Järvenpääkö muka suosittu?

enummarra

Miksi moni kehuu Järvenpäätä hyväksi paikaksi ja kehottaa muuttamaan mieluummin sinne kuin Keravalle? Eikös Järvenpää ole samantyyppinen ja -kokoinen kaupunki kuin esim. Kouvola, Imatra, Mikkeli, Pori? Eli ei mikään kummoinen paikka. Mikä siis tekee Jäkestä niin siistin?

19

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Merinalle

      Mukava paikka kaikin puolin.

    • konkurssi

      Nyt yöllä vanhankylänniemi matkailualue ravintola suljettu 23.30 lapussa aukiolo aika 01.00 ? Cambing alueelta vain kylmä vesi suihkusta

    • kamalata

      Onko rikosoikeudellusesti petos jos kaupunki/yrittäjä myy matkailu alueelle vai niille paikkoja leirintä alueelle yrittäjän omilla netti sivuilla olevin palvelu in , jonka jälkeen alueelta poistetaan huoltotiloista esim
      Lämmin käyttövesi , alueen valvonta , valaistus ym lyödään laimin ? Viranomainen valtakunnallisesti ilmeisesti informoi järvenpään kaupunkia sekä yrittäjää asiallisista sekä sivistyneistä käytöstavoista asiakkaita kohtaan

    • ei-tuusulaan

      Minä suosittelen kaikille Järvenpäätä ja Keravaa, ettei ne muuttaisi tänne Tuusulaan, me ei tarvita yhtään lisää sossuporukkaa veronmaksajien siivelle.

      • hauska-kirjoitus-kiitos

        Heh, tuo oli hyvä! Kunnilla ja kaupungeilla pitäisikin olla oma päätösvalta tämmöisissä asioissa. Eikös se westend ole espoossa tällainen " hyvä alue" jossa ei paljoa sosialismi paina?
        Sinne kyllä taisi mennä se kouluhyysäri töihin, kun opettaja oikaisi oppilasta ( se uutisjuttu). Muistaisin uutisista että meni just tuonne .. vai kauniaisiin?
        No kuitenkin, kirjoituksesi oli hyvä. Alkaa suomalaisessa yhteiskunnassa hiljalleen asettua arvoja kohdilleen, pala palalta. Sosialismi on ohi ja arki on koittanut.


    • ettänäinon

      Järvenpäässä ei ole mitän paremmin kuin Keravallakaan. Samanlaisia radanvarsipaikkoja. Sen sijana Järvenpäässä on huonoa julkinen terveydenhuolto ja erityisesti terveyskeskuspäivystys. Ainoastaan kerran on sieltä saatu hyvää ja ystävällistäpalvelua ja silloin oli viikonloppu ja henkilökunnan vaatetuksesta päätellen koko henkilökunta oli vuokralääkärifirmalta.

    • ilmannim

      Negatiivista sanottavaa on hankala löytää

    • häpeäjä

      kaupunki jossa päättävät johtajat ovat laittaneet mestariasuntojen sekä tytäryhtiöidensä takaajiksi ( velat 150 miljoonaa ) asukkaat jotka kirjoilla järvenpäässä ! kysyivätkö suostumuksen - eivät .. kupponen lupasi hoitaa asiat kansalaisten suuntaan :) kuten adultan gaissi osoitti.. hommahan toimii

    • Ulkopm

      Järvenpäässä on tätä nykyä paremmat palvelut kuin Keravalla terveyspalveluja lukuunottamatta. Keravalta taas on paremmat junayhteydet. Molemmissa on tullut asuttua ja ehkä minulle Kerava on kodikkaampi. Jäkessä asuin Kinnarissa ja Keravalla olen asunut Kalevassa, Kurkelassa ja Sompiossa. Alueista Kinnari ja Sompio ovat mielestäni kaupunkiensa parhaita ja keskenään varsin tasavahvoja.

    • Poispois

      4 vuotta asuttuani olen päättänyt muuttaa pois. Ikävä kaupunki kaikin puolin. Roskainen keskusta, sekopäisiä nuoria, omituisia ihmisiä, epäkohteliaisuutta, juoppoja ja kapakoita vaikka muille jakaa. Huono terveysasema, ruma kaupunki ja kaikin puolin lamaannuttava paikka.

      • eiolepakkoolla

        Hyvä, mä voin tulla kantaan kamoja ulos. Mihin meinasit mennä, Sipooseen?


    • Jannenonnela

      Jäke on melko mamuvapaata aluetta. Siitä plussaa

    • aluksviissattoo

      Kunhan vanhuksen terkkari vapautuu.. Saa Järvenpää kunnon pakolaissatsin loppuvuonna

    • suhteellista

      Joo no, hinnat on ainakin eri...
      Kokeile ostaa vaikka leikkimökki/yksiö Järvenpäästä - siellä sen m2-hinta on jotain 6000 €/m2 .......mutta viepä vaikka se sama leikkimökki vaikka Kuusamoon, niin siellä se on pauttiarallaa tonnin koko toosa, eikä silti kukaan ostaisi.

    • voisivat_parantaa

      Joskus Järvenpäässä ajelleena autolla, pitää sanoa, että ihmeellistä liikennettä siellä on. Kukalie kommunisti suunnitellut liikennevalot ja kuka noita moukkia on opettanut ajamaan autoilla?
      Risteykseen meno tuntuu olevan erityisen hankalaa kääntyvillä. Nämä juntit jäävät odottamaan valojen kohdalle, että tuleeko tilaa vaiko ei. Aivan käsittämätöntä maalaistollukkaa ihan järjestelmällisesti. Samoin huomasin " vihreän linjan" olevan viherpunainen. Ei ole osattu suunnitella autojen sujuvaa liikkumista vaan aina saa jarruttaa ja pysähtyä, ennenkuin valot vaihtuvat. Mielestäni melkoinen junttila tuo Järvenpää. Ihmisissä sinänsä ei ole paljoa valittamista. Se on jotenkin sujuvaa. Julkinen koneisto selvästi on maalaistolloja.

      • Valmetilla40kmtunnissa

        Yleensä liikennevalojen suunnittelijaksi näissä maalaispitäjissä pääsee joku kepulaisten kaveri. Ne on samaa jengiä, jotka yritti tehdä Tuusulanjärvestä paskasammion.


    • mikkovilkastus

      Järvenpäässä on paljon yksinhuoltajaäitejä kytiksellä rikkaita miehiä!!!

      • Rikas.Mies.Mulle

        Jepulis, niitä Rikkaita Miehiähän löytyy Järvenpäästä:DMieluummin menen tuonne Tuusulan puolelle lentokapua metsästämään.


    • mikkovilkastus

      Ne rikkaat miehet ovatkin tulleet Tuusulasta päin.Ajelevat isoilla Bemareilla ja jahtailevat Jäken naisia.! Tuusulassa omat naiset oottaa kotona tietämättä mistään mitään.Jäken miehet jo putsattu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe