Isännät nuoruuden lähteellä!

BrysselinUkkoja

Nämä suurtilalliset mainostavat tehneensä omalla kovalla työllä tilastaan menestyvän, mutta samat sankarit lerhailee reissun päällä viikottain ja painavat tukka putkella ties missä kissanristiäisissä pitkin mualimoo. Kukas sen suuren tilan suuren työtaakan hoitaa, kun isännän intressit on hurvittelun äärellä ympäri kyliä? Kyllä ennen vanhaan ne OIKEAT isännät tekivät itse kovimman duunin eivätkä olleet vain päällysmiehinä seuraamassa kädet taskussa muiden työtä. Ne yhteiskunnan kustantamat työvoimatoimiston 9 euron renkipojatko ns. työharjoittelussa paiskivat hommia vitutuspalkalla, samalla kun isännät kuluttavat miljoonatukiaisia rellestysreissuillaan? Ja kehtoovat vielä mokomat valittaa!

Minä pyllistän huonostipyyhittyä persettä tuommosille vätyksille!

23

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • loppuisi-rellestys

      Passaa siinä rellestää, kun Suomessa maataloustuet kepulaisille ovat 143% maatalouden tuloksesta, kun muualla euroopassa 38%.(tämän aamun SS) Olisi aika mennä eurooppalaiselle tasolle!

      • PientäRajaaa

        No, eiköhän tilanne tämän katovuoden jälkeen korjaannu. Maatiloja menee lähimmän parin vuoden aikana suurin määrin konkurssiin tai lopettaa kannattamattomana. Pääsette syömään ulkomailla tuotettua ja "vähemmän" tuettua ruokaa.

        Mutta molemmille vuodattajille pientä pohtimisen aihetta: Oletteko vielä kuulleet, että kukaan rahamies/nainen olisi sijoittanut tuottotavoitteessa pääomiaan vaikkapa Kiuruvedellä yleiseen lypsykarjatalouteen? Jos homma on niin kannattavaa, kuten annatte ymmärtää, niin silloinhan maanviljely ja lypsykarjatalous olisivat niitä kaikkein suosituimpia sijoituskohteita.

        Melkoista ristiriitaa näiden jatkuvien maanviljelijöitä repostelevien kirjoittelujen ja tosiasioiden välillä näyttäisi ainakin oleva.


      • muka-maatalousyritys
        PientäRajaaa kirjoitti:

        No, eiköhän tilanne tämän katovuoden jälkeen korjaannu. Maatiloja menee lähimmän parin vuoden aikana suurin määrin konkurssiin tai lopettaa kannattamattomana. Pääsette syömään ulkomailla tuotettua ja "vähemmän" tuettua ruokaa.

        Mutta molemmille vuodattajille pientä pohtimisen aihetta: Oletteko vielä kuulleet, että kukaan rahamies/nainen olisi sijoittanut tuottotavoitteessa pääomiaan vaikkapa Kiuruvedellä yleiseen lypsykarjatalouteen? Jos homma on niin kannattavaa, kuten annatte ymmärtää, niin silloinhan maanviljely ja lypsykarjatalous olisivat niitä kaikkein suosituimpia sijoituskohteita.

        Melkoista ristiriitaa näiden jatkuvien maanviljelijöitä repostelevien kirjoittelujen ja tosiasioiden välillä näyttäisi ainakin oleva.

        Valtiohan maksaa katokorvaukset, eihän siinä kepulaisella ole mitään vastuuta.


      • ÄkkiäKorvauksiaNostamaan
        muka-maatalousyritys kirjoitti:

        Valtiohan maksaa katokorvaukset, eihän siinä kepulaisella ole mitään vastuuta.

        No, sitten ei muuta kun kiireesti "juostenkusten" viljelyä harrastamaan, jos kerran uskot tällaisen täysimääräisen korvausautomaatin olemassaoloon. Tuskin se automaatti on ainakaan minkään puolueen tarpeisiin räätälöity, kun suurin osa viljelijöistäkin on niitä, jotka eivät ole minkään puolueen jäseniä.


    • Profeetta

      Näille ruikuttajille: olisitte onnellisia niistä maataloustuista, sillä niillä mahdollistetaan itse asiassa teidänkin mahdollisuus hankkia edullista ruokaa kaupasta inhan henkenne pitimiksi. Sikäli kuin ruoka nyt on edullista, mutta vielä kalliimpaa se olisi ilman maataloustukia. Tätä tosiasiaa teidän voi olla ylivoimaisen vaikea ymmärtää, mutta niin se vain on. Mitä tulee kenenkin tapaan tehdä töitä, niin nämähän ovat niitä asioita joihin voi itse vaikuttaa, toisin sanoenn ammatinvalinta kysymyksiä. Käykää kouluja ja yrittäkää itse, niin pääsette vähän laajempiin ja vapaampiin ympyröihin.

      • MukaanVaanRuikuttajat

        Niin, ja vielä parempi vaihtoehto näille maanviljelijöiden tekemisiä päivästä päivään reposteleville nimimerkeille olisi ryhtyä itse maanviljelijöiksi. Kun kerran uskoo maanviljelyn olevan helppoa ja runsasta rahantuloa tuottavaa yritystoimintaa, niin ei muuta kuin kiireesti hommaan mukaan.

        Kiuruvedeltä on helposti ja edulliseen hintaan hankittavissa maatiloja, joissa edellisten yrittäjien voimat ja usko ovat loppuneet.


    • etsillei

      Yx oli jutun jäljil,mut toisil meni ihan pieleen.
      Samaa mieltä,eikun nostaa tukia.
      Niist katokorvaaksiksista,,ne jäi -80 luvulle hei..
      Kuten sanottu osta NAVETTA

    • Maajussittar

      Menkee pankinjohtaja puheille ja kysykää muutaman sadantuhannen tahi millin puolentoista lainaa. Kertokaa ostavanne maatila, kun se on niin kannattava sijoitus ja helppoa rahantekoa! Katsotaan onnistuuko!

      • vai_yritys

        Eihän nykyisetkään kepulaiset ole ostaneet tilojaan, vaan saaneet perintönä.


      • IRIOOTRIENSIITRIÖ

        JOPPEHEN ISUUKRI RYYPPÄÄ RAHAAT, JA VITRUILI PUMMILL KO KERJÄS RUOKAAHAN,,:)))))))))


      • SijoitaMaatilaan
        vai_yritys kirjoitti:

        Eihän nykyisetkään kepulaiset ole ostaneet tilojaan, vaan saaneet perintönä.

        Tämä perintöjen saaminen ei suinkaan ole mihinkään puoluekantaan sitoutunut asia. Sitä, saako kansalainen perintöjä vai ei, voi syyttää tai moittia omia vanhempiaan tai isovanhempiaan. Nimimerkkikin voi sijoittaa omat perintönsä maatilayritykseen aivan yhtä hyvin, kuin joku maatilalla kasvanut, mahdollisesti perintöä saanut ja sisarosuutensa lunastanut lajitoverikin.

        Ja jos perintöjä on siunaantunut, kiireesti vaan maatiloja hankkimaan; varsinkin jos uskoo avaajan esittämiin mielipiteisiin. Ei muuta kuin tila haltuun, tukiaisia nostamaan ja "ulkomaille tukka putkella lerhailemaan". Ja eikös tämä avaaja vakuuttanut, että yhteiskunta kustantaa nälkäpalkalla raatavia renkipoikia ja muita harjoittelijoita, jotka tekevät tilan työt. Voiko siis parempaa sijoituskohdetta perintöinä saamalleen varallisuudelle enää kuvitella!


    • varmajuntti

      Jos todella nuo tuet on teille kaupunkilaisille nuin kauhea asia, niin otetaan tuet pois ja ruan hintaa niin paljon ylöspäin että ei saada tukia. Sittepäs ei tarvi tuista valittaa, mutta sen jälkeen kitistään koska ruoka on liian kallista..

      • kylänpoikii

        Miten niin kaupunkilaisille? Mistä päättelet kaupunkilaisten kirjoittavan tälle junttipalstalle? Eiköhän niillä ole runsaasti muutakin harrastettavaa kuin kirjoitella änkyräkepulaisen junttien peräkylän mussuttajien kanssa. Kiuruvesi voi olla kaupunki mutta enpä sanoisi sen asukkaita kaupunkilaisiksi.


      • Kovastiihmettelenminä

        Kuka uskoo vielä tähän maatalouden tuet/ tuoan hinta mussutukseen? mitä? kyllä kilpailu pitää sen potun hinnan kurissa ihan varmasti ja muunkin hinnan. Millä ihmeen ilveellä meinasitte niitä hintoja nostaa jos kerran maidon hintaakaan ei saada mukamas tuottajille kannattavaksi? Häh?


    • Kaikenlaisiasitälöytyy

      Mistä helvetistä noi kalliita renkejä saa kun isäntä tekee 3 euron palkalla ja tuolle riittäs 5 euron palkkaki ku ei osaa edes persettään pyykiä:)

    • Yhteiskuntakelpoinen

      Samaa mieltä. Maataloustuet pois viljelijöiltä ja jokaisen kaupassakävijän haettavaksi!!

    • kaikkiavitunkusipäitä

      Toivottavasti tämän paskan kirjoittaja kuolet näläkään! Kaikkia vitun loisia tämäki maa päällä kantaa...

      • Jesse789

        Kyllä näin on!!!


    • SikaFarmari

      Tänä kesänä tähän mennessä kaksi lomapäivää sis viikonloput. Käytiin lasten kans muumimaailmas. Siitä vaan kommunistit ja muut ruikuttajat ostamaan maatilaa. Pakkohuutokauppoja on monia eli valinnan varaa riittää.

    • notwannabe

      Minäpä sain 400 000 tukijaisia.ee lopu leipä pöyvästä ja köyhiä vituttaa.
      ai niin, ostin uuven mustan mersun ja vaihoin vanahan jontikan uuteen.
      Nyt on kiurveen suurin traktori pihassa ja voimaa kun pienellä kiurveellä.
      haistakkee kateelliset köyhät vittu ja menkee sossun luukulle itkemään!

      • Eliastapanikarhu69

        No ei sulla kovi hyvin mee jos jontikan ostit.


    • TOLLOJOPPEO

      :))))) OLLILAHAN KEHURUHUN KO NOKIAHAN KUKOOSTRI,,NOOR JOPPEHEN LOGRIIKALL OLLILAHAN RAKEENSRIHIN JA JOHRI YKSRINÄHÄN..._:))))))))))

      KYL MAAILMAS O JUURIKIHIN NOIT SAAMATROMIAHAN VALITRAJIAHAN JOIS EIR OLEHEN KOSKRAHAN KO KUSKRAAN PASKAAHAN KÄSKRYST,,:)))))))

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1418
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1165
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1164
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1063
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe