieleen...


    • Persut_sucksSillalailla

      Mitä muuta suoraselkäiseltä raiskaajalta voi odoittaa???

      • SDePu

        Sellaisiahan ne Marxin ja Leninin nimeen raiskaavat sosialidemokraatit ovat...


    • ougyouohi

      Miksi hyväksytään avoin äärivasemmistolaisuus?

      Moni ihminen leimataan nykyään hyvin herkin perustein ”äärioikeistolaiseksi” mielipiteidensä takia. Esimerkiksi maahanmuuttokriittiset henkilöt leimataan välittömästi natseiksi ja äärioikeistolaisiksi. Äärioikeistolaiset tuntuvat ihmisten mielestä olevan huomattavasti pahempia ihmisiä kuin äärivasemmistolaiset.

      Mietitäänpä kuitenkin, kuinka paljon kuolonuhreja kommunismi on aiheuttanut.

      Kommunistien tekemät kansanmurhat, etniset puhdistukset ja rikokset ihmisyyttä vastaan ovat aiheuttaneet Neuvostoliitossa noin 62 miljoonan ihmisen kuoleman, Kiinassa yli 80 miljoonan, Pohjois-Koreassa noin kahden miljoonan, Vietnamissa noin miljoonan, Kambodžassa kahden miljoonan ja entisissä itäblokin maissa noin miljoonan. Tämän lisäksi kehitysmaissa yli kolme miljoonaa ihmistä on menettänyt henkensä kommunistien tekemissä puhdistuksissa.

      Lokakuun vallankumouksen vuosipäivänä työväenyhdistys kävi kukittamassa Leninin patsaan Kotkassa. Lenin aiheutti lyhyellä valtakaudellaan jopa seitsemän miljoonan ihmisen kuoleman. Miksi tällaisen henkilön palvonta on täysin hyväksyttävää?

      Suomessa toimii tällä hetkellä kolme kommunistista puoluetta: SKP, KTP ja STP. Näiden puolueiden toiminnassa ei nähdä mitään väärää, mutta minkälainen reaktio siitä seuraisi, mikäli Suomeen perustettaisiin kansallissosialistinen puolue.

      Miksi Suomessa saa olla avoimesti äärivasemmistolainen, eikä siinä nähdä mitään väärää?

      • menneisyystottumus

        Äärivasemmistolaisuuteen kuuluu oleellisena osana rikollisuus, taistelu järjestelmää vastaan tarvittaessa vaikka laittomin keinoin. Rikollisuus on siis luonnollinen osa äärivasemmiston toimintatapaa ja vallankäyttöä. Ne jotka pääsivät tapaamaan aikoinaan Leninin henkilökohtaisesti kertovat, että suoranainen pahuus kuvastui tuon miehen olemuksesta. Nykytutkimuskin on vahvistanut tämän ... rikollinen on mahdollista tunnistaa ulkoisen olemuksensa perusteella suurella todennäköisyydellä.


      • sdföfdsklösdf

        ....paitsi että historiallisesti, Lenin on sikäli harvinainen poliitikko, että hän todistettavasti piti edes yhden lupauksen. Tampereella piileskellessään hän lupasi että valtaan päästyään hän takaisi Suomen saavan itsenäisyyden -- ja näinhän tapahtui.


      • näinhänse

        Täytyy muistaa, että kommunistiseen ideologiaan kuuluu ihan virallisestikin esim. väkivaltainen, aseellinen vallankumous, verinen luokkasota ja ns. proletariaatin diktatuuri.


      • Luottamus_
        sdföfdsklösdf kirjoitti:

        ....paitsi että historiallisesti, Lenin on sikäli harvinainen poliitikko, että hän todistettavasti piti edes yhden lupauksen. Tampereella piileskellessään hän lupasi että valtaan päästyään hän takaisi Suomen saavan itsenäisyyden -- ja näinhän tapahtui.

        Siitäkö meidän pitää nyt olla ikuisesti kiitollisia? Leninistithän yrittivät ottaa heti pois vasta saavutetun itsenäisyyden, mutta, kiitos Suomen voimakkaan itsenäisyysliikkeen, se ei onnistunut.


    • 12-6

      Putkosen uhkailu voi olla sitä, että hänellä on tiedossa sellaista mediasta, joka ei siedä päivänvaloa. Toimittajat ei suinkaan ole mitään pyhimyksiä.

    • Hallaahon-äänestäjä46

      Kommentti professoreista ja Ylestä
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13729842#comment-80186489

      VASTAUS

      yleä siis ei lakkauteta VAAN SE MUUTETAAN MAKSUTELEVISIOKSI PÄÄOSIN joku osa kuten tiedotuksen merenkulkijoille

      älyvapaa menneisyyden jäänne puolipilvistä tuulen suunta vaihteleva kuin Halosen jutut, kai merenkulijat saavat tietonsa muualta kuin Ylestä

      mutta siis jotain voidaan säilyttää yhteen kanavaan mutta muut MAKSUKANAVIKSI

      Olette varmaan huomanneet millaiseksi älyvapaaksi on mennyt Yle 2 sitten on tämä ruotskanava joka tunkee ykköselle eli sveudilla on kaksi kanavaa
      ja teema josta tulee jotain vanhoja elokuvia

      AIVAN MAKSUKANAVAIDEAA VANHAT ELOKUVAT jne.

      PROFESSORIN VIRKA ON MENNYT AIVAN METSÄÄN KUN POLIITTISET PELLET SIIRRETÄÄN VIRKOIHIN KORKMAN HALOSEN UKKELI JA SEN SELLAISET

      Ei ole mitään syytä valittaa yliopistojen rahojen niukkuutta jos tällaisia klovneja ILMAN VERTAISARVIOITUJA JULKAISUJA aletaan vanhoilla päivillä nimittää professoreiksi

      että saavat A-studiossa esiintyä (Korkman) muullakin nimellä kuin eläkeläinen

      Halosen ukkeli on niin hihaanpuhuva ettei sitä voi päästää edes esiintymään
      vanhana väitellyt eläkeiässä ja professorin virka silmään

    • onnee

      jahka persut nousee valtaan pistetään median valehtelijat linnaan maanpetoksesta!!

    • rfrrfrfrfr

      Putkonen on toimen mies.

      • Persut_sucks

        ... ajattelee visiin alapäällään??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe