Kemijärven Apteekki.

OnneksiTerve

Onko liikaa pyydetty jos muuttaisitta isompaan tilaan, koska teillä ei ole riittävästi tuoleja eikä tilaa. Yleensähän asiakkaat ovat sairaita ja ikääntyneitä.

51

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • marevanforte5mg

      10x5 hyllytila. 4jakkaraa.

      • tax

        Olisko 10m ja 5m toiseen suuntaan,


    • illodinkaksinkertainen

      Ei Montolla ole rahaa.

    • kansanterveys

      Seisoen pysyisi kyllä vanhat sairaatkin paremmassa kunnossa.

    • ilopillerisininen

      Liiketilaa kyllä on, esim entinen Kesport tai ex Sampo, taitaa olla homeessa, sanovat.

    • intimiteetti

      Tärkeä pointti on myös, että pitäisi olla huomattavasti parempi intimiteettisuoja, että ei kaikki kuulisi ja näkisi, mitä lääkkeitä ostat; vaitiolovelvollisuushan on jo lakimääräinen asia, mutta nykyään kaikki kuulee ja näkee juttusi.

      • äläihmeessä

        Mitä se ketään kiinnosta mitä pilleriä kukakin ottaa.


      • kimppakyytiroihin

        Näitä otetaan tunti ennen****** ja 8 nauraa.


      • kyllävaan
        äläihmeessä kirjoitti:

        Mitä se ketään kiinnosta mitä pilleriä kukakin ottaa.

        Kyllä se diilereitä kiinnostaa ja kohta ovat perässä! Ja lain mukaan pitää olla yksityisyyden suoja, ettei sivulliset näe ja kuule asiointiasi.


      • sermisuoja

        Kyllähän se ois kiva jos ois jokin sermi esim edessä.


    • tilaaon

      vapautuuhan tuolta sokkarilta ens vuonna tilaa.....

    • p-paikat.vapaaksi

      Apteekissa ei ole edes parkkipaikkaa kun kaupungin työntekijät valtaa parkkipaikat päiväksi. Huono jalkaiset ei pääse apteekkiin kuin lauantaina kun parkkipaikat ovat tyhjät.

      • aldöa

        Nyt näytti olevan vielä koneet mylläämässä apteekin edessä. Pyörätuoli asiakkaat ei pääse ilman auttajaa apteekkiin. On tosi ettei ole kiva asioida varsinkaan silloin kun paljon asiakkaita. Odottelet kauan ja sen jälkeen olet kaikkien töllisteltävänä ja osa kuuntelee korvat höröllään mitä siellä puhutaan.


    • fbbvief

      niin ja aattelekka kun taas tulee talvella lumipallo kilpailut niin ei pääse enään ollenkaan apteekkiin,kyl minä niin mieleni pahoitin kun en päässyt,siel niin kiva on käydä ja istuu.

    • isompi

      Varmaan varoja isompaakin liiketilaan on, verotilastot kertovat sen

    • erperperperp

      olisko vaikka työväentalo kankaalla,siinä iso piha mihin köppänät saa jättää autot miten sattuu,on iso sali missä saa istua ja juoruta kylän asiat,vessat kun viel muokkaa inva vessaksi niin sinne voitte kokuuntua vertaileen reseptejä ja kertoo sairauksista..

      • Voynichin

        Aloite on asiallinen, 17 neliön tila on pieni.


    • ggjkghh

      Apteekkarin tulo mikä verotuksessa on aina koko apteekin tulo,ei henkilökohtainen tulo..apteekkarit siksi verotuloissa iso tuloisia..

      • verotustulo

        Verotettava tulo on aivan eriasia,mitä liikevaihto.Ei verottaja ilmoita kenenkään bruttotuloja julkisesti.Bruttotulosta vähennetään,esim.tulonhankkimiskulut ym.
        Suuret ikäluokat ovat jääneet eläkkeelle ja heillä on erinäisiä vaivoja kertynyt matkanvarrelta.Näkyy ruuhkana apteekissa,mutta onhan rovaniemellä prismaa vastapäätä;ilopilleri-apteekki!


    • pinnerte

      Onhan ne asiakkaat ennen sinne mahtuneet,väki vähenee koko ajan ja ei sovita apteekkiin.

      • höpöhöpö2

        kaikkia kanssa.....


    • gyjgh

      Menkää sallaan apteekkiin,ei sit tarvi kadehtia kemijärven apteekkarin tuloja.

    • pylvästelijä

      Mitä te narisetta. Teillä ei ole hoppua mihinkään.
      Intimiteettisuoja apteekissa saattaa olla huteraa, mutta muuten siellä kyllä homma pelaa.
      Itselläni oli vähän kiusallinen olo, kun olin Viakra reseptin kanssa asioimassa. Se mieshortonomi, kun alkoi luennoimaan käyttöohjeita, kuinka paljon ennen se pitää ottaa ja monestikko sen vaikutuksella pystyy silleen# ja jne.
      Istukaa rauhassa ja oottakaa, kyllä se vuoro tulee.

      • tukkeuma

        Onhan se noloa jos nuljaus tulee kaikkien tietoon.


    • kylläsesiitä

      Läheetäämpä taas tanssihimaan veparille lauantaina.

    • vieläterve

      Kysymys ei ole palvelusta,vaan tiloista.Käsi kädessa jos pitää istua,niin taudit leviää ja kauppa käy.Älyllistä toimintaa,kiitos!

    • Haukikäristys

      Minä sinä ja hentunliisa, jos asiakkaat kuulee naapurin lääkityksen on tila pieni.

    • tietosuojaa

      Nykyisin on olemassa apteekeissa "kopperot", joissa voi keskustella ja asioida kahden kesken apteekin työntekijän kanssa ilman, että kaikki kuulee ja näkee. Eivätkä valitettavasti myyjätkään osaa ottaa huomioon tietosuojaa, että hiljentäisivät ääntä (paitsi että asiakas voi olla huonokuuloinen, silloinkin koppero olis tarpeen) eivätkä levittelisi pilleripaketteja kaiken kansan edessä,kun ei ole edes eri tasossa se heidän työpöytänsä, vaan näkyy kaikille, ellei sitten asiakas osaa palttootaan eteen laittaa siinä istuessaan.
      Ja huom. se tietosuoja, intimitettisuoja, miksikä sanotaankaan, on asiakkaan oikeus, siitä on turha kenenkään nousta protestoimaan vastaan. Voi mennä itse Sallaan, joka sitä esittää. Eikä tässä kukaan apteekkaria syytä, vaan haluamme esittää ja toivoa toiminnan ja tilojen kehittämistä.
      Minua ei haittaa istua vierivieressä odotellessa, mutta ostaessa lääkkeitä itselle tai omaiselle tai työkeikalla, niin on oltava tietosuoja.

    • Syvällinenkeskustelu46

      Atsitromysiini 1g kerta annos ja selibaatti viikon ajan.

    • Lumipallokisattulossa

      Nyt on syytä kaikkien varautua ensi kevään lumipallosotaan. Lääkkeitä kannattaa hamstrata reseptien täydeltä. On syytä jo etukäteen tiedustella paras reitti apteekin ovelle kadun osittaisesta sulkemisesta johtuen. Kaupungin herroilta kannattaa tiedustella olisiko mahdollista rakentaa vaikka väliaikainen ylikulkusilta viereiseltä, kadun toisella puolella olevalta, p-alueelta apteekin ovelle. Apteekkarille voisi tehdä esityksen, että pitää ovensa auki yöaikaan jolloin ei tapahdu valittajille tuskaa aiheuttavaa talvitapahtumaa. Tai voisiko apteekkari pistää pystyyn pienen sivupisteen vaikkapa tapahtumassa olevien muiden myyntipisteiden viereen. Tällöin asiakas saisi syödä vaikkapa kuumat makkarat Viagra ostostensa lomassa.

    • pylvästelijä

      "Tarviiko pussia", on myös yksi kummallinen kysymys. Apteekin hinnoissa on sen verran katetta, että pussin pihtaaminan tuntuu kummalliselta.
      Tungeppa se ummetuslääkejauhe laatikko taskuun, viakarat ei enää sovikkaan.
      Kun kävelet ne tuusit kourassa Koilliskunnan eteen autolles, siinä on jo kymmenen vastaantulijaa nähny mikä sairaus tuonkin rouvaa vaivaa.

      • onkotuototta

        No se on varmaan kauheeta, jos vieraat ihmiset näkee lääkepakkauksia ?
        Ketä se nyt edes kiinnostaa, varmaan et kehtaa myöskään Alkoon mennä, jos joku näkee sun ostavan viinaa ?
        Mistä tuollaisia oikein sikiää, kuinka syrjäkylältä on oltava, että kauhistuttaa tuollaiset asiat ?
        Minkämoinen ahdasmielisyys on kotona ollut vallitsevana, kun ihmistä hävettää, mikäli vieraat näkee hänellä lääkepakkauksen kädessä ?


      • urhouros

        Sehän herättää pikemminkin kateutta, kun näkee "viakara"paketin kävelevän vastaan. Arvaa, että rouva saa illalla tikkaria.


    • hfhkhvgj

      Älkää hyvät ihmiset käykö apteekissa jos se noin traumaattinen tilanne on..

    • suomeksisulle

      ei moni ymmärrä, mistä kyse, jotkut tarvii psyyken lääkkeitä, jotka lääkäri määrännyt. nykyisin on sellaisia lääkkeen väärinkäyttäjiä jotka kyttää lääkkeitä. ymmärtäkää omaa turvallisuuttanne. sairaaloissakin varastetaan lääkkeitä ja ryöstetään ihmisiltä lääkkeitä, ei tässä turhaan pyydetä turvallisuutta lisääviä rakenteita, se o jokamiehen laki ja oikeus.

      • pitkäkyntiset

        Juu siinähän ne roistot kyttää apteekin ovella harva se päivä, vievät päänsärkytabletitkin vanhusten kädestä Kemijärvellä, psyykelääkkeistä puhumattakaan. Eikö vaan vienny naapurin äijältä satiaisvoiteet ja juostessa joivat nekin, on se kauheeta nykyisin kempan apteekissa asioiminen.


    • jjjjjjjjjhggh

      Kyllä se apteekkari nyt par aikaa hieroo kauppaa uudesta isosta kiinteistöstä kun tääl siitä lukenut..varmaan nytkin koko ajan lukee tätä,onneksi älysitte siitä epäkohdasta alkaa tääl kirjoittaa..

      • aloita

        Jospa aloittaja halusi varmistaa että kaikki ovat samaa mieltä, ja sitten rohkaistuu menmään apteekkarin puheille. Turha muuten tänne apteekkarille viestittää, totta on.
        Puolestani jatkan aloitetta; 'olisko liikaa vaadittu...' jos pienentäistte liiketilaa, että kaikki voivat aloittaa tuon itsehoidon, vähentämään lääkeitä, käyttämään mm. luonnon omia aitoja lääke-aineita joita saa metsistä, järvistä, puroista, soilta, niityiltä. Luonnonyrtit, koivunmahla, marjat, rauhoittuminen metässä (henkistä), ym. ym.
        Ei ole vielä myöhäistä aloittaa. :)


      • korvaavalääke
        aloita kirjoitti:

        Jospa aloittaja halusi varmistaa että kaikki ovat samaa mieltä, ja sitten rohkaistuu menmään apteekkarin puheille. Turha muuten tänne apteekkarille viestittää, totta on.
        Puolestani jatkan aloitetta; 'olisko liikaa vaadittu...' jos pienentäistte liiketilaa, että kaikki voivat aloittaa tuon itsehoidon, vähentämään lääkeitä, käyttämään mm. luonnon omia aitoja lääke-aineita joita saa metsistä, järvistä, puroista, soilta, niityiltä. Luonnonyrtit, koivunmahla, marjat, rauhoittuminen metässä (henkistä), ym. ym.
        Ei ole vielä myöhäistä aloittaa. :)

        Lidlin eteisestä pääsee "luontaistuoteapteekkiin"ja lääkkeet löytyy jokavaivaan!Ei tarvita presettejä,ei jonotusta,ei ohjeistusta.Tuotteen pohjassa lukee;avataan toisesta päästä (ohje ruotsalaisille)!


      • Introvertti
        aloita kirjoitti:

        Jospa aloittaja halusi varmistaa että kaikki ovat samaa mieltä, ja sitten rohkaistuu menmään apteekkarin puheille. Turha muuten tänne apteekkarille viestittää, totta on.
        Puolestani jatkan aloitetta; 'olisko liikaa vaadittu...' jos pienentäistte liiketilaa, että kaikki voivat aloittaa tuon itsehoidon, vähentämään lääkeitä, käyttämään mm. luonnon omia aitoja lääke-aineita joita saa metsistä, järvistä, puroista, soilta, niityiltä. Luonnonyrtit, koivunmahla, marjat, rauhoittuminen metässä (henkistä), ym. ym.
        Ei ole vielä myöhäistä aloittaa. :)

        On puurot ja vellit taas sekasin.


      • Jägermeister2
        korvaavalääke kirjoitti:

        Lidlin eteisestä pääsee "luontaistuoteapteekkiin"ja lääkkeet löytyy jokavaivaan!Ei tarvita presettejä,ei jonotusta,ei ohjeistusta.Tuotteen pohjassa lukee;avataan toisesta päästä (ohje ruotsalaisille)!

        On marjaisaa, hedelmäistä, rypäleistä jne.


    • Klamydia

      Valitus VALVIRALLE tai FIMEALLE ei tänne" kusiaispesään"

    • kjhjhjjvhjj

      No tulihan se lidli korttikin sieltä....

      • somethingent

        Sorry, something went wrong


    • ihonvärisiäon

      Miksi tummaihoiset (maahanmuuttaja),eivät käy apteekista laastareita? Ha!Hah!Haa!
      Siellä ei ole myynnissä :ihonvärisiä laastareita!

      • vaisillei

        typerävitsi ja rasistinen, vastoin Suomi 24 sääntöjä...


      • colourplast

        mutta silti se on typerä ja rasistinen juttu kuten Ruotsissakin, vaikka voishan noita laastareita olla värillisiäkin ja onkin lapsille esim. Värejä löytyy.


      • asiaanjo

        miten liittyy keskustelun aiheeseen?


    • Introvertti3

      Taitaa olla persujen laastari:=)

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe